Partyarcok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Trance Angel
Kerítek. 😄

autoszimulator
HOGY LEHET EGY FÉRFINAK KÉSZÜLT EMBERNEK ENNYIRE FÉNYLÕ A MELLKASA, H MÉG CSAK SZÕRNEK A LEGHALVÁNYABB NYOMA SE LÁCCÓDJON???????<#confused>

eszem eldobom -.- metropowa

.: mobilize.hu :.

képet Noémi púpjairól

téged mindenki csak bánt meg lekurváz, ez tarthatatlan <#falbav>

Kata
Mi érdekes? Hogy valakit megrágalmaznak, és a moderátor rákérdez a másik oldalon is? Ha téged vádoltak volna, nálad is rákérdeztek volna.

[/cserf][/fülünyúl]

autoszimulator
aha jófej, azé verte a srácot a fél iskola, fõleg a felsõbb évesek 😄D
mer olyan kedves, megértõ, és alig menõzõ srác volt 😄

Lynx_TWL
meleg front:

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

autoszimulator
csernobil hat rá elé aktivan 😄D

különösebben az sem érdekel ha elküldte ... mindenesetre érdekes

jófej mindkettõ, hagyd :\

BUDA > miskolc.

autoszimulator
nocomment 😄S😄:SA😄SA:SA😄

Gunn69
Ako jobboldalt van mögötte, az a tuti.

Kata
Azért elég érdekes látásmód, hogy a moderátor hibázik, amikor jogosan büntetõpontot ad. Az sem szabályok felett álló, hogy mikor elsírja, hogy sokallja a 3 pontot, vigasztalásból levesznek minden pontját. Az is érdekes, hogy engem vádol és rágalmaz, ennek ellenére mindenki engem támad be, mert szóvá merem tenni. Hadd ne mondjam kinek a becsületével szórakozzon, és kit rágalmazzon. A tököm tele van már az ilyen csíráktól, akik azt hiszik, nekik mindent szabad - büntetlenül. A tököm tele van azokkal is, akik velem kötekednek személyes ellenszenvük miatt, ahelyett, hogy esetleg a valós problémára koncentrálnának.

[/cserf][/fülünyúl]

Trance Angel
Hát nem tom, hogy ez a gázabb-e, vagy BK Noémi melle(?). (Értsd: a nyakába van polcolva két kis dudor. 😄)

autoszimulator
helloszia balos lány.. mögöttük meg a 21 éves ovódások

Gunn69
Kata, szeretnélek megkérni, hogy fejezd be. Nincs igazad és folyamatosan rágalmazol és sértegetsz.

Kata
Nem jutott el hozzám a levél, csak rákérdeztek nálam. Ebbõl logikusan következtettem, hogy nem az ujjából szopta a moderátor.

[/cserf][/fülünyúl]

autoszimulator
ehun van a melled te jóég

ehhez csak annyit fûznék kivülállóként, h ha egy "hivatalos" levél így eljut akárkihez akkor az elég fura és érdekes

Lynx_TWL
kedves kussoljatok!
kussoljatok
kösz, képet, sziasztok!

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Punker
na OFF vége, most megúsztad mert a fõszerkesztõ úgy gondolta túlzás volt a 3 pont (más ilyenért ha ban-t kap se vonják vissza) történet vége.

Köv alkalommal kivágok bárkit aki képtelen kultúráltan fórumozni nem érdekel ki az és kinek sír utána! az egész rendszernek nincs köze senkihez Kata ugyanúgy megkapta a pontjait mikor nem tudott uralkodni magán mint más és ez ezután is így lesz, ha valakinek nem tetszik a dolog mehet panaszt tenni és a vezetõség vagy leveszi vagy nem, én senkivel nem leszek elnézõ.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

autoszimulator
azé vigyáznék vele-.-

Kata

És mellõzd ezt az aljas mosakodást és mocskolódást, és rámhárítást. Próbálj meg felvállalni valamit gerinctelen tetteidbõl, ahelyett, hogy egyfolytában engem állítanál be gonosznak, és rágalmaznál meg alaptalanul dolgokkal.

[/cserf][/fülünyúl]

k é p e t !

így jár aki ennyire a fórumon él 😄

Kata
Mivel én voltam az érintett a levélben, ezért rákérdezett nálam, ha már megvádolták õt is elfogultsággal. Ez asszem jogos.

[/cserf][/fülünyúl]

autoszimulator
ez flém pls stfu & i need partypics

Gunn69
Kedves Kata,

Nem hiszem, hogy itt kell ezt megvitatni, de ha itt hozod fel kénytelen vagyok itt reagálni rá.

Szóval talán kezdjük azzal, hogy én olyan hivatalos csatornán írtam a moderátoroknak ([email protected]), ami direkt az ilyen és ehhez hasonló panaszos ügyekre van fenntartva. Nem tudom mennyire illetlenség, de ha úgy kívánod bevágom ide a levelet amit oda írtam. Vádaskodásról nincs szó benne (habár gondolom te már olvastad a levelem) és azzal kezdtem, hogy a topikban levõ figyelmeztetés miatt jogosnak is érzem a büntetést. Téged egyáltalán nem említelek, egy bizonyos hölgy fórumozó irányába való elfogultságról beszéltem. Szóval egyáltalán nem éreztem magam ártatlannak, csupán azt nehezményeztem, hogy miért kaptam egybõl három pontot annak ellenére, hogy eddig semmilyen gond nem volt velem, még figyelmeztetést sem kaptam úgy, ahogy most sem.

Szóval véleményem szerint szó sem volt sem arról, hogy ártatlannak éreztem volna magam az igaz, hogy "elsírtam" a panaszom egy erre a célra kialakított csatornán.

Kata, sajnálom, hogy ezzel csak kellemetlenséget okozol annak, aki hibázott akkor, amikor pontot adott nekem és annak is, aki a levelem neked eljuttatta. Jelen állás szerint te tûnsz nekem kicsit szabályok felett állónak hiszen látszólag neked van rálátásod olyan levelekre, amiket más a moderátoroknak címez.

Végezetül pedig régi, de szerintem még érvényben van.

I.C.ram
Ha egyáltalán a mod ilyeneket elmond, amit más esetben soha nem tenne, akkor mégis van valami alázat irántad a modok részérõl 😊
Kata
Ez nem szeszélyesség kérdése, vedd már észre a problémát, és próbálj meg tõlem elvonatkoztatni. Ha engem nem kever bele, leszarnám, hogy csókos, és leveteti a pontjait. De az, hogy engem vádol, a modit meg elfogultsággal, az enyhén szólva is pofátlanság. Inkább ehhez nyilatkozz meg.

[/cserf][/fülünyúl]

I.C.ram
Most mit irígykedsz, hogy megúszta? Ha te kaptál, akkor rohadjon meg õ is? Nem értem ezt a egész problémát. Vagy ezzel most csak azt akarod bizonygatni, hogy téged utálnak? Ilyen szeszélyes egy csajszit mint te még sosem láttam.
Kenny85
Kata
Hát emellett nem tudok elmenni szó nélkül. Elnézést, de ezt a sztorit meg kell osszam veletek is.

Egy itteni kollegánk 18+ -os képet linkelt, amelyre vonatkozóan köztudott, hogy büntetõpont jár. Általában asszem 3-at szoktak érte adni a modik, annyit láttam másoknál is. Ráadásul a topik fejléce is figyelmeztet erre.
Kollegánk hozzászólását törölték, és megkapta a megérdemelt büntetõpontokat. Na de most jön az érdekesség, ami fülembe jutott, mivel nálam is rákérdeztek a dologra. Gerinces kollegánk egybõl elfogultsággal vádolta meg a moderátort, hogy õ büntetõpontot kapott, ráadásul egyszerre hármat is. Ártatlannak érezte magát, engem pedig sarasnak, hogy én kértem neki személyesen 3 büntipontot. Szegény hülye azt hiszi rá nem vonatkoznak a moderálási elvek, és csak valaki külön kérésére kaphat büntipontot?
Mint láthatjátok, kollegánk azóta máshoz fordult, és elsírta panaszát, és az a valaki más levette a büntetõpontjait. Ennyit arról, hogy mindenkire vonatkoznak a moderálási elvek, amelyek nem függvényei sem VIP tagságnak (= a VIP tagokra is vonatkoznak a moderálási elvek, nem számít megkárosításnak ilyenkor a büntetés, mivel a fórum egy szolgáltatás szabályokkal. Ha valaki a szabályokat megsérti, a konzekvenciák vonatkoznak rá. A szolgáltatást senki nem köteles igénybe venni.), sem feddhetetlen fórumos elõéletnek. Én is, és mindenki más is kapott büntetõpontot, ha olyat csinált. De úgy látszik vannak egyenlõbb emberek, akikre ez nem vonatkozik, sõt még sarat dobálnak, hogy egy "bizonyos hölgy" kérte számukra a 3 büntetõpontot.

Igen, kedves Gunn barátom, innentõl kezdve valóban utállak, örülök, hogy ilyen sikeresen bemutatkoztál.

[/cserf][/fülünyúl]

Gunn69
😄

retard
az a gyerek tökre fura 😊

ckm bikini team , köztük van a "kedvenc" szöszitek is

gameplusz

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

<#mf2><#mf2><#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2>

M.N.K. klubtag

nemis mondtad h apa lettél <#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>

M.N.K. klubtag

Drakulálok!<#taps><#taps><#taps>
érdekes ízlésvilágod van 😄

autoszimulator
mer te nem nézted meg 😄DDD

ilyenkor jót tesz az egonak, h enyém sokkal szebb<#nemtudom>

azé ez ijesztõ 😄 a lényeget vadásztad le

autoszimulator