99
-
jacsoo #19 Akkor mire gondoltal? A trabant tonkreteszi az autopiacot? (akarmi is legyen a tonkreteves.) -
winnie #18 félreértettél. -
jacsoo #17 Igazad van, vedjuk meg a DVD-piacot, ragaszkodjunk hozza hogy 5000-ert vehessuk az 1000 forintos DVD-t! -
#16 Nem értelek. Mi ez a (mű)felháborodás? Hiszen tudjuk, hogy aki divx-en nézte, az is megveszi. Mert a magyarok olyanok. Igenis és punktum!
;)
Másrészt: az áruházakban halomban állnak a 999-es dvd-k, mégsem fogynak (oké, 95%-ban f*s filmek, de mondjuk én már vettem párat abból a maradék 5%-ból :) ). Akkor hogy is van ez?
-
winnie #15 észre kell venni a dolgok másik oldalát is, vagyis, hogy a sok 999 forintos gagyi dvd milyen mértékbe teszi tönkre magát a dvdpiacot. -
winnie #14 na mind1, de hogy a sorozatokat is b@szogatják....majd ha egy sorozat dvd nem 8-10e ft ba kerül hanem max 3e be akkor madj megveszem eredetiben
ilyenkor szakad le olykor a pofám.
egyrészt a jóbarátok dvd kemény 5ezer forintba kerül.
de azért vicces, hogy a hihetetlenül nyomott árakon (ld. 8ezer) adott sorozatokat is drágának tartja valaki... (40 dolcsiért lehet amerikából rendelni az újdonságokat)
szóval vicces, hogy ha vesszük az elnök embereit, vagy a vészhelyzetet, akkor 24*42, vagyis több mint 1000 percért sok a 8ezer forint?
vazze, milyen világ lenne az (vörös), ahol van, aki azt akarja, hogy egy premierfilm 800 forintba kerüljön (ha arányosan számítjuk 100 percre az árat)?? -
#13 A filmek is 5K (a premierek) akkor mit vársz egy 24 részes sitcomtól???? -
lazado #12 vazze tényleg leszedték a friendset:( pedig pont most töltöttem németül:( na mind1, de hogy a sorozatokat is b@szogatják....majd ha egy sorozat dvd nem 8-10e ft ba kerül hanem max 3e be akkor madj megveszem eredetiben -
winnie #11 Az időlabirintus istenkirály volt!! Nincs meg vkinek?
fent van a the-realworld.de-n, a cikk is említi - igaz, csak az első évad.
(ha már kultusz, akkor egy magyar torrentoldalról meg a hegy gyomrában tölthető szinkronnal!:) -
aaaaa #10 Mit sajnálsz rajta ??? Ott van a helyén és működik... Sehol nincs írva , hogy bezárták volna. A Sharetv-t zárták be, csak el kéne olvasni a szöveget. -
#9 sőt a legújabb rendszerek esetében lehetőség van a server rendszer kiekrülésére is:) magyarul a forrástaláláshoz nem kell serverre csatlakozni:) IGaz így lassabb a keresés és keresni (a hash megtalálásához kell a server viszont a letöltéshez már nem:) Szerintem egészen zseniális ami az edonkey 2000-ből kifejlődött:) -
dez #8 Jó a kép. -
#7 Az időlabirintus istenkirály volt!! Nincs meg vkinek? -
#6 Magyarországon le sem adott sorozatokról is szó van! A realworld.de-t nagyon sajnálom, überjó kis oldal volt. :( -
winnie #5 azért a sorozatokat ne bántsuk, hiszen itthon majdnem az összes amerikai topsorozat megy a tévékben. -
#4 aki a tvben való megnézés után megvenné dvdn, az a divx megtekintése után is mgveszi ...
a többiek pedig 2030ban látnák ugyis csak az rtlklubon ;) -
winnie #3 ????? -
#2 Sikeres és viszonylag friss sorozatok, van még bennük dvd / hd-dvd / br-dvd / akármi potenciál...
-
Caro #1 Leadott TV sorozatokat?
Ez hülyeség.