2080
  • Balumann
    Annak aki a szervert készíti, gyors kell legyen a feltöltésének, nem csak a letöltésének, ezt korábban leírtam már, hogy miért. Lehet, hogy kb. 30 Kbit/s feltöltés és letöltés kell emberenként. És amikor bejön az 5., akkor már nem jut mindenkinek elég sávszélesség, és elkezd laggolni mindenki. (ha csak csatlakozol, akkor a letöltés kell csak, és feltölteni csak a sajátot kell - mert a szerver továbbít mindenkit.

Ezen a lagon valószínű, hogy csak a gyorsabb feltöltésű net segíthet (elég 1 valakinél, akinek a szervert csinálja)
  • Balumann
    AoE 3 -al mi is próbálkoztunk, de nem nagyon sikerült, a játék van rosszul megcsinálva... bár ez már a szaggató menüből kiderül :D
    Talán próbáljátok patchelni.
  • Balumann
    F.A.Q -t olvass, bannerban a link
  • ffxi
    Milyen játékokkal?
  • fook
    Hello!tud nekem valaki segíteni?tök új vagyok hamachi terén..azt szeretném megkérdezni h. hogyan tudok a barátommal játszani hamachin?
  • helikopter625
    noh nekem meg egy olyan lenne hogy age of empires III -ban ez a dolog nem megy és használni se tudom vki [email protected] -ra megoldaná ezt akérdést hogy kell használnom ezt a programot ?
  • helikopter625
    most akármit mondhatnék rád .... ezazért van mert aki indítja a kapcsolatot nem bír el hatezer embert ennyi erövel kétmásodpercbe tellene neki letöltni egy filmet. magyarul a hamachin is megvban határozva mennyi emberre tudja megosztani a hálozat vezetöje a netjét amit a hamachi megold ...
  • Spook
    Helló!

Olyan problémám lenne, hogy a Cs1.6-ban, ha 4-en vagy annál kevesebben játszunk addig teljesen jól megy, de ha belép az ötödik ember akkor mindenkinek felugrik a pingje 1000 körülire. Nem mindig ugyanaz az ötödik ember. Próbáltuk már úgy is, hogy más csinálta a servert, de mindig ez a probléma. Valaki tud segíteni?

Előre is kösz.
    Spooky
  • Balumann
    Sztem menni fog, megkell próbálni. Már WinVista kompatibilitást megcsinálták azt tudom, sztem már a 64 bitest is.
  • Miguel125
    Üdv!
    Azt szeretném megtudni, hogy 64bit kompatibilis-e a hamachi, illetve mekkora eséllyef fog futni egy XP 64bit edition-on?
  • arty
    xp-n is a glquake-t kell futtatni ... quake+legutolso patch+glquake és IP cimre lehet kapcsolodni, nem kell neki hamachi
  • JetiRulez
    pontosabban WinQuake. ez a mód segít futtatni xp-n a Quake-et.
  • Balumann
    Olvasd végig a FAQ-t, hátha az akkor rájöttök mi a probléma. Egyébként mi az a winqquake? Ilyen játékról nem nagyon hallottam, google se talál info-t róla.
  • Balumann
    ez nekem is megvan, fel is telepítettem már, de még nem próbáltam. Majd kipróbálom, és akkor csatlakozok én is lehet. De szerintem csak jövőhéten, mert most nem sokat leszek itthon. De lehet már ma délután kipróbálom.
  • JetiRulez
    helló!
    bajba vagyok. csináltunk netes hálózatot és átengedtük a tűzfalon a winqquake-et, de a haver wq-je nem találja a szerverem és én se az övét.
  • W0LTH3R
    HAMACHI: name: HUN-AIR password: 2007
    Version: 1.52
    Innen lehet leszedni a megfelelő verziót:
    http://www.3division.net/en/airconflicts.php
    (mindenki jöjjön) :D
  • Spook
    Hello!

Nekem is ugyanez a probléma, de nem mindig, néha jó, aztán egyszercsak felugrik a pingem 1000-re. Itthon van 3 gép aztán beraktunk egy routert (DI-604), és szétsoztottuk a netet (chello light).
    Enemy Territory-val szoktunk tesómmal neten játszani és akkor teljesen jól fut, nem értem mi a probléma. Valaki tudna segíteni, hogy mire kell a tűzfal és a router helyes beállításánál ügyelni?
    Kösz

Spooky
  • mohojojo
    Valószínú tűzfal vagy router probléma .....
  • Attila8805
    692 re valaki.
  • Maverick 18
    helloka! légyszives vegyél fel msn-re! [email protected]
  • Balumann
    Itt nézz körül (de ez a bannerben is bennevan)
  • Balumann
    Nem, nem dedicated kell. Simán LAN -t kell indítani, és nem dedicated. (egyből elfog indulni a játék, és közben szerver is leszel)!
    Másoknak Join to a game, majd ott felül átteszik az internet -et Local -ra (vagyis internetről helyi -re - helyi hálózat csak rövidítve.
    KÉP
  • Maverick 18
    Nem írtam érhetően igazad van! Hamachival szeretnénk játszani! Tehát fel a játék, legújabb patch (1.3). Bemegyek a menübe. Start a new server. Ott a dedicatedet LAN-ra állítom és kész. A többieknek pedig Join game és Lannal kell keresni!?
  • W0LTH3R
    Nem Tud valaki egy jó hamachi szervert amin sokan vannak és mindennel játszanak ???
  • Balumann
    nincs olyan beállítás (config), ami miatt a Hamachi esetleg lassítaná a kapcsolatot tudtommal, ott valami más probléma lesz, vagy router, vagy valamilyen tűzfal lassíthatja -> lőjj ki mindent addig amíg próbáljátok.
    Más ötletem nincs.
    Egyébként milyen neted van?
  • Balumann
    CoD 2 szervert akarsz indítani neten, hamachi is jól működik? nemigazán értem. Ha netes szervert csinálsz, akkor mi értelme van a Hamachinak. Viszont ha neten csinálsz szervert, akkor neten keresztül kapcsolódnak a társaid, viszont olyankor, a netes szerver esetében a főszerver ellenőrzi a szerveredre csatlakózó személyeknek a CD kulcsát, és észreveszi ha nem eredeti. Tört szervert nem tudom hogy kell csinálni, de az nem is tartozik ide... ahhoz valamilyen portot kell tiltogatni, meg valami kis kiegészítő is kell hozzá azt hiszem!

Hamachi -t állítsátok be, bemész a CoD 2-be, csinálsz szervert de LAN módban, majd a többiek is LAN módban keressék a szervert, és ott csak a te szervered lesz. Aztán úgy menni fog.
    A játékot patchelnetek kell a legújabb verzióval, különben nem fog menni (és mindenkinek, aki játszani szeretne)
  • Maverick 18
    Sziasztok! Lenne egy olyan gondom hogy Cod 2 servert szeretnék indítani a neten. Mindent beállítottam már hozzá. A hamachi is jól működik de mikor valaki szeretne hozzám csatlakozni a következő hibaüzenettel kidobja őt :awaiting key code authorization! Ez az hogy kérné a game az eredeti cd kulcsot? Tudnátok erre megoldást? Előre is kösz.
    (nem olvasom a fórumot szóval ha már volt téma sorry)
  • belcure
    Hi! nekem ojan bajom lenne hogy amikor elkezdtük a hamachit használni (cs-nél) akkor 1000 pingem van...minden játéknál ez van..na most a Dungeon Lords-t játszanánk de nem megy...egyszerüen rengeted a ping...ha cs-ben direct connectelek akkor csaj 30 a ping...valami config ot adnátok?
  • Attila8805
    hi all az mért van hogy haverommal egy ideig mindig csak sárgán láttuk egymást aztán egy pár napig zölden és most máe 1 hete kék.
    Mi lehet a gond?
    Ha kék attól jáccani tudunk?
  • Dodokacsa
    http://www.dox.hu/?loc=http://www.helpbybalu.dox.hu/hamachi.html

..... tárgytalan .....
  • Dodokacsa
    sziasztok!

help kéne :)
    bármilyen cs-t szeretnénk nyomni haverokkal LAN módban hamachin keresztül

mindig vmi hibát dob...
    "...restricted to local client (class C)..."-t sikerűlt kijáccani "sv_lan 0"-val, de nem megy...
    1.5-nél a cd kulcsal van baja (h nem eredeti (mivel tényleg nem az))
    1.6-nál (non steam) eccer vmi steam után sír, utána másik patch-el az is cs kulcsal van baja

lécci ha vki(k)nek már sikerűlt, lécci írja le mit, hogy kell, milyen verzióval
  • Balumann
    elolvasod a FAQ-,t majd keresel valakit akivel játszani szeretnél, és játszotok
  • zátony
    helló mindenki!

az a kérdésem, hogy warhammerrel (winter assault) vagy titan quest-tel hogy tudok játszani hamachin keresztül?

pls help vki!
  • zsirfecske
    bocs a bold-ért, benéztem. szóval mindenhogy próbáltam állítgatni, de magamtól nemmegy úgynézki.
  • zsirfecske
    hali! nem tudja valaki [b]kerio personal firewall[\b] alatt hogy a francba kell belőni hamachit? nem igen találtam semmi segítséget ehhez, és idegesítő, hogy mindig le kell lőni a teljes tűzfalat. köszi
  • asd16
    kössz ha vmit tudsz szólj majd kössz mégegyszer
  • Balumann
    2 tippem van, de biztosan nem tudom, és én még nem tudtam kipróbálni

1. "C:\Documents and Settings\'felhasznaloneved'\Application Data\Hamachi" könyvtárában lemented az ott lévő dolgokat, főképpen a hamachi.ini -t!

2. Van a Hamachi preferences-be, hogy Set Master Password. Lehet, hogyha beírod, akkor az is tárolja úgy az accountodat.
  • trogerzsiger
    Hello

az a bajom hogy nemtudok hamacshiban senkinek se irni, mert mindenkinek a neve villog mi lehet a baj?
  • asd16
    kösz de pontosabban vki nem tudja vagy vegyen fel msn en msn címem [email protected]
  • ffxi
    El lehet vhogy menteni a hamachi account-ot, úgyhogy win újrarakás esetén is ugyanaz maradjon? hamachi-IP, jelszó..stb??