Tunngle, Hamachi, GameRanger

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Balumann
De most mondom, hogy a szobán belül magadat nem látod, nem írja ki a nevedet. Ha kiírja, az akkor egy korábbi accountod ami benntragadt mikor újat kaptál... a te nevedet csak felül látod, ha benne vagy a szobában akkor a szoba nevét látod és az alatt akik rajtad kívül benntvannak...
A hiba nem ott van...

Gray indicator means that the peer is offline and there is no connectivity with it.
Ezt találtam leírásban ami rám jellemzõ.
Szerver zöld, azon belül én szürke vagyok nyomhatok bármit.

Balumann
Mit értesz azon, hogy szürke vagy, magadat nem is láthatod a szobában. Ha a szoba neve fehér, akkor aktív vagy, ha szürke akkor offline a szobában (katt 2-t a szobára)... De ezt miért kell megint leírnom, mikor ott van minden a humachi -n?

Balumann
Ha érdekel valakit, Humachi -n írtam egy COOP játék ajánlót, itt megtekinthetitek: katt (persze ez lehet, hogy bõvítve lesz, meg rakok fel még képeket)
Ha lesz idõm, akkor írok versus -ost is (már elkezdtem), hasonlóan képekkel, ugyanígy FPS/TPS illetve ügyességi kategóriában, 1-2 kivétellel.

Sziasztok!
Olyan problémám lenne hamachival vista alatt, hogy tudok csatlakozni szerverhez, az zöld is, haverom belép õ is zöld, de én valamiért szürke vagyok ergo nem is látjuk egymást játékban. Ötlet?

Az a baj hogy már régi játék és nem foglalkozik vele senki se :/
Nem baj még keresgetek külföldi oldalakon is, ha találok valamit amivel mûködik itt leírom
The Titans kiegészítõvel se jó... egyik javítócsomagán se semeik hamachin sem 😞 persze amin nem akarok annyira játszani neten az elidnul vele -,-'
Balumann
Ha érdekel valakit, írtam egy játékajánlót, egyelõre COOP játékokhoz. Majd valamikor lesz rendes multiplayeres ajánló is, illetve majd ehhez is rakok fel képeket.
link (humachi.hu -> LAN party)

Empire Earth fut cs1.6-ot régebben próbáltam az is futott...
Most majd megpróbálom az AoM-ot Titans kiegészítõvel ha azzal se jó akkor lemondok róla =(
Balumann
Értem, sajnos nem tudok benen segíteni, nem ismerem a játékot és multit sem 😞 Más játék megy rendesen?

jah sry látom nem nekem
Megcsináltam már nem mûködött 😞 volt 1 ugyanlyen másféleképen az se mûködött amit küldtél linket honlap ott van egy program azzal se. Már szinte midnhol megnéztem ahol lehet de semmise vált be. Milyen FAQ és hol?:Ð
Balumann
Pont az a hozzászólásom után, amiben írtam, hogy frissült a FAQ (ez pl. most került bele)

Balumann
Rákerestem, úgylátom kell egy kis trükközés ahhoz is: próbáld ez a leírás alapján
Angolul tudod, vagy lefordítsam?

Ha lesz idõm holnap v holnap után, vagy ma este akkor ezt is berakom akkor a humachi FAQ-ra.

Amit márc09-én írtam kéne egy kis segítség... Már látja a szerverem AoMba csak csatlakozni nem tud =( (120sec...) megpróbáltam az aom régebbi javítás csomagjait is, de semmi. Elõre is köszönök minden segítséget!
Banner GYIK! ha nem találnád: Az egyik profile adatokat tartalmazó fájlod "megsérült". Ezt okozhatja valamilyen program, vagy módosítás a regisztry-ben.
Megoldás:
1. Lépj ki teljesen a Hamachiból
2. Nyitsd meg a futtatást (start menü), és írd be: %APPDATA%
3. Töröld ki (vagy nevezd át) a Hamachi mappát.
3. Indítsd el újra a Hamachit.
Ekkor új címet fogsz kapni, és remélhetõleg mûködni fog minden rendesen.
ha a "powerra" megyek miért írja ki azt hogy "mediation server has rejected your login request" és nem enged csatlakozni a szerverhez magyarul nem vagyok online? mit tegyek most?
pls help sürgõs(:
Balumann
FAQ megint frissítve, hiba elhárítás résszel bõvült, meg 1-2 korábbi bejegyzés kiegészítésével (pl. tûzfal/router beállítás)

Hello! Szeretnék Age of Mythology-val 1.10 patch hamachin keresztül játszani, de sehogysem sikerül =( tûzfalam is van routerem is tüzfalat kikapcsoltam port fowradingoltam kipróbáltam minden verziót hamachiba 1 kliens programot is AoM-hoz. Aki velem van egy szobába õ routeren tud csatalakozni, de más aki máshonnan szeretne játszani õ nem. (120 másodperctõl visszaszámol és nem csatalakozik neki)
A segítséget elõre is köszönöm!
Üdv: Dániel
Hali
Az volna a kérdésem h a COD2-vel játszunk 5-6-an de a hamachin mindenki megjelenik a szerveren de ha belép a játékba akkor nem jelenik meg a szerver 3-4 be tudunk lépni a többiek pedig nem és a beállítások elvileg mindenkinek ugyan az!
Szal ebbe kellene a segítségetek ha tudna valaki valami okosat!!!!!!!!!???????

Murder3
hoyg kell a hamachit konfigurálni?
vki írja már le részletesen mert nem tudom.

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

Sajnos nem talatam valaszt a problemamra
😞 azt hiszem passzolom a progit

Balumann
Helyes! De sajnos fogalmam sincs, hogy abban hogy van a multiplayer.

öhhhmmmm.... Én már végig olvastam mindent ezért gondoltam megkérdezem itt!
Balumann
Itt felül a bannerban -> GYIK ...

A hamachinel
kell elolvassam??

Balumann
GYIK -et olvasd végig, ha nem találtál rá megoldást akkor kérdezz

Hali mindnekinek!
Valaki nem tudja meg mondani hogyan lehet flight simulatorral gamelni hamachival?
Mert probáltam mindent de nem ment!
pls help valaki!
Hello!!!!Valaki nem tudja, hogy tudok Hamachizni 2 router kozott??A havernak is az van meg nekem is router.A halozat be jon de kek lefele nyil jelenik meg a neve mellett

Balumann
Nálad valami más probléma lesz akkor. Ha interneten keresztül játszol valamivel, nincs semmi probléma, nincs magas lag v ilyesmi? Próbálj ki vmit amivel lehet neten is.
A Far Cry 2 és a L4D is szerintem nagyon jól optimalizált így kapcsolat terén (eltekintve hogy az elején nálunk is csinálta ezt a netakadást, amit megoldott azthiszem az alt tab és vissza). Azt kéne elõször megállapítnai, hogy a Hamachival van-e baj vagy eleve a netkapcsolatoddal.
Milyen interneted van, milyen router, és milyen tûzfalat használsz?

Üdv emberek!

Az lenne a gondom hogy Far Cry 2-vel szeretnék játszani a haverokkal.. Nekik megy a játék (kettõjüknek) nekem viszont nem.
A hiba a következõ: Csinál akárki szervert azt látja mindenki csatizni is lehet csak nekem egyedül kidob egy olyan hibát hogy "Disconnected From the host" meg ha fel is enged akkor 10-15 perc után "lost the connection from the host". Ha én csinálom a szervert akkor is ilyen hibaüzenetek vannak csak akkor nem csak nekem hanem mindenkinek. A hamachi verzió ugyan az (1.0.1.3) a játékverzió is mindenkinek SP 3 van és mindenkinek Net Framework 3.0 .
Már frusztrál hogy mi lehet a hiba!
Ha valaki tud segítsen!!
Elõre is köszönöm.
Sziasztok!

Ha valaki még emlékszik az Etherlords 2-re és van kedve játszani az küldjön egy pm-et!

Egy n?nek legalább két férfira van szüksege: Az egyik ápolt, finom, gyengéd, kedves, ?szinte, megért?. A másik, pedig nem meleg.

Balumann
Hát én nem tudom mit sikerült ennyire elállítani. Mint írtam, ilyen akkor van ha letiltom a Hamachi hálózati adaptert, tehát engedélyezni kell. Próbáld újratelepíteni, telepíts fel másik verziót, stb.

Balu
Akkor többet a gépemen semmikép nem lesz jó a hamachi?
kifli
nincs
uninstall reinstall volt?
Balumann
Ilyen nekünk is volt, de megoldotta az, hogy leraktuk a tálcára, kiléptünk 1-2 dologból (msn, tûzfal, stb.), de lehet csak az oldotta meg, hogy leraktuk a tálcára és vissza. Esetleg próbáljatok meg felbontást állítani aztán vissza, meg ilyesmi, szerintem utána nektek is jó lesz.

Üdv!

Lenne egy olyan problémám, hogy haverral tolom a left 4 dead-et.
Már ott tartunk hogy Dead Air 2 pálya de itt állandóan "Connection Problem" üzenet jön ki :S. Az Act-ot mindig az elejérõl indítom és mihelyt átlép a következõ map-ra azonnal ilyen hiba jön MÉG nekem is pedig a szervert én csinálom... (érdekes)(Ezt általában akkor szokta ha 1 "act"-ot nem az elejétöl toljuk hanem pl a 3. pályától és úgy indítom a szerver.)
Ha valaki tud segíteni az kérem segítsen 😊 !
Hamachi verzió egyforma
L4D verzió egyforma.
Breki33
Sziasztok

A karbantartott játék hálózatokhoz szeretném ezt hozzáadni

Pes 2009

szoba: Pes_Hungary
pass: Pes_Hungary

illetve csak magyaroknak

szoba: Pes_Hungary1
pass: Pes_Hungary1
hali!

koliban vagyunk, 7en összekötve, mindenkit tudok pingelni csak a 7.et nem, és én se tudok rá és õ se tud rám csatlakozni. Már minden szutyok apró beállítást kipróbáltunk de az istenért sem megy. Xp-vel nem volt ilyen gond de amióta vista van... (a csoportban van más is aki vistát használ de neki mûködik minden)
ez kérdés volt
akkor gyakorlatilag vége a gépemen a hamachinak:'(
Balumann
Pont hogy nem szabad letiltani...

Oké de ha most azt csináltam letiltottam és jelenleg egyáltalán nem tom megnyitni akkor most mit csináljak?
Balumann
Nos, ha bennt vagy egy szobába, de inaktívvá teszed magad (2-t kell kattintani az adott szoba nevére), akkor csak látod kik vannak fennt, de a kapcsolat jelzõ logikusan azt fogja mutatni, hogy nincsen kapcsolatod. Más magyarázat szerintem erre nincs.

Az utóbbi hiba meg sztem akkor van, ha a hálózati kapcsolatokban letiltod a Hamachi kapcsolatot.

Tisztelt felhasználók!
Olyan problémám lenne hogy Hamachin egyszer észrevettem egy hibát amely abból állt hogy láttam ki volt fen fehérrel jelezte de mellette a csillag fekete volt(offline) ujrarakta többször nem volt jó semmi nem változott ugyanazokba a szobákba voltam benne!
Ma arra a elhatározásra jutottamm hogy megprobálom a profilom letörölni!Rámentem a részletes konfigurációba és ott minden mappát kitöröltem majd ujra ujraraktam!
Megprobáltam megnyitni és ezt irja FAILED TO LOAD HAMACHI CONFIGURATION. THE APPLICATION WILL NOW EXIT
Kérném a mielöbbi választ ÜDVÖZLET
mcdrusza
most jelent meg a fórum logoja, gyik stb. nemtudom miért tûnt el, megtaláltam sry.
mcdrusza
hello
valaki adna egy linket, vagy egy gyors magyarázatot hogyan kell cs sourceal hamachin játszani? simán nem ment. köszi elõre is.
kifli
nincs ilyen hálozat 😞
zozo117
Live for Speed NON-STOP S2 TÖRT SERVER !!!
Hamachi hálozat név: RSRHAMACHI
Jelszó: rsrteam

VÁROK MINDENKIT A SZERVER ÁLLANDÓ !!!

UH emberek köszönöm vagy is köszönjük......pedig ott volt a szemem elött a megoldás 😄:S XD