2080
Tunngle,
Hamachi,
GameRanger
Hasznos linkek:
Hamachi: Gy.I.K. (Humachi.hu) [magyar]
Tunngle: How to play [angol]
Hamachi,
GameRanger
Hasznos linkek:
Hamachi: Gy.I.K. (Humachi.hu) [magyar]
Tunngle: How to play [angol]
-
RonySize #1280 Hamachi esetén mikor létrehozom a LAN szervert, egy ablak ugrik fel, s pörög sok-sok felirat... ez jó? Ezután a szerver indítónak is újra be kell lépnie és csatlakozni a szerverhez? És a többiek a LAN-os listában találják a szerverem? nem nagyon akar összejönni, asszám nagyon láma vok hozzája sry -
#1279 már megvan
Egy külön MP exe kellett mint a második részhez!!
:D
-
#1278 Mit mondjak meg rajta? Létrehozol egy LAN dedicated szervert, utána meg LAN -nál becsatlakozik mindenki játékban (szerver készítő is) -
#1277 Légyszíves mond meg hogy hogyan. -
#1276 megy -
#1275 Cod4 hamachin megy?
Mert láttam külföldön már játszanak. -
Desert #1274 Doom 3-at valaki coopba játszott már?:) -
Mihi666 #1273 Hali! Megtudná valaki mondani hogy a COD4-gyel hamachin hogy lehet multizni? Előre is köszi. -
#1272 Próbáltuk, simán működött nekünk. Nem fagyott le :/ -
#1271 Probalta mar valaki hamachin a rainbow six vegast?
Két gép megtalálja egymast,de amikor indulna a játék akkor a host gép lefagy. -
#1270 Köszi. -
#1269 Ja meg legalább működik is rendesen -
#1268 Jaj..., jobboldalt ottvan a zöld téglalap tetején, hogy Download this version, rámész és utána már meg is jelenik h ha a letöltés nem indul el magától kattintson... és már lehet is tölteni. -
#1267 ez a legjobb verzió! -
#1266 itt az összes fenn van.
régebbi verziók is -
#1265 Aham, köszi...ezt már megtaláltam, de nem tudom letölteni mert oda megyek log me in regelek és a legfrisebbet az 1.0 2.* valahanyast adja ki, tehát ....^^nekem ez kéne, mert a játék ezt támogatja..thx:) -
#1264 Hamachi 1.0.1.5 -
#1263 Sziasztok, nem találtam faq-t a kereső meg nem dobott ki semmit...tehát megkérdezném: Need For Speed Pro Street-et játszanék haverral neten, ezért nekünk a Hamachi 1.0 án az 1.5-ös kéne, mert azt támogatja a gém...légyszi dobjatok meg egy donwload linkkel,akár ide, akár pm-ben..nagyon szépen köszönöm!:) -
#1262 documents and settigns\neved\application data\hamachi konyvtarat torold ki
(application data konyvtar rejtve van, erre figyelj)
aztan uninstallald a regit, tedd fel az ujat majd restart ezutan menni fog -
#1261 Hi!
Vki segítsen pls mert nagyon fontos lenne!A probléma a következő: régóta fent van a gépen a hamachi.Sokáig nem használtam de most megint szükség lenne rá,de vmi baja van :S próbálkoztam reinstallal de nem jó így se.Amikor rákattintok a Power On gombra elkezd belogolni,de amikor a Logging in-nél jár kidob 1 hibaüzit: "Mediation server has rejected your login request."
Nem tudjátok h ez miért van? -
#1260 Feltoltesi sebessegem kb 350kbit/s (40k). Ennek elegnek kene lennie 3 emberre (1 server + 2csatlakozo jatekos). Mikor 2en jatszunk a ping 25-30 kozott mozog, de amikor felcsatlakozik a 3 . jatekos a pingek egybol felugranak 500-600 koze. Szerintem a hamacsi a ludas itt. -
#1259 Amúgy ez alapján kilehet számítani mennyit bír el pl. cod esetében a net! Szerintem ez jó lehet HL-re is!
"A szükséges sávszélességet úgy tudod kiszámolni, hogy veszed a feltöltési sebességedet (nem a letöltésit) pl 128kbit/s ezt osztod nyolccal így kijön hogy 16k/s a feltöltési sebességed.
A slot-onkénti sebesség függ a játékosok számától 3 játékosnál kb 1.5k-val kell számolni viszont 15-20-nél már 5-6k-val.
És ezt kell elosztani a példánkban szereplő 16k/s-el, így kijön hogy kb. 4-5 embert bír elméletileg, de a gyakorlat azt mutatja hogy erősen lefelé kell kerekíteni és a pingek így sem lesznek túl rózsásak. Mert pl.: az ADSL nagyon belassul ha szétosztják."
http://profbako.uw.hu/ Help menű. -
#1258 igen csak lemaradt a ? -
#1257 Ez kérdés volt? Én nem tudom nem próbáltam még azt, nekem jól működik az 1.0.1.5, teljes mértékben megfelel ^^ -
#1256 helo a legújabb verzió-val 1.0.2.5 lehet már normálisan játszani mert olvastam a régebbiekkel nem lehetett. -
#1255 Sajnos nem tudom h a HLnek milyenek a netigényei, de lehet esetleg, hogy kevés a feltöltésed ahhoz, hogy 2 embert elbírj a szerveren. Próbáljátok meg, hogy cseréltek, más csináljon szervert. -
#1254 lenne egy olyan problemam, hogy mikor 3an szeretnenk jatszzani sima egyes halflife-ot piszkosul el kezd laggolni. 2 jatekosnal ez nincs.
1.0.1.5os vezio van fent mindenkinel, a halozat jol mukodik (pingeles ok)
csak ez a lag....
tud vki vmit tanacsolni?
thx -
mt91 #1253 Köszi
Akkor a cs-ben majd kipróbálom az ip-s csatlakozást.
A starcrafthoz nem tudsz valami fórumot vagy valakit aki ért hozzá és tudna segíteni?Vagy valamilyen magyar faq-t,h hogyan kell beállítani vagy ilyesmi,mert amit én találtam a google-el az mind starcraft2-höz van. -
#1252 Elfelejtettem mondani, hogy a Hamachi verzió az mind1, de újabb verzióknál sokaknál előfordul, hogy a szervert nem látja az aki csatlakozni szeretne. Javaslom ezért, hogy mindenki rakja fel az 1.0.1.5 -ös verziót.
A CS 1.6 -nál csak a szerver készítőnek kell megcsinálnia az álip létrehozást (gyakorlatilag a szerver készítő állítja be a másik játékosnak az ip-jét olyanra mint a szerverkészítőé). CS-be nem biztos, hogy látszani fog a szerver, Favourits -> add IP (aki joinolni akar a szerverhez, és az beírja oda a szerverkészítő hamachis ip címét).
Starcraftban sajnos nem tudok segíteni, nem tom, hogy ott kell-e valamilyen trükközés. Próbáljátok meg 1.0.1.5 -ös hamachi verzióval, hátha akkor látjátok, illetve ha van ip alapu csatlakozás, akkor hamachi ip címmel próbálj kapcsolódni. -
mt91 #1251 még valami cs1.6 ban megcsináltam azt ami le van írva a magyar hamachi oldal faq-jában de most meg nem láttuk egymás szerverét.
Úgyhogy megkérdezem,h azt a beállítást amit oda kiírt azt mind a két félnek meg kell csinálni? -
mt91 #1250 akkor nem tom,de a star crafttal még mindig nem tudunk játszani pedig már frissítettük a star craft-ot ugyanazt a verziót használjuk meg hamachiban is de még mindig nem jó,pedig az udp-s helyi hálóba megyünk szervert csinálni.
Nincs ötleted,h mi lehet a gond? -
#1249 nem -
mt91 #1248 ahhoz,h tudjunk egymással játszani azonos verziójú hamachi kell? -
#1247 Counter Strike -okba van egy ip ellenőrzés, miszerint ha az első 2 ip tartomány nem egyezik meg, valamilyen Class C hibát ír, de ki lehet játszani.
Magyar Hamachi oldal - itt találsz CS -hez leírást is (működik source-hoz, 1.6-hoz is ugyan úgy), illetve hálózatokat is.
planethamachi.com - külföldi szerverek (vagyis lehetséges magyar szoba is) -
mt91 #1246 kösz szépen.
Én is erre jutottam,mert mindig mikor az IPX-esre mentem akkor vmilyen hibát írt ki,de gondoltam a fórumozók biztosan többet tudnak nálam meg a cs-nek is volt vmilyen hibája a hamachival és mondom lehet h a starcraft-ot is így külön kell beállítani,de utána néztem és nem.
Még egy kérdés...
Nincs vmilyen gyűjtő oldal ahol le vannak írva a hamachi hálózatok? -
#1245 Hát az a helyzet, hogy a starcraftot nem ismerem. Az IPX az régebbi kapcsolat tipus, és én még a star wars episode 1 racert próbáltam hamachi amibe csak ipx volt és sehogy nem jött össze akkor, tehát szerintem a Hamachi azt nem támogatja. Úgyhogy UDP-re kell valószínűleg menni. -
mt91 #1244 ja mégegyszer thx.
de van még egy kérdésem,ha jáccani akarok egy haverommal mondjuk star craft-ozni akkor ott az local area ipx-re vagy udp-re kell menni,h lássuk egymást? -
#1243 ígyvan ez, 6.-ra általába sikerül :B -
mt91 #1242 Most megcsináltam mégegyszer és SSSIIIKKKEEERRRÜÜÜLLLTTT!!!!!!!!!
KÖSZI SZÉPEN A SEGÍTSÉGET!!!
-
mt91 #1241 sima windows tüzfalat,de nem kérdezett de semmmit.Mondjuk lehet,h azért mert már vagy 5-ször újra raktam az utolsó 3 napban.