Tunngle, Hamachi, GameRanger

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kaposi1
Szia!
Okés.Már látom is a Hamachin.
Majd kereslek priviben.

Akinek kedve van szintén csatlakozhat.<#wave>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Kösszy.Beléptem."Tompyka"-névvel.

Online Rádió: http://www.radioseven.se/

kaposi1
Szia !
Nekem van GTR2-es szerverem, de most sajnos du-os vagyok.

GTR2euroman
Pass:simbin

Egyebbkent sokat jatszok online Laci neven.<#wave>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Valaki nem csinál szervert GTR2,RACE-re.Vagy ha van rá igény,akkor csinálok én.Csak szóljatok vissza.

Hawk06
<#eljen>

Lakás vétel tulajdonostól,eladó lakás hirdetése: http://www.maganingatlan.hu/ \"Ha majd a nyarunknak vége csendesen szitál a hó...\"

http://www.planethamachi.com/net_public.php?filter_name=%26%2365533%3B&filter_type=game&filter_desc=&filter_c=&limit=*

Ez a jó!

bocs Srácok nem jót nyomtam be

Aki hállozatokat keres Játékokra,az nézze meg ezt:http://www.hsw.hu:8080/index.php?headlinesid=10786

Nekem bejött😊

KILLER2
Sziasztok. Kérnék kis segítséget abban, hogy lehet-e és ha igen, hogyan Halo 2-vel hamachin játszani. Meg ha lehet, akkor jöhetne 1-2 Halo 2-s hamachi szerver is, ha tudtok. Google-ben nekiláttam keresgélni, de az szarik az ékezetekre és így a halo az többnyire HALOzat lett, szoval nem jutottam vele semmire.

Töltsük le az internetet!

Sziasztok!
Sudden strike-val szeretnénk játszani neten, hamachival, viszont van egy kis problémám. Látok mindenkit hamachin, a játékon belül is látom a servereket, viszont nem tudok rájuk csatlakozni. Rámegyek a serverre, 10 másodpercre lefagy a játék és utána olyan mintha semmi sem történt volna.
Ha valaki tud segítsen!
Köszönöm

Balumann
Új hamachival semmi nem megy :B (legalábbis nálam). Régebbivel simán megy minden, Vegas is.

alma2
Siman beconfiguralod az xp-ben a vpn-t aztan hamachit el is lehet felejteni. Persze sok jatekosnal mar nem olyan kenyelmes, de par playeres coopban nem nagy ordongoseg a windowst beallitani.
Sot a rainbow six vegas is megy igy siman, mig ugye az uj hamachival nem megy.

szerintem

Hawk06
<#eljen><#eljen><#hehe>
Engem is nagyon felbõszített már..sajnos én sem tudok helyetesítõ progit...

Lakás vétel tulajdonostól,eladó lakás hirdetése: http://www.maganingatlan.hu/ \"Ha majd a nyarunknak vége csendesen szitál a hó...\"

Balumann
Sajnos nem nagyon van ami tudja helyettesíteni. Régen használtunk egy programot, az a neve hogy GIT (Gamers Internet Tunnel). Nagyon nehéz beállítani, és csomó akadályozó tényezõje van.
Nemtudom miért nem megy, valamit csinálnak ami akadályozza most a szolgáltatást. Meg fog javulni valamikor. Volt már, hogy 2-3 napig nem ment. Ez van.

wander01
most komolyan. mi a bánatos retkes szarért nem megy a hamachi? egész nap nem lehet egy darab rohadék hálozatot sem csinálni mert nem tud ez a szar csatlakozni. ekkora trágya szart. tud valaki mondani valami helyettesítõ progit hamachi helyett?

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

THeArrow
ha ügyesen csinálod igen 😄

Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... &#9835; &#9835; &#9835;

pénz lehet keresni a hamachival ? 😊

A tokaji aszú a királyok bora, a borok királya

THeArrow
igen csakh már 1-2hete ezt csinálja 😊 és sajna nem 1-2 forint múlik ezen hanem egy picit több

Balumann
Valószínû fejlesztenek, vagy elrontanak vmit. Ez sajnos egy, ilyen szempontból nem túl megbízható szolgáltatás

THeArrow
hali, figyeljetek már, mért van az h mostanába mindig offline a server jóidõkre... elég sok pénzem múlik a hamachin és nemtudom mért ha vki tudja esetleg pötyögesse már be pl0x köszi

OK! Megoldottam !

És, hogy tudom a régi verzióra cserélni, uninstall nálkül, hogy megmaradjanak a szobák, account,stb. ?
Köszi!

A farcry megy hamachin mi sokat játszottunk vele ! Ha nem látjátok a játékot, akkor ip alapján csatlakozzatok, a manual connectben.
Egyébként csináltam egy szobát is, ha van kedvetek kpróbálni: név: FARCRY jelszó:farcry

DarkSector
Benne van..
De nem látjuk a haverral egymás szerverét.(nem...nem....nem szervét, hanem SZERVERÉT)

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Balumann
Ha van benne LAN mód akkor valószínû...

DarkSector
Turning poit megy hama-n?
És ha megy, akkor hogyan?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Raven456
kösz

Balumann
1.0.2.0 verziónál régebbi Hamachi verzió legyen fennt.

Balumann
Omg nem a Hamachin keresztül kell játékot elindítani. Hamachi csak LAN kapcsolatot hoz létre. A játékot te indítod el és a szervert is ti hozzátok létre.

Klemice
nekem minden pöpecül ment csak éppen minden internetforgalmat blokkolt a progi, msnt valamint böngészést is

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Raven456
sziasztok hogy kell a hamachin keresztül elindítani a játékot és játszani

Moyko
Sziasztok elég egyedi az eset:
Lenne egy MAC és egy PC - hamachival látjuk egymást pingelünk is..minden oké..
Tiberium wars-oznánk de a Mac látja a PC-t ám connection timed out -
ha mac a server akkor a pc semmit se lát

There is only one Boss!

Balumann
Dehát le is írja h mit kell beállítani... 😄
Vezérlõpult -> Rendszer -> 'Hardver' fül -> Illesztõprogram aláírása gomb -> valamelyik felsõre állítsd (lényeg h ne legyen tiltva), ha középsõre teszed akkor telepítésnél fog 1x kérdezni ezzel kapcsolatban.

teddymac
F5

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

Nemtudom frissíteni az oldalt, csak akkor frissít ha új üzit írok be...
Hm kétszer írtam be... loll
Sziasztok!

nem tudom feltelepíteni a Hamachit, elvileg a hálózati meghajtót nem tudja felrakni...Ezt írja ki:

1. Your system has an atypical Driver Signing policy, which causes setup to fail instead of producing a colorful warning message. To resolve this type of issue, do the following: Open System Properties (press WinKey+Break or click on System item in Control Panel) > Switch to Hardware tab > Click on Driver Signing > Select Ignore and then hit OK. Run Hamachi installer again. You may want to restore the setting to its original value after the setup is done.

HELP
Sziasztok!

Az lenne a gondom, hogy a Hamachit nemtudom felrakni, elvileg nemtudja a hálózati meghajtókat telepíteni, az oldalon amit kiad h menjek oda, minden magyar, kivéve a segítslgek nem... ezt írja ki:

1. Your system has an atypical Driver Signing policy, which causes setup to fail instead of producing a colorful warning message. To resolve this type of issue, do the following: Open System Properties (press WinKey+Break or click on System item in Control Panel) > Switch to Hardware tab > Click on Driver Signing > Select Ignore and then hit OK. Run Hamachi installer again. You may want to restore the setting to its original value after the setup is done.

HELP!!
teddymac
valaki a frontlinenak ne mtudd servert ?

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

szevasztok..tudna vki segiteni??az van hogy FAR CRY szeretnénk játszani a haverjaimmal LAN-BA de sehogy sem látjuk egymás szerverét.már feltetünk mindenféle patch de nem használt..tudna vki segiteni?

Balumann
Most nálam se. Remélem hamar megjavul :S

akyyy
nekem nem enged csatlakozni valamiért, havernak se, nálatok jó?

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Balumann
Aki a szervert csinálja LAN-ban annak be kell tudni állítani a portot. A játékot én csak neten próbáltam 1x, akkor sem én hosztoltam.
Ha nem lehet beállítani akkor a játék readme fájljába kell megkeresni a portot.

Sziasztok!
Egy kerdesem lenne: valaki jatszott mar TOCA 3-mal hamachin keresztul?
Tudom, hogy mukodik nelkule is, de a multkor sem engedett fel az account szerverre es altarnativ megoldaskent kellene.
A problema az, hogy a LAN csatlakozaskor IP mellett Port-ot is ker es azt nem tudom mi ......
Elore is koszi.
Balumann
Ebben sajnos én is kezdõ vagyok :S Azthiszem valamilyen 5 jegyû számot kell.

kemszi2
a tcp udp-re mit állítsakbe?bocsi csak még ezen a téren kezdõ vagyok
kemszi2
tûzfalat nem használok semilyet.csak a nod32 vírus írtó van felrakva
Balumann
Ha jól van konfigurálva akkor semennyire nem okozhat gondot. Állíts be Hamachi beállításokba egy TCP és UDP portot, amit a routeren is engedélyezel (ha van port tiltás/tûzfal beállítva.
Tûzfal inkább lehet probléma, nekem EsetSmartSecurty (NOD32 3) nem engedi át a Hamachit (ki kell lõni a tûzfalat addig)

kemszi2
a routerem mennyire jelenthet gondot amúgy meg az hogy hozzám vezeték nélkül jön a net?
kemszi2
huh oksa megnézem