Tunngle, Hamachi, GameRanger
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy külön MP exe kellett mint a második részhez!!
😄
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Mert láttam külföldön már játszanak.
\"was all this for real or just some kind of hell 666 the Number of the Beast Hell and fire was spawned to be released\"
Két gép megtalálja egymast,de amikor indulna a játék akkor a host gép lefagy.
Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
régebbi verziók is
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
(application data konyvtar rejtve van, erre figyelj)
aztan uninstallald a regit, tedd fel az ujat majd restart ezutan menni fog
ASUS ROG Strix Z390-F GAMING | INTEL i7 9700K 4.9 Ghz | GIGABYTE NVIDIA RTX 2070 SUPER GAMING 8GB | HyperX Savage DDR4 2x8GB 3000 Mhz | Fractal Edison M 550W
Vki segítsen pls mert nagyon fontos lenne!A probléma a következõ: régóta fent van a gépen a hamachi.Sokáig nem használtam de most megint szükség lenne rá,de vmi baja van :S próbálkoztam reinstallal de nem jó így se.Amikor rákattintok a Power On gombra elkezd belogolni,de amikor a Logging in-nél jár kidob 1 hibaüzit: "Mediation server has rejected your login request."
Nem tudjátok h ez miért van?
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
ASUS ROG Strix Z390-F GAMING | INTEL i7 9700K 4.9 Ghz | GIGABYTE NVIDIA RTX 2070 SUPER GAMING 8GB | HyperX Savage DDR4 2x8GB 3000 Mhz | Fractal Edison M 550W
"A szükséges sávszélességet úgy tudod kiszámolni, hogy veszed a feltöltési sebességedet (nem a letöltésit) pl 128kbit/s ezt osztod nyolccal így kijön hogy 16k/s a feltöltési sebességed.
A slot-onkénti sebesség függ a játékosok számától 3 játékosnál kb 1.5k-val kell számolni viszont 15-20-nél már 5-6k-val.
És ezt kell elosztani a példánkban szereplõ 16k/s-el, így kijön hogy kb. 4-5 embert bír elméletileg, de a gyakorlat azt mutatja hogy erõsen lefelé kell kerekíteni és a pingek így sem lesznek túl rózsásak. Mert pl.: az ADSL nagyon belassul ha szétosztják."
http://profbako.uw.hu/ Help menû.
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
1.0.1.5os vezio van fent mindenkinel, a halozat jol mukodik (pingeles ok)
csak ez a lag....
tud vki vmit tanacsolni?
thx
Akkor a cs-ben majd kipróbálom az ip-s csatlakozást.
A starcrafthoz nem tudsz valami fórumot vagy valakit aki ért hozzá és tudna segíteni?Vagy valamilyen magyar faq-t,h hogyan kell beállítani vagy ilyesmi,mert amit én találtam a google-el az mind starcraft2-höz van.
A CS 1.6 -nál csak a szerver készítõnek kell megcsinálnia az álip létrehozást (gyakorlatilag a szerver készítõ állítja be a másik játékosnak az ip-jét olyanra mint a szerverkészítõé). CS-be nem biztos, hogy látszani fog a szerver, Favourits -> add IP (aki joinolni akar a szerverhez, és az beírja oda a szerverkészítõ hamachis ip címét).
Starcraftban sajnos nem tudok segíteni, nem tom, hogy ott kell-e valamilyen trükközés. Próbáljátok meg 1.0.1.5 -ös hamachi verzióval, hátha akkor látjátok, illetve ha van ip alapu csatlakozás, akkor hamachi ip címmel próbálj kapcsolódni.
Úgyhogy megkérdezem,h azt a beállítást amit oda kiírt azt mind a két félnek meg kell csinálni?
Nincs ötleted,h mi lehet a gond?
Magyar Hamachi oldal - itt találsz CS -hez leírást is (mûködik source-hoz, 1.6-hoz is ugyan úgy), illetve hálózatokat is.
planethamachi.com - külföldi szerverek (vagyis lehetséges magyar szoba is)
Én is erre jutottam,mert mindig mikor az IPX-esre mentem akkor vmilyen hibát írt ki,de gondoltam a fórumozók biztosan többet tudnak nálam meg a cs-nek is volt vmilyen hibája a hamachival és mondom lehet h a starcraft-ot is így külön kell beállítani,de utána néztem és nem.
Még egy kérdés...
Nincs vmilyen gyûjtõ oldal ahol le vannak írva a hamachi hálózatok?
de van még egy kérdésem,ha jáccani akarok egy haverommal mondjuk star craft-ozni akkor ott az local area ipx-re vagy udp-re kell menni,h lássuk egymást?
KÖSZI SZÉPEN A SEGÍTSÉGET!!!<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Ha a közvetítõ szerver utasítja el a kapcsolatot akkor nemhiszem, hogy a tûzfallal lenne a gond, hanem az accountal. Próbld meg még1x, eltávolítod a hamachit (programok telepítése és törlése), utána törlöd ki azt a hamachi mappát , aztán telepítsd fel újra a Hamachit.
Windows tûzfal az kérdezi h engedélyezed-e program indításkor, illetve a legtöbb tûzfal (haalapba nincs engedélyezve). Milyen tûzfalat használsz?
Még egy hülye kérdés,egy faq-ban olvastam egy másik oldalon,h a hamachit át kell engedni a windows tûzfalon azt hogy kell?
C:\Documents and Settings\"neved"\Application Data\ -ban a Hamachi mappát töröld ki, és indítsd újra a programot.
application data rejtett mappa, engedélyezd a rejtett mappák mutatását, vagy írd be kézzel...
Jelenleg a 0.9.9.9-es verzióm van fenn,de már próbáltam a legújabbat és az 1.2.2.1-es verziót is.
A netem invitel ADSL jelszót kér meg ilyesmi.
PLS SEGÍTSETEK!
Mondjuk az 1.2.2.1 és a 0.9.9.9 verziónál ezt írja ki:Meditation server has rejected your login request. Ami gondolom ugyanaz,mint az elõzõ szöveg csak angolul.