Tunngle, Hamachi, GameRanger
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Counter Strike esetén például nemtudom hogy lehet-e, álIP-nek megadni olyan IP címet ami az "igazi" lan címe is, csak az utolsó tartományok száma más. Ha lehet, akkor az is menni fog szvsz.
akkor ezt is meglehet nem?
A Hostnak (H), 2 háló kártyával, 2 IP cím. 1ik a LAN, ezen jön be a helyin a gép, a hálókártya IP címével, hamachi IP címével pedig a többi gép tud a szerverre bejönni. Így a haverommékkal tudunk olyan multi partit csinálni, hogy aki lusta elhozni a gépét az Hamachi keresztül csatlakozhat. ISMÉTLEM: ez csak ELMÉLET
Lehetséges ez? (csak az szóljon hozzá aki ért is hozzá, vagy már gyakorlatban már próbálta). Elõre kösz!
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Probáltam behozni a GYIK ot ami a banerbe van de nem tölti be a Quake Wars on és aFar Cry n lehet hamachi val játszani elöre is köszi meg akkor miket kell csinálni? vagy mi?:S Elöre is köszi
HACKER©ORP™ http://sharer.p8.hu
Az MHO -t kihozza a google is, meg sok helyen fennvan már ha jól tudom (olyan oldalakon ahol segítség kell a hamachihoz). Jó ötlet volt a publikus lista, de mostmár én egy kicsit feleslegesnek találom :S
A legnagyobb problémát ez sem oldja meg, sõt még jobban megnehezíti, mégpedig azt, hogy vki létrehoz egy hálózatot, belépnek, de nem tudnak idõpontot egyeztetni, hogy mikor játszanak, mert mindenki máskor van fenn. Olyan is volt, hogy vki már régen nem is akar játszani, és csak utána jött fel a másik... Az MHO -n már valamennyire ez már összejön.
Ezért is mondom, hogy szerntem feleslegesen dolgozol vele mostmár :S
Különben is ezt karbantartani, egyébként is láthatod, hogy ugyan annak a játéknak hoznak létre több szobát.
Egyébként én úgy emlékszem hogy nekem tökéletesen bejött operával az oldal, hálózatok listájánál a görgõ, de ezt elõbb is mondhattad volna. Megnézem, és ha nem jó akkor jelzem a készítõnek, biztos meglehet csinálni.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
na mind1 felújjítottam a hamachi pulikus hálózatok listáját, 1 kicsit<#taps>#taps>+<#worship>#worship> sorxámokkal bõwült... és eltüntettem a tooltippben megjelenõ dátumokat, az OPERA-ban waló lassú mûködése miatt...ja és hamarosan RSS-el fog bõwülni<#nezze>#nezze>
a magyar hamachi oldalon található hálózatlista nekem nemnon jön be, így muxáj az én oldalamon dolgoznom<#szomoru1>#szomoru1><#vigyor2>#vigyor2> hehe csáxtok hawerjaim<#eljen>#eljen>
van olyan hamachi, ami elmegy win98 alatt ? mert gugliba kerestem, de amiket kihozott, hogy elvileg müxenek alatta, azok b@sztak müxeni, és kiírta, hogy win2000/xp kell a futtatásához..
Need For Speed Undergrund 2-vel szernék játszani, de nem tom, hogy kell beállitani, + hogy milyen verzió kell hozzá.
tudnátok segiteni???
PLS
az kérdezném tõletek, hogy nem tudná-e valaki elmondani hogy mi lehet a baj, mert haverommal játszanék, de a játékon belül(fifa08) egybõl kiírja hogy sikertelen a kapcsolódás.(A hama tökéletesen mûködik, ugyanaz a verzió, minden stimmel, csak hát mégse megy a játék.)
Eggyik haverommal gamelnénk , csak neki nem sikerül bejelentkezni a hamachiba , mert ezt írja ki neki loginnál : Mediation server has rejected your login request
Miért nem fogadja el a logint ?:S Pls help , elõre is thx a válaszokat 😄
\"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes\"
Már másdoszor bassza el a hálókártya driverét a progi. Kilövi az egész mindenséget. Ha a hamacshi fentvan, nem ismeri fel a gép a hálókályhát restart után sem.
Tökmind1 milyen verziót teszek fel.
Setup has failed.All changes made to your system will be undone.
please visit//http:support hamachi.cc for troubleshooting tips.
Megtudná nekem mondani mi ez a hiba és,h mit lehet ellene tenni<#conf>#conf>
Elõre is köszi..
ReD DevilS 4 LifE
a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy
Megtudnátok mondani mire jo ez a progi?! (Hamachi)még nagyon kezdõ vagyok ez iránt!<#conf>#conf>
Elõre os köszi!
Ma vettem én is egy ilyet. privi ment!
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Asus m2n-sli AMD athlon64 x2 4200+ 2048mb ddr2-800 mhz nvida geforce 7600gt
Asus K8N|AMD64 2800+|512MB DDR 400mhz Hynix|Sapphire Radeon 9600Pro 256MB
Nem tudja vki, hogyan kell beállítani a hálózatot, hogy mûködjön a tallózás?
Én haverommal akarok underground 2õzni hamachin át de nem sikerül látjuk egymás serverét de amikor csatlakozunk kiírja h connegting to lobby és utána semmi...
Ha tudta segítsetek légyszi
Köszi <#worship>#worship>