2080
  • Balumann
    Le van írva a GYIK-ben, itt beírod a régi master passwordot, meg az újat amit létrehoztál/hozol telepítés után.

Kapcsolatok elejére ugyan úgy kell tenni, mint Vista-n... Hálózati adapterbeállítások részlegben alt lenyomása mellett megjelenik fennt a menü, és ott Speciális, stb.
  • kifli
    na még 1 kérdés, megvan a rég accom, szal myhamachin eltudom érni meg minden, de hamachiban hogytudom beállítani hogy azzal az accal jelentkezzen be? hogy a saját hálózatomba megint admin legyek
  • kifli
    ja meg win7-nél hogytudom beállítani hogy a kapcsolatok elejére kerüljön?
  • kifli
    az új hamachival (2) hogy lehet átírni a másik ember hamachi ip-jét? me left 4 deadhez át kell írni...
  • ApPa123
    hy én látom haverom hamachijá elkezdtek csatlakozni(titan quest gammel) de mindig azt írja ki h nem sikerült miért??
  • spidey
    Működött persze, thx
  • Balumann
    Okés, berakom.
  • kifli
    a humachi.hu vagy valamelyik másik hamachival foglalkozó oldal szerkesztője olvassa ezt a fórumot? csak mert van magyar leírásom gta4-hez és ha gondolja berakhatja cím: gta4hamachi.atw.hu
  • Balumann
    Nekünk már tegnap este eltűnt mindenkiről a bekékülés, szerencsére.
  • zetor proxima
    Helló a valaki akar NFSU2-ővel multizni az menjen a

Need For Online

pw:nfsu2
  • Palesz2
    Ma délutánra a Hamachi újra jó lett
  • Balumann
    Utóbbi megoldást havernak is javaslom.
  • Balumann
    2 tippet tudok adni
    -Nem blokkolja tűzfal/router a 12975 TCP, és 32976 TCP -es portot, UPnP nincs letiltva véletlenül Hamachiban? (nézd a tűzfal/router beállításait a GYIK-ben)
    -Tegyél fel egy másik Hamachi verziót [1.0.1.5 vagy 1.0.3.0 , amelyiket nem próbáltad], hozz létre egy új accountot (töröld a fájlokat a C:\Documents and Settings\neved\Application Data\Hamachi -ból)

• spidey
    Ja, és Windows XP. Havernak meg Vista alatt "failed to automatically determine your web proxy configuation" van. Nézegette a proxybeállításokat, routerje nincs, megcsinálta ezt, erre már weblapokat se tudott betölteni...
  • spidey
    Ugyanez van nekem is - legújabb verzió, felmegy rendesen, zöld ikon, megcsináltam a http://humachi.hu/node/32 beállításait is próba cseresznye alapon. Akarok új hálózatot létrehozni, beírok nevet meg jelszót, készít gombra nyomok, gomb kifehéredik egy pillanatra, mintha menne, aztán visszaáll. FAQ-ban nem találtam rá semmit. Valaki?
  • Balumann
    Hát, úgy néz ki akkor ez most központi probléma, ahol én vagyok ott is van 1-2 akikkel nem tudok közvetett kapcsolatot létesíteni (holott eddig nem vol probléma). Hamachi hálózatán 5 egymás alatti topik van ilyen panasszal.
    Valaki azt írta, hogy DNS változtatás segít, ha valakinek van ilyen panasza és van kedve kísérletezni, az próbálkozhat :D De remélhetőleg hamar kijavítják ezt a problémát.
  • Palesz2
    kék csillag van midnekinek, szeritnem ha te most feljösz amit írtam. neked is kék lesz.
  • Balumann
    A ping is mindenki között magas volt? A Hamachin a kapcsolatok közvetlenek (kivéve ha kék csillag vagy nyil van a másik előtt, mert akkor valami blokkolta a közvetlen kapcsolatot és csak a hamachi szerverén keresztül jött létre kapcsolat), tehát a magas ping okozója nem lehet a Hamachi.
  • Palesz2
    nem. mindenki ledobott. ugy kellet újra csatlakozni mindenkinek.

figy, gyere fel ide, egyedül vagyok

negyvenharom
    jelszo: asdasd

és megpingellek, és mibe hogy nagy lesz.
  • Balumann
    Ez fura, én még nem tapasztaltam ilyet, hogy valahonnan ledobott volna (most se esett le senki azokban, amikben benntvagyok).
    Ha Humachis hálózatban voltál, akkor ott állandóan ürítenek bizonyos időnként, vagy lehet bekapcsoltad azt a funkciót, hogy ne mutassa az offline embereket.
  • Palesz2
    Sziasztok. Nekünk 2 napja mindenkit ledobott hamachi (kb olyan 5 hálón voltam és mindenhonnan eltűnt mindenki. visszamentem jöttek vissza emberek és mindenkinek kék csillag, valakinek sárga valaki meg csak villogot. Jó, akartunk játszani (cod) és mindenikek 500-as fölötti pingje volt, utána leléptünk megpingeltük egymást hamachin és ott is a válaszidő nem ment 500 alá. És azóta szar, ha felemgyek pl most, mindenki kék és a ping is nagy. (nem, nem töltök, a másik fél se tölt.) Mi lehet a probléma?

"... pingelése 32 bájt méretű adatokkal:

Válasz 5.155.19.135: bájt=32 idő=420 ms TTL=128
    Válasz 5.155.19.135: bájt=32 idő=317 ms TTL=128
    Válasz 5.155.19.135: bájt=32 idő=389 ms TTL=128
    Válasz 5.155.19.135: bájt=32 idő=279 ms TTL=128
    Válasz 5.155.19.135: bájt=32 idő=247 ms TTL=128
    Válasz 5.155.19.135: bájt=32 idő=252 ms TTL=128"
  • midian
    Egyszerűen ugyanazt csinálja bármit állítok
  • midian
    Mindent végülis ami a Faq ban van
  • Balumann
    Talán írd le, hogy miket próbálkoztál eddig, akkor még tudok esetleg tanácsokat adni...
  • midian
    Akkor én nagyon h vok hozzá mert azzal sem tudom megcsinálni
  • Balumann
    van FAQ (GYIK néven)
  • midian
    Olyankor mi a teendő ha (A közvetítő szerver elutasította a kapcsolódási igényét )Szöveget dobja ??
    Nemrég tettem fel nem ismerem a progit de már 2 napja szórakozom vele
    A konfigurálás melletti gomb halott ,nem lehet rányomni.
  • Balumann
    Kiírja. Túl sokan kapcsolódnak egy időben, ezért várni kell a bekapcsolódásra.
  • Dingoday
    Van hiba üzenet? Mert nekem volt
  • Sippie
    Sziasztok! Tegnap óta baszakodik a hamachi, de hosszasan még felcsatlakozott, ma már abszolút nem akar. Jelentkezik másnak is probléma? Újra raktam 1.0.3.0-át, de folyton csak reconnectál...

Ápdét: kb negyed óra alatt belépett :D ezmiez? :D
  • atkoo1
    Bocsi hamachi elérést elirtaam!
    Hamahci szoba:Red Alert 2 játékszoba
    pw:redalert
  • atkoo1
    ha vki jáccani akar Red Alert 2-őt hamachin keresztül vlem multiba azt várom hamachi szobámba! Vegyél fel msn és ott megdumáljuk:[email protected]
    vagy hamachiba gyere fel!
    Szoba: Red Alert 2
    pw:redalert
  • zeoos
    Tud valaki hasznalhato alternativakat a Hamachira? Olyanokra gondolok mint peldaul:
    - Garena
    - Tunngle
    - Remobo
    - Leafnetworks
  • Balumann
    #1766, #1765, #1764 -> megtaláljátok a GYIK -en belül nagy valószínűséggel a megoldást.
  • norbi2fraktal
    Szevasztok , call of duty world at war-al próbáltam nyomni coop-zombit,de nem láttuk egymást a haverommal,lécci aki tud segítsen((private server patch meg iyleneket feltettem
  • miki10
    Sziasztok!!

ujra kelelt telepitenem a hamachit mert valami miat nem indult el, de a telepités közbe amikor a hálozati meghajtó telepitése-kor meggáll a telepitő és nem megy tovább:S

nem tudjátok mibaja?
  • jozsi155
    amikor GTA Iv el szeretnék multiplayerezni hamachival amikor csatlakoznék a szervere azt írja ki hogy unable to join game.:S

nem tudjátok mi gond?
  • alex920810
    Az lenne a problémám hogy mikor Hamachin fel akarok valahova csatlakozni, kéri a Hálózat nevét és jelszót, Beírom és után hiába kattintok rá hogy csatlakozzon nem csinál semmit!!!
    Tud vki segíteni???
  • Narancs94
    Pls help!!
    Miért van hamachin a nevem mellet kék(cián)csillag?
    Emiatt nem látom a többiek szervereit?
  • leendő kamionos
    esetleg a king of the road-al tud valaki hálózatba játszani..
    aki tud az vegyen fel msnre!

msn: [email protected]