Tunngle, Hamachi, GameRanger

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Balumann
Hamachi 1.0.1.5 verziót tegyétek fel, 1.0.2.0 és felette lévõ verziókkal vannak ilyen problémák.

kemszi2
üdv mindenki.nfsu2 vel szertnénk tolni haverommal hamacival.csinálok 1 hálózatot,haverom tud rá csatlakozni.mindenkettõnknek zöld a jelzése.visznot a játékban nem látjuk egymás szerverét
a server.cfg kitöröltük azt 1 sort amit írtak hogy ki kell.de még sem jó
Hi all!

Valaki megtudná mondani hogy hogyan lehet az Alien vs Predator 2-vel Hamchin keresztûl játszani?
SHARER
<#wave>Hello,már nincs.<#nezze>

HACKER&#169;ORP&#8482; http://sharer.p8.hu

Balumann
úgytûnik :S

Rage47
a banner el van írva?
jamekka
haliho!valaki járt már úgy,h létrehozott egy hállozatot hamachiban,majd újra rakta a windows-t és utána nem tudott belépni?valaki megüldást tudna modani?thx

\"Vannak ellenségeid? Jó. Ez azt jelenti, hogy valamikor, valamit felépítettél már az életedben\" Winston Churchill

Balumann
??
Ha összekötitek a gépeteket LAN-ba, akkor LAN -ban vagytok és tudtok játszani.
A Hamachi internetes szerveren keresztül megy, létrehoz egy virtuális lan kártyát és a kliens interneten keresztüli kapcsolattal köti össze. Hamachi nem fog menni internet nélkül. De ha LAN -ba vagytok miért akartok interneten keresztül virtuális lan kártyát használva játszani?!

Shenlong
Sziasztok!
A haverommal összekötöttük a gépeinket egy crossover kábellel, hogy kipróbáljuk LANon egy játékot.
Installáltuk a Hamachit, de nem mûködött, elvileg megvoltak az új ip-k.
Mindenképp kell net hozzáférés, hogy ketten tudjunk játszani?
Elöre is köszi a választ.

http://gamer-planet.freeblog.hu

Hali! a haverokkal hamachi-n keresztül akarunk Quake3-al játszani...de sehogy se tudom beállítani nagyon kezdõ vagyok :S....és a ahaverok is azok...légyszives írjátok már le hogy hogyan kell beállítani hogy tudjunk egymás ellen játszani!...köszi

ASUS P5WDH Deluxe , Intel Core2Duo E6750 , 2gb ram , Asus 8800 GTS 320 mb

ha lenne vkinem MW-hamachi telepitoje azt megkoszonnem. Help me!!!
köszi a segitséget akkor mw felejtos de ug2 meg mehet.
inkabb 1.0.1.5-ot ajanljatok? 1.3-al szemben? ug2-nel talaltam vmit h a server.cfg-t kell átirni.
DarkSector
Szegy le régebbit, és azt tedd fel 1.0.1.3-ra.
Mivel az 1.0.2.1 már alapban nagyobb, ezért vissza már nem megy mert ez frissítés, és nem butítás.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Balumann
De lehet, hogy a NFS -k nem fognak így mûködni, Underground 2 lehet, Most Wanted így semmikép.

Balumann
A Most Wanted-be van egy bizonyos védelem, amit csak egy program segítségével lehet, meg egy valami átírásával lehet játszani (sajnos törölték a régi helyét a programnak, mostwanted-hamachi volt a neve az eszköznek), Underground 2-ben is van valami de annak elméletileg mennie kellene, nem tudom, hogy át kell-e írni valamit.
A régi verziót elméletileg simán feltudod telepíteni, letörlöd programok és telepítések törlése-ben az 1.0.2.5 -öt és felrakod az 1.0.1.5 -öt (én inkább azt javaslom). Ha nem fejezi be a telepítést akkor próbáld meg csökkentett módba :S

Hali mki. Kellene egy kis help. Most elöször használtam a hamachi-t. Feltettem 1.0.2.3-at de nem akartak menni a játékok Lan-ban. Láttuk a létrehozott game servert de mindig az irta connection failed. konkrétan az nfsu2-t és nfsmw-t próbáltam nem ment. Megnéztem itt volt olyan hozzászólás hogy a régebbi verzió jobban mûködött. Láttam h sokan a 1.0.1.3 verziot ajánlják. Leszedtem a 1.0.2.3 amit közben azért frissitettem az 1.0.2.5-re. Most nem tudom kipróbálni a az 1.0.1.3-at mert nem tudom feltenni vissza, egyiket sem nem fejezi be a telepítést. Hogy tudom mégis felrakni, a régit teljesen eltüntetni? már végig kerestem a regisztrit is ami volt hozzá tartozó kulcs azt töröltem, töröltem a felhasználó nevem alatti mappát a document&setting-bõl is. Mit csináljak még? Elkelne a segítség.
Elõre is köszönöm.
Csáó! Nálam az van h haverral a fifa 08-at akarjuk tolni hamachint keresztül LAN-ban... Ez idáig rendben is van, leszedtük a régebbi verziót mert mondták hogy az újabbal több a probkéma. Amikor õ indított szervert akkor kapcsolódtam õ indította és amikor betöltött kiírta hogy a kapcsolat megszakadt... Ha én indítottam szervert õ azt nem is látta... A tûzfalat kikapcsoltuk úgy is szar volt... a játék tört, a 07 is az volt de az is ment
jah és ha tudtok olyat aki még tolja az alien shooter vengeance-vel szóljatok...
Itt a név és a hálózati jelszó hamachihoz:
helgast5
3112124212025
ok kössz a hasznos infót, de akkor azt mondjátok meg, hogy akkor a total commanderrel lehetne ftp-t létesíteni egy haverom gépe és az enyém között ip cím szerint...
Csak mert máshonnan már ftp-ztem, de ott az oldal címét kellett beírni...
Vagy adjatok egy progit, amivel megoldható lenne.... 😄 😄 😄
Elõre is kössz...
Balumann
Nem tom, de miért pont Hamachival akarok fájlokat küldeni, ezer program van amivel lehet küldeni. Hamachi azthiszem 1 gigára korlátozza az adatmennyiséget, utána újra kell indítani (premiumba végtelen).

csõ alle tudnátok nekem abban segíteni, hogy hogyan lehetne fájlokat átvinni a hamachival???
Vagy azt csak a premiummal lehet???
DarkSector
Jah értem.
Azé mondom, hogy én is csak papír alapján állítottam be egyszer mikor megvettem, azt ennyi.
És nem igazán értek ezekhez...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

GyimiGábor
Egyelõre proxy szervert sem találok <#shakehead>... egy kis segítség jól jönne, adhatnátok proxy szever címeket

Mystro - Mystro Portál - www.mystro.try.hu Intel Core 2 Quad Q6600, Geforce 8800GTS 512MB, Gigabyte GA-P35-DS3L

Balumann
A 2 gépnek akkor is a router lesz az ip címe, amit a Hamachi így nem tud külsõ csatlakozásról normálisan kezelni valószínûleg.

#1304 -> még mindig a proxi szervert tartom megoldásnak logikával. Keress rá, biztos találsz részletes leírást, hogyan lehet beállítani, meg pontosan hogyan mûködik.

z0ty4
hali

Race 07-el játszik valaki, mert szivesen becsatlakoznék.

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

DarkSector
Na arra a neten való beállításra gondoltam.
valami ip címekkel kapcsolatban, hogy milyen legyen mindig változó meg állandó meg ilyenek.

GyimiGábor
A játék megy normálisan, tudunk csatlakozni máshoz, de egyszerre csak egyikünk tud csatlakozni, mert ha egyszerre csatlakozunk akkor betöltésnél kidob csatlakozási hibával.
Routeren belül a tûzfal ki van kapcsolva, és a port engedélyezésénél meg kell adni hogy melyik gépre menjen és akkor csak az egyik géppel tudnánk jáccani.
Az lenne a lényeg hogy egszerre tudjunk csatlakozni mind a két géppel egy valakihez, de nem megy. Erre kellene megoldás.

Mystro - Mystro Portál - www.mystro.try.hu Intel Core 2 Quad Q6600, Geforce 8800GTS 512MB, Gigabyte GA-P35-DS3L

Dietrich
a router belsõ hálóra osztja ki az IP-t tehát mennie kell a játéknak.
a routeren belül tûzfal vagy portforwardon engedélyezted a játékot? ehhez tudni kell melyik portot használja a játék.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

GyimiGábor
Routert telepíteni???
SMC7004VBR routerem van és nem kellett telepíteni csak a net kapcsolatot beállítani rajta.
Milyen néven és milyen 4 választási lehetõség volt és mit válsztottál? Talán én is találok olyasmit.

DarkSector
Nekem is ugyanígy van megcsinálva és normálissan tudok vele játszani.
Talán ha probléma lehet akkor a router-t mikor feltelepíted, akkor a beállítások végén kér egy IP címmel kapcsolatos opciot.
Namost nálam itt 4 választási lehetõség volt.
Lehet hogy rosszul raktad fel.

Balumann
Sajnos én sem tudom, nekem nem sikerült proxi szerveren keresztül semmit csinálnom még. Keress rá neten :S

GyimiGábor
kösz, és azt hogy kell?

Balumann
Hát jó kérdés, az lehet a baj szerintem, hogy router miatt megegyezik a 2 gép IP címe, Hamachi kliens nem tudja összekapcsolni rendesen a gépeket.
Nem tudok sajnos biztos megoldást. Esetleg az segíthet ha proxi szerveren keresztül kapcsolódsz hamachira, mind2 géprõl másikon.

GyimiGábor
Hali

Hamachin keresztül játszok két haverral age of empires 2 The Conquerors-t. Van még egy gépem, és ez a két gép routeren keresztül csatlakozik a nethez. Ha mind2 géppel csatlakozni akarok egy játékhoz amit indítottak akkor betöltésnél megakad és kilép csatlakozási hibával, de a két géppel egymás közt normálisan lehet jáccani.
Hogyan lehetne megoldani hogy mind a két géprõl lehessen játszani egyszerre egy másik játékhoz csatlakozva?<#kerdes><#kerdes>
Még nem próbáltuk hogy ha én indítok egy játékot és hozzám csatlakoznak a többiek, a másik géppel meg lanon keresztül csatlakozok, de lehet hogy azzal is hibát ír majd ki.

Dave00
Hellosztok!nem tudja valaki hogy hogyan lehetne warcraft 2vel interneten játszani?plz help!a segítséget elõre is köszönöm

Call of duty 4 HAMACHI SZOBA?????
tudna valaki mondani???

Nincs valakinek kedve hamachin Big scale racinggel nyomni ? 😊

DarkSector
Hamachi-záshoz iw3mp.exe
Ezt töltsd le és írd fellül a Call 4 könyvtárában az iw3mp.exe-t!
Call of Duty 4 v1.4 PRIVATE WINDOWS SERVER PATCH #3

DarkSector
Letöltesz egy speckó iw3mp.exe-t és felraksz 1.0.1.3-as hamachi-t.
Ezután start new szerver.
Dedicated -> LAN
és már mehettek is a JOIN -ra.

hali...hamachival hogy birok call of duty 4 et játszani????
elöre is köszi !!!!!!!

Dietrich
jaja ez a legjobb verzió..cod4 is ment alatta.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Szevasztok!! Aki szereti a Warcraft 3
FOOTMAN FRENZYannak itt a helye:

Cím:MHO_Footman_Frenzy_WC3-TFT
Jelszó:MHO

ffxi
De az nem tökéletes mindenre, legalább is nálunk nem.

Fákjúal!

Balumann
Bõven megteszi ha az 1.0.1.5 -ös verziót felrakja a gépre, akkor nem kell frissítgetni meg ilyenek

DarkSector
ÉÉn mindig az 0.9.9.9-et teszem fel a gépre, majd profil létrehozása után, mindig 1-et frissítek, hogy a gép felajálja az 1.0.1.3-at!
Ekkor Yes-t nyomok és így már tökéletessen mûködik.
Ez az eredeti 0.9.9.9-es Hamachi

DarkSector
Igen nálam is szar az 1.0.2.5
És ezért használunk 1.0.1.3-at!!!
Eddig ez mindenhez tökéletessen mûködött.

Ja, bocs megint nem tisztáztam; mikor azt írtam, hogy LAN, akkor már a CoD4 szerverére gondoltam...addigra a Hamachin már megvolt köztünk a kapcsolat (égtek a zöld kis bunkók 😊 )
Odáig tiszta, hogy "látjuk egymást" hamachi-ban (zöld pötty), de amint elindítom a LAN-t a többiek nem látják az indított szrveremet, se a LAN, se a netesek között.
Valszeg a verzióval lehet akkor gond, mivel nekem 1.0.2.5. van.
Közben megoldottuk másként, netes szervert indítottam a saját gépemen, melyet regisztráltam a gamtracker.com-on, majd a többiek catlakoztak a GSC-vel...
DarkSector
Játékról van szó.
Vagy csak simán a hamachi-ról?

Balumann
Hamachi-ban nem szervert leht létrehozni hanem networkot (magyarra fordítva inkább szobát mondunk). Egy embernek létrekell hozni (akkor megjelenik a szoba ott), és utána többieknek join (network név, pass beír) és nálad megjelenik a szoba alatt a neve vagy IP-je (ahogy beállítod h mi jelennyen meg). Ha zöld elõtte a pötty is akkor LAN kapcsolatba vagytok (saját nevedet nem látod ott, mégha csatlakozol akkor se).
Milyne ablak ugrik fel, és milyen feliratok pörögnek?

Ha megvan a LAN kapcsolat, utána 1 ember létrehoz egy LAN szervert, mások a LAN -nál fogják látni.
Arra figyeljetek, hogyha valakinek 1.0.1.5 -nél újabb verzijú hamachija van, elõfordulhat h nem fogja látni más szerverét, de ez nem mindenkinél fordul elõ (nálam például nem jó, így 1.0.2.2 -vel pl. csak akkor tudtam játszani, ha IP csatlakozás is volt a játékba).