Partyarcok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[/cserf][/fülünyúl]
[/cserf][/fülünyúl]
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

.: mobilize.hu :.
Szerintem inkább utóbbi lehet. <#idiota>#idiota>
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

pl. a rokkerek többsége igencsak meg szokott sértõdni, ha egy kalap alá veszik a metált, a punk-ot, és az ezerféle, rock-ból kiinduló mûfajokat.
ezt szem elõtt tartva nem lehet azt mondani, hogy az összes mai elekronikus zene egyforma, MAXIMUM a más zenéhez szokott fülnek tünhet annak...
aki meg nem ért hozzá, és vaktában vagdalkozik, annak shut up, inkább ne dumáljon bele amihez nem ért.
Gondoltam jol sikerült a bemelegítés😄DDD
.: mobilize.hu :.

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

btw. nagyon egyetértek sharpshooter álláspontjával..
En az esetek ~90%-ban dnb-t hallgatok , de ha mas stilusbol meghallok valamit ami valamiert megtetszik nem fogom be a fulem <#idiota>#idiota> ... de azt hiszem megyek is keresek valami jo kis emot <#nevetes1>#nevetes1>
Én csak az ismerõseimbõl indulok ki. Nem az van, hogy minden stílusból csak a jó zenéket szeretik, hanem mindent, ami a populáris, amibe ugye több mûfaj beletartozik. És szerintem ez nem árulkodik kialakult ízlésrõl..
Én pl. trance-es vagyok, de meghallgatok mást is, fõleg elektronikus zenét. De nagyon ritka mondjuk olyan Hip-Hop, R&B szám, ami bejön (most fõleg ez a két stílus megy a pop-on belül is).
;DDDDD
V9ykn8_TZL0
És a szórakozóhelyek többsége is csak popra orientálódik, maximum azt denszesíti. :S (Legalábbis itt Békéscsabán ez így van.)
stílusom a higany és a whisky halálos kombinációja <#vigyor5>#vigyor5>
NYuSZ-MuSZ OD!NYuSZ !!!TATTER FOR PRESIDENT!!!
kicsit szélesebb a rálátásom a zenékre, bár bizonyos rétegzenéket biztos nem hallgattam még, de ha van HATÁSA, akkor mindegy, hogy milyen nép/ember, milyen eszközzel, milyen nyelven adja elõ - a lényeg a nagybetûs HANGULAT - és ez nincs meg manapság, sajnos a U2 újabb dalaiban éppúgy nincs, mint Scooterben, vagy 50Centben, minden populáris lett, ahogy Te is utaltál rá, de talán a múlt miatt a U2-t könnyebben meghallgatom, mint egy zenei múlttal/alapokkal/gyökerekkel nem rendelkezõ stílust😊
Én zenét tudok élethelyzetekhez is kötni, pl. keményebb rockot akkor hallgatok, ha szakadó esõben száguldok valahová - ez egyszerû hangulatfokozás😊
Olvasás közben nagyon jó Hans Zimmerman vagy Ennio Morricone...
Nem akartam vitát, vagy szócsatát - a dolog lényege az, hogy irigykedem fehérként az afrókra és latinokra a mozgáskultúrájuk miatt, mert amit mi, kaukázusi típusok csinálunk, az kicsit szánalmas rángatózás...
Láttam feka srácot berlini eseményen táncolni gépzenére és igencsak más szinten csinálta, mint a sok Hans és Jürgen😊
\"Nicholas Sarkozy, pourquoi ton pére a foi la Hongrie?\"
"Közép-Európában divatnak számító zene, az amire teljesen immunis vagyok😊" > A divatzene az a pop. Amiben minden mûfajból minden gagyi benne van. A lényeg, hogy folyjon a rádióból, tévébõl...
Bírom az olyan embereket, akik büszkén mondják, hogy "minden zenét szeretek" mert ezeknek általában (nem mindig, de az estetek nagy részében 😊 semmi stílusuk, meg saját véleményük> Hallgatják azt, ami mindenhonnan szól.
nah ez az, egy kalap alá veszel mûfajokat, amiknek semmi köze egymáshoz...
ilyen alapon a hooligans-t is besorolhatjuk a Rammstein mellé, mert mindkettõben van gitár 😊
egyszerûen nem szereted az újabb keletû elektronikus zenéket, ennyi 😉
az általad felsorolt emberkéket ismerem, sõt akaratomon kívül már hallottam is a "termékeiket" - én is leestem a székrõl és sírva könyörögtem a kikapcsolásért😊
nekem a ZENE más: mindegy, hogy feka, latin, európai, ázsiai - de lennie kell benne vminek, amivel nem csak az adrenalinszintre hat a töménytelen bpm-mel...
pl. ott a kõkemény, igazi, poltikai rap, aminek mondanivalója van, de attól a hátamon is feláll a szõr - a másik véglet mikor a feketére design-olt goth énekes vért maszatol az arcára és az angyali szerelemrõl énekel egy dízelmozdony hangján😊
de mindgyikben van számomra vmi elfogadható - ellenben a trance/progressive/house/techno/goa/stb vonalban semmi (bár a goa-ban van néhány elem ami bejön) - egyszerûen az ütem miatt fizikailag hat, de azontúl semmi, egy idõ után inkább zavaró és fárasztó...
félre ne érts, meghallgatok mindent a holland DJ-mágusoktól kezdve a bronx-i rap-en keresztül a skandináv gitárzúzásig, de pont ez a mai, Közép-Európában divatnak számító zene, az amire teljesen immunis vagyok😊
Amúgy számomra az is furcsa, ahogy a kultúra erre rátelepszik: itthon magamutogatássá fejlõdött, mindenki saját magát menedzseli a szórakozóhelyeken, ellenben egy angol klubban az általad is kedvelt (vagy más zenék) teljesen máshogy hatnak az embrekre - legtöbben a szórakozás és a társaság tényéért mennek bulizni, a közös a zene, amit kedvelnek és mindezt kultúráltan - öltözködésre, bõrszínre, nemi identitásra utaló szelekció nélkül...
és itthon?
valakinek nincs jobb egy techno-s õrjöngésnél, vki rockra zúzna állandóan, vki a denszgagyit csipázza, stb stb...
én személy trance-es vagyok, amirõl kb a fiatalok 95%-a azt sem tudja, hogy mi az, kicsoda egy Armin Van Buuren, Markus Schulz, Above & Beyond, és fogalmuk sincs, milyen zenét is takar ez...
érdekes módon viszont amikor odaadok mondjuk vmelyik rocker, denszes, stb havernak valami ilyen zenét, leesik a székrõl, hogy húúú, õ nem is tudta, ilyen igényes elektronikus zene is van...
miközben hollandiábanl pl. a Sensation partykon 40-50ezren buliznak egyszerre, ráadásul ez a rengeteg jegy elõvételben pár óra alatt elfogy, és sorolhatnám még a példákat.
lehet mert mi fehér arcok nem tudunk úgy, vérbõl jövõen táncolni mint a latinok és afrok?
máshol inkább zenére buliznak, amiben van tartalom, érzés ritmus - és nem divat, hanem több tízéves múltja van, itthon meg elmész egy átlagos szórakozóhelyre és háztartási kisgépekkel aláfestett iszonyat van, amire úgy mozognak az emberek, mint mikor öregapám másfél üveg törkölypálinka után akarná megetetni a tyúkokat...
anno Bécsben egy "jamaikai" szórakozóhelyen nem mertem elengedni a pultot a "fehér" kollégáimmal, mert amit ott többtucat afro csaj mûvelt az maga volt a csoda - hihetetlen, hogy mit bírnak mûvelni a testükkel, már néha azt hittem, hogy a mozdulataikkal zenélnek annyira együttéltek a dallal...
itthon meg összecsuklik a hülyegyerek térde tánc(?) közben és fluoreszkáló kapásjelzõvel integet😊
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
asus p5k se, c2d [email protected], 4gb ddr2, 1.7TB hdd, leadtek 8600gt extreme, LG M228WA MSI s270, 30d,,85/1.8,50/1.8mk1,430ex,tamron 28-75/2.8,sigma 18-50DC,cokin szurok,m42 uvegek
érdekes kinézz vagy 40nek.
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
(amugy ugyhallottam - tobbektol - multhet vegen flort nyiton egy parocska vegigdugta a flortot, 3 helyen is lattak oket kamatyolni)
asus p5k se, c2d [email protected], 4gb ddr2, 1.7TB hdd, leadtek 8600gt extreme, LG M228WA MSI s270, 30d,,85/1.8,50/1.8mk1,430ex,tamron 28-75/2.8,sigma 18-50DC,cokin szurok,m42 uvegek

<#ijedt>#ijedt>