Tunngle, Hamachi, GameRanger

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Balumann
msot wanted hamachi?

kissadamvikt
thx ismét már csak az a gond h a most wanted hamachi-t honnan szedjem le :D

AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64

Balumann
Lehet, hogy a szobát inaktívra tetted. Katt kettõt a szoba nevére, és akkor aktív leszel a szobában. Bár elvileg ha inaktív vagy a szobába, akkor õket látod fehéren hogy bevannak jelentkezve, de elõttük a pont szürke, vagyis kapcsolat olyankor nincs. (õk úgy látják, mintha offline lenne, szürke név)

kissadamvikt
de csináltam egy szobát és belépett oda 2 tesóm õk látják egymást de engem nem mert én náluk offline vagyok és az én gépemen meg nem látom õket mert offline-ok miért????

AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64

kissadamvikt
ja oks

Balumann
csak a premium jár le. Ha lejár, akkor visszalép a 'free' verzióba a 'premium'-ból. (mert aktiváltad a premium próbaverziót).

kissadamvikt
udv emberek! lenne egy nagy problémám a hamachim 3 nap mulva lejár és nem találok hozzá aktiváló kódot!!! mit tegyek?????

zolo
Hello
Már máskor is volt gondom Hamachival, csatlakozás miatt, de most újra adtam neki egy esélyt, mert haverokkal CS:Ns-ni szeretnénk.Minden rendben megy, csak nálam valamiért nem csatlakozik normálisan a Hamachi, és szaggatok ha belépek a szerverre.Hameg én csinálok szervert, akkor a többiek szaggatnak.Mivel a windows tûzfal nem blokkolja, és a netem is elég gyors, arra gyanakszok , hogy a router miatt nem stimmel valami.
Nos, van valami ötletetek?Ha a router miatt van a problem, azt lehet valahogy orvosolni?

http://flickr.com/photos/zolika90/

Balumann
-nem
-nem mondom el, mivel nem próbáltam
-ottvan benne a faq-ban hogy hogy kell.

hali.próbált már valaki MOST WANTEDET JÁTSZANI LAN-BA, HA IGEN AKKOR ELMONDANÁ HOGY HOGY KELL???

Balumann
Nem szervernél a feltöltés fontosabb mint a letöltés. Lehet 1000 Mbit-es letöltésed is, ha a feltöltés nagyon alacsony, akkor nem fog sok embert elbírni.

Szevasztok!
Az lenne a kérdésem hogy a haverokkal nem tudunk hamachin CS:Source-ozni.
A legújabb verzió van fenn és így sem megy.Addig minden ok amíg 2-en vagyunk de ahogy belép a harmadik egybõl felugrik a ping 900-ra.
pedig a többieknek legalább 1megás nete van,nekem meg 3.
Hello Baluman! Köszi a választ. Az oldalt,amit belinkeltél már én is nézegettem,de nem nagyon vágtam,hogy a játékon belül hogyan is kell csinálni, illetve így csináltunk mindent ( én: localnetwork--host--játékbeállítások,elnevezés--host és drive, aztán haver belép a local network-be) de ...semmi, nincs mihez csatlakozni.Nincs elérhetõ szerver, a "join" gomb is inaktív. Na mindegy, majd még próbálkozunk, thx mégegyszer!
Balumann
A Hamachi-games oldalán a GTR 2-nél nincs semmi írva, hogy kellene valami extrát csinálni a játékhoz. Az egyiknek csinálni kell játékon belül szervert, a másiknak csatlakozni.
LINK

A probléma esetleg a wireless netkapcsolattal lehet.

Sziasztok! Teljesen kezdõ vagyok, ezért rengeteg fórumon körbenéztem,sok hsz-t és faq-ot elolvastam az elmúlt pár órában, de sajnos a láma kérdésemre még nem találtam választ: GTR2-ben hogyan kell beállítani a Local Network-öt, hogy egymáshoz tudjunk kapcsolódni a haverommal, és tolhassuk a game-t? Hamachi-t feltelepítettük, kiosztotta az ip-ket, egyikünk csinált egy új networkot, a másikunk meg hozzákapcsolódott.A kis "lámpák" zölden világítanak.Ezután játék elindít, local network-be belépés és...innentól nem vágjuk a témát sajnos.Ha beírjuk az ip címeket akkor is kér sorozatszámot,ha hostolunk akkor sem látjuk a játékon belül másikat. Tûzfalak kikapcsolva, nekem T-online-os adsl,haveromnak meg egy angol wireless kapcsolata van, a játékból, sõt még hamachiból is ugyanaz a verziónk van.

Ha valaki tudna segíteni kifejezetten ezzel kapcsolatban,azt elöre is THX!!!
zone alarm nélül próbáltad ?

A tokaji aszú a királyok bora, a borok királya

Sziasztok! Van egy gondom a Hamachi-val! Konkrétan a War Front játéknál én bárki szerverére tudok csatlakozni, de senki nem látja, ha én csinálok szervert. Zone alarm-om van fennt. Trusted-ba raktam a hamachi kapcsolatát, és engedélyeztem minden ki és bemenõ fogalmat a program controlban a játéknál és a hamachinál egyaránt.
Valaki tud megoldást?
Elõre is köszönöm!

Sziasztok! Hidden & Dangerous 2 Multi játékba várom a jelentkezõket: a [email protected] MSN-en! Teljesen komolyan :P :D
Hamachin keresztül játszunk tehát a tört játék nem probléma :)
trogerzsiger
Csak nem beszélek angolul

Balumann
AoE 3 nálunk is szar volt, BF2142 -t nem tudom, CS-hez meg az az aliases.txt -s trükk kell ami a FAQ-ba van.

Balumann
Szerinted ilyen nicns rajta a Hamachi honlapján? Vagy egy help, ahol ellehetne olvasni a Hamachin belül? ¢¢

trogerzsiger
A hamacsi prémium mit tud?

maffioso
mondtam hogy aoe3 és bf2(142), és még a cs

\"If in doubt, flat out!\"

Balumann
Nem hiszem hogy fordítva kéne legyen, a netkapcsolatot írja elõrébb, és aztán a LAN -t. Nekem is Chello netem van.
BF2142-t nem ismerem, AoE 3 -t én 4 emberrel próbáltam kb., ebbõl csak 1-el sikerült összehoznunk a játékot, és úgy akadt hogy játszhatatlan.
A kérdésemre nem válaszoltál, hogy pontosan milyen játékokkal próbáltátok?

maffioso
egyiknél sem müxik(aoe2-t leszámitva) régen az összesnél én voltam a host a sávszélesség miatt de msot vmiért a chellos(80al kezdõdõ) ipre hostol.Onnan tom hogy bf2ben kiirja és aoe3ban is
ipconfigban pedig a chello elõrébb van min a hamachi és elvileg forditva kéne legyen

Balumann
Bf2142 -nek pedig mûködnie kell, állítólag játszanak vele az MHO -sok. Mit értesz az alatt akkor, hogy a 80-as IP-dre hosztol? Ha megcsinálod a Bf2142-ben a szervert LAN módban (nem dedicated), akkor nem ír sztem IP -t sem, a játékos partnerednek bekell mennie lan-ba és akkor látni fogja a szervert elméletileg!
Más játéknál is így kell legyen! Pontosan melyik játékok nem mennek még?

maffioso
1.0.1.5-s verzio megnéztm

maffioso
oké
minden játék esetében ez van
hamachi legújabb verziója
igazából bf2142vel akartunk játszani de mással sem volt jo

Balumann
Ha részletesebben leírod a problémád, akkor talán.
-mikkel próbálkoztatok, melyik hamachi verzió?
-melyik játék, milyen verzió?
Ha segítséget kérsz, legalább annyival könnyítsd meg a segítõk munkáját, hogy leírod részletesen a problémát...

maffioso
az a gondom hogy a hamachi tök oké, de a gém a 80as ip-mre hostol és nem tudunk gamelni
vki tud segiteni?

Balumann
Már többen jelezték a CS Zero -t, hogy nem mûködik. Ha jobban belegondolok, azt sehol nem olvastam, hogy a CS zero-val is mûxik ez a megoldás, csak logikával kikövetkeztettem. A CS 1.6 -hoz volt a leírás, én CS Source-vel próbáltam, és a CS 1.6-nak, CS Zero-nak, és CS Source-nak ugyan az a rendszere van. Dehát ezekszerint mégse stimmel valami.

Balumann
nincs több ötletem :( Töltsétek le a CS 1.6 -ot!

a cod2 szoba nem jó :(( nekem azt írja ki, nem létezik ilyen hálózat

Still Alive

kissadamvikt
vki nemtudja mi a baja a hamachimnak? cz vel szeretnék menni egyik haveromellen hamachival de nem sikerüla cz verziónk ugyanz mindent úyg csinálok a faquban van és mégsem megy... azt írja h:LAN servers are restricted to local clienrs (class c). Miért?

kissadamvikt
vki nemtudja mi a baja a hamachimnak? cz vel szeretnék menni egyik haveromellen hamachival de nem sikerüla cz verziónk ugyanz mindent úyg csinálok a faquban van és mégsem megy... azt írja h:LAN servers are restricted to local clienrs (class c). Miért?

Igen, igazad van, csak egy a probléma, hogy nem frissítik ! Hiába kértem az új hálózat létrehozását, egyenlõre semmi.
Írtam már mailt, de arra sincs válasz !
Gondoltam, ide is beírom, mert lehet, hogy ezt mégis többen látogatják, mint a hivatalos magyar hamachi oldalt.

Balumann
Fõleg hogy a Re-volt -ot meg CoD 2-t lehet simán neten is játszani... (Re-voltba nem vok annyira biztos, de én régen játszottam)

Balumann
Van egy magyar oldal, ahol létrehoznak minden játékhoz amiket kérnek, szobákat. Bannerban ottvan a Magyar Hamachi honlapra a link. Inkább ott keressetek/kérjetek szobát, és akkor találtok partnereket! Ezt a topicot alig nézi valaki, hiába írjátok be ide a szobáitokat.
Jobban jártok ha körülnéztek elõbb, mielõtt várakoztok :D

Call of Duty 2

szoba:Call Human
pass:083013

Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.

WAR FRONT

szoba:warfronthun
pass: warfronthun

RE-VOLT
Gyertek minél többen
szoba: revolthun
pass:revolthun

Hali! ha valaki akar velem Unreal Tournament, Flat Out 2, Call of Duty 2 játékokat játszani, azt szeretettel várom a "gyertekjáccani" hamachi szobámba "55555" jelszóval ""-nélkül persze a szobanév és a jelszó :D

Still Alive

kissadamvikt
oks köszke! de próbáltam újraindítani

fook
Hello!valaki elmondaná hogyan kell Fifa07-et játszani Hamachin?
elõre is kössz!

Balumann
de, aliases, elírtam.
Pedig ez jól van beírva, nem tudom mi lehet akkor a gond. Újraindítottad a Hamachi -t miután megcsináltad az aliases.txt -t?
Más ötletem nincs, próbáljátok patchelni a játékot, hátha segít.

kissadamvikt
ok. én ip-m: 5.124.0.148 haveromé: 5.86.145.212 és amit az de nem aliases? oda meg azt h: 5.86.145.212 5.124.145.212

Balumann
másold ki ide mit írtál be az alises.txt -be, és a te meg a haverod hamachi-s ip-jét.

kissadamvikt
már cz be odáig eljutottunk h a szervert kimutatja ha én csinálom ha a haverom alacsony pingidõvel de mikor kapcsolódni szeretnék a haveromhoz vagy õ hozám azt írja ki a game: LAN servers are restricted to local clienrs (class c) pedig mindent úgy csináltunk ahogy a faq ban le van írva és a legújabb hamachit használjuk és ugyanazt a czt.

kissadamvikt
hi all! Haverommal szeretnék CZ vel meni hamachi segítségével csak ha én csinálom a szervert akkor haverom lát de 2000 pingel és nem tud kapcsolódni de ha õ csinálja a szervert akkor én nem látom õt! lehet h azért mert neki fönt van a magyarítás és a szinkorn???? mrt nekem nem.... vki segítsen PLS!!!

Kösz