Partyarcok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem OFF, ezek az igazi Partyarcok😊

http://gaborszantai.co.uk/

😊)) Jump, jump 😊
Szétoffoljuk a topikot :S

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

I.C.ram
I.C.ram
Kris Kros? 😄
RIZLA
JAH... RETRO POWWA 😊

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

Múlt héten sikerült megszereznem az Ice Baby filmet qrva jó minõségben, fel is digiztam gyorsan DVD-re 😉
NaNoKuTyA
ezek a mai fiatalok állandóan a nagyszülõk ruháiból kukáznak???

\':..:\'

Az Elit alakulatban jatszott egy srac aki kurvara ismeros volt. Aztan kiderult hogy Mark Wahlberg tesoja es egyben a New kids on the block tagja volt. A filmben nagyon tetszett a jateka pedig annakidejen nem birtam a zenejuket. Felnott es normalis lett. Jah es jatszott a Furesz 2-ben is. O volt a zsaru.

Volt bizony, általános 7-es voltam(1991) mikor elöntötte az osztály csajait a nkob mánia. Ráadásul akkoriban volt csere osztálylátogatás Kanadával úgyhogy hoztak is egy zsák polót, kitûzõt stb.<#wilting>

Nagyon szerettem 😊 Elõfordul velem, hogy a mai napig is meghallgatom egy kis mc hammer/vanilla ice/de la soul kombinációval.

nem Marky Mark And The Funky Bunch?

16 éves... Attól tartok nem a te korosztályod... <#rolleyes>
gabber_saviola
volt ilyen csapat is -.-

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

nám ^^

east 17 talán?

Na õk kik ? 😛

az nagyon ott volt😊

Informer, you no say
that's who I'm gonna blame
a licky boom boom down
Detective man said Daddy Snow
I stabbed someone down the lane
a licky boom boom down

desigo
nem tom én minden esetre beképzeltem az ágyamba😊
I.C.ram
Stakka Bo - Here We Go is jó volt abban a stílusban 😊
I.C.ram
Az melyik is?
Snow - Informer volt még a király

a No Limitet igen, de a Tribal Dance-t már nem😊

I.C.ram
Azért a Snap se volt kispályás. Két sokkal durvább slágere volt. Az egyik The Power, másik pedig a Rhythm is a Dancer, ez a két sláger messze verte szerintem No Limitet 😊
ez nem az a beképzelt csaj?

Fido4life

😄DDDDDDDD

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

JGTC
lol 😄D

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

desigo
<#nevetes1><#nevetes1>
RIZLA
😄DD

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

d&b pári beadja 😉
mateus33
"Ott is van még egy! Tapossad gecie"

OrioN the S
😄DDDDDDDDDD

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

RIZLA
ide esett Rozi, ne szivass....!láttam paszki...de hol lehet ?!

Lteebee
Az emberek mindent meg tudnak szeretni, ha megfelelõen sokat hallgattatják velük.

Pár év múlva a mai szirszarokra is lehet majd bután ugrálni, ha eleget hallgatunk gagyi rádiókat.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

anno nagy mûvet alkottak ezek a zenekarok/elõadók: 2unlimited,masterboy,mr.president,capella,dj bobo,dr. alban, e-rotic,Captain Jack(R.I.P.), Scatman John(R.I.P.)...

és ezek a számok mai napig olyanok, hogy szívesen hallgatja õket az ember. a mai progressiv zenei világban már érdekesen hangzanak, de szerintem még mindiog nagyon jók. és bulikban is látom, hogy igazából nagyot, felhõtlenül ezekre tudnak az emberek partyzni.

tokio hotel: anno legalább az ideál fiúzenekar, aki a kiscsajokat hevítette a take that volt. õket se néztem sokba, de legalább normális kinézetük volt. nem ilyen manga nyomott gyerekek. én most láttam õket elõször, de lesujtó, hogy ma erre buknak a kiscsajok...
fiuk.lányok priviben lehet jelentkezni nálam extrám hajakért,ingyen és bérmentve de csak akkor ha nagy átalakitásról van szó .csak egy picit szólhattok bele ,hogy milyen legyen ,szóval beválalósak jelentkezzetek😊))

asus p5k se, c2d [email protected], 4gb ddr2, 1.7TB hdd, leadtek 8600gt extreme, LG M228WA MSI s270, 30d,,85/1.8,50/1.8mk1,430ex,tamron 28-75/2.8,sigma 18-50DC,cokin szurok,m42 uvegek

GanXstaZoleeWrk
melllesleg rendben van.

GanXstaZolee#2709

Botond
Azért volt egy pár a Snapnak is,de valóban nem egy súlycsoport.
...és ugye a 2Unlimited énekesnõjének volt egy erõs "jellemvonása":

desigo
Nono no nono no nono nono technó limit😊
a Snap-nek hány befutott slágere volt? 1?
...talán 2?

és a 2 Unlimitednek? nem egy súlycsoport😊

Get Ready for this, Let the beat control your body, Workaholic, Tribal dance, No Limit, Twilight Zone, No One, Jump for Joy, The Real Things, Nothing like the rain, Faces... stb... stb...

nekem még 2 Unlimited pólóm meg kispárnám is volt, vazze😊

nyami
de a tokio hotel tagjai buzik <#wow3><#zavart2>

magus
bazz, ide ha bejon az ember nagyreszt echte buzikat lat, nem ilyen 14 eves kislanyokat fiu ruhaban pattogni vmi szar poprockra. rakjatok be buzikat vagy akarmi de a tokio hoteltol hanyok, eredendo bun h azok elnek, plane h nemetul enekelnek.

(azt, hogy a rammstein jo nemet zene nem tudom ki mondta, de meg is erdemli hogy azt hallgatja)

RatBaG
épp ezt akartam én is megjegyezni, az a középsõ zámbo gyerek. nár mintha kerekedett volna a feje <#fejvakaras>

Per Aspera Ad Inferi.

I.C.ram
Hááát 😄 elég primkó szám! 😄 Van orig Snap! cdm is ám! 😄
OrioN the S
egy delfin D:

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

mateus33
"Kettõt találhacc mi van a jobb kezemben!"