Partyarcok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

az a tatter luvnyája<#ejnye1>

franc0
"egyébként meg szerintem a legtöbbjük ápoltabb mint mi vagyunk"

ez egy sztereotípia, amit sürgõsen ki kéne irtani.

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

franc0
részemrõl a 4. kép

asszem ezek meg nemvoltak <#vigyor2>

asus p5k se, c2d [email protected], 4gb ddr2, 1.7TB hdd, leadtek 8600gt extreme, LG M228WA MSI s270, 30d,,85/1.8,50/1.8mk1,430ex,tamron 28-75/2.8,sigma 18-50DC,cokin szurok,m42 uvegek

engem a látvány éppen eléggé zavar <#vomit>

a homikat se kell bántani, mert maximum ferdén néznek ránk, de nem nagyon zavarnak a látványon kívül sok vizet...
egyébként meg szerintem a legtöbbjük ápoltabb mint mi vagyunk
mindemellett ez hátrányos megkülönböztetés, ami nem menõ a unijóban...elvileg
nem aktivista vagyok, csak látni is kell nem csak nézni

violence can be used for good - JUSTICE

magus
nem tudtad, hogy itt mindenki Brad Pitt? Teljesen jogosan fikazhat mindenkit, hisz ezeknel sokkal jobbakkal hozatja nap mint nap a sort a hutobol. Meg veletlenul sincsenek geekarcok errefele vagy csak olyanok akik csak egy George Clooneyk es nem Pittek mert akkor ugye nem lenne jogos...

Mondjuk nem tom ez mér lett trend, hogy a jó csajokat akiknek az értelmiségi szintjükröl semmit nem tudni(Itt nem olyanokra gondolok mint ez a 15 éves csaj, mert õ azért írt sokmindent ami nem sok jót sugall, de õ meg 15 éves..na mind1), azt fikázni kell...sokan a fikázok közül sztem még puncit se fogtak, NEM HOGY jó csajét<#banplz>
Meg volt csomó aranyos csaj után ilyen, hogy "bottal sem nyulnék hozzá"...jééé...öreg..azt se tudja, hogy te a világon vagy<#whatever>
Valóságban elõtted ott állna mondjuk egy cicifixben meg tangában azt hiszem dobnád el azt a botot, aztá vennéd a másikat a kezedbe...persze lehet, hogy neki lenne kifogása<#hehe>
Szal azért mindig magatokhoz mérjétek a másikat!Saját magadnál jobbat semmi esetre sem...de még adott esetben a rosszabbat, aki mondjuk semmi kirívót nem csinál, sem kéne kapásból nem-embernek tekinteni!
Persze az ilyeneket akik 200 ftost lengetnek azokat nem kell ebbe a kategóriába venni<#nyes>
Ez az én kis magánvéleményem! Lehet fikázni ezt is<#hehe> Akinek nem inge...

franc0
gratulálok az úrnak.

én speciel a fiatalabb csajokkal nem foglalkozom egyáltalán.

franc0
csak az sg-n trend

franc0
szívembõl szóltál

kulabácsi
miért nem tetszik a seggük??😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

I.C.ram
Törvényben írják elõ, hogy minden dizsiben kell lennie legalább 5-6 pár buzoidának? Vagy fejpénzt kapnak értük?
egyébként a halálfej is menõ csak nem a diszkókban...<#vigyor4>

van, GFC és HFC néven futnak

VinylToy
A fekete a menõ, meg legyen rajta legalább egy halálfej mi? 😄

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

VinylToy
Ti mind a Zóbkatyának dolgoztok? Hogy ismeritek a divatot. 😄

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

sziasztok,

vegiglapozgattam ezt a forumot, mert tudomast szereztem rola 😊 ugy a 140. oldalig ..
par kerdes:

heninek/gabinak is van valamifele funclubja?😊
esetleg a tobbi kisholgynek (viragot kiveve, mert rola talaltam mar)

+1 tolem nektek 😊

asus p5k se, c2d [email protected], 4gb ddr2, 1.7TB hdd, leadtek 8600gt extreme, LG M228WA MSI s270, 30d,,85/1.8,50/1.8mk1,430ex,tamron 28-75/2.8,sigma 18-50DC,cokin szurok,m42 uvegek

Gratulálok. Fizetnének se mennék ki az utcára (emberek közé) rózsaszín ingbe.

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Krezga
Tényleg nem lehet megmondani,én csak ráhibáztam😊
sztem ruha alapján nem lehet megmondani ki micsoda...
a rózsaszín meg ha nem rikító nagyon jó szín csak az a baj, hogy a fehér bõrrel nem megy...
és a srác nem igazán barna...
<#vigyor3><#vigyor3>

Fido4life
Mindenre fény derül 😛PPPP

Krezga
látod, látod a rózsaszín inge elmondta, hogy ilyen😊
Krezga
hja...(és rózsaszín ing van rajta..)
Fido4life
És ráadásul ferdehajlamú (is)

Fido4life
Aki nyomi is..

Fido4life
Amúgy meg 19 éves barátja van.. <#kuss>

Fido4life
Jah már volt.. 😊

Fido4life
"Aztaaaaaaaaaaaa!!!!Szálljatok már le rólam féltékeny ribancok!!!!Szeretnétek ti így kinézni!!!Szánalmasok vagytok!!!Az a bajotok hogy ti soha az életben nem fogtok így kinézni...ennyit errõl!Na capp capp!!!" <#nevetes2>

Fido4life
Lehet.. <#nevetes1>

mateus33
Lehet neki jobbak jutottak eddigi élete során😄D

Eve Angel méltó utódja ;-)
majd szóljatok, ha lehet tölteni a casting videot <#pias>

Fido4life
Nem azért emberek, de sajnos elkell könyvelni, hogy ma már az lett a trend hogy a jó csajokat kell fikázni... Nem tom még régen, amikor nyílt a HFC valami IQ Bajnok írta hogy egy Hétköznap Csaj a sok közül.. A Heni !! Hát elsõre fogtam padlót..

franc0
azigen

Helyes! Azé tud az öreg :o)

VinylToy
Mr Westbam! <#eljen>

JCSR ODIN
azt nehéz lesz neki kinõnie, hogy más nõk basztatják, mert tudja magáról, hogy csini 8) Jó gondolom megvannak a saját dolgai, ami miatt ez kialakult, de nem kell félteni a többi õt basztató csajt sem az tutti.

NYuSZ-MuSZ OD!NYuSZ !!!TATTER FOR PRESIDENT!!!

Matthew Prosac
Védelmére szóljon hogy még növésben van és ha jó közegbe kerül (nemfog) akkor még kinõheti!

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

JCSR ODIN
Védelmére szóljon az a tény, hogy a nõk iszonyat mennyire irigyek és utálatosak tudnak lenni, ha látják, hogy van egy csaj, akiért odáig vannak a pasik és ha ez lány még tudja is ezt magáról.

NYuSZ-MuSZ OD!NYuSZ !!!TATTER FOR PRESIDENT!!!

Matthew Prosac
Fényképe alatt alul:
"Aztaaaaaaaaaaaa!!!!Szálljatok már le rólam féltékeny ribancok!!!!Szeretnétek ti így kinézni!!!Szánalmasok vagytok!!!Az a bajotok hogy ti soha az életben nem fogtok így kinézni...ennyit errõl!Na capp capp!!!"

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Jáj <#wilting>

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

CeeZee
Hulk!

\"Egy valamire való országnak saját söre és légitársasága van. Az sem baj, ha van futball-csapata, esetleg atombombája is, de a sör a legfontosabb.\"

laslandes
pár év múlva mehetsz Pierre bácsihoz castingra...

JGTC
jogos a kérdés 😄DDDDDDDDDD friss hús na kii akarja?

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

degenerator
itt minden oldal kamu szinte

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

GanXstaZoleeWrk
csak azt nem értem hogy a szülei hol vannak ilyenkor?

A 22 éves szilikonos babyt meg lehet fikkantani én is jót röhögtem az elemzésen de átütném mint parasztbácsi a rohadtbádogot az egyszer fix 😄

GanXstaZolee#2709