Partyarcok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JGTC
de csak a fejükre
(egyébként én is be akartam tenni õket csak nem voltam ilyen bátor 😊

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

JGTC
ezen két prcig folyamatosan röhögtem <#taps><#vigyor1>

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Matthew Prosac
zacskót nekik!

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

laslandes
mily gyönyörû táncoslányok <#vomit>

Mr. Anabolik

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Lteebee
kockahas?

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

desigo
kell a balhé?

Stifler mamája 😄 😛 <#vigyor><#idiota><#idiota><#idiota>

REAL MADRID

nagyiii 😄
Matthew Prosac
a taj-kártyája viszont már elég gyûrött lehet a sok használattól..

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

JGTC
jaja ennek a melle meg a szája a két legfeszesebb pontja <#vigyor4>

mateus33
Mit? A szilikonmellet?<#nevetes1>

Matthew Prosac
lol. azért meglepõdnél ha levennéd azt a felsõt. hajolhatnál a bokádig hogy felszedd...

mateus33
Biztosan sokat tornázik😄

Matthew Prosac
nézd a mellei milyen feszesek <#beka3>

Brigicsaj
40? <#idiota>

xD

mateus33
Fúúú bazzeg hány éves lehet az a baloldali?<#vigyor3>

fsgh
OMG!!!!!!!!!!!!!

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Szega87
<#wilting><#wilting><#wilting><#wilting>

JGTC

JGTC
VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁá!!!!!

desigo
így tuti,hogy jól megjegyzed😊
franc0
nagy ember, nagy kép...

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

Matthew Prosac
szép. és még direkt nagyméretû a kép is.. grat!

hmhm

{ V Á Á } silkroad: lvl 11

<#wilting>ÓÓÓÓÓKKÉJ<#fejvakaras><#banplz>

REAL MADRID

Matthew Prosac
következõt!

köszönjük, majd még értesítjük.

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

mikroalanyvagyok miko mit hova rakok ezért makroba adom mint a szlengprobamajom
leszólva vagyok,hanem a dzsoval vakon ,hallod a pléjert? kispestet pakolom..
"Fiúk, mielõtt elmennétek, még azt a rögzítõelemet ellenõrízzétek mégegyszer a jobbfelsõ traverznél!"

vagy nem ezt mondja?...😄DD

http://gaborszantai.co.uk/

Matthew Prosac
egy, csak egy legény van talpon...

JGTC
<#eljen><#merges2>

CheAteR88
szerintem akkor ha lehet akkor önarckép😄

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

dejóóóóó
akkor majd körbenézek 😊

-the invisible-

olyat csináltatsz, amilyet akarsz😊
mateus33
Dehogynem!😉

van dioptriásban is? gondolom nem.. <#szomoru1>

-the invisible-

CheAteR88
thx

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

mateus33
Én Fotex optikába járok a kontaktlencsémmel,ott van ezerféle színû és mintázatú,nagyon komolyak!

CheAteR88
de nem tudom hol lehet venni ijet mert már egy éve kb keresem😞

mateus33
Komolyak az ilyen kontaktlencsék,bár vannak sokkal durvábbak😊

CheAteR88

CheAteR88
miez tiniparti ketrecben😄

Random work
Mekkora egy marhaság ez.

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Szega87
kemény 😄

Guer
😄DDASS😄sa😄 dehülyevagy... 😄D

Zetorg
nem ismerlek, csak tippeltem 😊

mateus33
Bírom,mikor jó csajszikák hülye pofákat vágnak😄

laslandes
cumizás közben megijesztették és sokkot kapott?<#nemtudom>