Tunngle, Hamachi, GameRanger

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hamachi esetén mikor létrehozom a LAN szervert, egy ablak ugrik fel, s pörög sok-sok felirat... ez jó? Ezután a szerver indítónak is újra be kell lépnie és csatlakozni a szerverhez? És a többiek a LAN-os listában találják a szerverem? nem nagyon akar összejönni, asszám nagyon láma vok hozzája sry
DarkSector
már megvan
Egy külön MP exe kellett mint a második részhez!!
😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Balumann
Mit mondjak meg rajta? Létrehozol egy LAN dedicated szervert, utána meg LAN -nál becsatlakozik mindenki játékban (szerver készítõ is)

DarkSector
Légyszíves mond meg hogy hogyan.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Balumann
megy

DarkSector
Cod4 hamachin megy?
Mert láttam külföldön már játszanak.

Doom 3-at valaki coopba játszott már?😊
Hali! Megtudná valaki mondani hogy a COD4-gyel hamachin hogy lehet multizni? Elõre is köszi.

\"was all this for real or just some kind of hell 666 the Number of the Beast Hell and fire was spawned to be released\"

Balumann
Próbáltuk, simán mûködött nekünk. Nem fagyott le :/

teddymac
Probalta mar valaki hamachin a rainbow six vegast?
Két gép megtalálja egymast,de amikor indulna a játék akkor a host gép lefagy.

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

dragon11
Köszi.

Balumann
Ja meg legalább mûködik is rendesen

Balumann
Jaj..., jobboldalt ottvan a zöld téglalap tetején, hogy Download this version, rámész és utána már meg is jelenik h ha a letöltés nem indul el magától kattintson... és már lehet is tölteni.

Dietrich
ez a legjobb verzió! <#eljen>

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
itt az összes fenn van.
régebbi verziók is

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

dragon11
Aham, köszi...ezt már megtaláltam, de nem tudom letölteni mert oda megyek log me in regelek és a legfrisebbet az 1.0 2.* valahanyast adja ki, tehát ....^^nekem ez kéne, mert a játék ezt támogatja..thx😊

Balumann
dragon11
Sziasztok, nem találtam faq-t a keresõ meg nem dobott ki semmit...tehát megkérdezném: Need For Speed Pro Street-et játszanék haverral neten, ezért nekünk a Hamachi 1.0 án az 1.5-ös kéne, mert azt támogatja a gém...légyszi dobjatok meg egy donwload linkkel,akár ide, akár pm-ben..nagyon szépen köszönöm!😊

m0tTh0w
documents and settigns\neved\application data\hamachi konyvtarat torold ki
(application data konyvtar rejtve van, erre figyelj)
aztan uninstallald a regit, tedd fel az ujat majd restart ezutan menni fog

ASUS ROG Strix Z390-F GAMING | INTEL i7 9700K 4.9 Ghz | GIGABYTE NVIDIA RTX 2070 SUPER GAMING 8GB | HyperX Savage DDR4 2x8GB 3000 Mhz | Fractal Edison M 550W

Matt07
Hi!
Vki segítsen pls mert nagyon fontos lenne!A probléma a következõ: régóta fent van a gépen a hamachi.Sokáig nem használtam de most megint szükség lenne rá,de vmi baja van :S próbálkoztam reinstallal de nem jó így se.Amikor rákattintok a Power On gombra elkezd belogolni,de amikor a Logging in-nél jár kidob 1 hibaüzit: "Mediation server has rejected your login request."
Nem tudjátok h ez miért van?

Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"

m0tTh0w
Feltoltesi sebessegem kb 350kbit/s (40k). Ennek elegnek kene lennie 3 emberre (1 server + 2csatlakozo jatekos). Mikor 2en jatszunk a ping 25-30 kozott mozog, de amikor felcsatlakozik a 3 . jatekos a pingek egybol felugranak 500-600 koze. Szerintem a hamacsi a ludas itt.

ASUS ROG Strix Z390-F GAMING | INTEL i7 9700K 4.9 Ghz | GIGABYTE NVIDIA RTX 2070 SUPER GAMING 8GB | HyperX Savage DDR4 2x8GB 3000 Mhz | Fractal Edison M 550W

Dietrich
Amúgy ez alapján kilehet számítani mennyit bír el pl. cod esetében a net! Szerintem ez jó lehet HL-re is!

"A szükséges sávszélességet úgy tudod kiszámolni, hogy veszed a feltöltési sebességedet (nem a letöltésit) pl 128kbit/s ezt osztod nyolccal így kijön hogy 16k/s a feltöltési sebességed.
A slot-onkénti sebesség függ a játékosok számától 3 játékosnál kb 1.5k-val kell számolni viszont 15-20-nél már 5-6k-val.
És ezt kell elosztani a példánkban szereplõ 16k/s-el, így kijön hogy kb. 4-5 embert bír elméletileg, de a gyakorlat azt mutatja hogy erõsen lefelé kell kerekíteni és a pingek így sem lesznek túl rózsásak. Mert pl.: az ADSL nagyon belassul ha szétosztják."

http://profbako.uw.hu/ Help menû.

Bence94
igen csak lemaradt a ?

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Balumann
Ez kérdés volt? Én nem tudom nem próbáltam még azt, nekem jól mûködik az 1.0.1.5, teljes mértékben megfelel ^^

Bence94
helo a legújabb verzió-val 1.0.2.5 lehet már normálisan játszani mert olvastam a régebbiekkel nem lehetett.

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Balumann
Sajnos nem tudom h a HLnek milyenek a netigényei, de lehet esetleg, hogy kevés a feltöltésed ahhoz, hogy 2 embert elbírj a szerveren. Próbáljátok meg, hogy cseréltek, más csináljon szervert.

m0tTh0w
lenne egy olyan problemam, hogy mikor 3an szeretnenk jatszzani sima egyes halflife-ot piszkosul el kezd laggolni. 2 jatekosnal ez nincs.
1.0.1.5os vezio van fent mindenkinel, a halozat jol mukodik (pingeles ok)
csak ez a lag....

tud vki vmit tanacsolni?

thx

Köszi
Akkor a cs-ben majd kipróbálom az ip-s csatlakozást.
A starcrafthoz nem tudsz valami fórumot vagy valakit aki ért hozzá és tudna segíteni?Vagy valamilyen magyar faq-t,h hogyan kell beállítani vagy ilyesmi,mert amit én találtam a google-el az mind starcraft2-höz van.
Balumann
Elfelejtettem mondani, hogy a Hamachi verzió az mind1, de újabb verzióknál sokaknál elõfordul, hogy a szervert nem látja az aki csatlakozni szeretne. Javaslom ezért, hogy mindenki rakja fel az 1.0.1.5 -ös verziót.

A CS 1.6 -nál csak a szerver készítõnek kell megcsinálnia az álip létrehozást (gyakorlatilag a szerver készítõ állítja be a másik játékosnak az ip-jét olyanra mint a szerverkészítõé). CS-be nem biztos, hogy látszani fog a szerver, Favourits -> add IP (aki joinolni akar a szerverhez, és az beírja oda a szerverkészítõ hamachis ip címét).

Starcraftban sajnos nem tudok segíteni, nem tom, hogy ott kell-e valamilyen trükközés. Próbáljátok meg 1.0.1.5 -ös hamachi verzióval, hátha akkor látjátok, illetve ha van ip alapu csatlakozás, akkor hamachi ip címmel próbálj kapcsolódni.

még valami cs1.6 ban megcsináltam azt ami le van írva a magyar hamachi oldal faq-jában de most meg nem láttuk egymás szerverét.
Úgyhogy megkérdezem,h azt a beállítást amit oda kiírt azt mind a két félnek meg kell csinálni?
akkor nem tom,de a star crafttal még mindig nem tudunk játszani pedig már frissítettük a star craft-ot ugyanazt a verziót használjuk meg hamachiban is de még mindig nem jó,pedig az udp-s helyi hálóba megyünk szervert csinálni.
Nincs ötleted,h mi lehet a gond?
Balumann
nem

ahhoz,h tudjunk egymással játszani azonos verziójú hamachi kell?
Balumann
Counter Strike -okba van egy ip ellenõrzés, miszerint ha az elsõ 2 ip tartomány nem egyezik meg, valamilyen Class C hibát ír, de ki lehet játszani.
Magyar Hamachi oldal - itt találsz CS -hez leírást is (mûködik source-hoz, 1.6-hoz is ugyan úgy), illetve hálózatokat is.
planethamachi.com - külföldi szerverek (vagyis lehetséges magyar szoba is)

kösz szépen.
Én is erre jutottam,mert mindig mikor az IPX-esre mentem akkor vmilyen hibát írt ki,de gondoltam a fórumozók biztosan többet tudnak nálam meg a cs-nek is volt vmilyen hibája a hamachival és mondom lehet h a starcraft-ot is így külön kell beállítani,de utána néztem és nem.
Még egy kérdés...
Nincs vmilyen gyûjtõ oldal ahol le vannak írva a hamachi hálózatok?
Balumann
Hát az a helyzet, hogy a starcraftot nem ismerem. Az IPX az régebbi kapcsolat tipus, és én még a star wars episode 1 racert próbáltam hamachi amibe csak ipx volt és sehogy nem jött össze akkor, tehát szerintem a Hamachi azt nem támogatja. Úgyhogy UDP-re kell valószínûleg menni.

ja mégegyszer thx.
de van még egy kérdésem,ha jáccani akarok egy haverommal mondjuk star craft-ozni akkor ott az local area ipx-re vagy udp-re kell menni,h lássuk egymást?
Balumann
ígyvan ez, 6.-ra általába sikerül :B

Most megcsináltam mégegyszer és SSSIIIKKKEEERRRÜÜÜLLLTTT!!!!!!!!!
KÖSZI SZÉPEN A SEGÍTSÉGET!!!<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>
<#worship><#worship><#worship>
sima windows tüzfalat,de nem kérdezett de semmmit.Mondjuk lehet,h azért mert már vagy 5-ször újra raktam az utolsó 3 napban.
Balumann
Pedig pont a legutolsó hiba volt ez, és ezzel javult meg :o
Ha a közvetítõ szerver utasítja el a kapcsolatot akkor nemhiszem, hogy a tûzfallal lenne a gond, hanem az accountal. Próbld meg még1x, eltávolítod a hamachit (programok telepítése és törlése), utána törlöd ki azt a hamachi mappát , aztán telepítsd fel újra a Hamachit.

Windows tûzfal az kérdezi h engedélyezed-e program indításkor, illetve a legtöbb tûzfal (haalapba nincs engedélyezve). Milyen tûzfalat használsz?

Most lehet,h naon hülyének fogok kinézni,de megcsináltam amit írtál 1.0.1.5-ös verzió meg kitöröltem a hamachi mappát de még midig nem jó.
Még egy hülye kérdés,egy faq-ban olvastam egy másik oldalon,h a hamachit át kell engedni a windows tûzfalon azt hogy kell?
Balumann
Vagy a legújabb hamachit tedd fel, vagy 1.0.1.5 -ös verziót javaslom.

C:\Documents and Settings\"neved"\Application Data\ -ban a Hamachi mappát töröld ki, és indítsd újra a programot.
application data rejtett mappa, engedélyezd a rejtett mappák mutatását, vagy írd be kézzel...

Nem tudna valaki segíteni a hamachi-m folyton azt írja ki,h a Közvetítõ szerver elutasította a kapcsolatot.
Jelenleg a 0.9.9.9-es verzióm van fenn,de már próbáltam a legújabbat és az 1.2.2.1-es verziót is.
A netem invitel ADSL jelszót kér meg ilyesmi.
PLS SEGÍTSETEK!
Balumann
Én is kipróbáltam a hamachit, játszottunk 40 percet DM módba (kb. 8-an), de nekem elég is volt annyi. Nekem nagyon nem tetszik a Crysis.

Hogthar
ha esetleg gondolod vegyél fel msnre is: [email protected]
Hogthar
figylem jön a reklám: csináltam egy szobát hamachin: crysishun és a jelszava: crysis
Hogthar
aha értem már hogy megy köszönöm már csak kéne sok ember hozzá mert így kicsit kevesen vagyunk hozzá nem lenne valakinek kedve hozzá? jó 10 ember kéne hozzá hogy élvezhetõ legyen ugyhogy bártan jelenkezõk😄
Hogthar
tehát kell csinálni egy gamespy accountot és beleekll lépni és akkor menni fog hamachin keresztül a lan?
már kipróbáltam a legújabbal meg a 1.2.2.1 meg a 0.9.9.9 cel is és mindenütt ugyanazt írja ki.
Mondjuk az 1.2.2.1 és a 0.9.9.9 verziónál ezt írja ki:Meditation server has rejected your login request. Ami gondolom ugyanaz,mint az elõzõ szöveg csak angolul.