Tunngle, Hamachi, GameRanger
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a server.cfg kitöröltük azt 1 sort amit írtak hogy ki kell.de még sem jó
Valaki megtudná mondani hogy hogyan lehet az Alien vs Predator 2-vel Hamchin keresztûl játszani?
\"Vannak ellenségeid? Jó. Ez azt jelenti, hogy valamikor, valamit felépítettél már az életedben\" Winston Churchill
Ha összekötitek a gépeteket LAN-ba, akkor LAN -ban vagytok és tudtok játszani.
A Hamachi internetes szerveren keresztül megy, létrehoz egy virtuális lan kártyát és a kliens interneten keresztüli kapcsolattal köti össze. Hamachi nem fog menni internet nélkül. De ha LAN -ba vagytok miért akartok interneten keresztül virtuális lan kártyát használva játszani?!
A haverommal összekötöttük a gépeinket egy crossover kábellel, hogy kipróbáljuk LANon egy játékot.
Installáltuk a Hamachit, de nem mûködött, elvileg megvoltak az új ip-k.
Mindenképp kell net hozzáférés, hogy ketten tudjunk játszani?
Elöre is köszi a választ.
http://gamer-planet.freeblog.hu
ASUS P5WDH Deluxe , Intel Core2Duo E6750 , 2gb ram , Asus 8800 GTS 320 mb
inkabb 1.0.1.5-ot ajanljatok? 1.3-al szemben? ug2-nel talaltam vmit h a server.cfg-t kell átirni.
Mivel az 1.0.2.1 már alapban nagyobb, ezért vissza már nem megy mert ez frissítés, és nem butítás.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
A régi verziót elméletileg simán feltudod telepíteni, letörlöd programok és telepítések törlése-ben az 1.0.2.5 -öt és felrakod az 1.0.1.5 -öt (én inkább azt javaslom). Ha nem fejezi be a telepítést akkor próbáld meg csökkentett módba :S
Elõre is köszönöm.
Itt a név és a hálózati jelszó hamachihoz:
helgast5
3112124212025
Csak mert máshonnan már ftp-ztem, de ott az oldal címét kellett beírni...
Vagy adjatok egy progit, amivel megoldható lenne.... 😄 😄 😄
Elõre is kössz...
Vagy azt csak a premiummal lehet???
Azé mondom, hogy én is csak papír alapján állítottam be egyszer mikor megvettem, azt ennyi.
És nem igazán értek ezekhez...
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Mystro - Mystro Portál - www.mystro.try.hu Intel Core 2 Quad Q6600, Geforce 8800GTS 512MB, Gigabyte GA-P35-DS3L
#1304 -> még mindig a proxi szervert tartom megoldásnak logikával. Keress rá, biztos találsz részletes leírást, hogyan lehet beállítani, meg pontosan hogyan mûködik.
Race 07-el játszik valaki, mert szivesen becsatlakoznék.
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
valami ip címekkel kapcsolatban, hogy milyen legyen mindig változó meg állandó meg ilyenek.
Routeren belül a tûzfal ki van kapcsolva, és a port engedélyezésénél meg kell adni hogy melyik gépre menjen és akkor csak az egyik géppel tudnánk jáccani.
Az lenne a lényeg hogy egszerre tudjunk csatlakozni mind a két géppel egy valakihez, de nem megy. Erre kellene megoldás.
Mystro - Mystro Portál - www.mystro.try.hu Intel Core 2 Quad Q6600, Geforce 8800GTS 512MB, Gigabyte GA-P35-DS3L
a routeren belül tûzfal vagy portforwardon engedélyezted a játékot? ehhez tudni kell melyik portot használja a játék.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
SMC7004VBR routerem van és nem kellett telepíteni csak a net kapcsolatot beállítani rajta.
Milyen néven és milyen 4 választási lehetõség volt és mit válsztottál? Talán én is találok olyasmit.
Talán ha probléma lehet akkor a router-t mikor feltelepíted, akkor a beállítások végén kér egy IP címmel kapcsolatos opciot.
Namost nálam itt 4 választási lehetõség volt.
Lehet hogy rosszul raktad fel.
Nem tudok sajnos biztos megoldást. Esetleg az segíthet ha proxi szerveren keresztül kapcsolódsz hamachira, mind2 géprõl másikon.
Hamachin keresztül játszok két haverral age of empires 2 The Conquerors-t. Van még egy gépem, és ez a két gép routeren keresztül csatlakozik a nethez. Ha mind2 géppel csatlakozni akarok egy játékhoz amit indítottak akkor betöltésnél megakad és kilép csatlakozási hibával, de a két géppel egymás közt normálisan lehet jáccani.
Hogyan lehetne megoldani hogy mind a két géprõl lehessen játszani egyszerre egy másik játékhoz csatlakozva?<#kerdes>#kerdes><#kerdes>#kerdes>
Még nem próbáltuk hogy ha én indítok egy játékot és hozzám csatlakoznak a többiek, a másik géppel meg lanon keresztül csatlakozok, de lehet hogy azzal is hibát ír majd ki.
tudna valaki mondani???
Ezt töltsd le és írd fellül a Call 4 könyvtárában az iw3mp.exe-t!
Call of Duty 4 v1.4 PRIVATE WINDOWS SERVER PATCH #3
Ezután start new szerver.
Dedicated -> LAN
és már mehettek is a JOIN -ra.
elöre is köszi !!!!!!!
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Cím:MHO_Footman_Frenzy_WC3-TFT
Jelszó:MHO
Ekkor Yes-t nyomok és így már tökéletessen mûködik.
Ez az eredeti 0.9.9.9-es Hamachi
És ezért használunk 1.0.1.3-at!!!
Eddig ez mindenhez tökéletessen mûködött.
Valszeg a verzióval lehet akkor gond, mivel nekem 1.0.2.5. van.
Közben megoldottuk másként, netes szervert indítottam a saját gépemen, melyet regisztráltam a gamtracker.com-on, majd a többiek catlakoztak a GSC-vel...
Vagy csak simán a hamachi-ról?
Milyne ablak ugrik fel, és milyen feliratok pörögnek?
Ha megvan a LAN kapcsolat, utána 1 ember létrehoz egy LAN szervert, mások a LAN -nál fogják látni.
Arra figyeljetek, hogyha valakinek 1.0.1.5 -nél újabb verzijú hamachija van, elõfordulhat h nem fogja látni más szerverét, de ez nem mindenkinél fordul elõ (nálam például nem jó, így 1.0.2.2 -vel pl. csak akkor tudtam játszani, ha IP csatlakozás is volt a játékba).