Partyarcok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
egyébként télleg sokat változott
\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"
BUDA > miskolc.

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"
Menjél a piacra vagy az RTL-hez reklámozni.
Ha ezt nem tudod felfogni, akkor te vagy a szánalmas.
Unalmasnak lenni amúgy jó, szánalmas meg soha nem voltam, és nem is leszek 😛
8 hozzászólással elõbb raktad be ugyanazt.
Megnéztük,láttuk de többet már be ne tedd!
peace
aki még egy kis vidám bolondozos játékban is csak a rosszat, a reklámot, meg egyéb hülyeséget képzel bele.
Ez van sajnos ilyen alakok nélkül a forumok nélkülözhetetlenek.
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
Tanulni mindig érdemes, Mert egy idő után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk,A gyümölcsből PÁLINKÁT lehet főzni!
nem sikerült az abortusz?
lacikánál no humorérzék...
btw nagyon rossz az az oldal 😄
Hardcore will never die!