2020-ra tervezik a háromdimenziós televíziót
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
megérint a TV?!
láttátok a "A 6. napon" címû filmet?
abban volt hogy a hologram csaj hozzá tudott érni a fickóhoz
jók lesznek a jövõ playboy videói <#hehe>#hehe>
láttátok a "A 6. napon" címû filmet?
abban volt hogy a hologram csaj hozzá tudott érni a fickóhoz
jók lesznek a jövõ playboy videói <#hehe>#hehe>
Hat majd lejebb veszed a szagot, amikor szippantos kocsi baleset helyszini jelentest nezel... 😊 De majd kesobb lehet szinkronizalni... 😊)) XY Magyar hangja: ZW, magyar szaga: QJ... 😊))))))
Remek lesz, mar a TV elott ulve is erezhetem a csehek egerszagat. Nem csak akkor ha jonnek meetingre a ceghez..... mar alig varom.
Vagy valaki nem moss labat 10 honapig annak a szagat is kozvetiti a TV.
Szep uj vilag.Az otlet nem rossz de ketsegeim vannak azzal kapcsoatban hogy mindenki szeretne-e ezt......
Vagy valaki nem moss labat 10 honapig annak a szagat is kozvetiti a TV.
Szep uj vilag.Az otlet nem rossz de ketsegeim vannak azzal kapcsoatban hogy mindenki szeretne-e ezt......
Sot meg is erintheted ha akarod, vagy erezheted a putri szagat <#mf1>#mf1>
Akkor láthatom Gyõzikét 3D-ben? Mekkora királyság!!! <#eplus2>#eplus2>
Most bejelentik hogy 2020-de akkor még csak a nagyobb gazdagabb városokba lesz ilyen tv.Ide meg eljut majd maksz vagy 5-10 év múlva a megjelenésétõl számítva
Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!
Én értem ,hogy mire gondol! De én nem a piros/kék szemüveges bulira gondoltam! És azt is értem, hogy ez valódi 3d-s lessz! De kérem kinek lessz hozzá szobája?
2020 ??? addigra jégkorszak lesz ha így haladunk bakkerház...
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
FecaA: el vagy tévedve.
Amirõl a hírben szó van, az közel sem azonos a sík képernyõn létrehozott 3D-s hatással, amihez a piros/kék szemüveg és a speciális monitor+szoftver kell...
A cikk érdekessége az, hogy egy olyan készülékre gondol, mely elé szokványos módon leülsz és minden varázslat nélkül 3D-ben nézheted a Fókusz Plusz-t, vagy a Megasztár 42-õt...
Amirõl a hírben szó van, az közel sem azonos a sík képernyõn létrehozott 3D-s hatással, amihez a piros/kék szemüveg és a speciális monitor+szoftver kell...
A cikk érdekessége az, hogy egy olyan készülékre gondol, mely elé szokványos módon leülsz és minden varázslat nélkül 3D-ben nézheted a Fókusz Plusz-t, vagy a Megasztár 42-õt...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Az ne zavarjon senkit, hogy már vannak 3d-s képmegjelenitõk! Igaz ezek egy szemüveg segitségével mûködnek! Ha a bal képet nyomja, akkor a jobb szemet takarja és igy forditva! (boccs a hibákért)
Szerintem az ország gazdasági fejlõdését nézve RENGETEGEN LESZNEK AKIKNEK TELNI FOG ILYESMIRE, kivége aki kicsitsem becsületes! =)
← ElőzőOldal 2 / 2