Partyarcok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amúgy mge ki nem szarja le, h mi van Londonban?
és mit pofázol arra, h mi is így nézünk ki? :ð (amúgy rólam volt itt kép.ððð)
Az már más kérdés hogy a csaj szvsz ronda , nem ugy mint én 😛PPPP
köszönöm kedves
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
ha mindenkinek csak egy x akkor valóban odabasz a rendszernek 😄
Canon 450 D
Asus P5W DH Deluxe alaplap, Core Duo E6300 proci, 2 GB Geil Ram, Geforce 7950GT vidkari...
Asus P5W DH Deluxe alaplap, Core Duo E6300 proci, 2 GB Geil Ram, Geforce 7950GT vidkari...
Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.
hmm: cool
de az elsõ mikor nem mosolyog az a nyerõ wááá heniiii.. de lehet azért mert eléggé sárgák a fogai 😞
carpe diem
http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD
én is itt voltam basszus kár hogy nem láttam õket 😄
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
de bajsza már nincs, idén karácsonyra biztos borotvát kapott 😄D
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Hát nem úgy tûnik, mint aki csókolni akarja, hanem inkább, mint aki nem evett már 5 napja 😊
Canon 450 D