Partyarcok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Íme itt van 11 jóképû, izmos tatabányai Télapó, akik közül
válogathatsz!!!"www.muscleteam.hu
pont két éve regeltem, ahogy látom... ez nem lenne nagy szám, de az a poén, hogy igazából 2 évig szinte nem is jártam az sg-re 😄 és pont most, kereken két év elteltével aktiválódtam...
hm... ez mocskosul közérdekû infó volt xD
nahh... hogy ne legyek offtopik:
=)
Hardcore will never die!

Hardcore will never die!

Hardcore will never die!
Az ember változik, most jelenleg az ilyen zenék tetszenek. Persze ha elmegyek partyzni, akkor nem ilyet szeretek hallgatni (esetleg csinálni) hanem inkább a progressive irányzat jön be.

Íme itt van 11 jóképû, izmos tatabányai Télapó, akik közül
válogathatsz!!!"
www.muscleteam.hu
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
te burokban élsz?? ha szerinted wallas jó zenét játszik, akkor te életedben nem hallottál még igényes zenét. 27 évesen pedig ezt nem ártana pótolni...
-the invisible-

az 9-10 doboz 0,5l-es Arany Hordó, vagy 3 üveg kunsági tablettás😊
http://gaborszantai.co.uk/

٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿

eztet akartam

szavazzatok kell a 100 😊
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
NYuSZ-MuSZ OD!NYuSZ !!!TATTER FOR PRESIDENT!!!
Figyeljétek, milyen kancsal a középsõ tag!<#idiota>#idiota>
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
Állatok
cicam: SANYI, csotanyom: dhi (14 centis amerikai csotany)
Ezt csinálom, mikor dolgozom:
Jazz tancos, okleveles hentes
Ezt csinálom, mikor nem dolgozom:
szamtiogepbuzi vagyok , csajozok, de foglalkoztat a fiu-ferfi szerelmi kapcsolatok tanulmanyozasa, megismerese is
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
kicsi önkritikát gyakorolhat mindenki saját magán!!!
http://gaborszantai.co.uk/