Partyarcok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ajánlok nekik 1 trendi nyakkendõt, esetleg kolumbiai nyakkendõt
<#nyes>#nyes><#whatever>#whatever>Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. [‡‡‡‡‡‡__]

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
prá
prá
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
#51014: <#wilting>#wilting><#wilting>#wilting><#wilting>#wilting>
#51019: <#wilting>#wilting><#wilting>#wilting><#wilting>#wilting>
Bazinga!
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Ha lenne rá elég kapacitás, akkor minden szórakozóhelyhez kéne egy rendõr, aki ellenõrzi a személyiket, és akkor tényleg nem tudnának bemenni.
Persze a fiatalok között is van különbség, valaki tényleg csak bulizni akar egyet (ezzel nincs is gond), míg mások lerészegedni, balhézni stb. Ezt meg ugye nem lehet kiszûrni. :S

prá
Csak gyõzzetek válgatni <#hehe>#hehe>
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
A valóság olyan illúzió, amit az alkohol tartós megvonása idéz elő.
A valóság olyan illúzió, amit az alkohol tartós megvonása idéz elő.