Partyarcok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
wáwáwá, a kesztyût eddig még észre se vettem! 😄DD
ez külön emeli a "hölgy" fényét 😄
ez külön emeli a "hölgy" fényét 😄
azt az arckifejezést.. 😄

Ne hazudj, hogy nem kennéd össze neki!😊
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
egykicsit benéztem😄...de én dugnám😄
prá
😄hát azért vonla mit tenni a vödrök közé<#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor><#lama>#lama>
prá
ennek a metzkernek még ruhában is iszonyat béna a melle, hol egy vödör <#kuss>#kuss> <#wilting>#wilting>
DiszkóSzaros Dzsúnior a háttérbe lámáskodik<#wow3>#wow3><#nemtudom>#nemtudom><#guluszem1>#guluszem1>

Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. [‡‡‡‡‡‡__]

biztos a ps miatt<#alien>#alien><#hehe>#hehe>
Ez fura. Azokon a képeken amik itt vannak a fórumban jobban néz ki mint amik a CKM-ben vannak. Meg más, valahogy nem hasonlít.
Hülye kérdésre hülye válasz
micsoda??-_-
Metzker Viki<#wave>#wave>
jobbos fini

jobbos fini

Pénteken, de csak fél 9-tõl 10:21-ig
mikor a jobb buliba menni?
péntek vagy szombat??mikor van több csaj😛?
péntek vagy szombat??mikor van több csaj😛?
<#szeret>#szeret><#szeret>#szeret>
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
offocska <#idiota>#idiota>
Megjelent egy új virus, amelynek neve: MUNKA!!!!
Ha munkát kapsz valamelyik kollégádtól, vagy fõnöködtõl, semmilyen körülmények között ne nyúlj hozzá!!!! Ez a virus teljesen megsemmisiti a magánéleted. Ha kapcsolatba kerülsz a virussal, azonnal vedd a kabátod, szólj két barátodnak és menjetek egyenesen a legközelebbi kocsmába virust irtani. Rendeljetek 3 italt, ismételjétek meg 4-szer, ez után tapasztalhatod, hogy a munka teljesen kitörlõdik az agyadból. Azonnal küldd el ezt a figyelmeztetést legalább 5 barátodnak. Ha azt veszed észre hogy nincs 5 barátod, akkor te már megfertõzõdtél a virussal és a munka irányitja az egész életed!!!
Megjelent egy új virus, amelynek neve: MUNKA!!!!
Ha munkát kapsz valamelyik kollégádtól, vagy fõnöködtõl, semmilyen körülmények között ne nyúlj hozzá!!!! Ez a virus teljesen megsemmisiti a magánéleted. Ha kapcsolatba kerülsz a virussal, azonnal vedd a kabátod, szólj két barátodnak és menjetek egyenesen a legközelebbi kocsmába virust irtani. Rendeljetek 3 italt, ismételjétek meg 4-szer, ez után tapasztalhatod, hogy a munka teljesen kitörlõdik az agyadból. Azonnal küldd el ezt a figyelmeztetést legalább 5 barátodnak. Ha azt veszed észre hogy nincs 5 barátod, akkor te már megfertõzõdtél a virussal és a munka irányitja az egész életed!!!
nemtom
ez a csaj a BAR 2.0-ból?
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.

<#ijedt>#ijedt>

0.001%
nem tudom láttátok e már azt a képet mikor ég egy ház, és egy kislány áll a sarokban, és ilyen brutális nézése van, mármint, ilyen szadista picit vagy nem is tudom 😄 akárhogy gugliztam nem találtam meg
amiért megemlítettem, mert szerintem a jobboldali lány mintha õ lenne 😄 vagy legalább is iszonyat hasonlít rá 😊 emlékeim szerint 😄
amiért megemlítettem, mert szerintem a jobboldali lány mintha õ lenne 😄 vagy legalább is iszonyat hasonlít rá 😊 emlékeim szerint 😄
Bazinga!
még van esélyük , hogy jó nõk legyenek
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
de ebben nincs semmi gáz... 12évesen nekünk is voltak sulibulik este héttõl este 9 ig.. kb mindenki így kezdte... fõleg akkor nincs vele gáz ha ilyen kis szolidak és nem hiszik magukat 18 éves kurváknak...
akkor off <#buck>#buck>
nem reklám, csak tájékoztatás : jan. 30-ától rise fm - fm 88.1 , most már Budapesten is !
nem, csak unokatesóm sulijának a honlapját néztem, és volt ott egy ilyen menüpont hogy "sulibuli" 😄 egybõl ez a topik jutott az eszembe 😄
és gondoltam beszúrom a LEGJOBB képet! 😄 had szenvedjetek ti is nehogy már csak én 😄
és gondoltam beszúrom a LEGJOBB képet! 😄 had szenvedjetek ti is nehogy már csak én 😄
Bazinga!