Partyarcok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. [‡‡‡‡‡‡__]

na vége büntinek
keresek esztétikus hölgyeket a fotók között 😊
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
PSP user n\' soon ps3 user too :)
PSP user n\' soon ps3 user too :)
agyonsminkelt tucatruhás pózk.rvák akik olyan menõk mert "picsiz" buliban rázzák a testüket
„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören
mert ez is csak vakura csunyul, mint az osszes tobbi..
- Lefotoznál? - Nem..
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Nikon D300 :) http://www.flickr.com/photos/goruckdesign
szombathely, szórakozóhely, rendõrség.
iszok, természetesen nem alkoholt, mert vezetek. rendõr odajön, mond vmi hülyeség sablonkérdést, és igazoltat mindenkit... jogsim van legfelül, azt adtam oda. kérdezi: kocsival vagyunk-e. mondom igen, már fittyent a is a szonda..
ez alapjaiban tök jó szerintem, de lehet nem belül kellene a szórakozóhelyen, hanem kívül, de legalább így a zsebtolvajok is vannak rezzentve 😊
.: mobilize.hu :.
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!