Way of Crime

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gumikacsa
Ja mint a suzuki 😛

Renault magnum http://kamionszim.hu

Dzsega
lehet, hogy gagyi, játszhatatlan, csúnya, szar a történet de a MIENK!<#idiota>

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

Csuhai G
"tervezettnél késõbb készül el a játék "
LoL! Hát eddig sem hallottam semmilyen megjelenési idõpontot! 😄
Amúgy kár érte... bár Grebbernek igaza van! 90%, hogy ha elkészült volna, gagyi lett volna. 😊

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Harly18
Szóval akkor évekre leáll majd, plusz évek fejlesztése következik, ha következik.....S talán nyugdijas klubba fogok járni, mikor megjelenik.. 😊

1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

Dzsega
A Vivo Entertainment értesített bennünket róla, hogy a Way of Crime fejlesztése bizonytalan idõre szünetel.
Ez nem jelenti azt természetesen, hogy törölték volna a "magyar GTA-t", csupán a tervezettnél késõbb készül el a játék egy kis szünetelés miatt. A kényszerpihenõ oka, hogy a csapat néhány tagja elhagyta a többieket munkájuk gyümölcsével (vagyis a játék egyes fontos alkotóelemeivel, mint például az engine-nel) együtt. Így döntött úgy a Vivo, hogy egy idõre felfüggesztik a Way of Crime munkálatait, míg átdolgozzák a játék egyes részleteit.

grebber
Nem nagy veszteség kb Road To Fame szinvonal lett volna!

Next PC upgrade: 2022

Csuhai G
Ebbõl sem lesz semmi...kapják be! <#gunyos1><#boxer><#gun>

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Fido4life
Az már 99 %

Harly18
Úgy látom ebbõl a játékból sem lesz semmi........ 😞

1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

Dzsega
<#worship>
az a gamma maga volt a csúcs!
nah abbó kellene egy 2. rész.

Duddits
<#eljen>

12346
én spec pont nem örülnék egy nyomi gta stílusúnak. legyen városos, meg eksönös, de ne a gta nyomdokain. max sok finomítással.
mellesleg a mafia végén is meghalunk😊 legalább nem a megszokott amcsi tömegszar.

Duddits
Ott voltál? Nem kell semmiféle engedély, ha lenyúlják... Vagyis warez. De mind1. Ne offoljunk.

Most akkor hogy áll a játék? Lesz valami belõle?

gumikacsa
Mert a demo kiadásához is a kiadó engedélye kell. Mondom az E3-on ott volt a demo.

Duddits
Akkor miért nem teszik közzé a demót?? Ha lett volna, biztos valaki lenyúltam volna...

gumikacsa
Nem hiszem, hogy össze lehet hasonlítani a rig-gel. Az már kézenfogható, az 2005-ös E3-on már játszható demó volt bemutatva, videók, és egy rakat kép. Más, hogy halasztgatnak valamit, meg más, hogy van belõle pár 3dsmax render kép...

Duddits
Rig'n.'Roll-t is hány éve halasztják...

Csuhai G
Az egyik kitalálója a játéknak + még 1 fejlesztõ kilépett a csapatból. + aki figyelte a híreket, az tudhatja, hogy a fejlesztõk ígértek egy ingame videót karácsonyra! Ebbõl sem lett semmi...
Nem akarok vészmadár lenni, de szerintem szépen-lassan összeomlik a projekt!

tigeroo
bûnözõ magyarországon? ugyanmá, a renccer utoléri elõbb-utóbb<#mf2>
Dzsega
végre nem egy heppy endes dolog...

DJ Skyline
nem tom miért fikázódnak sokan a játékkal kapcs...sok nyavajgás volt,hogy de jó lenne egy GTA stílusú játék ami magyarországon játszódik...most végre készül valami máris így szar,úgy szar,stb...emberek van 8 kép meg 10 sor infó...majd ha lesz demo,akkor lehet mondani az ilyneket,de amíg nincsen semmi ilyesmi addig miért mondtok róla rosszat,meg miért írjátok le?

mondjuk az elég tré,hogy meghalunk a végén,ez nem tetszik nekem eddig

XenonIceX
szerintem gagyi játék lesz ha nem lesz benne 8ker

\"Szemed az úton, pedál a padlón, tiéd a pálya, nyomd tövig!\" KeloX Csoport [www.kelox.extra.hu]

quakerman

Quake 4 The best FPS game!

McGrady
igen, a madárinfluenza újabb áldozatot követelt

Kuss!-magyarázta.

forza milan
helyzet?vmi hir?

forza milan
reméljük!énis láttam már,csak én hülye vok sajna hozzá!😊ha ez igyvan,akkor<#eljen>

Dzsega
náhányan=néhányan, mutatnék képeket de nem tudok mivel nincs., ost=most

Dzsega
Itt náhányan nagyon leszólják hogy így meg úgy szar. szerintem nagyon jóóó, azért mert én már láttam 3ds tervezõprogit. mutatnék képeket hogy mennyit jelent szerkesztõ ill ua a kép lerendelt formában. ég és föld. nincs tükrözõdés átlátszóság fényefektek stb... aki meg látot már az tudja ha ost szerkesztõben így néz ki akkor az nagyon jó leszkész állapotbn...

forza milan
ja!ahogy nézem pl a texturazatlan hidakat,nemtom,dehát engem egyelöre nemlepett meg!de majd meglátjuk ha lesz ingame kép!

ILLNeo
az indexen sokkal kevesebb van...

Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo

Calver
kb ahogy az elõttem szóló írta. tudod, itt sok rossz ember van gyerekkori elfojtott agresszióval, akiket vertek a szüleik, blablabla... egyszerûen a fórum közössége kiszûri a debileket, mégpedig ugy hogy legyalázza õket a sárga földig, és ezek után kevés embernek van kedve mutogatni itt hogy õ mekkora lazacsávó, vagy ha mégis van azokat meg majd a modok elintézik. és ez így van jól, ezért láthatóan kevesebb itt az idióta mint más magyar fórumokon.

"The trees move. Do you not see it?"

Dzsega
Ez azt jelenti, aki hülye az haljon meg!<#eplus2>

Dzsega
Vaj miért kérded, hogy lesz-e benne "kisebbség"??? <#violent> Csak nem kiirtanád õket????<#violent>
Minden játékban van "kisebbség" akkor itt miért ne lenne???
Jó lenne ha raknána bele némi carmageddon stílust is ha elütsz egyet kettõt kapsz némi búnuszt.<#eplus2><#eplus2><#eplus2>

M@TriX
háát, ez még igen csak a fejlesztés elején van... de ígéretes

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

gercse
jó de akkor ezt te milyen forumnak tartod?mert bevállalod hogy ez egy "ilyen forum" ez mit jelenet,mert szerintem aggresszív

Sephi
Jah oszt majd lesz Expansion... Godollo City 😄DDD

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

12346
kisebbség vajon lesz-e benne?😛
mellesleg tényleg szurkolok, hogy legyen vmi. mafia óta nem gémeltem semmi jóval (ilyesmivel)😞 annak, meg, hogy bp, külön örülök. legalább ismerem is. remélem lesz benne manuál váltó meg minden😊)

Lacc
Valszeg semmi.
ranGer2
<#idiota><#eplus2>

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

Calver
szimpatikus, meglátjuk mi sül ki belõle.

Calver
te tényleg ekkora vadbarom vagy?

Calver
az idiótákat leugatjuk, ezt 2k hozzászólás után tessék megtanulni. a 13-14 éves kiskölyköket akik ilyen sötétek azokat meg végképp. ez a fórum így müködik.

ranGer2
Hát ja van pár kimapolt kocsi meg ház amirõl készült pár render,azt sanyi.. még nagyon sok van hátra és nem is biztos h elkészül..

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

tényleg lesz a gta-nak ujabb része?
<#conf>
grebber
Bocsi de ez 2006-ban nagy de nagyon kevés lesz.

Next PC upgrade: 2022

Esrohnoil
De nem kérdezte, hanem csak állította h. nem tudjuk h. honnan... 😊

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

robotnyk
hát ennek még évek kellenek
Duddits
<#eljen><#eljen><#eljen>

McGrady
igazad van.
a leugatás semmire se jó.
ha leugatod akkor nem fog tanulni az esetbõl csak azt fogja látni hogy tele van bunkóval a fórum.

Kuss!-magyarázta.

gercse
csakhogy azzal hogy leugatod a fejét csak növeled a topikba nem illõ hozzászólások számát,és nem érsz el vele semmit,mert a legtöbben reagálnak ezekre a hszekre és még több szenny lesz
másfelöl,ha nem reagálsz, és mintha "elmenne a füled mellett" és mindenki így tenne akkor rájönne az is aki írta a "rossz" hsz-thogy nem megy vele semmire a topikban,dehát úgylátszik kár magyaráznom