Tunngle, Hamachi, GameRanger
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mert én nem teláltam :(
steam, origin: ACE_hun
Kipróbáltuk egy haverral az LFS P patch-et hamachi-val (mivel ehhez van unlocker), de sajna nem mûködik, pedig rendes LAN-ban simán megy.
Nem fogadja el a progi az 5.x.z.y IP címet.
Valós IP címet kér, egy 192.168 kezdetût viszont elfogad.
Van arra valamilyen lehetõség, hogy a hamachi-n belül ilyen IP-m legyen.
A segítséget elõre is köszönöm.
az légy aki vagy;és add mindig önmagad!!
gyertek couter strike sourceozni vagy vietcong 2-zni/a cs-jé:cterrwin,123456/a vietcong 2-jé: vietcong_2 , enter
jah és nem tudjátok hogy hogyan lehet fájlokat küldözni egymásnak?
msn:[email protected]
Valakit érdekel Battlefield 1942 Forgotten Hope multiban Hamatchival? Magasan üti az alap BF-et, pedig ez csak egy mod. Mondjuk az alap gépm 2 cd, a mod 3 =).
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
Amiket én hamachival játszottam, teszteltem (nagyobb játékok): Star Wars Battlefront 2, Splinter Cell Pandora Tomorrow versus, Splinter Cell CT Versus, NFS Underground 2, Age of Empires 3 (ez nem mindig mûködött), Battlefield Vietnam, Battlefield 1942, Motocross Madness, Tony Hawk's Underground 2
Ahol nem írtam ott gond nélkül mûködött, szóval mûxik rendesen. És akivel legtöbbször játszottam routerrel van, tehát az sem akadály ;)
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
ÍRtam még valamikor hamachihoz faq-t, olvasd el (ittvan az aláírásomba a link)
És igen, aminek van lan-ja, azzal (pár kivétellel) lehet játszani mindennel.
Letöltöttem a hamachit de sajnos nem tudom hogy kell használni.... ebben szeretnék segítséget kérni. Az egyik haverommal szeretnénk jáccani, és akármivel lehet-e? és csak ketten vagy többen is lehet?
A segitséget elöre is köszönöm!(ja és persze elsösorban hogy hogy kell használni)
Gigabyte P31-DS3L, Intel Pentium Dual-Core [email protected], 3GB Kingmax DDR2 @840Mhz, Gigabyte HD4850 512MB, Samsung 250GB+320GB, Chieftec 550W, Windows Vista Ultimate 32bit
Jelszó: publichd2
Az jöjjön aki télleg Hidden ANd Dangerous 2 -õzni akar!
Az nem baj ha nem eredeti a játékotok!!!
A többit msn-en beszéljük meg! Jelentkezzetek bátran :)
Hidden & Dangerous Powaaaa! :)
Igen, akkor asszem bekell állítani külön a portot (mind2 gépen más portot gondlom), és akkor megy. Nem tudom potnosan ennek a mûködési elvét, de szerintem mindenképp megy.
azt meg lehet csinálni, hogy routeren belül két hamacsi van? :) vagy akkor mást kell beállítani a két gépen?<#nemtudom>#nemtudom>
És ez hamachi forum, talán próbáld ki valakivel hogy megy-e direct ip-n, ha nem, akkor valószínû nem lehet.
Asus m2n-sli AMD athlon64 x2 4200+ 2048mb ddr2-800 mhz nvida geforce 7600gt
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
belsõ IP mind a két gépnek. Mindjárt felrakok valami másik játékot és próbáljuk
azzal. Köszi a segítséget!
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
nem látják egymást a gépek játékokban. A furcsa az, hogy megosztott
mappákat, ilyesmiket simán lehet csinálni és látja is a másik.
Lehet hogy port forwardolni kell minden egyes játékot és alkalmazást?
egy routerrel. Bárhogy próbálkozom, nem mûködik az emuláció, nem
látják egymást a gépek a játékban. Pedig a hamachi "szobájában" már látják
egymást. Portot forwardoltam, tûzfalat kiiktattam, mi kellhet még?
Forza.
próbáljon mindenki reconnectelni (újraindítani a hamachit), ha nem akkor vagy router vagy tûzfal blokkolja. De általába megszokta oldani egy reconnect, fõleg hogyha mással sikerül kapcsolatba lennie (tehát zöld), és a másiknak meg sárga.
az szóljon. (PM)
Pestrõl Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
Ezt írja ki amikor beakarom kapcsolni: Mediation server has rejected your login request! Valaki segítsen mert már itt szenvedek vele egy elég hosszú ideje!!!!
May the force serve you well!
ott keresel valami olyat, hogy port forward vagy virtual server, ott megadod a portot amit forwadolni akarsz meg a geped belso ip cimet
May the force serve you well!