Partyarcok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Ramadamammy rapidrandi

- Argentinean Football Maniac - Asociación del Fútbol Argentino www.afa.org.ar
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
violence can be used for good - JUSTICE
Botondot meg hagyjad laca! Nem kell a feszültség!
\"Egy valamire való országnak saját söre és légitársasága van. Az sem baj, ha van futball-csapata, esetleg atombombája is, de a sör a legfontosabb.\"
ez jobb logó mint a terminátoros...
#15325 az ilyen szemöldököt meg ált géppel nyírják és nem trendi hanem😞figyelj botond!) - idióta<#eplus2>#eplus2><#hehe>#hehe>
violence can be used for good - JUSTICE
\"Egy valamire való országnak saját söre és légitársasága van. Az sem baj, ha van futball-csapata, esetleg atombombája is, de a sör a legfontosabb.\"
csíííííz!

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."