Tunngle, Hamachi, GameRanger
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Am annak van jelentõsége,h a Hálózati kapcsolatokba a hamachinál ez van írva: Hozzáférés típusa : Nincs internetkapcsolat<#kerdes>#kerdes>
Raidmax Sagittarius:Windows 7 Professional 32bit, ATI 3800 HD Series 512 MB,Intel Core2 Quad 2.40 GHz,2 GB RAM CoD multi name: 88 Norbi 88
Nem tudom hogy, ti értetek e az LFS-hez! De az LFS fórumon azt írták h. Hamachi-val lehet neten/lan-ban jáccani! Nem tudjátok hogy, lehet?😊
Gigabyte M52L-S3P | AMD Athlon II X2 255 (3,1ghz) | 4GB DDR3 1600MHZ | Saphire Ati Radeon HD 4670 1GB DDR3 | Windows 7 Ultimate 64Bit. | 1,5 TB WD 7200RPM + 500GB WD 7200RPM
Holnaptól már ráérek úgyahogy, akinek problémája van az vegyen fel msn-en: [email protected] címen.
Nod-ot használok és már próbáltam hogy kikapcsoltam rajta a tûzfalat úgy se jó esetleg valami más ötlet (ha valami baromságot írtam nem nagyon értek hozzá) 😊 még egyszer köszi a gyors választ.
Szeretnék a haverjaimal játszani left 4 dead 2-õn hamachin keresztül, de az a probléma hogy az én hamachim mindenkit csak kéken lát és engem is mindenki csak kéken lát. A többiek viszot egymást látyák normálisan zölden mi lehet a probléma??
Be tudok lépni a játékba csak az a probléma hogy 500-as pingem van és 5-másodpercenként elvesztem a kapcsolatot.
A töbiek tudnak egymásal normálisan játszani de én nem.
Ez a jelenség körülbelül a pályák feléig van aztán megjavul.
De van olyan pálya amin nem javul meg hanem ugyan úgy lagolok.
Mi lehet a probléma??
Válaszotokat elõre is köszi!
PLS Válaszoljatok mert ezt már vagy 5 forum on megkérdeztem és még egyiken se írtak.
Raidmax Sagittarius:Windows 7 Professional 32bit, ATI 3800 HD Series 512 MB,Intel Core2 Quad 2.40 GHz,2 GB RAM CoD multi name: 88 Norbi 88
Hozzá nem értõ társaságként már egy hónapja próbálkozunk körülbelül azzal, hogy sikerüljön beizzítani és Hamachin játszhatóvá tenni a régi Half Life-ot. Tudom, hogy tele van a net leírásokkal, de annyiféle van, hogy belezavarodunk, sok még ellent is mond a többinek.
Éppen ezért valakit megkérnék, aki ért hozzá és segítõkész, hogy írja már le lépésrõl lépésre egy laikusnak, hogy kellene megoldani a dolgot az alapoktól (hamachi, half-life melyik verzió stb.) odáig, hogy mûködik az egész.
Elõre is köszönöm.
Ezekszerint akkor már ez se probléma. Vagy ez is egy ilyen rejtélyes dolog, mint a metrika, hogy 10% -nál mûködik úgyis, hogy nincs beállítva. A kapcsolatok sorrendjét nem említem, mert az mondjuk játék függõ, meg azon is múlik, hogy van-e belsõ hálózata (routere). Mert akkor a helyi kapcsolatnak még az ip címe is C osztályú ugye (192.168...), így ha ip címet nézi, és sorrendben az van elõl akkor nem jut el a hamachiig :-)
Csatoló metrika automatikus a TCP/IPv4-nél,mert ha 10re állítottam,akk nagy volt a ping és nem engedte be.
TCP/IPv4 bepipálva
TCP/IPv6 nincs bepipálva
Fussátok át az újabb verziós beállításokat, illetve a router beállításokat, ha nem megy sehogyse, akkor vegyél föl msn-re, és megpróbálok segíteni, bár most nem nagyon érek rá sajna.
[email protected]
(nem szívesen adom meg a címem, mert a következõ 2 aki megtalálja innen a címem, az valószínûleg bele se néz majd a GYIK-be. :-( )
Mûködnek az újabbak is, csak be kell állítani a metrikát meg a kapcsolatok sorrendjét (1.0.1.5 -nél, XP esetében nem volt szükség erre), én az 1.0.3.0 -t javaslom.
Ideális esetben a 2-esek is mûködnek, de ha hiba van velük nagyon nehéz megtalálni a probléma forrását illetve megoldani... meg nem is jól átlátható.
Ha mûködik egyébként gyakorlatilag teljesen mindegy melyiket használod (1.0.0.0 -tól kezdve akár).
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Van a carbonnak multija,inkább ne írtál volna butaságot
lehet hogy már kérdezték ezt de már nincs kedvem több fórumot végignyálazni ezért megkérdezem. Nsf carbont hogyan lehet hamachin keresztül jatekolni multiba.
Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!
Az alábbi beállítások is akkor segítenek, ha látszólag minden normálisan megy, csak a játékban nem látják a szervert.
Amikor az internetkapcsolatba kavar be, nem jöttünk rá egyszer sem mi lehetett a probléma, csak a reinstall oldotta meg. Egyébként ha a Hamachi megy és mellette a net is, akkor a hamachi metrikája, kapcsolatok sorrendje, meg ilyenek állítása nem valószínû hogy elronthatja (hacsak nem a netkapcsolatodét állítod véletlenül.. 😄)
A Hamachi 1.0.2.0 és újabb verzióknál, (illetve Vista esetén akár régebbi verziókkal is) elõfordulhat, hogy nem mûködik megfelelõen (pl. minden más stimmel, de nem találjátok egymás szerverét). Erre remélhetõleg megoldást nyújtanak a következõ beállítások:
1. Vezérlõpult -> hálózati kapcsolatok -> Hamachi (jobbklikk) -> tulajdonságok ->Internet Protocol (TCP/IP)
Ott ezen kívül minden más legyen automatikusra állítva.
eszerint a leírás alapján dolgoztam akkoriban, most nem nagyon akarok állítgatni semmit nehogy baj legyen😊
csak 1 gyors válasz kellene😊
nemrég felraktam a hamachit a borderlands nevü gamehez és sikerült megsemmisítenem a netemet😄
ez mindig elõ fog fordulni ha felrakom a hamachit? haverommal akarom most tolni a cs-t csak félek h megint kinyírom az egészet és akkor apám konkrétan megölxD
Ha segítségre van szükségetek akkor a http://hamachibl.blog.hu fórumba írjatok gyorsan segítséget kaptak ,de lehet hogy meg is van a válasz elõször nézzetek szét a fórumon !!Szóval csak bátran ha valamihez segítség kell mi segítünk!!!
Nem mind arany, ami fénylik... attól, hogy sárga, még lehet szar is.