Partyarcok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amúgy fincsi party volt, fincsi leányzók is voltak. majd linkelek, ha fent lesznek a képek 😛
amúgymeg utálom, hogy megint csak 2 órát tudtam aludni, és menni kellett dógozóba :/
szerda óta 7 óra alvás sikerült összesen, fene a partykba 😄
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
ezt nekem is ki kell próbálnom 😄DD
Elmegy fél napra az ember net közelbõl erre szét van nyírbálva a topik, bannolt kolléga miket irogatott? 😊
18+
2000ért mindent ide <#hehe>#hehe>
GanXstaZolee#2709

((ez is bõrkabátban feszít...))

Tell me if you wanna relive this orgasmic experience!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
neki elég, vagy másnak is? 😛
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF