Partyarcok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egyre lejjebb züllik a fiatalság <#wilting>#wilting>
a fehéringes ?
jobbos,elég nice😊
prá

sztem trafó
ez MI?
playmate nyuszilány?
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
uhh, azok a szemek
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
nem, õ csak felemelte a fejét, hogy ne látszódjon a tokája
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
fájóslábú?
erre nem is gondoltam, pedig tán' még találóbb <#vigyor>#vigyor>
helyi menõcsávó 😊
elõször azt hittem, a feketepólós hmcs egy söröskorsóval egyensúlyozik a fején <#vigyor3>#vigyor3>
ez nem a "fájoslábú" Andika? Chriss csaja is volt asszem egy ideig..
- Lefotoznál? - Nem..
helloszia

Nekem a hang alapján úgy tûnt, mintha buli közelében készült volna és nem a kocsiból szólna a zene. Elnézést kérek mindenkitõl.
(Csak nem szeretem, ha idióta szülõ bohócot csinálnak a gyerekükbõl.)
(Csak nem szeretem, ha idióta szülõ bohócot csinálnak a gyerekükbõl.)
ebbe egy gramm buli sincs, ezt akárhol akármikor felvehetik
Nemtudom milyen buli lenne ez, nyitva van a kocsi ajtaja, szól a zene nappal van. <#hawaii>#hawaii> egyebkent csúcs a kisember 😊
GanXstaZolee#2709
szerintem nagy sztár 😄
Ja, ezt látja a szülõktõl, hogy ezt kell csinálni zenére. Egyáltalán mit keres egy ilyen pici baba ilyen buli közelében...? nc
hallod ez sértés a puli-gazdikra, pl rám is nézve <#ejnye1>#ejnye1> <#vigyor3>#vigyor3>
a pulinak nem ilyen emós a szõre 😊
a pulinak nem ilyen emós a szõre 😊
ugye ??😊 szerintem is ... a sakktábla igazán praktikus viselet<#worship>#worship><#worship>#worship>
„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören