Tunngle, Hamachi, GameRanger

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kontrakcio
sziasztok, tud nekem mondani aktiv cnc3 szobát hamán?

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

Sziaszok! Én az AoM: The Titans Expansion-nal szeretnék multin játszani. Látja a haverom szerverét minden ok belépek join és számol vissza elér a 0-hoz és kidob... Ez miért van? ( A tûzfalat is kikapcsoltam, mert az youtuben az egyik videóban az volt h azt kell)

Maffiozo lvl 8 tel: 83237

Balumann
GYIK-ben benne van a megoldás...

Sziasztok feltelepítem a Hamachi programot és amikor rányomok a bekapcsol gombra hogy offline legyek hanem online akkor elkezd tölteni és a végén offline marad és egy ilyen üzenetet ír ki "A Hamachi kiszolgáló elutasította a belépési kérelmét "
és nem tudom miért lehet ez.
Újra telepítés nem segített másik verziót is felraktam régebbit ujat de egyiknél sem volt jó .
Ha valaki tud segíteni az írjon elõre is köszi!
bowari
Jah majd ma megpróbáljuk másik játékkal,viszont úgyis próbáltuk hogy tûzfal kilõve.Õ is ugyanazt az oprendszert használja és ugyanúgy van minden beállítva.Zöld az ikonja a hamachiban nekem is meg neki is,tudunk csevegni is meg egymás gépébe nézni,úgyhogy a kapcsolat jó sztem...
De azért kösz a gyors választ

Intel Core 2 Quad Q8400@3,2Ghz,Asus P5P43TD-PRO,8GB Kingston HyperX 1600Mhz,Gigabyte HD5850,Kingston 64GB SSD, Corsair TX650 táp ,Windows 8 64 bit

Balumann
Tûzfal okozhat problémát, illetve az, hogy a haverodnak nincs valami jól beállítva. Teszteljétek másik játékkal is, hogy ott mûködik-e.

bowari
Üdv mindenkinek!
Én egy kis helpet szeretnék kérni,Shiftel szeretnénk,hamachin keresztül haverommal játszani,de nem megy.Win 764bitrõl vagyok,metrika beállítva 10-es értékre,hálózati sorrendben elsõ a hamachi,1.0.3.0át használok,shift természetesen peccselve van.
A kérdésem az hogy mi hiányzik még,hogy menjen?Az embereket a szobában látom,haveromat is,beletudok túrni is a gépébe,pingelés is megy faszán,de játékon belül nem talál semmit...

Kösz elõre is!!!!

Intel Core 2 Quad Q8400@3,2Ghz,Asus P5P43TD-PRO,8GB Kingston HyperX 1600Mhz,Gigabyte HD5850,Kingston 64GB SSD, Corsair TX650 táp ,Windows 8 64 bit

Balumann
Miért nem lehet bele nézni a GYIK-be ?

nekem olyan problemam akadt, hogy bejelentkezeskor ezt a hibauzit kapom:

"a kozvetito szerver elutasitott kapcsolodasi igenyet"

ilyenkor mi a teendo?
<#wow1><#szomoru1>
Balumann
Az eset smart security nem tiltja le a KLIENST, de akadályozza a Hamachi virtuális adapterén áthaladó forgalmat. Smart Security-t ki kell lõni amíg Hamachin szeretnél játszani, nem tudok róla, hogy be lehetne állítani úgy, hogy mûködjön (én nem használom annak a tûzfalát).

Több mindent is be kell állítani hogy jó legyen ezen kívül, ugyan az vonatkozik Win 7-re ami Vista-ra is.

CroftManor
hát nem tom de én elolvastam a faq-ot is, annyit találtam csak h az Eset smart security letiltja a hamachit, nekem pont az van 😄 de az eset-en belül nem találtam h le lenne tiltva

Nothing is True, Everything is Permitted

Balumann
Tökéletesen lehet hosztolni és csatlakozni is Windows 7-en, nekem is az van - és többnyire azoknak is akikkel szoktam játszani.

CroftManor
oké... de ismerõs most mondja, h elvileg win 7 nem tud hostolni! ez mennyire igaz? mert nekem az van

Balumann
Igen, Hamachi adapter nem fér hozzá az inernethez, csak a P2P kapcsolat mûködik azokkal akikkel a kliens köt össze (akikkel egy virtuális hálózatban vagy).
GYIK -et fusd át, ott meg fogod találni valószínûleg a megoldást, ill. hogy mi nincs jól beállítva.

CroftManor
Az úgy normális, hogy a hamachinál ezt írja? Nincs internet kapcsolat <#nemtudom>
nem tudok senkivel se játszani :S

Megjelent egy oldal ami az easy vpn hálozatokkal foglalkozik.
akit érdekel látogason el ide.
Easy Vpn hálozatok listája
üdv!

Próbáljátok ki Comodo easy vpn-nen

Comodo easy vpn
kifli
valaki tudja hogy léphetnék be a hamachi accoba neten? mert hála a megújult hamachinak, mostmár nemtudok belépni a felhesznáónevemmel és jelszavammal mert már emailt kér.
Tehát régen így nézett ki az olda:

mostmeg már nem is létezik ez az oldal hanem átirányít máshova :/
Balumann
Semmit nem kell oda írni, hagyd automatikuson!

bency
Hello,volna nekem az a problemam,hogy nem tudom mit kell irni a DNS-hez,mit jelent az?itt van egy kep is!

:) Semmi okosság :P

miért van az h ha megpróbálok a csatlakozni akkor azt írja ki h : A közvetítõ szerver elutasítja a kapcsolódási igényt.
és semmit nemtok csinálni mert meg onlinera se tok menni. Régen nem volt vele semmi baj. És most fölraktam az új log me in es hamacsit és nem megy.
elöre is köszt.
Balumann
Hamachi 2 -höz egyelõre nem tudok javaslatokat mondani, én nem próbáltam még, és nem is tervezem mostanában, nem látok számomra fontos újdonságot. Én inkább a korábbi verziókat javaslom, 1.0.3.0 -t vagy 1.0.1.5 -öt.

Hello!

Olyan problémám lenne hogy feltelepitettem a hamacsit 2.0.0.60 tegnap tökéletesen ment minden, de viszont ma már nem enged belépni, és ezt a szöveget dobja: Nem sikerült csatlakozni a hamacsi kiszolgálohoz.
Probáltam a GYIK szerinti javaslatokat de ugyan ugy nem engedi:S aki tud valamit segiteni az kérem irjon köszönöm.

kifli
live-nál a regisztrációs adatbázisban kell állítgatni
ITT megtalálod a szükséges reg filet
Rage47
én hiába állítom be legelsõnek, live-n belül a network info-nál mégsincs elõl, ugyanis a local area network szerepel ott :S

kifli:
Balumann
A képen amit linkeltél, azon baloldalt, Adaptertípusok beállítása... Vagy mégegyszerûbb ha inkább a start menüt elõhívod, és beírod oda, hogy hálózati kapcsolatok.

kifli
vayg ezt a rész egyáltalán hol ttalálom? mert belépek oda hogy hálózat és internet de ott nekem nincs ilyen hogy háózati kapcsolatok :/
kifli
tudom hogy le kell nyomni altot de win7-ben akkor sincs ilyen, az egész nem így néz ki már :/
Balumann
Hihetetlen, elõször szinte senki sem találja meg a Speciális beállításokat... Ugyan úgy ott van mint XP-n vagy Vista-n (csak alt lenyomására jön elõ, de azt is be lehet állítani hogy ne kelljen).

KÉP

kifli
nincs olyan menü felül hogy speciális 😞
ezt a network visszaszerzõs témát meg megoldottam úgy hogy beléptem a myhamachiba és ott a cliensekhez adtam az új hamachi ip-met, aztán azt raktam tulajnak a hálózat tulajdonságoknál
Balumann
Le van írva a GYIK-ben, itt beírod a régi master passwordot, meg az újat amit létrehoztál/hozol telepítés után.

Kapcsolatok elejére ugyan úgy kell tenni, mint Vista-n... Hálózati adapterbeállítások részlegben alt lenyomása mellett megjelenik fennt a menü, és ott Speciális, stb.

kifli
na még 1 kérdés, megvan a rég accom, szal myhamachin eltudom érni meg minden, de hamachiban hogytudom beállítani hogy azzal az accal jelentkezzen be? hogy a saját hálózatomba megint admin legyek
kifli
ja meg win7-nél hogytudom beállítani hogy a kapcsolatok elejére kerüljön?
kifli
az új hamachival (2) hogy lehet átírni a másik ember hamachi ip-jét? me left 4 deadhez át kell írni...
hy én látom haverom hamachijá elkezdtek csatlakozni(titan quest gammel) de mindig azt írja ki h nem sikerült miért??

spidey
Mûködött persze, thx<#eljen>

Balumann
Okés, berakom.

kifli
a humachi.hu vagy valamelyik másik hamachival foglalkozó oldal szerkesztõje olvassa ezt a fórumot? csak mert van magyar leírásom gta4-hez és ha gondolja berakhatja cím: gta4hamachi.atw.hu
Balumann
Nekünk már tegnap este eltûnt mindenkirõl a bekékülés, szerencsére.

Helló a valaki akar NFSU2-õvel multizni az menjen a

Need For Online

pw:nfsu2
Palesz2
Ma délutánra a Hamachi újra jó lett<#worship>

Balumann
Utóbbi megoldást havernak is javaslom.

Balumann
2 tippet tudok adni
-Nem blokkolja tûzfal/router a 12975 TCP, és 32976 TCP -es portot, UPnP nincs letiltva véletlenül Hamachiban? (nézd a tûzfal/router beállításait a GYIK-ben)
-Tegyél fel egy másik Hamachi verziót <1.0.1.5 vagy 1.0.3.0 , amelyiket nem próbáltad>, hozz létre egy új accountot (töröld a fájlokat a C:\Documents and Settings\neved\Application Data\Hamachi -ból)

spidey
Ja, és Windows XP. Havernak meg Vista alatt "failed to automatically determine your web proxy configuation" van. Nézegette a proxybeállításokat, routerje nincs, megcsinálta ezt, erre már weblapokat se tudott betölteni...

spidey
Ugyanez van nekem is - legújabb verzió, felmegy rendesen, zöld ikon, megcsináltam a http://humachi.hu/node/32 beállításait is próba cseresznye alapon. Akarok új hálózatot létrehozni, beírok nevet meg jelszót, készít gombra nyomok, gomb kifehéredik egy pillanatra, mintha menne, aztán visszaáll. FAQ-ban nem találtam rá semmit. Valaki?

Balumann
Hát, úgy néz ki akkor ez most központi probléma, ahol én vagyok ott is van 1-2 akikkel nem tudok közvetett kapcsolatot létesíteni (holott eddig nem vol probléma). Hamachi hálózatán 5 egymás alatti topik van ilyen panasszal.
Valaki azt írta, hogy DNS változtatás segít, ha valakinek van ilyen panasza és van kedve kísérletezni, az próbálkozhat 😄 De remélhetõleg hamar kijavítják ezt a problémát.

Palesz2
kék csillag van midnekinek, szeritnem ha te most feljösz amit írtam. neked is kék lesz.

Balumann
A ping is mindenki között magas volt? A Hamachin a kapcsolatok közvetlenek (kivéve ha kék csillag vagy nyil van a másik elõtt, mert akkor valami blokkolta a közvetlen kapcsolatot és csak a hamachi szerverén keresztül jött létre kapcsolat), tehát a magas ping okozója nem lehet a Hamachi.

Palesz2
nem. mindenki ledobott. ugy kellet újra csatlakozni mindenkinek.

figy, gyere fel ide, egyedül vagyok

negyvenharom
jelszo: asdasd

és megpingellek, és mibe hogy nagy lesz.

Balumann
Ez fura, én még nem tapasztaltam ilyet, hogy valahonnan ledobott volna (most se esett le senki azokban, amikben benntvagyok).
Ha Humachis hálózatban voltál, akkor ott állandóan ürítenek bizonyos idõnként, vagy lehet bekapcsoltad azt a funkciót, hogy ne mutassa az offline embereket.