Partyarcok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Lefotoznál? - Nem..
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Még a végén azt kell hinnem, hogy te utálsz engem...
[/cserf][/fülünyúl]
lehet hogy 2 csak mindkettõ a jobb oldalon van😊
omg😞 jobbos mi'csinááált magával???
ui: spyker-t vennék ha soksok pénzem lenne... adjuk meg a módját a dolgoknak😄(bmw meg lambo😄)
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
A haveromat akkor buzizom le, amikor akarom. Más meg nem volt lebuzizva. -.-
[/cserf][/fülünyúl]
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
[/cserf][/fülünyúl]
Átmûttetted magad, hogy elrejtõzz a haverom elõl, mi? Tudom én!
[/cserf][/fülünyúl]
ték
[/cserf][/fülünyúl]
GanXstaZolee#2709
((( ráadásul nem is partykép )))
bár a berakott kép Prágában készült, szombaton
[/cserf][/fülünyúl]
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
félidõben átugranánk Nyíregyházára az Absolutba Bárány A. muzsikájára vonaglani 😛
Mit ér az élet, ha nem te uralod? Az élet olyan játék ahol ha meghalsz, nem kezdheted újra:(
Na ezek az igazi partyarcok!
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/