Partyarcok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a vámpír sztem sokkal szebb, fõleg így, hogy nem vigyorog
Sory #5219. Nyugi, mindenki tudja, hogy nem a külsõ számít. <#vigyor1>

ÁjjLe BoBBi
:o

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

krisztike
itt a balról a 2. csaj olyan ,mintha férfi lenne ...:-DDDDDDDDDDDD

1259-ben nincs is kepp :o

amúgy mge ki nem szarja le, h mi van Londonban?
és mit pofázol arra, h mi is így nézünk ki? :ð (amúgy rólam volt itt kép.ððð)
De pld. nézd meg a 1259-et. Két csaj nagyon fullos simán bemerném állítani õket akármilyen partyn megállnák a helyüket. De a csávó akit karolgatnak... pld. Londonba szerintem jó pár helyre be se engednék hanem hazazavarnák lefeküdni. Nagy általánosságban ez jellemzõ az összes képre nyissátok már ki a szemeteket. Ja, hogy ti is hasonlóak vagytok? Az gáz. 😊

Szega87
Egyik osztálytársnõm szerint : " Amenyire szépek a magyar lányok , annyira rondák a srácok "
Az már más kérdés hogy a csaj szvsz ronda , nem ugy mint én 😛PPPP

Attól független tisztába vagyok vele, hogy magyarországon nagyon jó partyk vannak mert a magyarok tudnak bulizni. Több DJ-nek is a magyar közönség tettszik a legjobban és szivesen jönnek ide. De ezek a képek... Gondolom, hogy nem azokon a bulikon készültek amirõl az utóbb írtam. Amúgy meg nem csak a fiúkat nézem de sajnos azok is szerves részei ennek a fórumnak és sajnos kritikán aluli az összes. Nagyon valósztínûnek tartom, hogy a külföldi Dj-k is csak a lányok miatt jönnek ide. 😊

Szega87
bocs nem tudtam hogy te csak a fiúkat nézed ... <#eplus2><#eplus2><#eplus2><#nevetes2>

Elnézést ha megsértettem valakit, természetesen az elõzõ hozzászólásomban a hímnemû egyénekre gondoltam és csak az utolsó kb. 50-100 db kép alapján. A többit nem láttam de ezekután szerintem meg se nézem. Vérszegény drogos senkiházi buzogányokat látok. 😊 Elnézést, én ezt látom...

Szega87
#5676 és #5653 között sok képet szúrtam be , ha ezek között se találsz kedvedre valót , akkor sajnálni tudlak csak ...

Ûristen! Végignézve itt a képeket egyetlen olyan embert nem látok aki szimpatikus lenne vagy akár szóbaállnék vele. Ezek a nagy rakás trágyák a partyarcok? Szépen nézünk ki mondhatom.<#taps>

nem zavar hogy lejárt lemez?

laslandes
ha nehezen is, de megbocsájtunk érte<#vigyor>

gabber_saviola
<#sir><#sir><#sir>
köszönöm kedves

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

geri15
ezt akarta, csak sajnos képként linkelt egy oldalt =.=

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

Sné Zsuzsa
én konkrétan egy x-et látok... <#confused>

ha mindenkinek csak egy x akkor valóban odabasz a rendszernek 😄

Canon 450 D

Sné Zsuzsa
sg sztárok 😊

Canon 450 D

Norbi5
ez nagyon ott van: <#nevetes1><#taps><#hehe> kicsit odabasz a srác a rendszernek!!

Sné Zsuzsa
hát nincsenek...én hetero vagyok <#bee1>

Canon 450 D

geri15
uccsó 300 kép >>

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

ÁjjLe BoBBi
ejh bazdmeg :\

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

desigo
szép gyerek
Viktorr

hehe hehe he haah

Lehet, de akkor is poén így a kép! 😄

Asus P5W DH Deluxe alaplap, Core Duo E6300 proci, 2 GB Geil Ram, Geforce 7950GT vidkari...

hosszú záridõn készült a kép és valaki közben elsétált mellette
Reaper
<#nyes>

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

Van mögötte baloldalt 1 szellem...vagyis én ott látok 1 átláthatófarmert, csávó keze a balzsebben... <#wow1><#wow2><#wow1>

Asus P5W DH Deluxe alaplap, Core Duo E6300 proci, 2 GB Geil Ram, Geforce 7950GT vidkari...

Piedon
Majdnem 4 napig nem volt róluk kép és milyen az, hogy már nem ugyanolyan ruhában jelennek meg??!! Hová fajul el már a világ, kéremszépen?!<#hehe><#idiota>

Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.

mosolyogva nemolyan szép:

hmm: cool

de az elsõ mikor nem mosolyog az a nyerõ wááá heniiii.. de lehet azért mert eléggé sárgák a fogai 😞

imádlak! <#puszis>

Buci
simán külön topicot lehetne nyitnee ennek a 2 buxának (amugy csak most tünt fel, simán VIP-k 😊)

carpe diem

LSL
Most azt kéne mondani, hogy már hiányoztak, de nem így van ...

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

Viva Eeelektro szilveszter
én is itt voltam basszus kár hogy nem láttam õket 😄
laslandes

laslandes

nxfn
hátezde kurvaszép

laslandes

Bliblibli
<#worship><#worship>

Matthew Prosac
karácsony elõtti a kép..<#wilting>, nekem már vagy október óta megvan <#kacsint>

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Met
LOL

de bajsza már nincs, idén karácsonyra biztos borotvát kapott 😄D

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

gabber_saviola
hihi

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Szega87
hehe

gabber_saviola
loptad a szmájlim 😄

gabber_saviola
neked mnincsenek ilyen képeid, kedves?

Szega87

Sné Zsuzsa
😄DDDD

Hát nem úgy tûnik, mint aki csókolni akarja, hanem inkább, mint aki nem evett már 5 napja 😊

Canon 450 D

lásd Galéria <#heureka>

Szega87
nem én vagyok

Matthew Prosac
Ez te lennél középen Szega?

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||