Tunngle, Hamachi, GameRanger
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Innen szedd le a 1.0.2.0 verziót.
Ezt irja ki hibaként,mit lehet tenni szerintetek?"Failed to configure Hamachi network adapter."
Üdv Mindekinek
elinditjatok ugyanazt a jatekot, az egyik letrehoz egy szervert a masik meg csatlakozik hozza es ennyi.
Min. 18-20 fõvel.
Tenyleg te probaltal mar kulfoldi hamachi szervert? Nem tul nagy a ping?
-Betudsz lépni szobába ha 15-nél többen vannak bent (150 a max)
-Nincs adatkorlát (a nem premiumba azthiszem 1 giga/nap vagy /bejelentkezés)
De levannak írva a hamachi honlapján is
Fákjúal!
Minden játék nem lesz leírva. Beüzemeled a Hamachi-t (ez létrehoz lan hálózatot neten keresztül, stb... - FAQ). Bemész Doom3-ba, ha van LAN módja, akkor bementek lan-ba akivel játszani szeretnél, egyikõtök hosztol, másik Join-ol, és játszotok...
Amirõl külön van szó (CS, Nfs),az azért van, mert nem lehet egyszerûen így lan-ba bemenni és játszani, valami trükközés kell ahhoz (mert van benne valami kis védelem, vagy egy trükk hogy ne lehessen így).
Az én FAQ-m, szintén leírások
Itt találsz segítséget a hamachi használatával kapcsolatban.
Gaiahon: Tuxi,Orc Berseker,lvl 55, Cirkuszi Vándor [ Rebirth , EyesOfWars , Here2Own , Heroes4Ever, StormBringer, Warsong , RiseOfAsh , INF3RN0 (nosztalgiázásból :) ) ]
Gaiahon: Tuxi,Orc Berseker,lvl 55, Cirkuszi Vándor [ Rebirth , EyesOfWars , Here2Own , Heroes4Ever, StormBringer, Warsong , RiseOfAsh , INF3RN0 (nosztalgiázásból :) ) ]
Lenne egy ki gondom!
Vista alatt elindul a hamachi látjuk is egymást a progiba de a játékba már nem látnak engem meg én sem látom a szervert
Xp-alatt megy rendesen
mi a teendõ?
MSI K9n neo V3 ,4800+X2 Athlon64 DDR2 4X1GB/800 Kingston, Sapphire HD3850 256mb
de pl fájlokat lehet másolni -.-
practitioner of the forbidden arts of death
Próbáljatok ki valami mást LAN-on keresztül, próbáljátok ezt a LAN üzenõt: katt, vagy valami mást. Ha megy akkor a játékkal kell legyen a probléma.
Vagy már próbáltatok mást is hamachival?
Ha látsz egyszer egy gyönyörû nõt csodaszép ragyogó szemekkel, elõször gyõzõdj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!
(igen tudom hogy van b-net de nembaj.)
és hiába próbálkozunk, nem látjuk egymást a lan-nál.
de hamachiban látjuk egymást, és ott elvileg minden ok.
válaszaitokat köszönöm! sürgõs!.
practitioner of the forbidden arts of death
most eloszor akarnak jatszani hamachin, de a a fifat nem lattam sehol leirva! pls. help:na most mink a haverommal ott jarunk, h en csinaltam egy hamachi servert! es o is ram csatlakozott! de utanna hogyan tovabb?
a jatekon belul mire kell menni? direct ip? vagy mi? nem ertem! melyk ipt kell most kicserelnunk egymas kozt! valaki segitsen mar egy probajatekra, h el tudjam sajatitani a hamachis gamelest, mert igy sz@r:(
msn:[email protected]
MSI P31 Neo | Intel Core 2 Duo E7300 2.66GHz BOX 775 3MB dual | GAINWARD 9559 ATI HD4850 512MB | SAMSUNG 500GB SATA2 16MB | KINGSTON DDR2 2x 2GB 800MHz | SAMSUNG 22¨ LCD 2243NW | Razer Diamondback
Várok mindenkit aki szereti ezt a 2 játékot!!!
email címem: [email protected]
csövi
<#vigyor1>#vigyor1>
Hogy lehet hamachin fájlokat megosztani? Valaki le tudná írni, vagy leírást, hozzászólásszámot mutatni, mert néztem a magyar hamachi oldalon a FAQ-t ( ugyanis az itteni nem jön be ), és ott valami Browse volt, meg Hálózati beállítások varázsló, meg is próbáltam de nem sikerült, csak kicsit bekavartam magamnak. Szóval örömmel venném ha valaki segítene nekem, elõre is köszönöm
De miért kellett rendszervisszaállítás, mi történt? Mert ez a cleanup a windowsal semmit nem csinál, semmi olyasmit ami valami hibára adna okot :/
-Hamachi uninstall, aztán indítsd el ezt. Utána meg telepítsd fel újra, és meni fog.