2080
Tunngle,
Hamachi,
GameRanger
Hasznos linkek:
Hamachi: Gy.I.K. (Humachi.hu) [magyar]
Tunngle: How to play [angol]
Hamachi,
GameRanger
Hasznos linkek:
Hamachi: Gy.I.K. (Humachi.hu) [magyar]
Tunngle: How to play [angol]
-
bagolyfej #560 valaki segitsen felraktam de hogy kell beállitani ,routerrel van megosztva a net,mit kell beállitani hogy müködjön valaki help me -
#559 És aze mert van h ha egyes emberekre raklikkelek 2 öt akkor jön valasz es van olyan amelyikre meg nem. ez mi???? -
#558 A kék nyilacska mit jelent?
Lehet ellene tenni valamit? -
#557 oops azhittem a kereosbe irom:)
-
#556 battle for middle earth
-
danielbakk #555 sziasztok!
lanozásra hívlak titeket!
hamachi networkok: albilotr, lotrbfme2hun_public, gamerhun_public, totalwarhun_public, a pass minden esetben megegyezik, a hálózatnévvel.
Az alábbi játékokkal szoktunk játszani:
Lord of the rings - The battle for middle earth 2 (jelenleg 10 aktív tag)
Warcraft 3 + TFT (7 tag)
Age of empires 3 (5 tag)
Diablo 2 (szervezés alatt, a gamerhun_public networkbe lépj be, ha te is akarsz, de eddig van 3 tag)
Starcraft (6 tag)
Most több minden nem jut eszembe, ha kérdés van, akkor msn és mail: [email protected] -
#554 Ja és természetesen Hamachival kéne beállítanom csak nem megy :( -
#553 Cod Hiba
Valakki segítsen pls!
Ezt irja ki a calla of duty 2.
aki tudja hogy hogy kell beállítani rendesen az pls
irjon itt vagy e-mail-ben! Előre is kösz. -
#552 ááááááááááááááááááá
LENULLÁZÓDIK -
#551 *lenullázódig -
#550 nyugi 30 nap mulva csak a premium jár le, utána rendes lesz a hamachid mint régen, most 30 napig csak jobb lesz neked :)
Több dolog van, ami a legjobb így, hogy 256 premium user lehet egy hamachi szobában. (tehát ha van 15 játékos a szobában, akkor még 240 premium bemehet akár). Tehát nem nagyon van olyankor olyan hogy full.
Akkor lehet html linkről csatlakozni, lehet offline üzenetet küldeni amit ha online lesz megkap, de még van pár dolog.
Jól olvasom egyébként, hogy a free account -nál 2,5 mega a limit ameddig lehet használni, és lenullálódózik reconnectnél? :S -
#549 helo véletlenül megnyomtam a 30 napos prémium gombot és nem lehetne vissza mert nem akarom hogy lejárjon.? és mire jó egyébként a prémium? -
#548 bocs csehekről -
#547 hát ez az itt szerencsétlenkedik a magyar társadalom példát vehetnénk a szlovákokról ....
Szlovák Hamachi oldal
sajna a magyar hamachi domaint megette valaki ... szóval megelőztek :( -
#546 Nem igazán van lan-ozásra jó program, GIT-el is játszottam pár emberrel, de azzal nagyon sokat kell szevedni, az elvileg nem is erre van kitalálva :S
Nekem se ment a hamachi, aztán letöltötem az újabb verziót -> mert elvileg nem szoktam letölteni mert a hamachi auto updateli magát, csak nem ment, és most így hogy azt feltelepítettem így most megy. Valamit frissített a hardver beállításokon is ahogy láttam, biztos azért nem megy.
Tehát akinek nem megy az frissítsen! -
#545 ŐŐŐ szóval elég rég irtam ide azóta történt egy smás fejlemény ... ez a " HAMACHI - Meeting " hogy is mükszik ? valaki maondana vm részeltesebb infót róla ? esetleg mivel jobb min egy sima szoba ?
-
#544 GIT! -
#543 Hali!
Ilyen még nem történt velem. Feltelepítem és nem akar nekem generálni azonosítót! Mért? -
#542 csá
nem tudtok a hamachi-n kívül valami lan-net progit? me a haveromnak nem megy föl a hamachi -
Miguel125 #541 Okés, köszi!
Ahogy elnézem még mindig sok helyen nem megy... :(
...türelem tornaterem...vagy valami ilyesmi -
#540 Ha felnézel a support fórumra látod hogy sok embernek nem megy, de elméletileg már megcsinálták és szép lassan mindenkinek megjavul. -
Miguel125 #539 Valamiért nem enged bejelentkezni, tegnap még ment mi lehet a gond? (1.0.1.2) -
#538 épp ma láttam hogy hamachi premiumnál be lehet állitani hogy akik nem akrtivak kirugjka őket ezzel megoldható lenne hogy egy játék szobája teljsen használhatóvá válna. -
#537 hamachi faq-mat is olvasd el
-játékot külön kell indítani és lan -
#536 és hogyan lehet csatlakozni server-hez? -
#535 és hogyan lehet elinditani ehűgy game-t? -
#534 nézz körül a bannerbe és ott találsz egy linket, ahol felteheti bárki a saját szobáját, és odaírhatja milyen játéknak csinálta. ott találsz bf2142 -es szobát. -
#533 Please! -
#532 Kivan a HAMACHI - meeting szobá-ban?
ha meg van neki a BF 2142 akko lépjen bele és cvsatlakozzon a severemhez! A server:Battlefield 2142 -
#531 Belépni -
#530 Valaki Csináljon egy BF 2142-tös Szobát!
És Mondja meg hogy hogyan lehet bekélpni :) -
#529 Milyen Battlefield 2142-tös server Van? -
#528 bannerba nézz körül milyen lehetőségek vannak. -
#527 Need for speed Carbon -t minek írják bele, illetve minek csinálnak szobát? nincs is lan módja :s legalábbis én nem látok benne. -
#526 Hi valaki nem tud age II+ kiegészítéses játékosnak a szerver címét?
Jó lenne!
Köszi
-
#525 ja, az az egyik jó megoldás, hogy kinevezünk 1-2 szobát, és mindig aki hosztol az hozza létre. Aki játszani szeretne az meg belép az egyik szobába amelyikbe befér. Ha végzett akkor bezárja az 1-2 szobát, és legközeleb ah hozza létre aki megint hosztol!
A másik, meg hogy létrekell hozni vagy 6 szobát, és mondjuk 3-4 hosztoló belép mindegyik szobába, a többiek meg eloszlanak ahova beférnek, és akkor játszanak amikor akarnak ha van szerver.
Doom 3-hoz úgytudom kell egy mód amibe van coop, aztán hogy van-e lanja nem tudom, érdemes megpróbálni ha megvan valakinek! Serius sam 2-vel szinte biztos hogy lehet! -
#524 passz mi anno LAN ba játszottunk vele de ne hiszem hogy problémás lenne. -
#523 Hamachi-n kersztül lehet? -
#522 azzal biztos nem de serious Sam 2-el lehet -
#521 Hamár coop mod-nál tartunk, nem tudja vki doom3-mal coop-zni?