Partyarcok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
language/subtitles settings:
english
france
italian
hungarian
seeleian
\"Nicholas Sarkozy, pourquoi ton pére a foi la Hongrie?\"
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Band of brothers most szedi nõvérem ftp-rõl, ajcsi nekem, hájpolták, majd nyáron bedarálom, ilyesmi volt az Over there, nah az táp volt. Nyáron úgyis a sok jóság pihenget, akkor lehet darálni a mellékeket, pl. a BSG .-dik évadot is 😛
Nah jóccakát, megyek Cold case-ezni pá 😛
===========================================
GamePlus SeeLay Translator 0.7 szerint:
Én a legtöbb sorozatot letöltöm, éljen a torrent, a legjobb barátom! De van amit tv-ben rtl klub-on/tv2-n nézek, mert elfogadhatónak találom a szinkronhangok minõségét (pl. Vészhelyzet, Grace klinika, Dr. House).
Az elit alakulatot most szedi nõvérem ftp-rõl, ajándék nekem, majd nyáron megnézem, valami ilyesmi volt az Irak is, nah az tetszett. Nyáron úgyis a sok sorozat szünetre megy, akkor lehet nézni a kisebb sorozatokat is, pl. a Battle Star Galactica 3. évadot is.
Nah jó éjt, megyek nézem a Döglött aktákat, pá 😛
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
a melegeket jobban tolerálják a csirkék - megbeszélnek velük nõi dolgokat, öltöznek, zuhanyoznak elõttük (szélsõséges esetben velük) és ha okos az "ál-meleg", akkor iszik egy kis brómos teát, lankadt szerszámmal beszappanozza a hátát az áldozatnak, aztán mikor jól benyomnak együtt, akkor feldobja, hogy Õ most megpróbálná egy lánnyal - az a bizonyo input/output szerv úgyis mindkét nemnek rendelkezésére áll, így simán mehet a végbélrózsa répázása😊))
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
.: mobilize.hu :.
-the invisible-
Do you know what \"nemesis\" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an \'orrible cunt... me.
-the invisible-
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
és énkérek elnézést 😄
#23868 látom a dokk alsó korhatár is lecsusszan szép lassan ált sulis szintre 😄D
.: mobilize.hu :.
haverom angyalszárnyakat tetováltatott a felkarja belsõ oldalára - a kemény motorosgyerek, aki billiárddákóval piszkálja ki a sörösüvegkupakot a foga közül olyan fejet vágott, mint mikor kisgyereknek elveszik a matchboxát a homokozóban😊
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"