Tunngle, Hamachi, GameRanger
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.redboxen.com/hamachimap/index2.php?country=europe
http://hamachi.workforyou.hu/index.php
Hamachi hálozati meghajtó telepítése...
és akkor szúrja be ezt a szöveget:
A telepítés nem sikerült! A részletekrõl olvassa el a naplófájlt. Minden változtatás a rendszerben vissza lesz állítva.
Megpróbáltam a legújjabb verzióval, de semmi különbség!!!!!
AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64
AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64
már ezzel megoldódott a problémát.
NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM.isten vagy...
Na most az érdekes, hogy felvan telepítve, de a programok telepítése/törlésében nincs ott.
2 dolgot tudok ajánlani így kapásból:
Nyitsd meg a regisztry-t (startmenü futtatás, regedit), és ott HKEY_LOCAL_MACHINE - SOFTWARE - Applied Networking <- ezt töröld ki
Menny bele a vezérlõpult -> hálózati kapcsolatokba, és ott töröld ki a Hamachinak a kapcsolatát.
Aztán próbáld meg feltelepíteni. Ha így sem megy, akkor tölts le egy regisztry tisztítót (nagyon jó van a TuneUp Utilities-ben, de végülis szinte bármi jó), és azt futtasd végig.
Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50
A következõ a problémám:2 vincseszterem volt de amelyikre a hamachi telepitve van az a vincseszter elromlott.Próbáltam feltelepiteni a hamachi-t de a gép ugy érzékeli hogy már telepitve van és megkérdezi hogy frissiti e.ha azt nyomom, hogy igen akkor hibát ir ki ha azt hogy nem akkor nem csinál semmit :S
letöröln nem tudom mert nincs a programok ohzzáadása és törlésében
kipróbáltam sok verziót egyiket se tudtam telepiteni :s
nagyon megköszönném a segitségeteket
Elõzõ Windows-okon akkor is elõfordult, mikor program fagyott le, Windows XP-nél már csak akkor történik elvileg kék halál, ha vagy a vinyó, vagy a memória hibás (esetleg még vírustól lehetséges), másról én nem tudok - de nem értek annyira ehhez, úgyhogy ettõl függetlenül még lehet más hiba.
Ezt a hibaüzenetet írja ki ha feltelepítem a programot. Nem én rólam van szó, hanem az egyik haveromról. Légyszi segítsetek!!!<#help>#help><#help>#help><#help>#help>
Lehet h gyakori probléma lehet h nem az is lehet h egyszerû a megoldás de sajnos nem tudok vele mitkezdeni. Kérem azokat a forumozó tagokat aki ezen a roblémámon bármilyen módon tudna segíteni azt nagyon megköszönném...Tisztelettel P777
itt találsz publikus szobákat a játékokhoz, CS 1.6-hoz is azthiszem, és társakat is akikkel játszhatsz.
Bannerban is bevan linkelve.
hálozat neve: HALÁLBAGOLY
hálózat jelszava: 12345678
Ha akar valaki az jöjjön ebbe a Hamachis szobába
Network name: HALÁLBAGOLY
Jelszó: 12345678
ott meg találod
http://hamachi_pubnet.try.hu/
ezen megtalálod és még tusz föl tenni si rá szoba neveket és jelszavait
is
persze jelszóval eggyütt! Ha valakinek van akkor küldje el erre
az e-mail címre: [email protected] Köszi
5.90.49.48 5.126.49.48
És az ip-címének meg kellene változnia a hamachi ablakában is? mert ott nem látok semmi változást.
Nem akar v.ki játszani egyet a Gy.u:Harc középföldéért 1-en?
Aki szeretne az Írjon ide aztán megdumáljuk a hamachi-n!:-)
FlatOut 2 -nél hasznos lehet a Hamachi ha csak bizonyos emberekkel akarsz játszani, ugyanis neten nem lehet jelszót rakni, és mindjárt belépnek a külföldiek 😄 -> csakhogy ne csak off legyen =)
Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)
Egyébként hozzáteszem, hogy én a carbon -ban nem láttam LAN módot...
Ha hamachin zöld ikon van a nicknév elõtt akkor tuti, hogy tudok játszani, vagy még beszólhat a router? Köszi a helpet!
Üdv.: D00M