Partyarcok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Valamit oda tudnek kepzelni a 2 pár cici közé <#idiota>#idiota><#hawaii>#hawaii>
GanXstaZolee#2709
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
http://gaborszantai.co.uk/
a csaja meg a nagycsocsu.. hogyishivjak... mind1, vetkozik, abban lett a legjobb 2 eve. dokkban is tancolt
- Lefotoznál? - Nem..
[/cserf][/fülünyúl]
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
KÉP lesz ?
Írni nem fogok, de ezzel foglalkozni...sálálálálá, de ez nagyon jövõ még. Mindenesetre szeretem, a hájpot is ami ezeket körül veszi, és ahogy néha elkúrják.
tök off voltam 😄
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
asus p5k se, c2d [email protected], 4gb ddr2, 1.7TB hdd, leadtek 8600gt extreme, LG M228WA MSI s270, 30d,,85/1.8,50/1.8mk1,430ex,tamron 28-75/2.8,sigma 18-50DC,cokin szurok,m42 uvegek
(Persze tudom, hogy te máshoz értesz és nem foglalkozol ezzel, ez is sajnos ilyen köznépi beidegzõdés).
"na kopjá a csajomról vakarcs, me széjjekenem a pofádat" srácokkal éppen azthiszem 3 hete találkoztam és nem kigyúrt állat volt, mondhatni egy kis szaros aki hívta a haverokat mert egyedül nem mert ideállni😄
Szerintem ez szánalmasabb😊
Persze én csak beszélgettem, ha ráhajtanának bárki nõjére szerintem mindenki így reagálna😊
ekkora TV-macit még nem láttam, szrintem Te más írsz is sorozatförgatókönyveket, nem csak nézed õket😊))
nah, majd még dumálok bele én is, de közbe nézek szinkronos (sicc!) Numb3rst a tv2-n.
asus p5k se, c2d [email protected], 4gb ddr2, 1.7TB hdd, leadtek 8600gt extreme, LG M228WA MSI s270, 30d,,85/1.8,50/1.8mk1,430ex,tamron 28-75/2.8,sigma 18-50DC,cokin szurok,m42 uvegek
Trance&Friends nothing more..
izmos egyenlõ hülyebunkó ...
jeszigen az átlagember meg birka😊(és szakértõ mindenben)
csak nem füvet hanem péksütit zabál😄 sikerrel! egyre több a disznó😊
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/
mégis azon izomkolosszusok emelkednek ki a tömegbõl, azokat látjuk, halljuk, mi földi halandók, akik eszméletlen fogalmatlan, trágár, menõzõk, mást lenézõk... Ezért is van az a kép a gyúrósokról, h bunkó mind.. Mer aki odajön a szórakozóhelyen, h na kopjá a csajomról vakarcs, me széjjekenem a pofádat, na most azokra mit lehet mondani <#idiota>#idiota>
persze h vannak normálisak, mint ahogy vannak kövér segg hülyék... csak az a kérdés, melyik típusra mi a jellemzõ...
.: mobilize.hu :.
Amúgy akarva akaratlanul mindenki ítél. És nagyon érdekes megfigyelni, a szépeket általában mindenki megítéli (kompenzáció?), hogy biztos buta, beképzelt..whatever. A rondábbakat meg szinte mindneki felmenti, hogy biztosan jófej, kedves..satöbbi. Érdekes.
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/
Ha valaki testes akkor ne kívülrõl ítéld meg duma jön rögtön.
Ha valaki izmos azt miért kell rögtön külsõrõl megítélni?
Nem mondom vannak idióta szétgyúrtagyú barmok, ugyanezek viszont megvannak a pálcika és a mackós kategóriából is, na meg mindenkibõl.
#29579 efem:
Nem értem miért húdemenõk, ugyanúgy állnak a képen mint bárki más.
Elítélendõ, hogy izmos és ujjatlant vesz fel? De az persze nem elítélendõ ha bárki más aki nem izmos az vesz fel ujjatlant.
Nem akarok flamet, de szerintem van egy kis hozzáállásbeli gond..
Csak úgy érdeklõdöm.. ki ez a leányzó meletted?<#nezze>#nezze> barna szem barna haj aranyos pofi<#bohoc>#bohoc><#finom>#finom>
Eddig Nagyon jó sorozat. De a best az a LOST😛
OFF OFF
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun