150 GB-ig korlátlan a T-Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ma kaptam 1 levelet a tonlájnakszelerólófasztól, miszerint felmondják az ADSL szolgáltatásomat gazdasági okokból.
Felhívtam õket, és azt mondták, hogy többet töltök le, mint szerintük normális! Normálisak?
Más is kapott már ilyet?
Hihetetlen balfasz banda ez...
Hat nem rejtettem veka ala a velemenyem!
Ugylatszik felebredt ppar pr-es es rajottek hogy kivagtak maguk alatt par fat es ez talan nem is olyan jol sult el mint azt terveztek!!!!
Azt hiszem, nagyon jó vagyok az ágyban. Ugyanis a nõk mindig azt kérdezik, nem lehetne-e, hogy tovább csináljam?
Amikor én kinnjártam nem volt vele semmi zûr faxáyan mûködött, Bezzeg akko NEM VOLT INNYÉ a roaming :(<#schmoll2>#schmoll2>
nemtom havi 150giga mire nem elég, nekem a havi 30fele is bõven sok...
És nemtom mit lázadoztok, ez van kainek ez nem tetszik váltson!! lkétezik sok más valóban "korlátlan" szolgáltató, még jobb áron is.. a technika pedig télleg elavult mer a bûvõs 3Mbit felé már nem naonm lehet vinni... ADSL2(+)pedig igen kölcséges lenne szal nem megoldás marad a cable :)
-What\'s your name?| -Amigo!| Amigo what?| Amigo Amigo!
No Comment!
-Pénzen nem tudsz barátokat venni, de sokkal elõkelõbb ellenségekre tehetsz szert.
This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...
De édi :))). (gondolom a neve is innen jön)
This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Nekem pl megérné a gb/500 huf, mert 7-8 gb-os forgalmam van. És még jópár embernek biztosan.:)
Aki meg 150-300 gb-ot akar tölteni, az válassza a jelenlegi konstrukciókat. Mindenki boldog lenne biztos vagyok benne.
Azt hiszem, nagyon jó vagyok az ágyban. Ugyanis a nõk mindig azt kérdezik, nem lehetne-e, hogy tovább csináljam?
Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
2004.01.13 óta 254669,19 MB Le... 33069,88 MB Fel...
mivel az adatforgalomba beleszámít a feltöltés is, így 20 hónapra 287739,07 MB.. 1024-el és 20-al leosztva 14 GB/hó az átlag... bár nem egyenletes, volt hogy 1-2 hétig folyamatosan jött le full sebességgel, mostanában, hogy uborkaszezon van, alig megy. Szóval engem nem érint a 150GB.
Nézzétek a jó oldalát... Chello... 50-60 GB a limit asszem?! :-D
<#wow1>#wow1>
Akkor ami korlátlan az korlátlan!!!! Nem lehet neki határt szabni. példa Ha minden nap megnézek egy netrõl letöltött DVD minõségû filmet akkor az már 33 napra 150Gb,akkor a 31. napon már nem nézhetek filmet egy 31 napos hónapban? Sõt ha egy nap negy csak egyet nézek meg akkor már extrém felhasználó vagyok? Akkor hírdesse úgy a T-online, hogy korlátos csomag 150Gb és vegye visszább az árait!!
AMI KORLÁTLAN AZ MARADJON IS KORLÁTLAN!!!<#falbav>#falbav>
Vagy talán nembírja a technika, akkor újjítani kell.
Uhh, az nem kicsit lenne ám sok. Az rohadt magas lenne finoman szólva. 30giga az már 15ezer, és ez eléggé átlag felhasználásnak számít (sztem még a T szerint is). A 100 vagy 50Ft/giga már értelmesebb lenne (meg neked milyen jó :)). De mondjuk lehetne sávosan emelkedõ is.
Sokan egyáltalán nem töltenek sokat, mégis "korlátlan" elérést fizet. (Amely mint tudjuk már 150GB. Én ezentúl poéntból a 150GB szót fogom használni a korlátlan szó helyett:))
Most néztem meg az augusztusi forgalom statisztikámat, 8,9 GB. Eléggé messze van a korlátlantól :)))
Én örülnék, ha mondjuk 1gb/500 huf áron jönne az adsl. Aki meg csak bongészik, vagy levelezik annak is elég lenne 1500-2000 huf egy hónapban netre. Csakhát jó ötlet volt a forgalom alapú adsl, csak az árak voltak elbaxva. Ezért volt eléggé lanyha az érdeklõdés.
Gondoljuk el. Elõfizetek 6 GB-ot kb: 8000/hó áron, azért már kapsz egy "korlátlan" adsl csomagot máshol. De ha mondjuk azt mondják 5GB/3000 huf/hó akkor én is alaposan elgondolkoztm volna rajta, mert sokat egyáltalán nem töltök le.
Vagy hát az visszafelé nem müködik?<#mf1>#mf1>
Hmm.. már elnézést de én egyszerüen átvágva érzem magam.. nem mintha havi 150gigákat szeretnék tölteni. De akkor mit takar az a szó hogy "korlátlan"? :D
Magyar értelmezõ kéziszótár 762.oldal:
"Korlátlan: (mn) 1. semmi módon nem korlátozott."
Jó, mondjuk nem fakadok sírva, hogy a debain dvd 4x gyorsabban jön, de én pl nem ezt rendeltem meg. És tartok tõle ezzel vagyunk egypáran így:)
A vicc, (és jelenleg ez bosszant), hogy a díjcsomagot online is tudom változtatni, de csak upgrade, semmi downgrade. Tehát hiába akarok a komfort-ról hobbi-ra váltani, nem fog menni. MErt nekem nincs szükségem 2 megabitre, elég lenne az 1/2 v. 1 megabit is. Persze kevesebb pénzért. De persze ezt már nem engedik, mert ugye ennek lenne a legtöbb értelme....
sokadik: Ha a tápod(aid) 1 honap altt kimentek, akkor vagy bénán kötötted be, vagy valami mással van a probláma!<#banplz>#banplz>
Ez mint a nyitó oldalon, T-Online reklámban... <#banplz>#banplz>
Ha nem lenne hûségnyilatkozatom már 1 éve nem itt lenék.
"A lenyeg,h. szerintem se az atlag-user a hibas."
így van és a véleményem szerint akinek 150Gb az adatforgalma az legyen 1000 ember ebbe bele kell hogy bukjon ez a kicsi cég?
Nevetséges!
"Es ez meg a jobbik eset, mi lesz, ha ugy lesz mint nalunk (FAIR USE POLICY)? Ahhoz mit szolsz majd?"
De legalább nem olyan rohatul drága a net.
Egyébként egy kis összefogással rá lehet ébreszteni a szolgáltatót hogy nem mi vagyunk a szolgáltatóért.
Volt már nálunk jó pár példa nagyobb megmozdulásokra.
És többé kevésbé sikeres volt
Tehat:
Ahogy akarod nekem, mindegy...
A lenyeg,h. szerintem se az atlag-user a hibas. Egyertelmuen T-Online. Meghozza abban tevedett,h. korlatlannak hirdette a szolgaltatast, de most vegre "eszre" tert es kijavitotta a hibat.
Es ez meg a jobbik eset, mi lesz, ha ugy lesz mint nalunk (FAIR USE POLICY)? Ahhoz mit szolsz majd?
Látom te kõ gazdag vagy tehát megengedheted magadnak OFF :-)
Látom te kõ kagdag vagy tehát megengedheted magadnak OFF :-)