Tunngle, Hamachi, GameRanger
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560
www.helpbybalu.dox.hu/hamachi.html
Egyébként próbáld, ki hogy valamihez alig értesz, és magyarázd el pár embernek hogy hogy mûködik az. Figyeld meg, hogy a végére már te is megérted! :DDD
Naon értesz ehhez, csak nem te írtad meg ezt a programot?<#confused>#confused>
Fákjúal!
Milyen Windows XP-d van?
-próbáld a legújabb hamachi verziót /1.0.0.62 (beta)/
-rendszergazdaként legyél bejelentkezve, vagyis rendszergazda jogokkal rendelkezõ legyél. Esetleg megpróbálhatod csökkentett módba, mert ilyenkor kikapcsol minden egyéb netszolgáltatást, meg ilyesmit, ami esetleg lehet hogy bezavar ennek!
Több ötletem így nem igazán van :S
Az lenne a kérdésem, hogy nemtom feltenni a hamachi-t (verzió 0.9.9.9), elindul a telepítõ és amikor nyomjok egy install-t kis idõ után kiirja hogy "Setup has failed. All changes made to your system will be undone. Please visit http://support.hamachi.cc for troubleshooting tips." és nemtok rájönni hogy miért (bocsi elõre hogy ha már felvetették ezt a problémát, de itt nem találtam meg a választ rá)
Segítséget elõre is köszönöm
HACKER©ORP™ http://sharer.p8.hu
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
Vistán valaki próbálta már a hamachi-t??? Mert nekem az 1.0 beta nem jó vagyis felmegy meg minden de nem tud kapcsolódni.
Egyébként ahhoz képest hogy paint nem rossz! :D Majd megpróbálok csinálni én is, meg csináljatok ti is, és akkor megszavazzuk!
Meg a FAQ-t is kiegészítem és akkor azt is belinkeltetjük!
Tehát ha ti is ugy gondoljátok h legyen akkor megkérjük vmejik moderátort h rakja be. Persze csak ha tetszik amit a microsoft paintban összehoztam :)

HACKER©ORP™ http://sharer.p8.hu
De a readme-t érdemes elolvasni, mert pár program okozhat gondot...
A tokaji aszú a királyok bora, a borok királya
Volna egy kérdésem: Company of Heroes-t akarok játszani Hamachi-n, kreáltam egy network-öt, és elindítom a játékot, de mikor haver is belép és elindítom a game-t, aztán amikor már bent vagyunk, akkor havert rögtön kidobja a játékból.
Nincs valami ötlet, hogy mi lehet a gond?
Köszi
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
- nem BLUEMAN, és nem is bALUMAN vagyok, hanem Baluman (de azt is elfogadom hogy BaluHuNTeR). De köszönöm hogy megtisztelsz azzal hogy legalább a nevemet leírod helyesen... -.-
Elég érdekesen sikerült leírni a szerver készítések fajtáit. 2 fajta van:
dedicated -> egy külön kis ablakot indít el, ahol van konzol meg beállítások. Ez arra jó ha külön géprõl akarsz cisnálni szervert, vagy ha esetleg másnak csinálsz.
nem dedicated, vagy non dedicated -> ez meg logikusan a pont ellenkezõje, és nem kell magyarázkodni, mert mindenki tudja. (nincs külön konzol szerver, egyszerre vagy szerver is meg játékos is)
Ha nem megy úgy hogy nem dedicated szervert csinálsz, akkor valamit az aliases.txt -nél szúrtál el valamit. Ugorj vissza az itteni leírásomra, és olvasd el és ellenõrizd figyelmesen, próbálj logikusan gondolkodni, hogy mi miért jó.
Mert így hogy elolvasod tényleg nehéz megcsinálni, ez úgy jó ha érted is hogy mit miért kell csinálni. Én ezt is próbáltam segíteni, de logika kell hozzá ám!
ui: nem tudom mit szóltál volna, ha ezt most én mondatjelek, vesszõk meg ilyenek nélkül leírtam volna csak nagy betükkel. Egy biztos, nem olvastad volna el ^^
Csak én nem vagyok ilyen tiszteletlen. A nevedet is leírnám rendesen, ha valami rendes nicket találtál volna ki, de csak regeltél egyet gyorsan hogy benyomhasd ide ezt a szöveget, elvárva hogy segítsünk. Többet nem segítek neked, max ha bocsánatot kérsz, és tisztességesen megfogalmazod legközelebb a kérdésed (akkor talán)... -.-
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
VÁLASZT ELÕRE IS KÖSZI
infidel
- kell hozzá az 1,2 es patch
- server.cfg bõl utso sort kitõrõlni
- és már megy is :D
NfS -vel most nem igazán értem, abba is van valami védelem, ami megnehezíti, de igazából nem tudom mi, és véleményem szerint elég uncsi is a multija, nem kellett túl sokat mennyek másokkal hogy megunnyam :D
router nincs, a játék ugyanaz
azt meg nem tudom, hogy van-e valami lan védelem valamelyik játékba is,de nem hiszem
amúgy az, hogy a légnetesekkel nem mûködik, lehet hogy csak véletlen, és más a probléma, de nem tudom, mi
(azt hittem, hamachiba be lehet állítani valamit, vagy nem tom)
remélem tudsz segíteni
kössz elõre is
Nekem is kábel net van, upc-s, én eddig bárkivel tudtam játsznai, független hogy dsl tipusu kapcsolata volt-e, vagy kábeles. Szóval sztem ettõl nem függ össze semmi.
Hamachi -t se sok dolog akadályozhatja. Ha van router akkor nézzétek meg hogy benvan-e állítva a hamachin belül a port, illetve az engedélyezve van-e a routeren. Tûzfalat lõjjétek ki, bár ez se feltétlen gátolja. Más sztem nincs ami konkrétan a hamachival lenne probléma.
Játékoknál sokszor hiba hogy nem ugyan az a verzió, vagy esetleg a játékban van valami lan védelem. Pl. Counterstrike valamelyik, Needforspeed X, meg még van 1-2 játék.!
Pontosan melyik játéknál nem látjátok egymás szerverét? Vagyis melyik játékokkal próbáltátok?
az a problémám, hogy én kábelnetes vagyok:s
és a légentes haverommal hamacsin keresztül akartunk játszani, és én nem látom azt a servert, amit õ csinál, meg õ se amit én csinálok a játékban, a kábelnetes haverommal meg mûködik faszául
aki tud erre valami megoldást, az írjon please, nagyon jó lenne, az is jó, ha más programmal meg lehet oldani!!!
<#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help>