Partyarcok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#ejnye1><#hehe><#hehe><#eplus2>
A srácnak (a háttérben) is tátva maradt a szája mikor meglátta hova jött :-D

Hát kérlekszépen, arca kedves, de semmi különleges, fogai kifejezetten elõreállóak (vagy csak nem tudja becsukni a száját), melle nincs, az alakja egyébként jó, seggét sajnos nem láttam, pedig az még fontos lenne...
Dióhéjban ennyi, ettõl lesz egy átlagos (ami nem azt jelenti hogy rossz) csaj.
És igenis, az igényem nekem e fölött van, a barátnõm pedig meggyõzõdésem, hogy szebb mint õ.

-the invisible-

Sziasztok lányok, kértek nyalókát?😊))

(8 év letöltendõ)

http://gaborszantai.co.uk/

A kis "ártatlanok"<#vigyor1>

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Azért kiváncsi vagyok, hogy anyuci tudja-e, hol kódorog szombat esténként a 10 éves kicsi lánya... <#wow1><#wow2>

Botond
lol
- Hány évesek vagytok? Tizen-....????
- (...kettõ)
😊

O.O:ð
ban?😛

Nagy tömeg lehetett a bulin 😊

tekkk2*
tekk
GanXstaZoleeWrk
mivan itt? elaludtak a szoliban? 😊 fölleg a jobbos 😄

GanXstaZolee#2709

szerintem nem, szerintem mindkettõ ua. kategória - jöhetnek, ÁFA nélkül😊

Csacsi
Hát szerintem is átlagos a lány. A #9915-ben lévõ lány sokkal szebb szerintem.

De hát ízlések és pofonok.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

gabber_saviola
persze tolnám akkor, ezt nem is tagadtam 😛

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

negyedik leányzó elég hangsúlyosan fejezi ki, hogy csíííííz :-)

GanXstaZoleeWrk
mért is nem járunk studioba 😄 Face kontroll mi? 😄DD

GanXstaZolee#2709

GanXstaZoleeWrk
melleket már növesztett igy asszem döntött. 😊

GanXstaZolee#2709

Jobboldali meg nem dontotte el, hogy fiu vagy lany? 😮)

GanXstaZoleeWrk
ne vitazzatok jó suna az és kész ha elmulik 18 akkor tolná mindenki nem kell a rizsa 😄

GanXstaZolee#2709

sorry, az a hsz elkerülte a figyelmem <#worship>

gabber_saviola
nem a fotók alapján, csak nem figyeltél elég jól inkább csak irónikus megjegyzésedre gyúrtál

...ha figyeltél volna akkor láthatnád, hogy a #9960 válaszoltam

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
semmi olyan hangnemem nincs ami sértõ lenne, ha úgy érszed sry

átlagos sunának is lehet szép a szeme, haja, szája, vagy lehetnek jók a mellei, de mind1 ha nem tudod hogy miért több mint egy átlagos akkor mind1 😛

JCSR ODIN
Ne vicclej már ez e lány ténlyeg gyönyörû. Én pl. megnéztem róla a többi képet is és nagyon tetszett. Nagyon szép ápolt, halványbarna bõre van, csini pofija, csillógó szemei, sexi alakja stb. Jó persze ezen gondolom dob egy csöppet a make-up is, de sztem anélkül is kétség kívül szép kis hölgyemény, fõleg azzal a 16 évével 8)

NYuSZ-MuSZ OD!NYuSZ !!!TATTER FOR PRESIDENT!!!

A fotó alapján vontad le a következtetést, hogy "a suna azt gondolja, hogy övé a világ" ?
Gratulálok <#taps><#taps>

Nos, gondolom tisztában vagy azzal, hogy egy ilyen kérdést nem lehet megválaszolni! Azt meg tudod mondani, hogy valaki miért nem tetszik, de azt nem, hogy miért szép. Szóval milyen választ vársz, hogy szép a szeme, a haja a szája, vagy jók a mellei? A csaj úgy ahogy van szép, és 10 emberbõl 9 ilyen véleményen van a fotó alapján.
Aztán, a hangnemedet csillapítsd lécci, asszem nem adtam okot, erre a stílusra. <#ejnye1>

gabber_saviola
egy 16 éves kiscsaj akit körül rajonganak a 17-18 éves nagyfijukák, és ettõl a suna már azt gondolja hogy övé a világ......csak még Õ nem tudja, hogy a topponmaradáshoz elég sok "kilincset" kell még megfognia

gabber_saviola
kérdeztem.....megpróbálsz netán a kérdésemre válaszolni?

Ahol élsz ilyenek az átlagos lányok, akkor irigyellek :-)

gabber_saviola
miért és miben lenne több mint egy átlagos suna? <#wilting>

Elusive
ha ilyen képeket rak fel magáró iwiwre, akkor ne csodálkozzon h baxogatják...

Hát igen, van akinek semmi sem jó, fogod te még lejjebb venni az igényeidet...<#ejnye1> Ha csak nem vagy egy dzsordzs klúni <#ravasz1>

lol
nekem amúgy nem tetszik ez a lány.. sztem teljesen átlagos

-the invisible-

mateus33
Van a Dundika meg a Keskeny😊

Én még nem hallottam errõl a Keskeny Anitáról... Valaki felvilágosítana? <#vigyor>

-the invisible-

mateus33

mateus33

Cutter, ennyire azért ne személyeskedjünk... ez nem társkeresõ. Egy aranyos kislány, de sajnos még nagyon kislány 😉
Ha tudod, akkor moderáld ki az iwiw-es címet, mert így is unja, hogy minden balfasz baszogatja, és az ilyen nyomik miatt felesleges, hogy kilõjje magát onnan.
5w0rdf15h
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdddddddddddddddddddddddd lol 😊)))9

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Lockheed
Áááááá! 😊)

Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide

gabber_saviola
neki is kidagad az ér sz@rás közben a nyakán.....

Nem a tesója... xD Közös ismerõs... =)
isaszeg beszt picsak

BUDA > miskolc.

mateus33
Rendben,kérdezzük meg KillAir-t!😊
Õ a tesója?😄

KeKKSZike
Utálom az ilyen kis qurvákat!

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

Látásból ismerem csak (reggeli vonat rlz)... Haverok ismerik közelebbrõl is...

De szerintem kérdezzük meg KillAir -t!<#hehe>