Tunngle, Hamachi, GameRanger
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az van h neki routere van de látom zölden hogy aktiv de a pingelés nem jo és nem tudunk LAN-ba Age Of Empires-t játszani 😞( Valaki légyszives segitsen!
-akkor sorxámot a hálózatok elé
-...
HACKER©ORP™ http://sharer.p8.hu
Ha nem mentetted le winreinstal elõtt, v nem regeltél accountot (részletek a mho faq-ban szintén), akkor nem tod már visszahozni.
Mindent elérhetsz csak akaraterő kell hozzá. Ha eléred a célod,eleget teljesítettél magadnak. GTA San Andreas!
vegyél fel msn-en; [email protected]
Egyébként vmiért mindig megjegyzi a nick-em a Hamachi, még akkor is letörlöm, ujraindítom a gépet és felrakom a régebbit. Vagy ezt vhol máshol tárolja?
hamacsi
esetleg be lehetne rakni a bannerbe is. néhány játékhoz is ad segítséget, nekem pl a Rome total war gondomat oldaotta meg 😊
töröld le teljesen a hamchit és tedd fel innen az 1.0.1.5 verziót.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Már olvastam a hivatalos fórumokon, hogy másnak is van ezzel problémája, de választ vagy megoldást még nem kaptam:
Tegnap frissítettem az 1.0.2.2 varzióra a Hamachi-t, és nem láttuk egymást a játékokban.(gondoltuk a friss verzió miatt, ami igaz is). Ezután felraktam egy régebbit, azonban itt be se tudod már jelentkezni, mert megakad a setting up-nál, azzal a hibával, hogy a tûzfal leblokkolja, közben engedélyezve van. Próbáltam kikapcsolt tûzfal mellett is de úgy sem volt jó.
Erre a problémára van már megoldás? A választ elõre is kösz!
Lenne egy nagy problémám: Amikor fel szeretném rakni a Hamit, a telepítés mindig kékhalállal végzõdik, és utána, mikor újraindul a gép, bejelentkezés után szinte mindig újra kékhalált produkál.
A kék képernyõnél ez az infó van a hibáról: Stop 0x000000D1 or DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL
Ha valaki tud, segítsen!
Formula 1 Fan
Valaki leírhatná hogy hogy kell hamchival neten battlefield 2142-t játszani. Mert akárhogy próbálkozom nem látom a játékon belül a szervert.<#rinya>#rinya><#nemtudom>#nemtudom><#guluszem1>#guluszem1><#guluszem1>#guluszem1>
Lécci segítsen valaki<#dumcsi>#dumcsi><#worship>#worship>
itt van több is
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Na mindegy nézelõdök még a neten.
Thx.
de ez már régi modell, vannak ennél sokkal jobbak is
practitioner of the forbidden arts of death
Mert vennék egyet és olyan kellene amin a játékok is futnak rendesen.
ha SMC routered van, akkor megnyitod a kezelõfelületét (192.168.2.1)
ott a NAT beállításoknál a Virtual Server-nél
routeren és antiviruson meg tüzfalakon engedélyezni kell a következõ két portot: 6112 és 6200 , ekkor menni fog simán a StarCraft hamachin (udp-n)
udp-n sem látjuk egymást, ipx meg nem is indul el (unable network provider... blablabla) pedig a tcp/ip mind a két félnél telepítve van :[
omfg...
Lehet, hogy ahhoz valami külön patch kell, vagy kicsit módosított verzió!
omfg...
az lenne a gondom hogy haveral hamachin akkartunk nyomni Warcraft3 frozen throne-t de nem látjuk egymás szerverét pedig a tûzfal is ki van kapcsolva
nem tudja vki mi a baj?
Nem tudok csatlakozni a Hamachira,mert a setting up-nál elakad!És azt irja ki hogy Failed configure Hamachi adapter.Azt ajánlja hogy kapcsoljam ki a tûzfalat,meg is teszem de nem változik semmi.Vlki tudna segiteni?
Üdv Mindenkinek
Gigabyte GA-H61M-DS2, Core I3 2120 3,3Ghz, DDR3 1333Mhz 2x2GB KINGMAX RAM,Sapphire Radeon HD5670 GDDR5 512MB TDU Nick: Trabanthun
ezt még kipróbálom
remélem menni fog
köszike
örök hála
MSI K9n neo V3 ,4800+X2 Athlon64 DDR2 4X1GB/800 Kingston, Sapphire HD3850 256mb
Külön indítófájlja van, keresd meg.
/Ha ez is megvolt és így sem jó, akkor olvasd át ismét a faq-t/
Valaki tud segíteni a Class C vel kapcsolatban?
Hiába írtam át az ip az vpn allieas-nál akkor is kidobja a a Cs hogy baja van.
És nem a legujabb verzió van fent a hamachibol.
MSI K9n neo V3 ,4800+X2 Athlon64 DDR2 4X1GB/800 Kingston, Sapphire HD3850 256mb
nem akar mûködni. Valaki nem tudja miért? A TCP/IP az mûködik rendesen, de némeik játéknak kell az IPX, mert nincs TCP/IPje (pl.: Starcraft), hozzá van adva a hálózati beállításoknál. Csak ennyit állítottam. Ha valaki tud, segítsen. Elõre kösz!!!
Köszönöm szépen! 😊