Partyarcok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hanyadik évad? Holnap lesz második záró, eddig retken követtem (bevallom, semmi kivetnivalóm a szinkronjával, sõt, lávli McSteamy ezena hangon még lávabb), de ha cliffhanger lesz, lehet nyáron darázok, bár nem, kibírom októberig.
gabber_saviola
😄DDDDDDDddddddd

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

AntiHero
Off én még nem láttam Kulkás részeket. Mert most Grace Klinikázok😄

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

autoszimulator
HBD, maan

.: mobilize.hu :.

gameplusz
Milyen jól áll neki az a kötényke...

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Nagyon off, de én már most kezdem Kulkával megszokni a Háuzt, úgy érzem asszimilálta, ez jó.
I.C.ram
Az a kis pántos top a baloldalin nagyon büntet.
Nincs mit, én is kész voltam, állati jó 😄
De nem csak ez a két véglet van, szerencsére 😄DD
autoszimulator
lol 😄DDDDDDDDDDDDdddddddddd

én igazából sajnálnék rájuk mindent... a társadalom az ilyet ugyis kiöklendezi magából.. vagynem<#vigyor5>

ezek miatt csak azért lassítanék, mert nincs se tolólapát, se vadrács az autómon...

http://gaborszantai.co.uk/

asus p5k se, c2d [email protected], 4gb ddr2, 1.7TB hdd, leadtek 8600gt extreme, LG M228WA MSI s270, 30d,,85/1.8,50/1.8mk1,430ex,tamron 28-75/2.8,sigma 18-50DC,cokin szurok,m42 uvegek

xotyi
Az utolsó mondaton könnyesre röhögtem magam xD (thx h belinkelted<#worship>)

Trance&Friends nothing more..

hudemenook

asus p5k se, c2d [email protected], 4gb ddr2, 1.7TB hdd, leadtek 8600gt extreme, LG M228WA MSI s270, 30d,,85/1.8,50/1.8mk1,430ex,tamron 28-75/2.8,sigma 18-50DC,cokin szurok,m42 uvegek

autoszimulator
na róluk beszéltem 😄DDDD

tipikus intelligens fajta, akivel jókat lehet beszélgetni 😄S😄S:AD:SA😄:

Ok, elég képet raktam ma, most egy hétig csak offolok.<#eplus2><#eplus2><#eplus2>
linkelni nem tudok:
http://www.youtube.com/watch?v=glvGfQnx3DI

Kemény, Horatio, aki ugye minden epizód végén a horizontba néz (mintha kötelezõ lenne), elmond valami über okosságot és felveszi napszemcsijét, majd a döbbenet közepette (amit ugye mások élnek át, a sok okosság hallatán) lelép. Minden részben.
AntiHero
jöhet

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

off (már megint): van Jim Carrey által paródizált Horatio Caine videóm, ha valaki kérné, beteszem. Oltás, felsõfokon 😄
otvenes uton millio ilyet latunk nap-mint-nap
lehet, azokat olcsobban elviszed, mint ezt haza... <#nyes>

- Lefotoznál? - Nem..

Kicsit Pirates of the Carribean fíííling, amikor mentünk keresztül azon a stégen (nem tudom mi a neve, whatever) mondtam is hogy akár jöhetne a Kraken 😄
nekem semmi bajom egy erõsebb csontú nõvel, lehet kis pocak, de akkor legyen feszes mértes fenék és nagy mell is hozzá😊

amíg keményhúsú, addig nem baj, a baj az, ha löttyedt, narancsbõrös...

Ezt sem irtam, azt irtam hogy testes...ne fantáziáld oda a többit.

De rakjunk képeket is, mert kileszünk baszva a BANnamákra.
De én azokra nem is akartam célozni, esküszöm, bele sem gondoltam milyen emberek lehetnek, semmi rossz dolgot nem feltételeztem róluk. A külsejükrõl irtam..

nem sajnos...kell hogy kívánd a másikat, erõszakot nem vehetsz a fizikai dolgokon, ez van.
robotnyk
számít, de attól, hogy valaki nem passzol az ízlésedbe, még nem lesz rögtön röhelyes.
Nem verekedésre kell nekem egy férfi. Egy mackós nõ is határozottabb mint egy vékony, és ugye több szatyrot is elbír, meg ugye jobban bírja a házimunkát..stb. Nade mégis rákell valahogy fanyalodni.

Nekem nem megy...ennyi.
autoszimulator
ezzel csak a belsõ értékek szépségeire akartam rávilágítani 😄

hisz a pasik is igy vannak, elsõ benyomás a külsõ, aki nem jön be külsõleg (nem feltétlenül azért mert kövér), akkor ahhoz már nem mész oda ismerkedni, tehát a belsõ értékeit már nem tudod meg. ezért is számít a külsõ... sajnos vagy nem, kitudja...

mondjuk úgy, hogy a szétfolyt hájpacnikat én sem támogatom, hacsak nem betegség eredménye, de egy mackós férfi mégiscsak határozottabb látvány, mint a 80kg-os radiátorhasúnak, aki az elõbbi parasztlengõjétõl akár kómába is eshet😊

Már tettem be olyanokat is régebben, azokat is ugyanúgy megszóltam, nem kell mondanod, mert így van. De a férfi külseje is számít, és itt mindig szinte a nõk vannak vérig kritizálva..most betettem egy képet, leírtama tényeket.

Én csak jelentem az idõjárást, nem kitalálom. 😉
robotnyk
persze, ha egy 80 kilós csaj feszülõs topot vesz föl, akkor röhelyesen néz ki, de nem azért mert testes, hanem mert nincs tisztában a saját testével.
teljesen végletekben gondolkodsz...nem csak testes illetve öntelt szétgyúrt ember van, szerencsére.
I.C.ram
és 20%-kal több a fizetésed.
autoszimulator
teljesen igaz

inkább 10 ilyen testes haver, mint egy öntelt szolizott szétgyurt köcsög -.- dehát nekem nem arra kell mint a csajoknak 😄 nem a szétgyurt mellkasát akarom simogatni meg nyalogatni -.-

És szar az a mondás...

Amúgy nem értem mit háborodtok fel, nõket úgy kritizálnak itt egyesek hogy szerintem én ezzel a képpel (amin valójában a tényeket közöltem: testesek) elbújhatnék. Szóval pííííszt legyen.
Várj, én a külsejükrõl beszéltem, hogy nem gyere be. Semmit sem irtam arról hogy milyen emberek lennének....ne keverd ezt ide. Nekem is vannak nagydarab férfi/nõ ismerõseim, akik halál jófejek, de attól még nagydarabok, ez tény. Nem én találtam ki. És a képen lévõket sem ítéltem meg, a külsejükre szóltam.
Picizöldfül
hogy is van a mondás??? A Férfi 100 kiló alatt karácsonyfadísz😄 Seeley (merem remélni hogy nõ vagy) remélem majd ha férjed lesz és húsz év házasság után így fog kinézni a kedvesed akkor beszéljél😄 Amugy én régen kövér voltam,de leadtam 22 kilót,szal vhol át tudom érezni a helyzetüket😄

talán nem mindig kellene külsõrõl ítélni...

nekem van pár nagydarab barátom/ném, és mindegyik nagyon jófej és vidám arc...

ráadásul a srácok, mégha nem is látszik rajtuk, könnyebben levisznek a 3.-ról egy szekrényt, mint a szálkás hurkagyurkák...😊

robotnyk
megértenélek, ha feszülõs izompólóban lennének, így viszont... ehh -.-
Érdemben nem tudok sajnos nyilatkozni róluk. Kb. ugyanaz mint a testesebb nõkkel. Testesek. Több szót nem is érdemel az egész.
gameplusz
Mi bajod a testesebb férfiakkal? 😄

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

vica2
Ezek inkább mennyiségi, mint minõségi pasik 😄DD

pózkurvák

A jobboldali ázsiai, a bal az akar lenni:
És persze a minõségi pasikról se feledkezzünk meg:<#banplz><#banplz><#banplz>
ezek csinosak ?