133
Way of Crime
-
#53 kb ahogy az előttem szóló írta. tudod, itt sok rossz ember van gyerekkori elfojtott agresszióval, akiket vertek a szüleik, blablabla... egyszerűen a fórum közössége kiszűri a debileket, mégpedig ugy hogy legyalázza őket a sárga földig, és ezek után kevés embernek van kedve mutogatni itt hogy ő mekkora lazacsávó, vagy ha mégis van azokat meg majd a modok elintézik. és ez így van jól, ezért láthatóan kevesebb itt az idióta mint más magyar fórumokon. -
#52 Ez azt jelenti, aki hülye az haljon meg! -
#51 Vaj miért kérded, hogy lesz-e benne "kisebbség"??? Csak nem kiirtanád őket????
Minden játékban van "kisebbség" akkor itt miért ne lenne???
Jó lenne ha raknána bele némi carmageddon stílust is ha elütsz egyet kettőt kapsz némi búnuszt. -
#50 háát, ez még igen csak a fejlesztés elején van... de ígéretes -
#49 jó de akkor ezt te milyen forumnak tartod?mert bevállalod hogy ez egy "ilyen forum" ez mit jelenet,mert szerintem aggresszív -
#48 Jah oszt majd lesz Expansion... Godollo City :DDDD -
#47 kisebbség vajon lesz-e benne?:P
mellesleg tényleg szurkolok, hogy legyen vmi. mafia óta nem gémeltem semmi jóval (ilyesmivel):( annak, meg, hogy bp, külön örülök. legalább ismerem is. remélem lesz benne manuál váltó meg minden:)) -
#46 Valszeg semmi. -
#45 -
#44 szimpatikus, meglátjuk mi sül ki belőle. -
#43 te tényleg ekkora vadbarom vagy? -
#42 az idiótákat leugatjuk, ezt 2k hozzászólás után tessék megtanulni. a 13-14 éves kiskölyköket akik ilyen sötétek azokat meg végképp. ez a fórum így müködik. -
#41 Hát ja van pár kimapolt kocsi meg ház amiről készült pár render,azt sanyi.. még nagyon sok van hátra és nem is biztos h elkészül.. -
stung #40 tényleg lesz a gta-nak ujabb része?
-
#39 Bocsi de ez 2006-ban nagy de nagyon kevés lesz. -
#38 De nem kérdezte, hanem csak állította h. nem tudjuk h. honnan... :) -
#37 hát ennek még évek kellenek -
#36 -
#35 igazad van.
a leugatás semmire se jó.
ha leugatod akkor nem fog tanulni az esetből csak azt fogja látni hogy tele van bunkóval a fórum. -
#34 csakhogy azzal hogy leugatod a fejét csak növeled a topikba nem illő hozzászólások számát,és nem érsz el vele semmit,mert a legtöbben reagálnak ezekre a hszekre és még több szenny lesz
másfelöl,ha nem reagálsz, és mintha "elmenne a füled mellett" és mindenki így tenne akkor rájönne az is aki írta a "rossz" hsz-thogy nem megy vele semmire a topikban,dehát úgylátszik kár magyaráznom -
#33 mer fórumnak vannak alapvető szabályai ha nemvagy tisztába vele akkor nem fórumozol vagy előtte elolvasod.. ha mindeki figyelmen kívül tartanák a szabályokat akkor káosz lenne -
#32 azért van ez mert ő is tudja hogy még nincs ilyen!
és csak direkt csinálja!
vagy fogyatékos... -
#31 rájöttem hogy ez a forum elég agresszív,és ha valaki hibázik,rosszul ír be valamit,rossz helyen érdeklődik,vagy olyan topikot nyit amit a többiek nem csipáznak,akkor rögtön mindenki leszólja a fejét,csak nem értem miért?
élvezitek?semmit nem látok ebben -
#30 91-es kölök he...
:Ð -
mike369 #29 de ha már beírta, legalább 2x... -
#28 Miért ebbe a topikba írod te hülyegyerek ?!! -
#27 várj mindjárt mondom...várj minnyár még egy fél év
ok minnyá meglesz
-
#26 de fasz vaaagy!!!
lol bazzeg!
te télleg ilyen fasz vagy?!
-
#25 TRABANT RULEEEEEEEEEEEZZZZZZZZZZZ -
#24 Ugyanezt a valóságban is meg lehet tenni, és ott a grafika is sokkal realisztikusabb. ;-) -
#23 woww,remélem jólesz!ez naon jó ötlet!budapest utcáin száuldozni!átmenni a hidakon!nagyon zsir!devárom! -
baloghs91 #22 nem tudja valaki hogy a call of duty 2 honnan lehet letölteni
-
baloghs91 #21 nem tudja valaki hogy a call of duty 2 honnan lehet letölteni
-
#20 Igen, "biztos" jobb lesz... :-DDD -
pasquale #19 kircsi lesz
[reméli] -
#18 Én remélem, hogy nagyon jó lesz ez a játék, talán jobb, mint a GTA! -
#17 -
#16 mintha ismerős lenne a név a jatekfejlesztes.hu -ról -
#15 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#14 és a san andreasba kell majd betelepíteni vagy?