Tunngle, Hamachi, GameRanger

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Palesz2
Sziasztok. Nekünk 2 napja mindenkit ledobott hamachi (kb olyan 5 hálón voltam és mindenhonnan eltûnt mindenki. visszamentem jöttek vissza emberek és mindenkinek kék csillag, valakinek sárga valaki meg csak villogot. Jó, akartunk játszani (cod) és mindenikek 500-as fölötti pingje volt, utána leléptünk megpingeltük egymást hamachin és ott is a válaszidõ nem ment 500 alá. És azóta szar, ha felemgyek pl most, mindenki kék és a ping is nagy. (nem, nem töltök, a másik fél se tölt.) Mi lehet a probléma?

"... pingelése 32 bájt méretû adatokkal:

Válasz 5.155.19.135: bájt=32 idõ=420 ms TTL=128
Válasz 5.155.19.135: bájt=32 idõ=317 ms TTL=128
Válasz 5.155.19.135: bájt=32 idõ=389 ms TTL=128
Válasz 5.155.19.135: bájt=32 idõ=279 ms TTL=128
Válasz 5.155.19.135: bájt=32 idõ=247 ms TTL=128
Válasz 5.155.19.135: bájt=32 idõ=252 ms TTL=128"

Egyszerûen ugyanazt csinálja bármit állítok
Mindent végülis ami a Faq ban van
Balumann
Talán írd le, hogy miket próbálkoztál eddig, akkor még tudok esetleg tanácsokat adni...

Akkor én nagyon h vok hozzá mert azzal sem tudom megcsinálni<#falbav>
Balumann
van FAQ (GYIK néven)

Olyankor mi a teendõ ha (A közvetítõ szerver elutasította a kapcsolódási igényét )Szöveget dobja ??
Nemrég tettem fel nem ismerem a progit de már 2 napja szórakozom vele<#szomoru1>
A konfigurálás melletti gomb halott ,nem lehet rányomni.
Balumann
Kiírja. Túl sokan kapcsolódnak egy idõben, ezért várni kell a bekapcsolódásra.

Van hiba üzenet? Mert nekem volt
Sippie
Sziasztok! Tegnap óta baszakodik a hamachi, de hosszasan még felcsatlakozott, ma már abszolút nem akar. Jelentkezik másnak is probléma? Újra raktam 1.0.3.0-át, de folyton csak reconnectál...

Ápdét: kb negyed óra alatt belépett 😄 ezmiez? 😄
Bocsi hamachi elérést elirtaam!
Hamahci szoba:Red Alert 2 játékszoba
pw:redalert
ha vki jáccani akar Red Alert 2-õt hamachin keresztül vlem multiba azt várom hamachi szobámba! Vegyél fel msn és ott megdumáljuk:[email protected]
vagy hamachiba gyere fel!
Szoba: Red Alert 2
pw:redalert
Tud valaki hasznalhato alternativakat a Hamachira? Olyanokra gondolok mint peldaul:
- Garena
- Tunngle
- Remobo
- Leafnetworks
<#nemtudom>
Balumann
#1766, #1765, #1764 -> megtaláljátok a GYIK -en belül nagy valószínûséggel a megoldást.

norbi2fraktal
Szevasztok , call of duty world at war-al próbáltam nyomni coop-zombit,de nem láttuk egymást a haverommal,lécci aki tud segítsen((private server patch meg iyleneket feltettem

Chieftec 450W,MSI PT890 Neo-V2,Pentium D DualCore 2.8Ghz,2x1Giga DDRII800,480GB HDD,Gigabyte HD4670 1G,LG 19\", Win7 64 & XP Logitech Chillstream Xfire & Gamertag: norbifraktal

Sziasztok!!

ujra kelelt telepitenem a hamachit mert valami miat nem indult el, de a telepités közbe amikor a hálozati meghajtó telepitése-kor meggáll a telepitõ és nem megy tovább:S

nem tudjátok mibaja?
amikor GTA Iv el szeretnék multiplayerezni hamachival amikor csatlakoznék a szervere azt írja ki hogy unable to join game.:S

nem tudjátok mi gond?
Az lenne a problémám hogy mikor Hamachin fel akarok valahova csatlakozni, kéri a Hálózat nevét és jelszót, Beírom és után hiába kattintok rá hogy csatlakozzon nem csinál semmit!!!
Tud vki segíteni???
Pls help!!
Miért van hamachin a nevem mellet kék(cián)csillag?
Emiatt nem látom a többiek szervereit?
esetleg a king of the road-al tud valaki hálózatba játszani..
aki tud az vegyen fel msnre!

msn: [email protected]
Balumann
itt nézd meg az utolsó üzenetemet, ha esetleg ez oldotta meg akkor írd meg légyszi.

sziasztok nekem ugyanaz aa problémám mint az elöttem szolonak
én is megcsináltam azt a hibaelheritást de nekem m,ég az után se jo

Zan
Sorry,elöbb kellett volna GYIK-et olvasni,megoldódott úgy tûnik a probléma.😊

Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003

Zan
Sziasztok!
Van egy elég bosszantó problémám,ami viszont eddig nem fordult elõ soha sem.Azt írja ki a hamachim,amikor be akarok loggolni,hogy a közvetítõ szerver elutasította a csatlakozási kérelmemet...!Mindegy hogy melyik verziót rakom fel,egyfolytában ezt írja ki.Innentõl használhatatlan..!Mi lehet ezzel kezdeni,miért van ez?Volt valakinek már hasonló problémája?

Üdv pet

Asrock Z68 Extreme3 Gen3,Intel I-5 3570 @4.5 ghz, Gigabite Geforce GTX 670 OC, 8gb Kingmax 2000Mhz, Enermax 550W,Creative SB X-fi Platinum Fatal1ty Champion,Logitech Z-5500 + G35,Samsung UE40D5003

bf

sziasztoK!
Hamachin játszott valaki GTA4-el? Mert van egy olyan problémám, hogy ha haverral játszanánk, egyikünk csinál szervert, a másik látja a szerverkeresõbõl, csatlakozik, akkor egy fekete képernyõ, alul loading felirat, kb 5 másodpercig, aztán visszadobja a szerverkeresõbe. Humachi.hu-n leírtakat mind megcsináltuk. Ha valaki tud segíteni az írjon. Elõre is köszike
Hali!
az lenne a gondom hogy próbáltam beállítani a hamachimat és ott ahol az ip beállítást kell csináli ahol a csatoló metrikáját 10re kell át állítani azt beállítom és ha újjra indítom a gépet vissza áll 4235-re. Ez miért van és milehet a gond vele? (vista op rendszert használok) elõre is köszi! 😊
TQ cheater
Sziasztok!

Az a problémám, hogy miután felpatcheltem a Hamachit a legújabbra, azt írja ki: a közvetítõ szerver elutasította a kapcsolódási igényét. Ez mi, és mi a megoldás? kösz.

Be Positive! MMO GAMER

Sziasztok! azt szeretném megkérdezni hogy vista-n a games for windows live-nál registry be átirtam hamachira a ConnectionOverride-t és mikor belépek a játékba akkor ugyanugy local area connection ir ha valaki tud pls segitsen elõre is köszönöm

Asus M5A99X EVO, AMD 955 BE 3.8GHZ OC,4x2 GB G.Skill 1600 MHZ kit,Gigabyte GTX 560ti OC(950mhz/2150mhz),Gigabyte Super-B E570 Windows 7 x64

Ley Roland
üdv
az army men rts el lehet valahogy hamachin játszani ?

MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |

Bár leírás volt bõven a Hl2DM.el mégis volt egy két problémán mire rájöttünk hogy kell játszani:
*FONTOS BEÁLLÍTÁSOK********************************************************************

1. hamachit rakd fel nem kereskedelmi licenszel
2. az itt található beállitásokat (a négyes pont) csináld meg: http://humachi.hu/node/32

*CSATLAKOZÁS SZERVERHEZ****************************************************************

csatlakozás menete:
1. Half-Life 2 Deathmatch.exe
2. Find Game -> Favorites -> Add Server -> A szerver készítõ hamachi-s ip címe
pl: 5.23.106.11:27015

*SZERVER KÉSZÍTÉS**********************************************************************

1. Ha Router mögül indítasz szervert valószinüleg a "27015"-ös port-ot meg kell nyitnod
2. A Half-Life 2 Deathmatch.exe-rõl készíts parancsikont -> Jobb gomb a parancsikonon ->
"E:\Program Files\Half-Life 2 Deathmatch\Half-Life 2 Deathmatch.exe" -console +sv_lan 0 -nomaster -insecure +map dm_runoff +port 27015 +maxplayers 4
3. Dupla kattintás után kész is a szerverünk!
4. Szintén egy fontos beállítás: http://www.humachi.hu/node/75

*SZERVER PARANCSOK**********************************************************************

+maxplayers (max játékos az adott szerveren)

+map (pálya neve az alábbiak közül)
dm_underpass
dm_steamlab
dm_resistance
dm_powerhouse
dm_lockdown
dm_overwatch
dm_runoff

http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"

Balumann
Hm... Vegyél fel msn-en ([email protected])

kipróbáltam az upnp-t, mindkét gép hamachiján engedélyezve, illetve a routeren is, de alapból is így volt
eset smart securityt is kikapcsoltuk, de így is sárga lett

ok, köszi, kipróbálom, én is erre gyanakodtam, hogy a router a felelõs

Balumann
A kék nyíl és sárga jel arra utal, hogy a többiek hamachi kliense nem tud kapcsolatot létesíteni. Minden bizonnyal ez a routered miatt van, ellenõrizd hogy a routerben engedélyezve van-e az Upnp (és hamachiban sincs-e kikapcsolva). Ha nem támogatja az upnp -t akkor manuálisan kell beállítani a portokat, részletek a GYIK-ben.

Balumann
A pingelés egy hasznos lehetõség, de ha nem megy az attól is lehet, mert ki van kapcsolva a válasz küldés (ugyanis ez nem a hamachiban, hanem a windowsban van), sajnos így XP-n se tudom hogy hol, Vista-n pláne.

Ha mindent beállítottatok és nem megy a ping, akkor próbáljátok ki valamilyen biztosan mûködõ játékkal, nagy valószínûséggel menni fog.

Hello!

Vistám van és egy ideje nem akar mûködni. Minden felhasználóval vagy kék nyíl vagy sárga jel van. A GYIK-ben leírtakat már beállítottam és kipróbáltam, de úgy sem ment. Próbáltam úgy is, hogy a NOD32 Smart Securityt lelõttem, de ugyanúgy megmaradt a probléma.
Van még más megoldás is vagy valami másféle probléma van, ami ezt okozhatja?
Egyébként Linksys wifi routert használok, mivel több gép van.

CSao! végigcsinálatam ami a faq-ba van, Vistám van, tudok csatlakozni hamachi-hoz, én tudom többieket pingelni, õk nem tudnak engem. Tûzfal + router nélkül is próbéltam és nem megy...semmi hibajelzés olyan mintha minden oké lenne, valakinek valami ötlet? elõre is thx!
Balumann
Pontosan. Olvasd végig a GYIK -et hogy jól legyen beállítva a Hamachi, aztán go játékba és vki szerver készítés, valaki join (célszerû a szervert annak elkészíteni, akinek jobb feltöltésü nete van a kisebb ping érdekében).

hali

haverral akarunk Diablozni hamachival. Arra lennék kíváncs ha már hamachin megcsináltam a hálózatot és rám is csatlakozott(látom a nevét) hamachin, akkor mit kell csinálnunk hogy játszani is tudjunk? Indítsam el a játékot és csináljak ott egy szervert, vagy hogy?

xxdani
sziasztok. van valaki aki hamachit használ Kaspersky tûzfallal? nem tudom hogy állítsam be hogy menjen mert én tudok pingelni de engem nem tudnak. (A gyik-ben nincs kasperskyrõl szó) ha kikapcsolom akkor nincs gond illetve de...az hogy nincs tûzfal egy pár órára...

Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

Balumann
Tekints meg a bannerban is belinkelve lévõ GYIK -et, ott nagy valószínûséggel megtalálz mindent 😊

Sziasztok !

Szeretnék egy kis segítséget kérni.
Barátaimmal The Lord of the rings Battle for middle earth II.-vel szeretnénk játszani. Erre a Hamachi-t találtuk a legjobb megoldásnak.
Hamachin még látjuk egymást (tudunk chetelni) bár a pingelés sikertelen.
A the Lord of the rings Battle for middle earth II.-ben pedig a barátom lát engem bejelentkezve Én viszont nem látom Õt. Lényegében emmiat játszani sem tudunk egymással. A tûzfalat letiltottam a játék idejére.
Nálunk UPC (chello extrem) az internet szolgáltató és egy TP-LINK TL-WR542G ver.6.6 -os router osztja meg az internetet az Xbox360 és a számítógép között. Gyanítom, hogy a router beállításokkal lehet a probléma. Csak Én nem tudom hol és mit állíthatnék be. Ha valakinek volna kedve örülnék egy kis segítségnek.

BAráti üdvözlettel: Wild Cat
Csibusz
És gondolom internet browser setting-et kell alkalmazni a configure-nál... nempedig a saját Ip-vel.
Csibusz
ez a gond😊 Hogy azzal csináljuk😞
Probáljátok meg régebbi hamachival. Pl. 1.0.1.5 - tel
Csibusz
Sziasztok!
Barátommal játszani szeretnénk Hamachival a The Lord of the rings Battle for middle earth II. kiegészítõjével. Már eljutottunk addig a pontig, hogy látjuk egymást, de nem tudunk csatlakozni "idõtúllépés miatt". Ha meg véletlenül beenged, akkor kis idõ múlva kirúg.. Ez miért van?
Elõre is köszönöm válaszaitokat!
Sziasztok!

Valaki játszik hamachin Sof2-t? Mert lenne kérdésem hozzá.

Elõre is köszi!
hooah
Hello
Valaki segítene aki ismeri a problémát

Balumann
És a bannerban lévõ FAQ-t böngészd, ott magyar leírásokat találsz 😉