Partyarcok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez egy sztereotípia, amit sürgõsen ki kéne irtani.
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
asszem ezek meg nemvoltak <#vigyor2>#vigyor2>
asus p5k se, c2d [email protected], 4gb ddr2, 1.7TB hdd, leadtek 8600gt extreme, LG M228WA MSI s270, 30d,,85/1.8,50/1.8mk1,430ex,tamron 28-75/2.8,sigma 18-50DC,cokin szurok,m42 uvegek
egyébként meg szerintem a legtöbbjük ápoltabb mint mi vagyunk
mindemellett ez hátrányos megkülönböztetés, ami nem menõ a unijóban...elvileg
nem aktivista vagyok, csak látni is kell nem csak nézni
violence can be used for good - JUSTICE
Meg volt csomó aranyos csaj után ilyen, hogy "bottal sem nyulnék hozzá"...jééé...öreg..azt se tudja, hogy te a világon vagy<#whatever>#whatever>
Valóságban elõtted ott állna mondjuk egy cicifixben meg tangában azt hiszem dobnád el azt a botot, aztá vennéd a másikat a kezedbe...persze lehet, hogy neki lenne kifogása<#hehe>#hehe>
Szal azért mindig magatokhoz mérjétek a másikat!Saját magadnál jobbat semmi esetre sem...de még adott esetben a rosszabbat, aki mondjuk semmi kirívót nem csinál, sem kéne kapásból nem-embernek tekinteni!
Persze az ilyeneket akik 200 ftost lengetnek azokat nem kell ebbe a kategóriába venni<#nyes>#nyes>
Ez az én kis magánvéleményem! Lehet fikázni ezt is<#hehe>#hehe> Akinek nem inge...
én speciel a fiatalabb csajokkal nem foglalkozom egyáltalán.
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
vegiglapozgattam ezt a forumot, mert tudomast szereztem rola 😊 ugy a 140. oldalig ..
par kerdes:
heninek/gabinak is van valamifele funclubja?😊
esetleg a tobbi kisholgynek (viragot kiveve, mert rola talaltam mar)
+1 tolem nektek 😊
asus p5k se, c2d [email protected], 4gb ddr2, 1.7TB hdd, leadtek 8600gt extreme, LG M228WA MSI s270, 30d,,85/1.8,50/1.8mk1,430ex,tamron 28-75/2.8,sigma 18-50DC,cokin szurok,m42 uvegek
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
a rózsaszín meg ha nem rikító nagyon jó szín csak az a baj, hogy a fehér bõrrel nem megy...
és a srác nem igazán barna...
<#vigyor3>#vigyor3><#vigyor3>#vigyor3>
majd szóljatok, ha lehet tölteni a casting videot <#pias>#pias>
NYuSZ-MuSZ OD!NYuSZ !!!TATTER FOR PRESIDENT!!!
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
NYuSZ-MuSZ OD!NYuSZ !!!TATTER FOR PRESIDENT!!!
"Aztaaaaaaaaaaaa!!!!Szálljatok már le rólam féltékeny ribancok!!!!Szeretnétek ti így kinézni!!!Szánalmasok vagytok!!!Az a bajotok hogy ti soha az életben nem fogtok így kinézni...ennyit errõl!Na capp capp!!!"
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

\"Egy valamire való országnak saját söre és légitársasága van. Az sem baj, ha van futball-csapata, esetleg atombombája is, de a sör a legfontosabb.\"

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)