2080
Tunngle,
Hamachi,
GameRanger
Hasznos linkek:
Hamachi: Gy.I.K. (Humachi.hu) [magyar]
Tunngle: How to play [angol]
Hamachi,
GameRanger
Hasznos linkek:
Hamachi: Gy.I.K. (Humachi.hu) [magyar]
Tunngle: How to play [angol]
-
#480 hányszor beleestem már én is ebbe a hibába -
#479 Sajna repült a szobád! Legközelebb, mielőtt újra rakod a wint-t, akkor töröld és utána létrehozol ugyanazt. -
zsebszi #478 Sziasztok!
Újra kellett raknom a gépem, hogyan tudom megnyitni a régi szobám.
Azt írja ki, hogy már foglalt a név.
A másik kérdésem, hogyan tudok törölni a szobámból? -
#477 Köszi
-
Warth0g #476 ez sokat segit -
Warth0g #475 köszi -
"Hamachi connects to a central server on ports 12975 and 32976
using TCP. First port is used for a initial contact, second - for an
actual session. It also uses dynamic local and remote UDP ports
for communicating with other Hamachi peers.
What you can do is to fix local UDP port.
Open Hamachi Preferences, System page and enable Magic Option in
Troubleshooting section. The number next to it is UDP port value.
TCP -> 12975 és 32976 port
UDP -> dinamikusan változik, de ott a magic optionsba letudod fixálni, hogy egyet használjon. Írj be egy számot majd engedélyezd routeren
(tehát 2 tcp és 1 UDP port kell ha jól értem)
Bár azt még mindig nem igazán értem hogy pontosan ezek mik :S -
Warth0g #473 olyan gondom lenne hogy routerről kapom a netet és vannak játékok amiken hamachin keresztül jáccanék és látom is a partneremet meg ő is engem csinálok egy szervert és amikor föl akarna csatlakozni nem jön össze. valamint fifa07ezeni egy másik routeres barátommal akivel szintén nemjön létre a kapcsolat és ugyancsak látjuk egymást. hallottam ezt a magic portot ami van a hamachiban is és bekapcsoltam. azt is hallottam hogy a routeremben kéne csinálni egy virtual servert. csinálnám is megadom a nevét,a gépem ipjét,a portját a hamachinak mint private port, mert a ezen közléekedik de kifelé udp-t használ nem? ezért a kapcsolat tipusát Both-ra tettem(TCP és UDP). most ez igy hüyleség vagy ti mit tennétek? -
#472 Ehh sorry de nem értem, pls ird le " tocsek " szintre hogy megértsem jah és magyar a hamachim. -
#471 preferences .. / Status / Summary / (Change nickname gomb) -
#470 És ezt hol keressem? Hamachiban vagy a routerben? -
#469 Újara feltelepíted. -
#468 HAMACHI-ban h tudom megváltoztatni a nick nevem? -
#467 preferences .. / System / Troubleshooting / Magic option <-IDE IRSZ VMI SZAMOT -
#466 Sziasztok, routeren szeretném engedélyezni a hamachi-t csak nem tudom hogy a hamachi miylen portot(okat) használ. Valaki tud segíteni? -
gallik #465 Nekem nem volt üres!
Sokat játszottam online, de azt vettem észre, hogy egy idő után azért kidobálja az embereket.
de nem értem, hogí LAN-t miért nem tudtak beletenni -
#464 NWN 2 -t lehet jaccani hamachin valahogy? -
#463 Aki még mindig nem értené ez ennek a csak magyar változata akart volna lenni. -
#462 én se találtam lan -t, de nekem megy a nete, tudtam vele neten játszani. Ugyan úgy nincs benne forgalom, se rendőrök, semmi... üres pályán lehet végig menni, és még kicsit laggos is volt. Ha jól hallottam van valami új mód, azt még jó lenne kipróbálni. -
#461 beírtam egyet azért -
#460 Na frissítettem a FAQ-t, belinkeltem a publikus szerver izét is :)
Én azért nem írok be publikus szobát, mert nincs olyan játék amit játszanák most másokkal. De én láttam, meg is néztem hogy hogy kell berakni a networkot. -
#459 Én nem találtam a carbonban lan opciót, bár nem is nagyon kerestem... -
#458 0.9.9.9,de most leszedtem innen a 1.0.0.62 őt,de még mindig úgyanaz a bajom,mint eddig.De kösz az infot,most kitörlöm ,amiket eltárolt application datán belűl és meglátjuk mi lesz....
-
#457 Csináljon vki COD2 vagy NFS-MW network-öt! -
#456 Szia te nem írsz be 1 networkot?
Vagy te is azt hiszed h ide majd én írom a networkok címét? -
#455 belinkelem a Hamachi faq-m -ra! -
#454 Hamachi-val lehet NFS: Carbon-ozni? -
#453 Hi all! Új Hamachi-s vagyok! -
#452 Jöhet még! -
#451 meik verziót használod? mert az új hamachi már ide menti a beálításait :
-C:\Documents and Settings\USER\Application Data\Hamachi\ -
#450 Azt már megtettem,de még mindig úgyanazt írja ki..... -
#449 Ittvan a beigért oldal HAMACHI magyar publikus networkok
Remélem hasznos lessz -
#448 sajna én sem értek hozzá, de mivel routerem van tapasztalatbol mondom: nem akad össze a két hálozat, pedig mindkettő 192.168.x.x :) -
Hedic #447 hali megint én,tudna valaki linkelni hogy hogy birom leszedni a Far Cry 1.33 pachet???? lécci please segitsetek !!!
Kösz mindent még a semmit is !!!
-
#446 Töröld ki a registrydből a hamachi configot. -
#445 pacsker
Egy olyan gondom lenne,hogy feltettem még elöző rendszernél a hamachit és lementettem egy reg fájlba az adatbázist.Most újratettem a windowst és a hamachit is, és az elözőleg lementett reg filet hozzáadtam az adatbázishoz.
Most nem tudom bekapcsolni és ezt irja ki "mediation server has rejected your login request".Már leszedtem meg újra feltettem kb 3x,de semmi változás.Valami 5let? -
#444 Keresel valakit msn-en vagy valahol akivel tudsz játszani, felmentek 1 közös szobára. Aztán játékban:
Create LAN Game
1. Join some hamachi network
2. Start the game and choose Multiplayer
3. In LAN menu press the button Create
4. Set up the map, mode (TDM, DM, S&D) and press Launch
Join LAN Game
1. Join some hamachi network
2. Start the game and go in the console ~
3. In console type the order:
\connect 5.X.X.X
(where 5.X.X.X is IP address of host server)
4. Press Enter
http://www.hamachi-games.sk/ - Far Cry leírás (képekkel együtt) -
Mrlego #443 köszi azért keresek másik game -
Mrlego #442 elnéztem amit a szerkeztö irt nem a hancba kell másolni hanem a NFS MWbe -
Hedic #441 Szevasztok!! megmondaná valaki hogy hogyan lehet játszani Far Cry hamachin keresztül?
Ötletek?