Tunngle, Hamachi, GameRanger
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"... pingelése 32 bájt méretû adatokkal:
Válasz 5.155.19.135: bájt=32 idõ=420 ms TTL=128
Válasz 5.155.19.135: bájt=32 idõ=317 ms TTL=128
Válasz 5.155.19.135: bájt=32 idõ=389 ms TTL=128
Válasz 5.155.19.135: bájt=32 idõ=279 ms TTL=128
Válasz 5.155.19.135: bájt=32 idõ=247 ms TTL=128
Válasz 5.155.19.135: bájt=32 idõ=252 ms TTL=128"
Nemrég tettem fel nem ismerem a progit de már 2 napja szórakozom vele<#szomoru1>#szomoru1>
A konfigurálás melletti gomb halott ,nem lehet rányomni.
Ápdét: kb negyed óra alatt belépett 😄 ezmiez? 😄
Hamahci szoba:Red Alert 2 játékszoba
pw:redalert
vagy hamachiba gyere fel!
Szoba: Red Alert 2
pw:redalert
- Garena
- Tunngle
- Remobo
- Leafnetworks
<#nemtudom>#nemtudom>
Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal
ujra kelelt telepitenem a hamachit mert valami miat nem indult el, de a telepités közbe amikor a hálozati meghajtó telepitése-kor meggáll a telepitõ és nem megy tovább:S
nem tudjátok mibaja?
nem tudjátok mi gond?
Tud vki segíteni???
Miért van hamachin a nevem mellet kék(cián)csillag?
Emiatt nem látom a többiek szervereit?
aki tud az vegyen fel msnre!
msn: [email protected]
én is megcsináltam azt a hibaelheritást de nekem m,ég az után se jo
Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003
Van egy elég bosszantó problémám,ami viszont eddig nem fordult elõ soha sem.Azt írja ki a hamachim,amikor be akarok loggolni,hogy a közvetítõ szerver elutasította a csatlakozási kérelmemet...!Mindegy hogy melyik verziót rakom fel,egyfolytában ezt írja ki.Innentõl használhatatlan..!Mi lehet ezzel kezdeni,miért van ez?Volt valakinek már hasonló problémája?
Üdv pet
Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003
Hamachin játszott valaki GTA4-el? Mert van egy olyan problémám, hogy ha haverral játszanánk, egyikünk csinál szervert, a másik látja a szerverkeresõbõl, csatlakozik, akkor egy fekete képernyõ, alul loading felirat, kb 5 másodpercig, aztán visszadobja a szerverkeresõbe. Humachi.hu-n leírtakat mind megcsináltuk. Ha valaki tud segíteni az írjon. Elõre is köszike
az lenne a gondom hogy próbáltam beállítani a hamachimat és ott ahol az ip beállítást kell csináli ahol a csatoló metrikáját 10re kell át állítani azt beállítom és ha újjra indítom a gépet vissza áll 4235-re. Ez miért van és milehet a gond vele? (vista op rendszert használok) elõre is köszi! 😊
Az a problémám, hogy miután felpatcheltem a Hamachit a legújabbra, azt írja ki: a közvetítõ szerver elutasította a kapcsolódási igényét. Ez mi, és mi a megoldás? kösz.
Be Positive! MMO GAMER
Asus M5A99X EVO, AMD 955 BE 3.8GHZ OC,4x2 GB G.Skill 1600 MHZ kit,Gigabyte GTX 560ti OC(950mhz/2150mhz),Gigabyte Super-B E570 Windows 7 x64
az army men rts el lehet valahogy hamachin játszani ?
MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |
*FONTOS BEÁLLÍTÁSOK********************************************************************
1. hamachit rakd fel nem kereskedelmi licenszel
2. az itt található beállitásokat (a négyes pont) csináld meg: http://humachi.hu/node/32
*CSATLAKOZÁS SZERVERHEZ****************************************************************
csatlakozás menete:
1. Half-Life 2 Deathmatch.exe
2. Find Game -> Favorites -> Add Server -> A szerver készítõ hamachi-s ip címe
pl: 5.23.106.11:27015
*SZERVER KÉSZÍTÉS**********************************************************************
1. Ha Router mögül indítasz szervert valószinüleg a "27015"-ös port-ot meg kell nyitnod
2. A Half-Life 2 Deathmatch.exe-rõl készíts parancsikont -> Jobb gomb a parancsikonon ->
"E:\Program Files\Half-Life 2 Deathmatch\Half-Life 2 Deathmatch.exe" -console +sv_lan 0 -nomaster -insecure +map dm_runoff +port 27015 +maxplayers 4
3. Dupla kattintás után kész is a szerverünk!
4. Szintén egy fontos beállítás: http://www.humachi.hu/node/75
*SZERVER PARANCSOK**********************************************************************
+maxplayers (max játékos az adott szerveren)
+map (pálya neve az alábbiak közül)
dm_underpass
dm_steamlab
dm_resistance
dm_powerhouse
dm_lockdown
dm_overwatch
dm_runoff
http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"
eset smart securityt is kikapcsoltuk, de így is sárga lett
Ha mindent beállítottatok és nem megy a ping, akkor próbáljátok ki valamilyen biztosan mûködõ játékkal, nagy valószínûséggel menni fog.
Vistám van és egy ideje nem akar mûködni. Minden felhasználóval vagy kék nyíl vagy sárga jel van. A GYIK-ben leírtakat már beállítottam és kipróbáltam, de úgy sem ment. Próbáltam úgy is, hogy a NOD32 Smart Securityt lelõttem, de ugyanúgy megmaradt a probléma.
Van még más megoldás is vagy valami másféle probléma van, ami ezt okozhatja?
Egyébként Linksys wifi routert használok, mivel több gép van.
haverral akarunk Diablozni hamachival. Arra lennék kíváncs ha már hamachin megcsináltam a hálózatot és rám is csatlakozott(látom a nevét) hamachin, akkor mit kell csinálnunk hogy játszani is tudjunk? Indítsam el a játékot és csináljak ott egy szervert, vagy hogy?
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
Szeretnék egy kis segítséget kérni.
Barátaimmal The Lord of the rings Battle for middle earth II.-vel szeretnénk játszani. Erre a Hamachi-t találtuk a legjobb megoldásnak.
Hamachin még látjuk egymást (tudunk chetelni) bár a pingelés sikertelen.
A the Lord of the rings Battle for middle earth II.-ben pedig a barátom lát engem bejelentkezve Én viszont nem látom Õt. Lényegében emmiat játszani sem tudunk egymással. A tûzfalat letiltottam a játék idejére.
Nálunk UPC (chello extrem) az internet szolgáltató és egy TP-LINK TL-WR542G ver.6.6 -os router osztja meg az internetet az Xbox360 és a számítógép között. Gyanítom, hogy a router beállításokkal lehet a probléma. Csak Én nem tudom hol és mit állíthatnék be. Ha valakinek volna kedve örülnék egy kis segítségnek.
BAráti üdvözlettel: Wild Cat
Barátommal játszani szeretnénk Hamachival a The Lord of the rings Battle for middle earth II. kiegészítõjével. Már eljutottunk addig a pontig, hogy látjuk egymást, de nem tudunk csatlakozni "idõtúllépés miatt". Ha meg véletlenül beenged, akkor kis idõ múlva kirúg.. Ez miért van?
Elõre is köszönöm válaszaitokat!
Valaki játszik hamachin Sof2-t? Mert lenne kérdésem hozzá.
Elõre is köszi!