Tunngle, Hamachi, GameRanger

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ley Roland
Üdv !
Én mégse raktam újra és még is hamachi nélkül is tudunk játszani :DD

MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |

gond van a hamachi hálózatokkal másnak is ?
tegnap sem, és most sem jó.a szinkronizációnál vagy 2 percet gondolkozik, aztán belép, de nem mûködik semmi(nem tudok csatlakozni, se hálózatot létrehozni)
köszi

A tokaji aszú a királyok bora, a borok királya

kaposi1
Mindha csak en irtam volna ezeket a sorokat.
Szinten Nod32-rol Avastra.<#eljen>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

Balumann
Hamachi 1.0.1.5 -ös verziót rakj fel. Hogyhogy nem tod melyik benne a tûzfal? Advanced módra váltasz, settings, firewall, és disable filtering vagy vmi ilyesmi... (tûzfal = firewall...).

DarkSector
1.0.1.3-as a legjobb.
Ami neked van az a legújjabb viszont sok játéknál nem mûködik.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Ley Roland
ÜDV :D
Nekem azt mondták hogy azért nem tom felrakni mert szar a tûzfalam :S
Ma reggel ki is derült mert amikor bekapcsolom a gépet akkor kijön hogy tûzfal nincs bekapcsolva és ez kijön minden bekapcsolás után :SSS

MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |

modosítom az elõzõt, a nod 32 már nincs.. túl sok mindenbe beleszólt inkább avastot raktam fel
sziasztok, segítséget szeretnék kérni h mit és hol kell beállítani ?

hamachi 1.0.2.5-öm van használható ez egyáltalán vagy régebbi kell ?
Zonealarm 7.0 kiengedve a hamachi ezen kívül lejjebb kell még venni vlm védelme ?
Nod 32 3.x es van abban elvileg ki kell kapcsolni a tûzfalat de sajna nem vágom melyik benne a tûzfal
elõre is kösz a válaszokat
DarkSector
Jah értem mert állítólag akkor tudom csakhasználni a world chat opciót.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Balumann
A premium az szerveren keresztüli szolgáltatás, és a fizetett is idõleges. Nem tudod kijátszani.

DarkSector
csõtök
Ha valakinek megvan az 1.0.1.3-as premium hamachi, akkor megköszönném, ha feltöltené nekem.
Elõre is THX

Balumann
A feltöltést kell nézni inkább. CoD 4-nek kicsi a sávszél igénye, egy 512-es feltöltéssel elbírsz szerintem 5-6 embert. Nem tudom pontosan mennyivel kell számolni ez most csak egy tipp.

Törölt felhasználó
Köszönöm a segítséget!

7megás netem van, szerinted ha indítok egy szervert az hány embert bír el?
Balumann
Rá kell kattintani a bekapcsológombra, hogy kapcsolódjon :D

Törölt felhasználó
Közben megoldottam, köszönöm a segítséget, remélem menni fog!
Törölt felhasználó
Nálam valami gríz lehet. A Hamachi azt jelzi, hogy OFFLINE vagyok.
Csak tippelek, de a Connection beállításnál ezt írja:
Not connected
Balumann
Semmit nem kell konfigurálni, 1.0.1.5 -ös Hamachit tegyetek fel, létrehoz vmelyikõtök egy szobát hamachiban (crate network, szobanév és pass), cimboráid csatlakoznak oda (join network, szobanév és pass).
Mindenkinek 1.0.1.5 -ös verziójú Hamachi legyen fenn, és EsetSmartSecurity tûzfala legyen kilõve ha az van fenn (NOD32 3-as verziója).
Utána CoD 4-ben crate szerver (ajánlott akinek a leggyorsabb nete van), és többiek find server, LAN és ott meg kell jelennyen, ha nem akkor konzol és connect **.**.**.**:****
** -> hamachis ip:port (a portot a játék adja meg ,szerver készítõ látni fogja ha nyom egy TAB-ot ha már betöltötte neki...)

Törölt felhasználó
Lehetne egy kérésem?

Elmondanád hogyan is kell pontosan konfigurálni a Hamachi-t, úgy hogy COD4-el tudjunk játszani pár cimborával?

Köszönöm elõre is!
Balumann
Hamachiban, nem lejalszavazni kell hanem eleve úgy kell szobát létrehozni h megadsz egy szobanevet meg egy jelszót

Törölt felhasználó
"csinál valaki egy szobát lejelszavazza"

Ezt a Hamachiban, vagy a játékban kell?

Hamachi-ban nem találtam ilyet.
Balumann
De biztos másokkal is szeretnének játszani.

Balumann
Nincs fennt véletlenül EsetSmartsecurity (NOD32 v3), mert ha van akkor tûzfalát lõdd ki, mert az nem engedi át a Hamachit. Állítsatok be magic optionsba 2 portot, mind2 gépen sztem másikat, hátha az a baja, hogy a kliens az IP cím alapján akar, de a router miatt ugyan az a fõ ip cím, de a port akkor legyen más :S Nem tudom, nem próbáltam még routeren keresztül használni Hamachit.

ha routerrel össze van kötve a két gép hamachira már nincs szükség
letöltöd
feltelepited, beállítassz magadnak nicket
elinditod, csinál valaki egy szobát lejelszavazza
utána ti csatlakoztok hozzá. és ennyi a tûzfalba meg engedélyezni kell a hamachi.

PS3 ID: hdcsaba

Elindítok egy játékot és csak az egyik gép látja a másikat a másik nem ==> csatlakozásnál idõtúllépés :(
Mit állítsak át?

Törölt felhasználó
Sziasztok!

Egyáltalán nem ismerem a Hamachi programot.
COD 4-et szeretnénk játszani a haverokkal, hogyan kezdjünk neki?

Tudnátok segíteni?
Balumann
A Hamachi szerveren keresztül mûködik, a kliens neten a szerveren keresztül kapcsol össze akivel 1 szobában vagy, így elméletileg nem zavarhat be a router.

senki?

Sziasztok.
adott egy router ami szétoszja a netet két gépre.
Ha felrakom mind2 gépre a hamachit akkor tudunk egymás ellen játszani? az hogy egy modem van az nem kavar be valamit?
Jah és pl a lord of the ringsbe hogy csináljam?

Balumann
Alul a középsõ gombra ha rámentek akkor 2 lehetõség van, Crate network és Join network. Te létrehoztál egyet (név + jelszó), neki JOIN és be kell írni azt amit te megadtál névnek és jelszónak. Ekkor már LAN kapcsolatban vagytok.
A játékban egyikõtök csinál egy LAN szervert, másik meg vszínû látn fogja a szerver keresõnél ha LAN-ra (helyi hálózat) állítja. Ha nem látja és van IP csatlakozás, akkor beírja a TE (szerver készítõ) IP címedet és menni fog.

Ellenõrizzétek, hogy Hamachi mind2-töknek 1.0.1.5 (vagy régebbi) verzió legyen, a játék verziója is egyezzen, és ha vmelyikõtöknek fenntvan az Eset Smart Security (NOD32) 3, akkor annak a tûzfalát lõjjétek ki.

Jaj és az elõzõhöz hozzátenném még azt, hogy az 1.0.1.5-ös verzió van fent

Sziasztok!

Hamachi-val kapcsolatban kellene segítség!

Kaptam egy IP-t a progitól ( pl: 3.4.5.6 ) és ezután létrehoztam egy új hálózatot ( pl: elsõ hálózat ), és ehhez az új hálózathoz adtam egy jelszót is (pl: jelszó). /a példák csak kitalált dolgok/

A kérdésem az lenne, hogy hogy tud egy ismerõsöm ehhez a hálózathoz csatlakozni úgy hogy tudjunk játszani a LiveForSpeed-el ezen keresztül?

Ha lehetne, akkor írd már le, hogy neki vagy nekem mit kell beírni vagy a játékba vagy a hamachiba, hogy mûködjön.

Köszönöm!

Ley Roland
Nekem még azt is mondták hogy a tûzfalammal van a gond ! :-(

KILLER2
Eset Smart Security 3.0.551.0 -na ez van nekem. Ezt jól eltaláltam xD

Töltsük le az internetet!

Balumann
De csak a 3-as (új) verziójú NOD-ba van tûzfal (pontosabban Eset Smart Security 3 a neve) :D

KILLER2
Jókor szólsz, egy éve NOD32-t használok xD

Balumann
Ez furcsa, mikor mi próbáltuk semmit probléma nem merült fel, csináltam szervert és egybõl ment. Szerintem próbáljátok meg patchelni.

Egyébként nem megy véletlenül a NOD32 3-as verziója valamelyikõtöknél? Ha megy akkor a tûzfalát lõjjétek ki, ugyan is nálam pl. egyáltalán nem engedi át a Hamachit.

KILLER2
További problémáim merültek fel a generals-al. HAverral feltettünk az 1.0.1.5-ös verziót. Csinált egy hamachi szervert, aztán egy lan szervert is a generalsban, de nem láttam és IP alapján se tudtam csatlakozni (az õ hamachis IPjét adtam meg a szerver IPjének), mert a jó öreg connection timed out (vagy valami ilyesmit, mert közben feltettem a magyarítást, aztán már csak valami olyasmit ír ki,h ogy nem siekrült kapcsolódni). Megpróbáltuk fordítva is, hogy én csináltam a LAN-t, de úgy se mûködött. Végül már én csináltam a hamachis szervert, emg a generalsos szervert is. Akkor õ látott engem a játékban, de én õt nem és amikor szervert csináltam, neki is kiírta, hogy connection timed out. Mindkettõnknek 1.0-s a generals-a és a beállításokban a hamachi IPje van megadva a LAN IP-hez.
Mi lehet a baj?

Ley Roland
hát az lesz hogy újra rakom :D

Balumann
Amennyit szarakodsz már rég újra tehetted volna a Windows-t és mindent... (az 1-2 óra...). Ebben már nem tudok sajnos segíteni, én kb. 3 éve használtam... akkor is több-kevesebb sikerrel.

Ley Roland
NA VAN MÉG 1 GOND :D
NA ezt felteszi de ezt irja ki :

Unable to open the packet device.
Please select a different one under Advanced Configurations options .
ez mi ? :D

Ley Roland
KÖSZ
Most mi van ha nem találtam meg én nem is jól irtam be de mind1 !

Balumann
Balumann
Ha még megtalálni se tudod akkor semmiképp se próbáld meg a programot :DDD

Ley Roland
GIT akkor ezt mutasd meg hol lehet leszedni ! mert még mindig jobb mint a semmi.

Ley Roland
Hát itt akkor akkor gubanc van mint a Himalája :D
Mert ez sehogy se megy én már kül. mióte keresem a megoldásd de még semmi :S

Balumann
Már mondtam, hogy nincs más ilyen program. Van a GIT de az teljesen másképp mûködik és nem sok minden mûködik vele, és nagyon bonyolult program.
GameSpy Arcade szintén egy szerver keresõ program, hasonló mint az X-fire.

Ha újra telepíted a Windows-t utána nagy valószínûséggel menni fog. Neked kellene ismerned a gépedet, és megkeresned a problémát, mert valami nagyobb gubanc van ott valószínûleg.

Ley Roland
nincs más ilyen program?
kül. a GameSpy Arcade mire való ?

Ley Roland
Helló
Nincs hibaüzenet ezt irja ki igy is :

A telepítés sikertelen. A rndszerben történt minden változtatás visszaálításra kerül.
Hibaelhárítással kapcsolatos tippeként látogasson el a következõ oldalra : http://support.hamachi.cc

Van ötleted mit csináljak
?

Randelz
Helo!
Az a problémám a hamachival hogy néhány emberrel nincs pingem. Tehát nemis tudok csatlakozni ha õ indítsa a játékot. Nekik viszon van velem pingjük. Valakinek van ötlete hogy milehet a probléma?