Tunngle, Hamachi, GameRanger
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tudom hogy ez nem ide tartozik de megszeretném kérdezni tudja e vaki hogy, hogy lehet játszani neten az Age of Empires 3-mal vagy a The WarChiefsel.aki tuja írjon elõre is kössz
Elhelyeztem a FAQ-mat az UW-re is, úgyhogy innen is elérhetõ:
www.helpbybalu.uw.hu/hamachi.html
www.helpbybalu.uw.hu/hamachi.html
Lemaradtál😊 Persze neten játszok,csak kipróbááltuk privátban.
Biztos lehet a Fear -el Hamachival multizni, de azt mostmár a nete is ingyenes, inkább neten érdemes szerintem!
Persze, tök jól ment. Marha jó kis program ez a Hamachi
Hogyha mûködne az a dox tárhelyszolgáltató, akkor a FAQ-ba lelenne írva hogy hogy kell Most Wanted-ezni. Ugyanis az is kivételek közé tartozik, védve van a nem igazi LAN hálózati játékozástól, persze kijátszani kilehet!
Itt van egy angol leírás, képek is vannak, próbáljátok ez alapján megcsinálni: KATT
Jövõhéten már bennelesz a Magyar hamachi oldalon is valószínû a leírásoknál magyarul! Én azért nem akartam most felrakni más tárhelyszolgáltatóra (dox az állandóan szar), mert most fennlesz az MHO (magyar hamachi oldal) -on, de ha belegondolok van még ezen kívül vagy 5-6 leírásom, úgyhogy csak kell regelnem egyet! Úgyhogy azt is felrakom még valahova majd!
Itt van egy angol leírás, képek is vannak, próbáljátok ez alapján megcsinálni: KATT
Jövõhéten már bennelesz a Magyar hamachi oldalon is valószínû a leírásoknál magyarul! Én azért nem akartam most felrakni más tárhelyszolgáltatóra (dox az állandóan szar), mert most fennlesz az MHO (magyar hamachi oldal) -on, de ha belegondolok van még ezen kívül vagy 5-6 leírásom, úgyhogy csak kell regelnem egyet! Úgyhogy azt is felrakom még valahova majd!
Fear-el mûködik?
sziasztok!
hamachin keresztül szeretnék most wantedozni csak nem megy.A tm united megy, de ez nem. vagy látjuk egymás serverét vagy nem, ha látjuk akkor meg nem tudunk csatlakozni, nekem routeres netem van, de kikötötem és úgy se ment. segítsetek!
hamachin keresztül szeretnék most wantedozni csak nem megy.A tm united megy, de ez nem. vagy látjuk egymás serverét vagy nem, ha látjuk akkor meg nem tudunk csatlakozni, nekem routeres netem van, de kikötötem és úgy se ment. segítsetek!
Lol, az a vicces , hogy csak én tudok oylan szervert csinálni amire õk feltudnak jönni. ( ugyanazok a beállításokat hasznátluk..crack is)
Ez kell neked
Ez kell neked
akkor az volt a baj, nekem volt csak meg tobbieknek nem ,de tudtak csatlakozni, csak nem tudtak normalis szervert.ok
mikorra várható? szerver kész, látják, de cd-kód eredetiség vizsgálatnál tölt a végtelenségig( nem eredeti ) .
a Age of Empires 3 hoz neten tört verzióval hogy lehetne játszani pls aki tudja.elõre is kössz
ez a baj😞
Call of Duty -val hogyan tudnánk játszani? nincs leírás kimondottan erre a játékra?
azért köszi a segítséget.
:S hát akkor nem tudom, inkább próbáljátok a CS 1.6-ot, azzal 100% hogy mûködik rendesen! CS Source meg 1.6 ami biztos megy, ha mindent jól csináltok! Bár elvileg ugyan az a rendszer, menni kellene...
Próbáljatok dedicated szervert csinálni akkor, ha sima szerverrel nem megy (külön kell elindítani, és a szerver készítõnek is saját hamachi-s ip -jével kell kapcsolódnia!)
Próbáljatok dedicated szervert csinálni akkor, ha sima szerverrel nem megy (külön kell elindítani, és a szerver készítõnek is saját hamachi-s ip -jével kell kapcsolódnia!)
ez van az aliases.txt-ben:
5.102.42.57 5.102.42.57
5.112.206.172 5.102.206.172
természetesen no-steames, és már steames gameval nyomtuk vele, azzal nem volt probléma, de ez kiborít.
5.102.42.57 5.102.42.57
5.112.206.172 5.102.206.172
természetesen no-steames, és már steames gameval nyomtuk vele, azzal nem volt probléma, de ez kiborít.
hm, nem lehet véletlenül, hogy egyikõtöknek Steam -es verzió van? Steam-es nem kompatibilis nosteam-el. Csak azért gondolom, mert a nosteam -esbe semilyen CD kulcs lehetõség van, kivan véve az egész steam ami a cd kulcsot kezeli. És ez a Hamachi -s megoldás kizárólag a nosteam -esre jó!
Más játékhoz nem is kell aliases.txt, csak a nostaem -es játékokhoz, attól hogy más megy, attól még lehet, hogy az aliases -t rosszul írtad be!
Írd be ide, hogy mit írtál az aliases.txt -be! (ja és mondtad, hogyha õ akar csatlakozni -> ha te akarsz csatlakozni, neki kell megcsinálni az aliases.txt -t a hamachi könyvtárába! )
Más játékhoz nem is kell aliases.txt, csak a nostaem -es játékokhoz, attól hogy más megy, attól még lehet, hogy az aliases -t rosszul írtad be!
Írd be ide, hogy mit írtál az aliases.txt -be! (ja és mondtad, hogyha õ akar csatlakozni -> ha te akarsz csatlakozni, neki kell megcsinálni az aliases.txt -t a hamachi könyvtárába! )
A Hamachi verziója mind a kettõnknek ugyan az. Az aliases.txt-t már párszor átírtam, és azzal nem lehet hiba, mert más játékkal tudunk játszani, csak azzal nem. a FAQ-ot meg már átolvastam párszor az oldaladon. Ha van szeritned valami ötlet akkor írd le. Ha 1.5-ben beírom az sv_lan 0-t,akkor mikor Õ akar csatlakozni, a server elhal, és új kulcsot kér, a kulcsunk meg nem ugyan az.
Hát hiba lehetõségek a következõk:
-Nem a legújabb hamachitok van (mind 2-töknek az kell legyen, 1.0.xx verzió felett. (a 0.9.9.9 után nem frissít automatikusan, ha nem az van, akkor lekell töltenetek).
-rosszul írtad be az aliases.txt -be a dolgokat, vagy az aliases.txt -be miután beírtad a címet rendesen a FAQ szerint a dolgokat, nem indítottad újra az egész Hamachi-t!
De ha a FAQ-t megint elolvasod még1x, szerintem menni fog.
Ja, és írd be ide, amit beírtál az aliases.txt -be, és írd le a haverod Hamachi-s ip címét meg a te hamachis IP-det (ami hamachi-ban van felül!)
-Nem a legújabb hamachitok van (mind 2-töknek az kell legyen, 1.0.xx verzió felett. (a 0.9.9.9 után nem frissít automatikusan, ha nem az van, akkor lekell töltenetek).
-rosszul írtad be az aliases.txt -be a dolgokat, vagy az aliases.txt -be miután beírtad a címet rendesen a FAQ szerint a dolgokat, nem indítottad újra az egész Hamachi-t!
De ha a FAQ-t megint elolvasod még1x, szerintem menni fog.
Ja, és írd be ide, amit beírtál az aliases.txt -be, és írd le a haverod Hamachi-s ip címét meg a te hamachis IP-det (ami hamachi-ban van felül!)
szia Balu. Kéne segítség counter-strike 1.5-höz, mivel megcsináljuk a gamet, és a haverom mikor belép, class c hiba lépet fel (hamachi megy, aliases.txt is van).
Szia én nagyon sokat jáccoma red alert 2 õt hamachin keresztül és ITT a 38. hozzászólásan találsz rá megoldást.
HACKER©ORP™ http://sharer.p8.hu
Kedves angyt várunk szeretettel a Magyar Hamachi Oldara ahol orvoslásra kerül problémád számos játékkal együtt. Esetelg ha bármi kérdésed van ott is nyugodtan felteheted.
Nem tom, én nem próbáltam a red alert-et, csak ajánlották nekem is, hogy milyen jó így hamachival lan-ba. Nem mondták, hogy bármi különös is kellene hozzá, hamachi-games -en sincs fent.
Játéknál csak az lehet a probléma, hogy más verziótok van, vagypl nincs rendesen telepítve (winreinstall után nem lett újratelepítve), stb... vagy játékba rosszra mentek rá, bár sztem aki írni tud, az már csak nem megy mellé <#vigyor3>#vigyor3>
Próbáljatok ki valamilyen más játékot LAN-on, akár kisebb játékot (van egy kis pötyi ut stílusu játék, asszem szoftverbazisról le is lehet tölteni 😛 ).
/egyébként ne is törõdj velem, csak ideges vagyok (szar napom volt) 😞 bocsi... én se vok egyébként helyesíró, csak ellehessen olvasni... Pl ott a #585 -ba már nagyon zavart az az üzenet)
Játéknál csak az lehet a probléma, hogy más verziótok van, vagypl nincs rendesen telepítve (winreinstall után nem lett újratelepítve), stb... vagy játékba rosszra mentek rá, bár sztem aki írni tud, az már csak nem megy mellé <#vigyor3>#vigyor3>
Próbáljatok ki valamilyen más játékot LAN-on, akár kisebb játékot (van egy kis pötyi ut stílusu játék, asszem szoftverbazisról le is lehet tölteni 😛 ).
/egyébként ne is törõdj velem, csak ideges vagyok (szar napom volt) 😞 bocsi... én se vok egyébként helyesíró, csak ellehessen olvasni... Pl ott a #585 -ba már nagyon zavart az az üzenet)
Elöször is köszönöm a segítséged, de nem hittem volna h így bökni fogja bárkinek is a csõrét ha kihagyok pár veszõt(mindenkivel megesik).Amúgy kedves Balu a mondat legelsõ betûét minden esetben nagy betûvel kezdjük, és ha hiszed hanem, mi is így próbáltuk elöször de sajnos minden eredmény nélkül. Ugyanis mikor rányomunk a networkre akkor vissza dob amenühöz és nem ír ki semmit.Még egyszer kösz a segítséget!
legújabb patchet leszeditek ha nem akarjátok akkor csak azonos verziótok legyen felrakjátok ha kell leszeditek hozzá a cracket majd hamachi csatlakozás redalert indít multiplayer LAN -t megkeresitek egyikõtök hosztol másik join semmi segítség meg trükközés nem kell hozzá
Ha netán valamit nem tudnátok mégse (lusták vagytok keresni meg próbálgatni + gondolkodni), akkor legalább úgy írd le a kérdést, hogy használsz vesszõket és mondatjeleket, különben nem fogok segíteni :/
Ha abba az oda való forumba is így írtátok le, nem csodálom, hogy nem kaptatok hasznos tippeket ^^ bár ehhez nem is kell.
Ha netán valamit nem tudnátok mégse (lusták vagytok keresni meg próbálgatni + gondolkodni), akkor legalább úgy írd le a kérdést, hogy használsz vesszõket és mondatjeleket, különben nem fogok segíteni :/
Ha abba az oda való forumba is így írtátok le, nem csodálom, hogy nem kaptatok hasznos tippeket ^^ bár ehhez nem is kell.
Helosztok srácok szeretnék egy kis segítséget kérni red alertezni szeretnék egy haveromal és oda való forumban kapott tippeknek nem vettem hasznát remélem ti tudtuk segíteni nagyon fontos lenne
ha villog akkor nem tom. Ha a zöld pont állandó, és körülötte buborék villog, akkor adatátvitel történt. Ilyenkor, ha nem sikerül a kapcsolódás, akkor már a játékban lesz a hiba nagy valószínûséggel.
Mért van az hogy amikor haverom kapcsolódni akar akkor csak zölden villog?
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
nagyon szépen köszönöm a segítséget, igen a játék mûködik, nekem inkább az a gondom, hogy a gépet szeretném távolról elérni, ez a melós gépem és ugye ha nincs ping nem megy a távoli kapcsolat, akkor ez általános dolog, mert nekem is néha megy, tûzfal is kivan kapcsolva
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
30 napig kilehetett próbálni a hamachi premiumot, aztán most lejárt neked gondolom. A pinghez szerintem nincs köze, az sokszor nem mûködik, de attól függetlenül a játék mûködik, ha zöldet jelez a kliens és nem sárgát.
Hello
valakinek a segítségét szeretném kérni, mostanában nem megy a hamachi, mind a 2 gép zöld és még sem tudom pingelni a másikat, állaóan villog a jobb felsõ sarokba egy sárga csillag és valami kliens premium expired hibaüzenettel áll le néha, utána minden fasza de nem látom a másig gépet
valakinek a segítségét szeretném kérni, mostanában nem megy a hamachi, mind a 2 gép zöld és még sem tudom pingelni a másikat, állaóan villog a jobb felsõ sarokba egy sárga csillag és valami kliens premium expired hibaüzenettel áll le néha, utána minden fasza de nem látom a másig gépet
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
sziasztok!
barátommal régóta fifázunk hamachin! mostanában akikkel hamachin jáccok ahogy elkezdjük a meccset 10-20mp búlva bomlik a kapcsolat, de ha lemek ugyanúgy meg a hamachi.. nemtudjuk mi a baj de biztos h hamachival van mer nélküle megy azzal a játék akinek nincs routere.... pls help!
barátommal régóta fifázunk hamachin! mostanában akikkel hamachin jáccok ahogy elkezdjük a meccset 10-20mp búlva bomlik a kapcsolat, de ha lemek ugyanúgy meg a hamachi.. nemtudjuk mi a baj de biztos h hamachival van mer nélküle megy azzal a játék akinek nincs routere.... pls help!
próbáld ki single-be uygan annyi géppel ahányan játszotok, és ha ott akad akkor a géped gyenge, ha csak neten akkor valószínû a kapcsolat okozza a szaggatást (ezt hívják laggolásnak). Mondjuk nem tudom, hogy a Generals-ba milyen a laggolás, mert minden játékba másképp látszik. Bár szerver készítõ nem laggolhat, csak a játékost láthatja lagosan (tehát játékos ugrál vagy akad, de a szerver készítõ nem)
Egyébként ha a géped miatt akad, akkor a gépbõvítés lesz a megoldás, ha a net, akkor próbáljátok cserélni, hogy ki legyen a szerver (de lehet ilyenkor is csak a gyorsabb net segíthet, legalább a szervernek gyors kell legyen viszonylag a feltöltése).
Egyébként nekem azt mondták, hogy a Red Alert 2 sokkal jobb multiba, és nem lagos, meg kevesebb hiba van (én csak a Generals-t próbáltam ki, így nem tudom alátámasztani)
Egyébként ha a géped miatt akad, akkor a gépbõvítés lesz a megoldás, ha a net, akkor próbáljátok cserélni, hogy ki legyen a szerver (de lehet ilyenkor is csak a gyorsabb net segíthet, legalább a szervernek gyors kell legyen viszonylag a feltöltése).
Egyébként nekem azt mondták, hogy a Red Alert 2 sokkal jobb multiba, és nem lagos, meg kevesebb hiba van (én csak a Generals-t próbáltam ki, így nem tudom alátámasztani)
sziasztok! hogy lehetne javitani azon h kevésbé akadjon a hamachival a játék? lehet egyátalán? vagy ez teljesen netsebességfüggö?
köszi a segitséget
semmit nem kell beállítani, bementek lan-ba, egyikõtök csinál szervert, másikotok join. olvass vissza, nem rég volt szó róla.
sziasztok! segitségre lenne szükségem! ha a hamachival szeretnék 1 vagy több cimborámmal játszani pl.:a generalsal akkor mit kell beállitani a játékon belül?