Tunngle, Hamachi, GameRanger

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Balumann
Melyik hamachi verzió van?

Sziasztok!
Az lenne a kérdésem,h hol találok részletes magyar faq-t a hamachi beállításához és a vele való játék elkezdéséhez.
Vagy ha tudtok fórumon keresztül segíteni és nem tartotok túl idegesítõnek a kérdést akkor válaszoljatok itt.
Tehát a hamachi azt írja ki nekem,h 'A közvetítõ szerver elutasította a kapcsolódási igényét'
Pls segítsetek!
Balumann
Én a Joint Operations-al játszottam Hamachival, ami azthiszem nagyjából ugyan az a kód mint a Delta Force játékok, úgyhogy szerintem lehet.

Dave00
szevasztok!azt szeretném megkérdezni hogy a delta force xtreme-mel lehet hamchival jáccani?elõre is thx

ups capslock

Figylem fejlesztés történt!Asus P5B premium Intel Core 2 Duo e6420 Gainward Bliss 8800gts 320mb Kingston 2Gb 800mhz CL5 120Gb vinyó Pioneer DVD -író és olvasó

csÁTOK HOL A HAMACHI CSÍM MERT MOST GRAW HELYETT NYOMHATNÁNK CRYSIST

Figylem fejlesztés történt!Asus P5B premium Intel Core 2 Duo e6420 Gainward Bliss 8800gts 320mb Kingston 2Gb 800mhz CL5 120Gb vinyó Pioneer DVD -író és olvasó

Balumann
Crysis topikba találsz banner alatt címet, abban játszottunk ma is, bár nekem nem tetszik a játék multiban sem sajnos, ráadásul kevesen is voltunk.

Balumann
Milyne szerÓKra gondolsz? Hamachin be kell lépned egy networkba (tudnod kell jelszót és szoba nevet), és utána akkor fogsz szervert látni, hogyha valaki csinált azok közül akik bennevannak abban a networkban (szobában). Hamachi privát hálózatok létrehozására ad lehetõséget.

kifli
:,( még mindig nem látja a hamachi szervereket pedig létrehozok egy acc-ot kilistázza az online szerókat visszalépek belépek lan ba és nincsenek ott a szerók
Balumann
leírtam, belépsz online-ra és létrehozol egy accountot ott. (játékon belül). ott nem ellenõriz cd kulcsot

kifli
Már csak az a probléma hogy nem tudok beregelni 😞
Ha nem eredeti a játék hogy tudok beregelni? Amikor telepítés után regiznék nem enged mert nem fogadja el a kódot
kifli
ÁÁÁ köszi asszem megyek és játszok is 😊
Balumann
Azthiszem köszöntetet kell mondjak. A kérdésed adta az ihletet hogy rákeressek (úgy találatm ezt a hozzászólást), és kipróbáltam a megoldást 2 haverral, mûködik tökéletesen. :-)))

Szóval be kell lépni online-ra, be kell jelentkezni (illetve létre kell hozni accot elsõ alkalommal), és utána vissza és Helyi hálózat, többi már egyértelmû.

kifli
ahh köszi kipróbálom ha lesz rá idõm
Balumann
Ezt az egyetlen dolgot találtam, ami lehetséges h megoldás erre:

"And just so you know to play over Hamachi you need to go Multiplayer --> Internet Game --> Login to your online Gamespy account then go back to LAN games and play. Otherwise you can't join."

Balumann
Állítólag nincs rá megoldás, nem lehet hamachival Crysisozni.

Hogthar
crysisnél ha hamachin keresztül játszunk kiírja hogy meszakadt a szerverrel a kapcsolat, pedig a szervert látja, nem tud valaki valami megoldást?
Supersix
Köszi!Segített!

Balumann
Telepítsétek fel az 1.0.1.5 -ös verziót.

Supersix
Hi!4-5-en használunk egy hama szobát (eddig tökéletesen mûködött) de már vagy 3 napja nem látjuk egymást ha createl vk közülünk!Hamán látszik mindenki neve de bent a gamákban semmi!Újraraktuk, egyforma verzió, szinte mindent kipróbáltunk!Hasonló problémák valakiknél?!

kifli
pedig 1 rakat crysis szerver van 😞
Balumann
A te nevedet nem is írja ki a szervereknél (gondolom szoba?) ha belépsz valahova, csak a szoba nevét és a benne lévõ játékosokat.

Crysis meg állítólag nem mûködik hamachival.

kifli
Na azt már sikerült eltüntetnem hogy a nevem 1 szinten legyen a szerverrel A nevemnek ott kell lennie ahol a többieké van vagy nem?
Valamiért még mindig nem találja a szervert 😞
kifli
csoki hamachi-n keresztül szeretnék játszani a crysis nevezetû kis csodával. Találok is hozzá szervert meg minden de ne látom a szervert a lan szerók között.
Ja és még azt is hozzátenném hogy még az életbe nem használtam hamachit csak 1x majdnem 😛
Ja meg az normális hogy az én nevem elõtt a kis zöld pont a szinten van a szerver zöld pontjával? És a többi játékosé pedig kicsit bentebb van?
A segitségeket elõre is köszönöm!
Balumann
Nemtudom, hogyha nem tudsz lan-ba se belépni, akkor valószíûleg ez a megoldás amit mondtam nem jó sajnos. Szerintem a Most Wanteddel ne próbálkozzatok inkább, azzal bonyolult játszani, ráadásul multiba nincsen szabadonkocsikázás, meg forgalom se, és ha lagos az ütközés is rossz, nem érdemes.

Call of Duty 4-et lehet neten is játszani, hogyha nem tudsz összeszedni 1 jó csapatot (legjobb ha ismerõsökbõl) h Hamachin privátba játszatok, akkor inkább neten játsz.

amugy a call of duty 4 et én is kipróbálnám! király játék lehet mert nekem a 2 nagyon tetszett!
és egy korábbi hamachi verzióval pl:1.0.2.0 vagy korábbival megoldhatók azok a problémák amit felsoroltam??
Balumann
Hogy milyen játékokkal játszottam Hamachin? Nagyon sok játékkal, nem akarom azt felsorolni :S
Az utóbbi játékok: Ghost Recon AW 2, Call of Duty 4, RainbowSix Vegas, ET Quake Wars, Splinter cell chaos Theory Versus, Counter Strike 1.6 ... de már 2 éve használom a programot, és szeretek szinte minden fps-tps játékot kipróbálni, multiban is. ^^

segítsetek rajtam h tudjunk játszani mert csak a fifa08 direct ip ben megy! help help!!! please!!!
azt nem értem h miután letiltottam a netet utánna join és hoszt és majd utánna aktiváljam a netet és játékban hoszt és join vagy a hamachival?
én azt szeretném megtudni h a hamachival csináljam vagy a játékban és nekem a hamachi a magyar. melyik játékkal játszottál? köszönöm az eddigi segítségedet!
Balumann
Ennél többet nem tudok segíteni amit leírtam eddig, sry. Másnak sem hiszem h megy ilyen trükközés nélkül. Van egy MW-Hamachi program, amit töröltek a régi oldalról, nem tudom sajna honnan lehet megszerezni. Az is ilyet csinál, és ez egy másik játéknál kellett úgy csinálni amit leírtam, ebbõl gondoltam h lehet h ottis ez az ok.
Most Wanteddel én nem játszottam multiban, fõleg nem magyarral, így abban se tudok segíteni.

amugy nekem magyar és ugy nekem könyebb lenne ha ugy írnátok h magyar nem angol. köszönöm!
amugy bocsi a hülye kérdésemmel vagy mondatommal de ha letiltom a netet utánna nincs semilyen local network vagy host és join! mindent megteszek csak h játszani tudjunk! köszi az eddigi segítségedet is de ha erre is tudsz rni valamit megköszönöm!!
Megtudod mondani h ez nekem miért kell másnak meg simán megy??
köszi a segítséget!
Balumann
Ha megy a hamachi, de fogod és megszakítod a netkapcsolatot (hálózati kapcsolatok) akkor a hamachi újraakar kapcsolódni és kérdezni fogja h folyamatosan próbáljon-e reconnectelni.

Host a szerver létrehozás, Join a csatlakozás. 1 valaki hosztol, másik (v többiek) joinol. Rálehet jönni a játékba, logikus az egész.

De nem 100% h ez így mûködik. Olyan játékkal kéne próbálkoznotok, amibe nincsen ilyen "védelem trükk".

jah és ha lehet mi az a hoszt és a joinol? még most van elöször hamachim és haveroknak is. nagyon szeretnénk hamachival játszani és szeretnék ezekre részletes leírást és az elõzõ üzenetre is! Fontos lenne! kérem segítsetek! elõre is köszönöm!
kössz a segítséget! még egy kérdésem lenne hogy a reconnectelõ állapotot h lehet létre hozni? ha valaki ebben tud segíteni és részletes leírást akkor elõre is megköszönöm!
Balumann
Fifa 2008-al nem tudom mi a helyzet. NfS Carbonba nincs is LAN mód. Most Wantednél a LAN-ba ha az internet kapcsolat aktív nem megy be. Azthiszem úgy betudsz lépni, hogy letiltod az internetkapcsolatot, a Hamachi meg ilyen reconnectelõ állapotba kell hagyni és úgy belépni Local Network-ba. (mindenkinek aki játszani akar), utána netet aktiváljátok és egyikõtök létrehoz hosztot, másik joinol.

Sajnos volt hozzá egy ilyen kiegészítõ amit nem találni sehol már, nem biztos h ezzel am ódszerrel mûködni fog.

Javaslom egyébként egy korábbi Hamachi telepítését, pl. 1.0.1.5 -ös verziót (google vagy visszaolvasással megtaláljátok)

hali mindenkinek! nekem nem akar menni hamachin keresztül a játék mert belépünk hamachira, ott minden ok de mikor belépünk a játékba pl:fifa08 vagy carbon, most wanted akkor nem észlel senkit meg õk sem látnak engem. segítség kellene vagy tipp!!! valaki segítsen rajtam!!!!!
torque12
De

Balumann
Team fortress 2 az nem Steames véletlenül...?

Tud valaki Team Fortress2 hálót.thx
én is csinálnék de így is csak ép nem szaggat a game
Az mér van hogy amit én csinálok vmelyik játékba szervert,azt senki nem lássa,de amit más csinál azt én látom és tok is játszani rajta?
Aki akar hamachin jáccani jöjjön:

Hálózat: fifa08multi
jelszó: fifa2008
Hi
a hamachim kiírta hogy egy hálózati kábel nincs bedugva. Ez hogy lehet ha
virtuális <#conf>
Meg az emberek 80%-ához kis sebességû reléken kapcsolódok. Ez mi?
3 verziót próbáltam mindegyiknél ez a baj. Help plz..
Hello!
Nah mostmár "zölden" látjuk egymást, csak a Hamachit kellett frissíteni. Viszont még mindig nem látjuk w3ban egymást. Van ötletetek?

TommoT

Hello!
Egy kis segítséget szeretnék kérni a "tapasztaltabbaktól". A társamnál kék színû, lefelé mutató nyíl van a hamachiban és egymás szerverét a játékban nem látjuk. Nagyon gyanús nekem, hogy ez a kék nyíl jelent valamit. Tudja valaki, hogy pontosan mit és hogyan tudom megoldani? A faq-ban a "relé" szócska nekem már magas. 😊
Elõre is köszönöm a segítséget!
Üdv

TommoT

Hamachi sem jó. Setting up... És itt próbál setting uppolni, aztán nem tud. Tûzfal ki van kapcsolva.

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"