Tunngle, Hamachi, GameRanger
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Honda - The Power of Dreams
szeretnénk cod5 zombizni, de haveromnak win7-e van, a másik haveromnak xp és nekem is. xp-xp-vel mûködik de a win7es haver nem talál meg, ugyan az a patch(1.6), ugyanaz a hamachi(2.0.66).
vki ötlet???
Valaki elmagyarázná érthetõen,hogy kell Left For Dead 2zni hamachin?
Leszedtem a Hungarian Launchert,próbáltam hamachival,ráadásul nekem orosz a LF2 menüje,alig találtam meg a lant....szal valaki leírná pontosan hogy kell ??
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
u.i:Jah és Hamachi verzió cserélgetésével is próbálgattam,olyanra raktam mint amilyen nekik van.
De a hamachihoz csak találomra írjak be egy portot? ami 1024 felett van?
Ieneket irtam be kb. : 3566,4355.
Most a probléma továbbra is fenn áll,
Régebbi hamachinál ( 1.0.3.0) már nem kék kör van a szobában lévõ személy mellett hanem egy kék lefele nyíl.
Ami még furább hogy szóltam egyik ismerõsömnek hogy jöjjön fel õ is a szobába feljött, és õ viszont zöld és nála én is zöld vagyok.
Szóval nem értem.
Ötlet?
Esetleg egy szoba ahol te/ti is vagytok hogy nálatok mit jelez?
PS3 Slim 250 PC
A magas ping és a kék cián is azért van, mert a router blokkolja azokat a portokat, amiket a többiekkel való kapcsolatra használna. Ezért egy 1024 alatti portot használ (mivel az 1024 alatti portokat alapméretezetten minden átengedi, azok meghatározott, fontos portok), és a saját szerverén keresztül tudsz másokkal kommunikálni, ami pedig korlátozott, így magas lesz a ping.
Én azt javaslom egyébként, hogy maradj az 1.0.3.0 -ás verziónál, jobban látszik mi a probléma.
Ez alapján próbáld meg beállítani (az 1-es hamachikban ezek a beállítások jobban átláthatók).
A segitségeteket szeretném kérni.
Elolvastam a GYIK-ot de sajnos ne mtudtam megoldani a problámámat, valószinûleg rosszul csináltam valamit de lehet hogy nem is ez a hiba oka.
Szóval a problémám:
Ismerõseimmel elhatároztuk hogy Borderlands- ot kipróbáljuk hamachin keresztül.
3 an játszottunk, jómagam az 1Mb/s es netemmel eléggé laggoltam....
Nem tudtam miért, mert bár nem egy nagy net de talán bírnia kéne, fõleg hogy nem én voltam a szerver készítõ.
Ezekután figyelmes lettem hogy társaim neve elõtt a hamachi szobán belül kéken(cián) kör található.
Ha a routeremet kiiktatom és csak modemet használok akkor zöld lesz a kör és pinre is csak 30 körülit ír ha rákattintok egyik barátomra.
De ha router is van akkor 200-300 a ping. És cián a kör szine.
Mi lehet a gond?
Próbáltam kiengedni valami portot de nem értek hozzá nem tudom hol kell és hogy mit.
A legújabb hamachim van. De a régebbinél is ezt csinálja.
PS3 Slim 250 PC
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
szoba:
left4-dead-2-humachi.hu
szoba jelszava:
humachi
Hamachi szoba neve:
left4-dead-2-humachi.hu
Hamachi szoba jelszava:
humachi
Leszedtem egy 1.8as verziót az meg gond nélkül felment.
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
pingek vannak ami irreális!pingtestbe meg 2-3 ms!
asszem ezt a programot felírom a feketelistámra
Hamachi uninstall után esetleg érdemes egy regisztry tisztítást is végezni valamivel (pl. Ashampoo -val, vagy Tuneup-al).
A Hamachi, a hamachi virtuális adapter állítgatása (metrika), kapcsolatok sorrendje állítása normális esetben nem okozhat semilyen problémát.
tegnap feltettem a hamachi-t és azóta minden honlap csak harmadjára vagy negyedjére akar bejönni:S
1 leírás alapján csináltam 1 iet:
A Hamachi 1.0.2.0 és újabb verzióknál, (illetve Vista esetén akár régebbi verziókkal is) elõfordulhat, hogy nem mûködik megfelelõen (pl. minden más stimmel, de nem találjátok egymás szerverét). Erre remélhetõleg megoldást nyújtanak a következõ beállítások:
1. Vezérlõpult -> hálózati kapcsolatok -> Hamachi (jobbklikk) -> tulajdonságok ->Internet Protocol (TCP/IP)
Ott ezen kívül minden más legyen automatikusra állítva.
A beállítás után a Windows újraindítása szükséges!
sztem ettõl lehet a probléma, letöröltem a hamachit és ugyanúgy szar az egész:S ha vki tud vmi megoldást az ne habozzon írni, köszi.
Mert legutóbb az volt, hogy reinstall, és tele volt a szoba offline userekkel és nem fértem be, mondjuk akkor a webes felülettel megoldottam, de az már nincs :S
A hálózattal minden zsír. Mióta a ts-t nem hamachin használjuk, hanem hálózaton, minimális a késés, és alig szakadozik.
Wlan csak érintõlegesen van a hálózatban a gép-net kapcsoalat a következõ:
gép -> wlan router (mint lan eszköz, lan portokon keresztüli kapcsolat, mintha switch lenne) -> wlan router (mint lan eszköz, itt megy a dhcp, tûzfal, stb ) -> internet
De most hogy így leírtam eszembe jutott, hogy lehet hogy tudnám csökkenteni az átviteli sebességemet, és az elérési idõmet, ha ezeket annyira le redukálnám hogy 1 wlan routerem lenne, és ha nem használom fent az iptv-t akkor kikötöm a routert.
Az a furcsa, hogy most egy másik vpn-es szoftvert használunk és azzal látszólag nincs semmi gond... (pontosabban 2 óra játék után elkezd irdatlan lag-olni, de a játék újraindítás után megjavul, szóval az még bármi lehet...)
www.downtempo.hu picasaweb.google.com/kelemenlajos
Vagy nem lehet, hogy az iptv zavar bele (ezt nem tudom pontsoan hogy mûködik, csak úgy feltettem).
Van egy számomra érthetelen probléma a hamachival. Haverral össze kapcsolódunk, minden hálózatot fogyasztó prg lelövése után a ping leesik szépen 30-50 közé. Azonban néha felugrik 2-3 secre és vannak elveszett csomagok is 50-bõl 2-5 db. Mi lehet? Ezen felül, néha inaktívnak látjuk egymást, holott mindketten online státuszban vagyunk a hamachi hálózaton.
- A legfrisebb hamachit használjuk
- win 7 mindkettõ, hálózati sorrend belõve, ipv6 kikapcsolva, home networkben (asszem a nyomtató megosztás még nincs kiszedve)
- tûzfal/router belõve
- nálam iptv emiatt, csak 4mbps-nek számít a netem / havernál 8mbps
- spybottal még nem teszteltem, ez lehet opció
A problémát bonyolítja, hogy korábban stabilan ment a 30-50-es ping órákon át, 1% alatti vesztett csomaggal. Azóta új dolog nem került fel, hálózatot nem piszkáltuk.
elõre is köszi.
www.downtempo.hu picasaweb.google.com/kelemenlajos
ezt 😊
http://1234sdsdsdsd123.mybrute.com
Valamiért cián színben jeleníti meg a partenereket a hamachi. Nem tud közvetlenül kpacsolatot teremteni. Win7-esem van. Leheteséges, hogy valami beállítási gond? Vagy simán levannak tiltva azok a portok a rooteren amiken kommunikálni akrna a rendszer (kollégiumi rooter nem tudom módosítani a beállításait)? Tudna valaki segíteni?
Én elég sokat játszottam Hamachin Quake3-at a haverral, de mióta ujraraktam a gépemen egyszerûen nem bír belépni. Nomeg a Hamachi új IP-t is generált. Ez nem világos nekem, aki tud, segítsen!
\"If in doubt, flat out!\"
Routerben elvileg nem kell portot nyitni, ha az upnp engedélyezve van a routerben és a hamachiban. Érdemes sztem engedélyezni a routerben, mert elég sok program be tudja konfigurálni magának így a natot.
és csodatörtént jo volt, csak a srác ugy laggolt h nem tudtunk játszani pedig 30as csellom van
aztán hostolt õ ugy hogy a routerét leszette és játszottunk, mostmár lvl 13 vagyok borderlandsben😄
Ez vagy ez nincs beállítva
Ott a kék "Ez " re kattintasz bejön egy oldal elolvasod és beállítod és jó lesz nekem is így lett jó.
Pingelni meg irni egymásnak tudunk hamachin keresztül.
Mind a két játéknak ugyanaz a verziója.
Valakinek ha lenne valami jó ötlete az segitsen.
Elõre is köszi a választ!