Tunngle, Hamachi, GameRanger

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszi a válaszokat, de azt hogy "rossz helyen próbáljátok a játékot" azt hogy érted?
tudom :) de tudsz vmi szervert MW hez ?
mert én nem teláltam :(

Balumann
Sztem elég gyatra játék így lan-ba, nem olyan jó. Ráadásul elég nehéz volt megoldani hogy játszani tudjunk, program kell hozzá ami segít hamachival játszani, mert egyébként nem megy.

Balumann
tudtommal nincs lehetõség saját kezüleg IP-t beírni

A LAN game-nek nincs sok köze a TCP protokollokhoz, tehát vagy a gémmel gáz valami, vagy rossz helyen próbáljátok a játékot...

steam, origin: ACE_hun

Van valakinek kedve NFS Most Wanted-el Multyzni ?

Sziasztok!

Kipróbáltuk egy haverral az LFS P patch-et hamachi-val (mivel ehhez van unlocker), de sajna nem mûködik, pedig rendes LAN-ban simán megy.
Nem fogadja el a progi az 5.x.z.y IP címet.
Valós IP címet kér, egy 192.168 kezdetût viszont elfogad.
Van arra valamilyen lehetõség, hogy a hamachi-n belül ilyen IP-m legyen.

A segítséget elõre is köszönöm.
magus755
hello sziasztok mivel nekem is megvan a hamachi és lenne kedvem nyomni játékot és mivel be van gipszelve a lábam valakivel szivesen nyomnák játékokat ezen keresztül.Ha valakit érdekel akkor a [email protected] msn cimen elér és megbeszéljük!

az légy aki vagy;és add mindig önmagad!!

csá
gyertek couter strike sourceozni vagy vietcong 2-zni/a cs-jé:cterrwin,123456/a vietcong 2-jé: vietcong_2 , enter
jah és nem tudjátok hogy hogyan lehet fájlokat küldözni egymásnak?
msn:[email protected]
Hi!

Valakit érdekel Battlefield 1942 Forgotten Hope multiban Hamatchival? Magasan üti az alap BF-et, pedig ez csak egy mod. Mondjuk az alap gépm 2 cd, a mod 3 =).

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

Balumann
lehet hagytam ki játékokat, ezeket is nehezen szedtem össze :)

Balumann
Majdnem mindennel ami lan-ba is megy (sima lan-ba), de azért van egykét kivétel tapasztalataim szerint. Counter Strike-nál, akármelyikkel próbáltuk (CS 1.6, illetve most CS Source), mindig C class-t ír (gondolom torma1 te is erre gondolsz), aztán a NFS Most Wanted is ellenzi valahogy, de ahoz van egy trükk (kikapcsolja a netet és akkor átlépi ami ellenõrzi a netet, és utána asszem visszanyitja a netkapcsolatot is, és akkor jó. Mondjuk mást amit eddig próbáltunk minden ment. Illetve a Heroes 5-öt mondják hogy nem jó, de próbálták már sima lanba is és úgy se jó.

Amiket én hamachival játszottam, teszteltem (nagyobb játékok): Star Wars Battlefront 2, Splinter Cell Pandora Tomorrow versus, Splinter Cell CT Versus, NFS Underground 2, Age of Empires 3 (ez nem mindig mûködött), Battlefield Vietnam, Battlefield 1942, Motocross Madness, Tony Hawk's Underground 2

Ahol nem írtam ott gond nélkül mûködött, szóval mûxik rendesen. És akivel legtöbbször játszottam routerrel van, tehát az sem akadály ;)

Hi!!Asszem ja de nem mindig jo!!!
berlinboy6329
Hanachin bármiféle kalóz stratégiával is lehet tolni?

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Hali!!!Többieknél a cim 5.46 én 5.47 ez miért van???Hogyan lehet megcsinálni???Valami C class-ra hivatkozik egy játéknál!!!
Balumann
én mikor már letöltötem, egybõl rájöttem hogy kell használni mert rohadt egyszerû :/ nem tom mit nem lehet benne érteni.
ÍRtam még valamikor hamachihoz faq-t, olvasd el (ittvan az aláírásomba a link)
És igen, aminek van lan-ja, azzal (pár kivétellel) lehet játszani mindennel.

Hello!
Letöltöttem a hamachit de sajnos nem tudom hogy kell használni.... ebben szeretnék segítséget kérni. Az egyik haverommal szeretnénk jáccani, és akármivel lehet-e? és csak ketten vagy többen is lehet?
A segitséget elöre is köszönöm!(ja és persze elsösorban hogy hogy kell használni)

Gigabyte P31-DS3L, Intel Pentium Dual-Core [email protected], 3GB Kingmax DDR2 @840Mhz, Gigabyte HD4850 512MB, Samsung 250GB+320GB, Chieftec 550W, Windows Vista Ultimate 32bit

Amúgymeg hamachi szobánk a következõ: Név: publichd2
Jelszó: publichd2
Az jöjjön aki télleg Hidden ANd Dangerous 2 -õzni akar!
progi*
Amúgy szerintem jó kis proi ez a hamachi, és nekem mûködik mind a 2 gépemen! És a net rooterrel van megosztva!
Sziasztok! HA valaki szeretne HD2 multizni akkor keressen fel MSN-en: [email protected] És ha már ott jártok akkor nézzzétek meg az oldalunkat: www.heroesclan.extra.hu
Az nem baj ha nem eredeti a játékotok!!!
A többit msn-en beszéljük meg! Jelentkezzetek bátran :)
Hidden & Dangerous Powaaaa! :)
Balumann
2 gép van és routerrel van összekötve és megosztva a net közöttük routerrel?
Igen, akkor asszem bekell állítani külön a portot (mind2 gépen más portot gondlom), és akkor megy. Nem tudom potnosan ennek a mûködési elvét, de szerintem mindenképp megy.

hello
azt meg lehet csinálni, hogy routeren belül két hamacsi van? :) vagy akkor mást kell beállítani a két gépen?<#nemtudom>
Balumann
Ez hamachi virtuális lan-t hoz létre, és így neten keresztül lan-t tudsz csinálni bárkivel és így lehet játszani vele. Heroes 5-öt írták lejjebb hogy lan-ba vannak kötve, és nem megy, és hamachival próbálták, és nem megy.
És ez hamachi forum, talán próbáld ki valakivel hogy megy-e direct ip-n, ha nem, akkor valószínû nem lehet.

de engem nem lanba érdekelne... hanem a direct ipn keresztül.. vagy nem leheT??

olvass vissza

nemtudja valaki hogy hogy kell (vagy egyáltalán lehet e) hamachival heroes V-t tolni?

reger
Elméletileg felteszem a hamachit ,beállítok neki egy tetszõleges portot ,és kész semmi mást nem kell állítani?

Asus m2n-sli AMD athlon64 x2 4200+ 2048mb ddr2-800 mhz nvida geforce 7600gt

Balumann
Ha más játéknál mûxik akkor a játékkal van baj minden bizonnyal. Próbáljátok cserélni hogy ki hosztol (játékba). Ha nem megy akkor lehet hogy a játéknak szar a lanja, vagy ebbe is valami trükk van hogy ne lehessen így játszani mint a NFS Most Wanted-ba.

bazza
Rome Total War-al nem akar mûxeni... pedig más játékoknál ment. Már megpróbáltunk mindent. Nincs különösebb tûzfal, nekem van router, de nyitottam neki portot szal már nemtom mi lehet. A progiba látjuk egymást, minden zöld, de játékba LAN-ban egyedül vagyunk, senki sem látja a másikat. Ötlet?

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Más játékkal még nem, de most nézem a DHCP-s tippet és rendesen ki van osztva
belsõ IP mind a két gépnek. Mindjárt felrakok valami másik játékot és próbáljuk
azzal. Köszi a segítséget!

Balumann
próbáltad már más játékkal?

jaja esetleg ha a roueron túl van valaki akkor lehet gond, egyébként mennie kell

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

Milyen router? Lehet van benne valami tûzfal, ami lefogja, de LAN-ban egy router sima swich-ként mûködik, tehát nem szabadna lefognia semmit...

szerintem csak sima dhcp-vel osszatok ip-t a routerbõl és mennie kell...

Mert valamilyen furcsa okból mióta a sima LAN-t felcseréltük routerre,
nem látják egymást a gépek játékokban. A furcsa az, hogy megosztott
mappákat, ilyesmiket simán lehet csinálni és látja is a másik.
Lehet hogy port forwardolni kell minden egyes játékot és alkalmazást?

Ha LAN-ba van kötve a két gép, akkor miért hamachi-val próbálkozol?

Heroes 5-öt próbálok játszani Hamachin. Lanba van kötve két gép
egy routerrel. Bárhogy próbálkozom, nem mûködik az emuláció, nem
látják egymást a gépek a játékban. Pedig a hamachi "szobájában" már látják
egymást. Portot forwardoltam, tûzfalat kiiktattam, mi kellhet még?

arty
upnp nélkül is megy! az én routerem (dlink614+) pl upnp bugos, igy manualisan kell a magic potot a gépemre irányitani és megy perfektül!

Forza.

hi tudja valaki mikor sárgul ki a progi? és olyankor nem lehet sem eléri sem pingelni

Ha támogatja a routered az UPnP-t és kompatibilis is, akkor igen. Legalábbis az újabb hamachi-val, asszem 1.0.0.56

Balumann
persze, könnyen beállítja a routert

acsati
hellotok
Ha van routerem akkor tudom használni attol még ezt a progit?
Balumann
router vagy tûzfal
próbáljon mindenki reconnectelni (újraindítani a hamachit), ha nem akkor vagy router vagy tûzfal blokkolja. De általába megszokta oldani egy reconnect, fõleg hogyha mással sikerül kapcsolatba lennie (tehát zöld), és a másiknak meg sárga.

Mi lehet az oka annak, ha két ember mindenkit zöldnek lát, de egymást sárgának látják?

Kicsit késve de engem érdekelne.
érdekelne itt vkit 1 Battlefield 2 mérkõzés HAMACHIN keresztül??
az szóljon. (PM)

Pestrõl Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

Hello sziasztok ! Lenne egy kis problémám!!!! Kérlek segítsetek ha tudtok!
Ezt írja ki amikor beakarom kapcsolni: Mediation server has rejected your login request! Valaki segítsen mert már itt szenvedek vele egy elég hosszú ideje!!!!
igen a bfme2 igen erdekes dolgokat csinal, sajna en sem tudok hostolni, latjak a jatekot amit csinalok de nem tudnak csatlakozni meg akkor sem ha 1024 tol minden forwardolok, es tuzfalat kikapcsolom :/

May the force serve you well!

addig eljutottal hogy belepsz a router config menujeb?:P
ott keresel valami olyat, hogy port forward vagy virtual server, ott megadod a portot amit forwadolni akarsz meg a geped belso ip cimet

May the force serve you well!