Tunngle, Hamachi, GameRanger
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Próbáljátok meg Hamachival hátha mûködik, az internet tipusokhoz sajna nem annyira értek.
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
Hát hogy hamachival jó lenne-e arra akkor kapsz választ ha megpróbálod... Nemtudom, esetleg a proxi szerver segíthet, de ehhez nem igazán értek (pontosabban rapidshare miatt próbáltam már proxit, de nem sikerült <#nemtudom>#nemtudom>)
Olyan netem van, amivel ha csinálok szervert akármilyen játékban, nem tudnak kapcsolódni (nem routeres). Hamachival jó lenne? Ha nem, nincs valami trükk?
Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"
\"Vannak ellenségeid? Jó. Ez azt jelenti, hogy valamikor, valamit felépítettél már az életedben\" Winston Churchill
Nem tökéletes a program az tény, fõleg ahogy jönnek újabb verziók egyre több a hiba. Viszont én már nagyon régóta használom, és rengeteg játékkal játszottam a progival, úgyhogy nem olyan rossz az 😉
ezek után hogyan tudok a játékon belül szobát létrehozni?köszi
\"Vannak ellenségeid? Jó. Ez azt jelenti, hogy valamikor, valamit felépítettél már az életedben\" Winston Churchill
(hozzáteszem, én 2x próbáltam régebben játszani, egyszer sehogy sem sikerült, másodszor meg iszonyat lag, aztán a játékot is letöröltem)
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Mit kell beállítani a CoD2, BF2, Carbon, undergroung 2-nél hogy tudjunk játszani.
lécci segítsetek! elõre is köszi😊
Gigabyte MA790X-UD4, AMD Phenom x4 9950 BE+refhűtő, Kingston HyperX 2x1GB 1066Mhz Kit, Asus Geforce 8800GTS 320MB, HKC 560W Samsung 160GB Win7 Ultimate 32bit, Apple Iphone 3GS 16GB
/FAQ -> Hamachi és a játékok /
Nekem pl. a legújabb verzióval (1.0.2.2 -vel) volt problémám, hogy nem láttam a szervert, de volt akinek a régebbi verzió telepítése se javította a problémát.
Én azt javasolnám viszont mindenkinek, hogy akinek ilyen problémája van, hogy nem látja a szervert, tegyen fel egy 1.0.2.0 -nál RÉGEBBI hamachi verziót...
kéne 1 kis help.
Az a problem, hogy cs 1.6-ot játszanánk hamachin keresztül, de egy ien errort dob be:
ienkor mi van?!
Egyébként eddig ezeket a játékokat sikerült beüzemelnünk hamachi-val:
Rainbow six 3
Warcraft III - (ez volt a legnehezebb, végül megtaláltuk a neten, hogy kell egy lancraft nevû progi is hozzá)
Hidden and Dangerous Deluxe
Silent Hunter III
Quake 3 Arena Demo
Alap verzio, nem a premium.
Ehez starcraft alap rész minden patch nélkül.
Ez anno kábellel összekötve ipx-el tökéletesen müködött az 100%.
és õõõõõõ melyik verzót tettétek vissza mert nekünk meg a LOTR-War of The Ring nem akar vmiért mûködni...
Szal kicsit megkésve, de szeretnénk ismerössel Hamachival Starcraftozni😊 Felraktuk, nagynehezen rájöttünk, hogy tüzfal legjobb ha lentvan azon a kapcsolaton, igy a progiban egynást tudjuk pingelni már.
De a starcraft nem akar menni, pedig tettünk fel ipx-spx protokolt is, de igyse semmi. Szal 2-en elvileg simán tudnánk játszani, ha van 1 szobánk, nem? Mi alap dolgot csesztünk el?
ment végre a hamachin keresztül a játék (vagy 2 hétig) de ma probléma adódott... 4en akartunk játszani, 3man 1 router mögül, és kívülrõl még 1 ember..utóbbi az istennek nem tudott csatlakozni hozzánk, pedig eddig ment vele is a dolog.. tûzfalat, routert nem piszkáltuk idõközben, szal nem tudom mi lehet a gond..
haveromal szeretnénk hamachin keresztül War of The Ringezni...
és sehogyan sem látjuk egy más szerverét...
mi lehet a baj?
amd x2 3800+ / 2 gb ram / hd2600xt
NÉV: Szegediek
Jelszó: szeged
De más játékra is nyugodtan használhatjátok!
áLLANDÓ MÉRKÕZÉSEK ESTE 19:00-24:00-IG
kosz elõreis !
szeretnék egy olyan programot ami kezeli a windows asztalt (szoval egy 2es szgéprõl irányitanám az 1 es szgépet) ez a hamachi képes rá hogy grafikus alkalmazásokat kezeljen?
itt nézz körül további információért, segítségekért.
Ha a szerver készítõ géptõl nincs legalább 512 kbps feltöltésû netkapcsolat, akkor akik nem igazi lanról kapcsolódnak, tehát hamachival távolról, eléggé laggolni fognak. 256 -os feltöltésnél 1-nél több embernek már nem sok értelme van kapcsolódni.
Ha hamachival játszol akkor a pingel olyanok mintha neten játszanál.
Gigabyte H55M-S2H, Core i3 2,93Ghz, 4GB DDR3 1333Mhz, GT220 1GB DDR3, 500+80GB HDD Nem sok, de egyelőre elég lesz:)