Partyarcok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na meg mindenki öltözzön az egyéniségéhez,stílusához megfelelõen,ne mások ízlése szerint.
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

BUDA > miskolc.
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

http://gaborszantai.co.uk/
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
Egy londoni haverom mondta h õ azért használta mert nem tudta eldönteni h sportosabb vagy elegánsabb ruhában jön-e be jobban a csajoknak ezért 4 egymást követõ hétvégén 2-2 alkalommal ugyanolyan stílusú ruhában nyomta vmelyik clubban, aztán utána a számok alapján levonta a következtetést.
Remélem így már világos mindenkinek h mire is való igazából a clicker.
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
BUDA > miskolc.
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Szerintem meg ne legyen Dudits rajta , max Brigi , de a Vámpir cicák mindecképp 😄
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Meg a sok lúzer megy a suliba,mutatja havernak,hogy 187et klikkelt,és akkor rajcsávó lesz?<#vigyor3>#vigyor3>
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A képen Axe reklám csajok kezükben clicker!
és ez miatt raktam be a képet:#8391-#8396
REAL MADRID
REAL MADRID
és a reklámnak az a lénege hogy a biztonsági õr sokkal többet kattolt mint a Ben Aflack és ezt az axenak köszönheti😊
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
http://gaborszantai.co.uk/
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?