15
-
dez #15 (na jó, szinte) -
dez #14 Ma már a szerverről töltés ritkaság... -
jefferson83 #13 T-etves 150GB-os korlát mellett igenis fájó lesz az az 50GB. [ironikus akart lenni] -
#12 Mé, lehet Gigás bérelt vonala is, ha megfizeti:D -
Yfel #11 5-10MBit folott mar nem a te net-sebesseged szamit, hanem a szervere amirol letoltesz. Egyebkent 24MBit nekem eleg nehezen hiheto... ha jol tudom akkor meg csak a BT kiserletezik 10MBit-es DSL-el.
Y -
Major #10 Nem letölteni kell hanem megvenni! :) Amúgy meg nem a magyarországi net sebbégekben kell gondolkozni! Pl. egyik svéd ismerősömnek 24 megbites nete van otthon,avval azért már nem olyan veszélyes az 50 giga! -
dez #9 Úgy tudom, a műsoros lemezek továbbra is mpeg2-esek lesznek, és persze a ripek jóval kisebb méretű xvid/wmv/h.264-esek. És szerintem csak a HD-s filmek fogják kitölteni az egész lemezt. -
BiroAndras #8 Még a DVD-iso-k sem túl elterjedtek. BR-iso-t még egy ideig nem fogunk töltögetni. Élelmes emberek majd szépen lerippelik, és belegyömöszölik egy DVD-be. -
onimusha #7 hát igen, hiába van elterjedőben a 1-2-3 megabites net , 50gigával megint annyit fogsz szívni mint amikor anno 56k-s modemmel szedtem az 1-2cd-s divX filmeket :D -
#6 50Gb-s filmeket letöltenni, azért nem lesz semmi. -
#5 A CD és DVD is q drága volt mikor megjelent, és pár év alatt normalizálódott. A BR is ugyanígy lesz, a jövő úgyis a minél nagyobb tárkapacitásé, senki sem fogja visszafogni magát, csak mert az egyik adathordozó nem bírja, majd használja helyette a másikat. -
dez #4 Mi értelme lenne egyátalán az egyesítésnek? A HD-DVD lényege a sima DVD-s gyártósorok használata, a kapacitás rovására, a BD-nek meg ennek ellenkezője... Mi a fenén vitatkozhatnak? -
onimusha #3 ps3 miatt bluray lesz a nyerő -
FecaA #2 Le se sz@rom! Max letöltöm, a filmet, azt felilom br-re! Azt nem ke venni hddvd lejátszót! Br + úgyis lesz a ps3-amban! :-P -
Pukkár #1 Úgy van kaparjátok ki egymás szemét, nekünk meg kib*szott jó lesz ha átvisszük lemezünket a haverunkhoz aki kijelenti hogy neki Sony meghajtója van nem Toshiba. A Sony szophat előről, a Toshiba pedig nyalhat hátulról!!!![moderálva]