Tunngle, Hamachi, GameRanger

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

djfuge
köszi

Balumann
amikor kiírja a hibát, nincs ott egy link egy fájlra, amiben leírja mi nem sikerült a telepítés közben?

www.hamachi_pubnet.try.hu
http://www.redboxen.com/hamachimap/index2.php?country=europe
http://hamachi.workforyou.hu/index.php

Lehet, hogy hülye kérdés, de hol van a naplófájl???
djfuge
Sziasztok.Adjatok légyszives külföldi hamachi szobákat!!! Linkeket kérek,ahol a call of dutty 2 1.0-val játszanak,köszi

Balumann
Lekell menteni egy fájlt, és windows reinstall után újra bemásolni, valahol a documents and settings-ben. Az MHO oldal forumában megtalálod valahol a választ. Ha nem mentetted le, akkor már nem tudsz a régi hamachis címeddel bemenni többet.

szevasztok....meg tudna valaki mondani azt hogy hogyan tudnam hasznalni a regi hamachi user nevemet???

Balumann
A naplófájlban bennekell legyen a hiba oka, vagy utalás rá. Az nélkül nem hiszem, hogy tudok segíteni.

Nah voltam a gyereknél akkor írja ki amikor a telepítésnél itt jár:
Hamachi hálozati meghajtó telepítése...
és akkor szúrja be ezt a szöveget:
A telepítés nem sikerült! A részletekrõl olvassa el a naplófájlt. Minden változtatás a rendszerben vissza lesz állítva.

Megpróbáltam a legújjabb verzióval, de semmi különbség!!!!!
kissadamvikt
megcsináltam de úgy sem megy!

AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64

Balumann
FAQ by Baluman!

😄

kissadamvikt
hi all!haverommal szeretnénk cs:cz vel hamachin keresztül egymás ellen menni!mind2nknek ugyanaz a játék van fönt és a hamachi verziója is ugyanaz. hamachin csinálok egy "szobát" ás haverom belép... elindítom a játékot megcsinálom a szervert elindul a game de haveromnak semmit sem mutat a find servers menünél a lan nál!!! miért???

AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64

"Nyitsd meg a regisztry-t (startmenü futtatás, regedit), és ott HKEY_LOCAL_MACHINE - SOFTWARE - Applied Networking <- ezt töröld ki"
már ezzel megoldódott a problémát.
NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM.isten vagy...

Balumann
Nah, mostmár legalább tudom, hogy mikor ír ki ilyen hibát, mert én fordítottam a telepítõ részét (nem 100%-osan elvileg), és nem értettem ezt a hibát.
Na most az érdekes, hogy felvan telepítve, de a programok telepítése/törlésében nincs ott.
2 dolgot tudok ajánlani így kapásból:

Nyitsd meg a regisztry-t (startmenü futtatás, regedit), és ott HKEY_LOCAL_MACHINE - SOFTWARE - Applied Networking <- ezt töröld ki

Menny bele a vezérlõpult -> hálózati kapcsolatokba, és ott töröld ki a Hamachinak a kapcsolatát.

Aztán próbáld meg feltelepíteni. Ha így sem megy, akkor tölts le egy regisztry tisztítót (nagyon jó van a TuneUp Utilities-ben, de végülis szinte bármi jó), és azt futtasd végig.

Milyen sok "szar" van az asztalodon. 😊

Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50

segitségnek itt 1 kép
itt
aztán rákkattintottam az igen-re és ezt irta ki
ezt

Sziasztok!
A következõ a problémám:2 vincseszterem volt de amelyikre a hamachi telepitve van az a vincseszter elromlott.Próbáltam feltelepiteni a hamachi-t de a gép ugy érzékeli hogy már telepitve van és megkérdezi hogy frissiti e.ha azt nyomom, hogy igen akkor hibát ir ki ha azt hogy nem akkor nem csinál semmit :S
letöröln nem tudom mert nincs a programok ohzzáadása és törlésében
kipróbáltam sok verziót egyiket se tudtam telepiteni :s
nagyon megköszönném a segitségeteket

Kösz holnap már okosabb leszek! Majd megnézem nála és igen azt a verziót próbáltam, csak mindenképp magyart akartam mert azt hittem valami bonyolult program lesz! Tudom, hogy az újhoz is van honosítás, de azt nem tudtam letölteni! KÖSZ!!! Holnap még jelentkezem!!!
Balumann
Szerintem te a 0.9.9.9 -es verziót próbálod. Szedd le a legújabbat, 1.0.1.5 -et, és azt próbáld meg. És pontosabban írd le, hogy mikor írja a hibát, a telepítés melyk részénél, és esetleg a naplófájlt is lefényképezhetnéd (és töltsd fel vmi képfeltöltõre, pl. ide

Balumann
Sajnos nem tudok rá megoldást, ilyen hibáról nem hallottam még. Amikor kék halál történik, ott elvileg megkell jelennie egy szövegnek kék háttérel (azért kék halál 😄), ott nem ajánl semmit? (ellenõrizd a vinyót, vagy memóriát, vagy ilyesmi?)
Elõzõ Windows-okon akkor is elõfordult, mikor program fagyott le, Windows XP-nél már csak akkor történik elvileg kék halál, ha vagy a vinyó, vagy a memória hibás (esetleg még vírustól lehetséges), másról én nem tudok - de nem értek annyira ehhez, úgyhogy ettõl függetlenül még lehet más hiba.

Hali! Volt már kék halálom, de a hamachi elindítása elõtt olyan ritkán, hogy nem igazán tudom felidézni illetve mióta ez a konfig van azóta kb. 3 (2 éves a gép). Viszont minden esetben, ha elindítom, kék halálom lesz és csak azokat a progikat futtatom amiket használok is tehát felesleges nincs és ha semmi más csak a hamachi megy akkor is ezt teszi. Én nam tudom miért van ez, de ha te tudsz segíteni azt megköszönném... Tisztelettel P777
A telepítés nem sikerült! A részletekrõl olvassa el a naplófájlt. Minden változtatás a rendszerben vissza lesz állítva.

Ezt a hibaüzenetet írja ki ha feltelepítem a programot. Nem én rólam van szó, hanem az egyik haveromról. Légyszi segítsetek!!!<#help><#help><#help>
NBA Live 07

Balumann
Hm... Kék halál kizárólag ennél fordul elõ, semikor és sehol máshol nem? Tehát más játék meg programok mennek, és nem indul újra a gép nagyon ritkán?

Üdvözlök mindenkit! Van egy problémám és nem vagyok egy nagy informatikai zseni ugyhogy a forumozók segítségét szeretém kérni. A barátaimmal szeretnénk a hamachi segítségével a counter strike 1.6-os verziójával játszani és mindenki tud csatlakozni és játszani is kivéve én akinél az a probléma üt be, hogy amikor csatlakozok az ismerõsömhöz hamachin akkor kb 2 sec ig látom is h csatlakozásom sikeres viszont utána kékhalálom lesz.
Lehet h gyakori probléma lehet h nem az is lehet h egyszerû a megoldás de sajnos nem tudok vele mitkezdeni. Kérem azokat a forumozó tagokat aki ezen a roblémámon bármilyen módon tudna segíteni azt nagyon megköszönném...Tisztelettel P777
Balumann
www.hamachi.workforyou.hu magyar hamachi oldal
itt találsz publikus szobákat a játékokhoz, CS 1.6-hoz is azthiszem, és társakat is akikkel játszhatsz.
Bannerban is bevan linkelve.

de gyere erre majd sokan lesznek ezen

hálozat neve: HALÁLBAGOLY
hálózat jelszava: 12345678
CSõ Counter-Strike 1.6 tal nem játszik senki??
Ha akar valaki az jöjjön ebbe a Hamachis szobába

Network name: HALÁLBAGOLY
Jelszó: 12345678
ja vazze mondom a weboldal címét
ott meg találod

http://hamachi_pubnet.try.hu/

ezen megtalálod és még tusz föl tenni si rá szoba neveket és jelszavait
is
szevasztok nekem kéne sok Counter-Strike 1.6 os szobák a hamachi hoz
persze jelszóval eggyütt! Ha valakinek van akkor küldje el erre
az e-mail címre: [email protected] Köszi
Balumann
FAQ-t nézd meg. Ha nem segít, akkor valahogy kicsit részletesebben írd le problémát, hogy mit ír, meg hogy hogy van beállíta a router, stb.

Balumann
MHO honlapon nzéd meg, nicns -e létrehozva szoba neki, ott szerintem találsz partnereket.

Balumann
Az aliases.txt -ben jól van benne elméletileg, azzal nincs gond. A hiba az lehet, hogy egyikõtöknek régebbi Hamachija van (0.9.9.9 réginek számít, tehát 1.x.x.x kell legyen). Vagy miután beírtad az aliases.txt -be az ip-t, nem indítottad újra a Hamachi -t. Esetleg még az lehet a probléma, hogy dedicated szervert indítottál (amikor külön ablakban jelenik meg a szerver, és neked is csatlakozni kell a játékban magadhoz), nem simát.

Basic
Sziasztok! A barátommal szeretnék CS1.6-ot játszani hamachin keresztül, de mindig azt az üzenetet kapom, hogy server is restricted to local users (Class C). Hallottam errõl az aliases.txt-s dologról. Az én hamachi ip-m 5.126.181.150, az övé pedig 5.90.49.48. A servert én csinálom, és az aliases.txt a hamachi könyvtárában van, és ezt tartalmazza:
5.90.49.48 5.126.49.48
És az ip-címének meg kellene változnia a hamachi ablakában is? mert ott nem látok semmi változást.

MoLc
Sziasztok ! Valaki tudna segíteni COD2 ben ,hamachival? Próbáljuk napok óta de nem jövünk rá,hogy mi lehet a gond. Bármelyik barátom is csinál servert,látjuk magát a servert de belépni nem tudunk,lehet az gond hogy routeren keresztül vagyunk?

Helló!!!:-)

Nem akar v.ki játszani egyet a Gy.u:Harc középföldéért 1-en?

Aki szeretne az Írjon ide aztán megdumáljuk a hamachi-n!:-)

Balumann
Én is játszottam egy keveset a Carbonnal, de nem igazán tetszett multiban. Ez én szerintem olyan játék, amit érdemes 1x átvinni egyedül, aztán kész. Multiban szerintem unalmas, nem érdemes játszani. Amit érdemes játszani multiban az a FlatOut 2 (nincs cd kulcs, lehet neten játszani), és a Crashday (ott sincs cd kulcs). Ezek tényleg sokáig szórakoztatóak, izgalmasak, stb.
FlatOut 2 -nél hasznos lehet a Hamachi ha csak bizonyos emberekkel akarsz játszani, ugyanis neten nem lehet jelszót rakni, és mindjárt belépnek a külföldiek 😄 -> csakhogy ne csak off legyen =)

Sarapetike
de igaz csak az 1.2 vel lehet az 1.3 már nem bibi

Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)

ffxi
Ez nem igaz!!

Fákjúal!

fook
A carbonnal lehet neten nyomni akár másoltal is...csak létre kell hozni egy ea-fiókot...és már játszhatsz is!

kissadamvikt
ahan értem de én sem találtam lan módot 😛

Balumann
Hamachi -val nem tudsz interneten játszani. Csak LAN(helyi hálózat)-ban, de neten keresztül -> a Hamachi arra van, hogy neten keresztül az ismerõseiddel privát lan hálózatot hozz létre.

Egyébként hozzáteszem, hogy én a carbon -ban nem láttam LAN módot...

Balumann
Azthiszem ha már zöld a pont, akkor már mûködni fog, de abba nem vagyok biztos, hogy ez biztos 😄 Ha be állítottad a portokat, és zöldek a pontok, akkor biztos hogy jó.

Hi!

Ha hamachin zöld ikon van a nicknév elõtt akkor tuti, hogy tudok játszani, vagy még beszólhat a router? Köszi a helpet!

Üdv.: D00M

kissadamvikt
vki elmondaná h hogyan tudok carbonnal neten menni hamachi segítségvel

trogerzsiger
ok, köszi

ahhoz nem kell gyors net hogy legyen szobad hamachin csak a jatekokhoz kell hogy gyors legyen!!!!

Balumann
bármilyen net jó, de játszani csak szélessávuval érdemes, modemessel nincs sok értelme

trogerzsiger
Hello!

Ahhoz hogy legyen hamachis szobám gyors net kell?