Partyarcok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mateus33
Sztem is,mert lehet,hogy annak a csajnak,akivel egy hullámhosszon lennének sportosan jött be jobban,de a legtöbb csajnak meg elegánsan,így így öltözik😄
Na meg mindenki öltözzön az egyéniségéhez,stílusához megfelelõen,ne mások ízlése szerint.

desigo
hasonlít egy pontyra😊
Szabi84
az elõzõn jobban nézett ki😄

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

így talán meg is jelenik:

gyonyoru D:

BUDA > miskolc.

Szabi84
<#vigyor0><#vigyor0><#vigyor0>neaggodj bestiftelném XD

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

hónalj stiftet?😊

http://gaborszantai.co.uk/

Szabi84
a baloldalinak adnék...<#ravasz1>

desigo
De a Brigi még nem nyilatkozott

Tehát hallgatás beleegyezés!
Gabesz amd64
mért a Brigi 100%-ra megmondta,hogy õ az?

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

ez dekurvanagy hulyeseg. :C

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

magus
es mi lett a tortenet csattanoja, hogy szerzett tobb pontot?^.^

desigo
beépített ember-e vaty aki elterel minket😊
desigo
az igen😊
francois
Na akkor elmagyarázom mire használják a clicker-t, nem arra h számolják h hány csajhoz mentek oda vagy h hány csajjal ismerkedtek meg és ezt mutogassák másoknak, ez arra való h számold magadnak h egy este alatt vagy akármilyen idõintervallum alatt hány csaj mosolyog rád vagy bármi más nonverbális flörtölést észlelsz.
Egy londoni haverom mondta h õ azért használta mert nem tudta eldönteni h sportosabb vagy elegánsabb ruhában jön-e be jobban a csajoknak ezért 4 egymást követõ hétvégén 2-2 alkalommal ugyanolyan stílusú ruhában nyomta vmelyik clubban, aztán utána a számok alapján levonta a következtetést.
Remélem így már világos mindenkinek h mire is való igazából a clicker.

Gabesz amd64
Õ nem a Brigi.

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

pedig kene, mar volt is szo rola -.-

BUDA > miskolc.

Matthew Prosac
poén volt <#vigyor>

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

desigo
a dizsiben röpköd😊
Szega87
ondó ? spermium ?

desigo
mi van az arcán?

desigo
jaja
ikrek powa😊
Szega87
Laslandes tud bannert csinálni , kérdés megcsinálja e !?? 😛PP
Szerintem meg ne legyen Dudits rajta , max Brigi , de a Vámpir cicák mindecképp 😄

mateus33
<#merges2><#finom><#eljen>

desigo
Meg a Brigi is😊
Matthew Prosac
Jóötlet, Duddits mindenképp legyen rajta!!!!!!!!!!!!!!!! <#vigyor>

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

desigo
Valaki összedobhatna valamilyen bannert😊
mateus33
Na meg akinek el kell (vagy el akar) számolnia vkinek/vkiknek,az elég nagy önbizalomhiányban szenvedhet,mert én nem a haverok miatt megyek oda egy csajhoz,hanem mondjuk mert kapcsolatot akarok kialakítani vele,nem csak clickelgetni😄DD

mateus33
Na ez az,ettõl csak még komolytalanabb lesz az ismerkedés az ilyen gyökereknél.

Szega87
de az nem flört ha rámosojogsz a csajra azt elhuzol , szvsz itt a tévedés <#kuss>

Matthew Prosac
Igen! <#alien>

mateus33
De amúgy sztem marha nagy baromság,mert ha vki nemtudja megszámolni hány csajjal ismerkedett meg egy este alatt,akkor ott gáz van,mert az nem csajozás,h odamegyek minden csajhoz,s klikkelek egyet<#zavart2>
Meg a sok lúzer megy a suliba,mutatja havernak,hogy 187et klikkelt,és akkor rajcsávó lesz?<#vigyor3>

Szega87
<#wilting>

Punker
liftes fiú bazzeee 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

mateus33
Ez marha jóóóó😄D

Matthew Prosac
Jacko-t megint operálták? /fölülrõl lefelé a második kép/

desigo
jah vágom

thx
jahh vmi olyasmi!

A képen Axe reklám csajok kezükben clicker!

és ez miatt raktam be a képet:#8391-#8396

REAL MADRID

<#eljen><#taps><#puszi><#nyes><#nyes><#nyes>😄DDDDDDDDDD

REAL MADRID

fsgh
azza számolja hogy háy csajjal flörtöl vagy hánynak teccik...(asszem)
és a reklámnak az a lénege hogy a biztonsági õr sokkal többet kattolt mint a Ben Aflack és ezt az axenak köszönheti😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

desigo
De tényleg mi az?
desigo
😊))))))))
mateus33
Jaja,kb. 2 éve voltak Debrecenben,a Fõnix csarnokban😊

<#taps>

http://gaborszantai.co.uk/

5w0rdf15h
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDddddddddddd LOÁL 😊

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

lálö

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

DanielT
LOÁL! 😄