2080
  • Ley Roland
    NA VAN MÉG 1 GOND :D
    NA ezt felteszi de ezt irja ki :

Unable to open the packet device.
    Please select a different one under Advanced Configurations options .
    ez mi ? :D
  • Ley Roland
    KÖSZ
    Most mi van ha nem találtam meg én nem is jól irtam be de mind1 !
  • Balumann
    de tessék
  • Balumann
    Ha még megtalálni se tudod akkor semmiképp se próbáld meg a programot :DDD
  • Ley Roland
    GIT akkor ezt mutasd meg hol lehet leszedni ! mert még mindig jobb mint a semmi.
  • Ley Roland
    Hát itt akkor akkor gubanc van mint a Himalája :D
    Mert ez sehogy se megy én már kül. mióte keresem a megoldásd de még semmi :S
  • Balumann
    Már mondtam, hogy nincs más ilyen program. Van a GIT de az teljesen másképp működik és nem sok minden működik vele, és nagyon bonyolult program.
    GameSpy Arcade szintén egy szerver kereső program, hasonló mint az X-fire.

Ha újra telepíted a Windows-t utána nagy valószínűséggel menni fog. Neked kellene ismerned a gépedet, és megkeresned a problémát, mert valami nagyobb gubanc van ott valószínűleg.
  • Ley Roland
    nincs más ilyen program?
    kül. a GameSpy Arcade mire való ?
  • Ley Roland
    Helló
    Nincs hibaüzenet ezt irja ki igy is :

A telepítés sikertelen. A rndszerben történt minden változtatás visszaálításra kerül.
    Hibaelhárítással kapcsolatos tippeként látogasson el a következő oldalra : http://support.hamachi.cc

Van ötleted mit csináljak
    ?
  • Randelz
    Helo!
    Az a problémám a hamachival hogy néhány emberrel nincs pingem. Tehát nemis tudok csatlakozni ha ő indítsa a játékot. Nekik viszon van velem pingjük. Valakinek van ötlete hogy milehet a probléma?
  • DarkSector
    Van hibaüzenet?
    Mit nem csinál?
    Nem indul el?
    Nem kapcsolódik másik hálózathoz???
  • Ley Roland
    hát bakker ilyen nem létezik elinditottam a gépet csökentett modban de igy se jó a Hamachi :((
    Miért?
  • KILLER2
    Köszi.
  • Balumann
    A Hamachi 1.0.2.1 verzió. 1.0.1.5 -ös verziót rakjatok fel.
  • KILLER2
    Ma megpróbáltam haverral Generalsozni, de az a baj, hogy nem sikerült. Megcsináltunk egy hamachi szervert. Generalsban minkettőnknek a LAN IP-nél a hamachi IPje volt és mind2 játék 1.0-s verziójú. A baj az, hogy láttuk egymást a network-nál, de ha én, ha ő csinált játékot, amikor csatlakozni akarunk, mindig azt írta ki, hogy connection timed put. A hamachik 1.0.2.1-es verziójúak. Mi lehet a baj?
  • Ley Roland
    ja ok kösz !
    remélem menni fog mert ugy halottam jó progi :D
  • wander01
    csökkentett mod hálozattal...
  • Ley Roland
    Ja csökkentett modba menni kéne a Hamachinak?
    mert én nem vártam sokat amikro ijött ott fent ez -
    akkor lehet tovább várok és elindul megprobálom!
  • Balumann
    Ha csökkentett módba nem tudsz belépni, nem tudod feltelepíteni a Hamachit se (ami igazából nem igényel semmi különös dolgot), akkor ott már csak a windows reinstall segíthet szerintem.

Xfire csak szerver kereső. Van néhány játék, amibe vannak internetes tört szerverek (többnyire a magyar szerverek azok). Xfire-el könnyen megtudod találni a magyar szervereket (több szervert is ad ki a játékoknál, meg sok előnye van, pl. játékosokat felvehetsz rajta).
    [ilyen játékok pl. a Call of Duty összes, Battlefield részek, SWAT, Unreal Tournament 2k4, meg még vannak, de nem minden játékot támogat.]. A programnak semmi köze a Hamachihoz.
  • Balumann
    Windows reinstall :/
  • Ley Roland
    írjatok vmi ötletet mind1 mit de vmit irjatok!
  • Ley Roland
    ilyen nem létezik az én gépemen az ilyenek nem mennek :((((((
    nem tom miért!
    Várom a válaszokat meg a tippeket !
    HELP !
  • Ley Roland
    pffff nekem azt mondták azzal is menne :D:D:D:D
    De azt nem tudod mi lehet a gond nálam ?
  • Balumann
    Mit akarsz X-fire-el, és hogy jön az ide? Az netes szerver kereső.
  • Ley Roland
    JA és az X-FIRCE NEM JÓ ??
    MERT AZ FENT VAN HA AZZAL IS LEHET AKKOR IRJÁTOK LE HOGY LÉGYSZI !
  • Balumann
    Egy fontos kép hiányzik pont ott; a képen a notepadba beírt dolgok vannak lefényképezve, és így kell benne legyenek:
    5.7.20.110 5.1.20.110
    5.11.74.63 5.1.74.63
    5.4.28.33 5.1.28.33
  • Balumann
    Óha ez így nem jó, 1.0.2.0 -tól van benne ez a VPN, nektek másik megoldás kell. Itt az én FAQ-mon (régi) megtalálod a régebbi verzióhoz a megoldást.
  • Balumann
    CS Source -hez kell egy kis trükközés, az nem megy alapból.
    leírás
  • Csaba42
    Szia! Feltettük az 1.0.1.5-öt, de nem megy. Megint nem pinggelhető a hamachin belül, ráadásul a játék (CSS) nem a hamachis IP-re csinálja a szervert. Már megőrülök tőle, hogy nagyon sok havernál megy rendesen, nálunk meg nem. :) A router okozhat zavart a Hamachiban? TCP/UDP port rendesen be van lőve (mindkettő ugyanarra van véve). Üdv: Csaba
  • Balumann
    Nekem a Tiberium Wars fenntvan de Winreinstall óta nem tudom elindítani, újra kellene telepítenem (ami nem fog menni mert nincs meg a telepítője). :-(
    Nemtudom h segítene-e rajta ha esetleg regisztriből kimented a bejegyzését, illetve felrakom a patchet, de sztem nem fog felmenni így a patch.
    De megpróbálhatjuk, ha gondolod vegyél fel msn-en: [email protected]

Mots 6-ig van egy kis időm.
  • KILLER2
    Kérdés, hogy hogyan tudnám kipróbálni, hogy megy-e a játék hamachin? Mert az az igazság,h ogy az osztálytársam, akivel játszanék, azt se tudja, hogy mi az a hamachi, szóval ha mondom neki, akkor biztosan kéne tudnom, hogy mit hogyan kell csinálni. Esetleg ha valaki akar, játszhatnánk is egyet innen valakivel. Nekem 1.9-es játékom van, ha számít valamit.
  • KILLER2
    Na akkor meglesem. Én is osztálytárs ellen játzsanék. Bár eredetileg Generals-ról volt szól mivel kb egy hónapja azt hajtogatja, hogy miylen jó generalsban, én meg (aki amúgy eddig életében 10 percet játszott generals-al, stratégiához meg fél év nem nyúlt) mondtam neki, hogy akkor gyere, azt meglátjuk :) Csak hogy én generals hiányában csak a Tiberiumon tudtam volna játszani. Bár azóta meglett a generals is, de inkább már maradok a TW-nál. Ha meg nem megy, akkor jöhet a generals. De előbb még gyorsan szerzek egy régi hamachit.
  • Balumann
    *is
  • Balumann
    1.0.2.0 és újabb verziójú Hamachival szinte semmi nem megy. Illetve Fuel of Wars topikba írtak valamit, hogy az "átjárót" manuálisan beállítja egy értékre, meg valami metrikát és manuálisra rakja, és azért nem találja meg a játék a másik játékos szerverét (csak a régebbi verziók). Általános probléma.

Egyre többen terjesztik h nem működik ez meg az. Szerintem érdemes kipróbálni, mennie kellene.
  • Balumann
    A Generals megy Hamachival, azzal játszottam 2x is osztálytársammal.
  • KILLER2
    Generals-ról látom, hogy lehet, cska ha minden igaz, régebbi hamachival, viszont én szívem szerint a Tiberium Wars-ot tolnám rajta. Szóval ha valaki próbálta már vagy tudja, hogy lehet-e vagy nem, akkor az szólhatna. Köszi.
  • KILLER2
    Köszi, de szemályes tapasztalat kéne valakitől lehetőleg, mert pont az imént olvastam hamachi oldalán, hogy egyeseknek nem megy, azt viszont sehol sem olvastam, hogy lehet.
    És még lenne egy olyan kérdés, hogy C&C Generals-al megy a hamachi?
  • Balumann
    Úgytudom lehet.
  • KILLER2
    A tudomány jelen állása szerint lehet C&C: Tiberium Wars-al hamachin játszani?
  • Ley Roland
    :D