Tunngle, Hamachi, GameRanger
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én mégse raktam újra és még is hamachi nélkül is tudunk játszani :DD
MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |
tegnap sem, és most sem jó.a szinkronizációnál vagy 2 percet gondolkozik, aztán belép, de nem mûködik semmi(nem tudok csatlakozni, se hálózatot létrehozni)
köszi
A tokaji aszú a királyok bora, a borok királya
Szinten Nod32-rol Avastra.<#eljen>#eljen>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Ami neked van az a legújjabb viszont sok játéknál nem mûködik.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Nekem azt mondták hogy azért nem tom felrakni mert szar a tûzfalam :S
Ma reggel ki is derült mert amikor bekapcsolom a gépet akkor kijön hogy tûzfal nincs bekapcsolva és ez kijön minden bekapcsolás után :SSS
MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |
hamachi 1.0.2.5-öm van használható ez egyáltalán vagy régebbi kell ?
Zonealarm 7.0 kiengedve a hamachi ezen kívül lejjebb kell még venni vlm védelme ?
Nod 32 3.x es van abban elvileg ki kell kapcsolni a tûzfalat de sajna nem vágom melyik benne a tûzfal
elõre is kösz a válaszokat
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Ha valakinek megvan az 1.0.1.3-as premium hamachi, akkor megköszönném, ha feltöltené nekem.
Elõre is THX
7megás netem van, szerinted ha indítok egy szervert az hány embert bír el?
Csak tippelek, de a Connection beállításnál ezt írja:
Not connected
Mindenkinek 1.0.1.5 -ös verziójú Hamachi legyen fenn, és EsetSmartSecurity tûzfala legyen kilõve ha az van fenn (NOD32 3-as verziója).
Utána CoD 4-ben crate szerver (ajánlott akinek a leggyorsabb nete van), és többiek find server, LAN és ott meg kell jelennyen, ha nem akkor konzol és connect **.**.**.**:****
** -> hamachis ip:port (a portot a játék adja meg ,szerver készítõ látni fogja ha nyom egy TAB-ot ha már betöltötte neki...)
Elmondanád hogyan is kell pontosan konfigurálni a Hamachi-t, úgy hogy COD4-el tudjunk játszani pár cimborával?
Köszönöm elõre is!
Ezt a Hamachiban, vagy a játékban kell?
Hamachi-ban nem találtam ilyet.
feltelepited, beállítassz magadnak nicket
elinditod, csinál valaki egy szobát lejelszavazza
utána ti csatlakoztok hozzá. és ennyi a tûzfalba meg engedélyezni kell a hamachi.
PS3 ID: hdcsaba
Mit állítsak át?
Egyáltalán nem ismerem a Hamachi programot.
COD 4-et szeretnénk játszani a haverokkal, hogyan kezdjünk neki?
Tudnátok segíteni?
adott egy router ami szétoszja a netet két gépre.
Ha felrakom mind2 gépre a hamachit akkor tudunk egymás ellen játszani? az hogy egy modem van az nem kavar be valamit?
Jah és pl a lord of the ringsbe hogy csináljam?
A játékban egyikõtök csinál egy LAN szervert, másik meg vszínû látn fogja a szerver keresõnél ha LAN-ra (helyi hálózat) állítja. Ha nem látja és van IP csatlakozás, akkor beírja a TE (szerver készítõ) IP címedet és menni fog.
Ellenõrizzétek, hogy Hamachi mind2-töknek 1.0.1.5 (vagy régebbi) verzió legyen, a játék verziója is egyezzen, és ha vmelyikõtöknek fenntvan az Eset Smart Security (NOD32) 3, akkor annak a tûzfalát lõjjétek ki.
Hamachi-val kapcsolatban kellene segítség!
Kaptam egy IP-t a progitól ( pl: 3.4.5.6 ) és ezután létrehoztam egy új hálózatot ( pl: elsõ hálózat ), és ehhez az új hálózathoz adtam egy jelszót is (pl: jelszó). /a példák csak kitalált dolgok/
A kérdésem az lenne, hogy hogy tud egy ismerõsöm ehhez a hálózathoz csatlakozni úgy hogy tudjunk játszani a LiveForSpeed-el ezen keresztül?
Ha lehetne, akkor írd már le, hogy neki vagy nekem mit kell beírni vagy a játékba vagy a hamachiba, hogy mûködjön.
Köszönöm!
Töltsük le az internetet!
Egyébként nem megy véletlenül a NOD32 3-as verziója valamelyikõtöknél? Ha megy akkor a tûzfalát lõjjétek ki, ugyan is nálam pl. egyáltalán nem engedi át a Hamachit.
Mi lehet a baj?
Töltsük le az internetet!
NA ezt felteszi de ezt irja ki :
Unable to open the packet device.
Please select a different one under Advanced Configurations options .
ez mi ? :D
Most mi van ha nem találtam meg én nem is jól irtam be de mind1 !
Mert ez sehogy se megy én már kül. mióte keresem a megoldásd de még semmi :S
GameSpy Arcade szintén egy szerver keresõ program, hasonló mint az X-fire.
Ha újra telepíted a Windows-t utána nagy valószínûséggel menni fog. Neked kellene ismerned a gépedet, és megkeresned a problémát, mert valami nagyobb gubanc van ott valószínûleg.
kül. a GameSpy Arcade mire való ?
Nincs hibaüzenet ezt irja ki igy is :
A telepítés sikertelen. A rndszerben történt minden változtatás visszaálításra kerül.
Hibaelhárítással kapcsolatos tippeként látogasson el a következõ oldalra : http://support.hamachi.cc
Van ötleted mit csináljak
?
Az a problémám a hamachival hogy néhány emberrel nincs pingem. Tehát nemis tudok csatlakozni ha õ indítsa a játékot. Nekik viszon van velem pingjük. Valakinek van ötlete hogy milehet a probléma?