Partyarcok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

az arcom a seggedhez képest apróság 😄 na de itt befejeztem a hozzád fûzõdõ kommenteket 😄<#wave>

autoszimulator
BANK powaaaaa 😄😄😄😄

#29985 pajesz, LOL

.: mobilize.hu :.

túlzásokba nem kellene esni. Volt itt már mindennel kapcsolatban flém, szerintem.

De biztos annak is én voltam az oka, igaz a topik közelében sem voltam. Bár láthatlanba mindennap blogozok.

a részletekbe ne vessz el.
autoszimulator

HEHHEHEHHEH

elfér a blogom a te nagy arcod mellett, szerintem.
ahha 😊

- Lefotoznál? - Nem..

Reaper
Teljesen tökmindegy hogy milyen sorozatok, itt off ecsetelni Huan Domingo Padrafos kalandjait is vagy bármi mást. Baromira fárasztó minden 3. hozzászólásban ezeket olvasgatni.

Amúgy fikázzon téged, aki akar...

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

- Lefotoznál? - Nem..

XenHai
Az igazi PARTYARCOK /bankdenszholl/ ROFL!!! <#violent><#boxer><#falbav><#falbav>

ownd...
ebben van némi igazság, ha visszaolvastok elég részletesen meséli el - nap szinten ( blog ? ) h épp hasmenése van vagy épp beteg v akármi hasonló + a tv függése

na de nem offolok, KÉPET !!!! ( jobbos kicsaj megrémült ? )

a beats még létezik ? 😄

Jóvan, elnézést BK rajongók 😄

Bár nem ez volt a hsz-em lényege, azért szûrjük le 😛 BK fanok meg kövezhetnek najóvan 😛
Davidus
gyöngyszemek<#idiota>

V9ykn8_TZL0

GanXstaZoleeWrk
BK Roxx <#idiota><#hawaii>

GanXstaZolee#2709

Errõl szó sem volt (szenté avatás, bár egy kis oltárt elfogadok, ám legyen :/). Én ide tettem be képeket, nem is egyet, sõt, elsõ hozzászólásomnak egy igen hosszú szösszenetet eresztettem meg a partyzásról. Bemutatkoztam, képpel is (nem fikanick mögé bújva osztom a dolgokat). De szerintem valamennyire zárt a közösség (kivéve a beböfögõ fikagépeket, de õk említésre sem méltóak), tehát a kép rakosgatás mellett azért szeretem megismerni a másikat, és szvsz néha beszélgetni is kell. Én innen találkoztam már emberekkel, nem is bántam meg.

De lehet álarc mögül fikázni, észt osztani (kérdés hogy van mit? 😄). Meg lehet ismerkedni. A netben mindenki a lehetõségeket látja: ki arra hogy új ismertségekre tegyen szert, ki arra hogy beszólogasson és vagizzon, ha már az élet nem kínált neki ilyen lehetõségeket.

Nah, ennyi errõl, ha meg valaki nem akar flémet akkor ne nyilvánosan szóljon be nekem, hanem privátba. Mert utána kifarolni nem gyengén szánalmas.

És a sorozataim nem homik, minõségiek, nem barátökköztjóbanrosszbanszeressmost de tökmindegy.

Csók.
szemezgetek a multbol...

- Lefotoznál? - Nem..

Jah értem. Beszólsz, sértõn, aztán kifarolsz.

Jellembajnok.
nyamiag
ööö

nem

\"It\'s gonna be legen... wait for it... dary!\"

autoszimulator
barátok közt joak

szerintem csak peldatmutat a sok vastagkaru-vastagcombu-karfiolosboru-topbolhurkakkibuggyanos lanyoknak, akik megalltak a baratokkozt-fokusz-aktiv szinten <#hawaii>

- Lefotoznál? - Nem..

JAG1
Nem kell ezzel a kis gyökérrel foglalkozni. Mindenhol ezt csinálja, csak beugatni tud...
Meg kell csak nézni a képeit, látszik a fején az élet fájdalma. Az irigység, utálat árad a komából...

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

GanXstaZoleeWrk
off:

ez a net (sajnos) ugyanezt valoszinu nem jatszana meg ha irl egy asztalnal ülnenk akik ide jarnak 😊

GanXstaZolee#2709

Nem is errõl van szó, hanem az alpáriparasztbunkó beszólásról. Burkoltan is kifejezheti valaki a nemteccését állandó topiclakókkal kapcsolatban. Partyképet lehet fikázni, de ha valaki úgymond "közénk való", akkor némi tisztelettel mondja neki, ha valami nem tetszik, nem így betévedve a gumiszobából, és ideböfögve.
Reaper
Jó azért nem kell szentté avatni a csajt sem. Baromira unalmas már ez az edzéses dumája, meg hogy milyen homi sorozatot néz vagy éppen nézni fog. Folyamatosan offol vagy zöldségeket beszél. Persze ez szubjektív...

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

na igen, tény, hogy midnenki leteszi a bakelitet. mióta van Pio 800, 1000, azóta csökken a bakelitesek száma. nameg anyagi szempontból sem kifizetõdõ, ha hozzávesszük a szakma felhígulását, az olcsó kóklereket, de ez már más téma, bár tõlem mehet flém 😊
Az nem számít, attól én még iszom 😊

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

nm, becsüld meg 😄
manapsag, hogy kivetel nelkul mindenki mellozi a bakelitet, kiment a divatbol a kakao is..

- Lefotoznál? - Nem..

autoszimulator
köszi

Akadhat, ez egy találó kifejezés 😊

azok között már akadhat értelmes egyed is 😊
2.: nem ugrik, nem gerjed, ha vége a bulinak, még szomjas sem leszel 😄
Én is annyira bírom, amikor egy 19-20 éves emberke osztja a gondolatait ~~

te kezdted szítani a 16(?) éveddel, és a nagy élettapasztalatoddal 😛
2004. oktober, events hall 😊

szinten ebbol a kepsorozatbol egy vicces kep

- Lefotoznál? - Nem..

ki a faszom akarja látni az unokáimat??
mintha az lenne az életcélom hogy a cipõfûzõmet kötögessem meg az unokáimat lássam.. nc

-the invisible-

autoszimulator
:SDA😄:SA😄:SA😄:SAD::SA😄SA:

antimilf

vica2
Ehh, mit találtam, kész röhej 😄DD
(izomgyurik 😄 )

a sör egészséges, igaz nem mindennap kell meginni egy rekesszel, de napi 2-3dl-nek jótékony hatása van...

(mondjuk ki iszik sõrbõl KV-adagot, az más kérdés...😄)

unokát pedig van aki már 30 éves kora elõtt is lát, igaz õk a kisebbség😊))

http://gaborszantai.co.uk/

GanXstaZoleeWrk

Hmm

GanXstaZolee#2709

GanXstaZoleeWrk
NC

GanXstaZolee#2709

GanXstaZoleeWrk
Azért ne legyünk már annyira egeszsegesek 😄 Egyebkent meg ha már offolást elitéled utánna ugyanabban a hszben nem kene folytatni 😊

Nem kéne már abbahagyni az éjszakázást? 😄

GanXstaZolee#2709

k O T T A
1 house topicba menjen az ilyen jellegû csevely
2 #29916 pff ezen csak röhögni tudok cigi+sör=hosszú egészséges élet, 50évesen tuti h nem fgoja a cipõfûzõjét bekötni az is tuti+még az unokáját se biztos hogy látja ---->hajrá
grat civilizáció vívmányai<#hehe>

what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/

SNAKE01
NC -.-
no flame htx

Sir Quno Jedi
Háúz jó volt tegnap és megmonta a tutit! Nagggyon idevágott ez a rész! 😄DD IQ over pleb!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Ki kérdezte hogy érdekellek-e? nem képzelsz kicsit sokat magadról? 😮

Reagáltam, hiszen engem szólítottál meg. Egy nyilvános fórumon ez így szokik menni, szokj hozzá.

Én nem személyeskedtem, ellentétben veled. Úgy látszik a hozzászólásom betalált, és felvetted az inget, nos, ez a te dolgod, magaddal számolj el.

Máskor kérlek tartsd magadba. Elõre is köszi.<#eljen><#eljen>
SNAKE01
ná érdekelsz,elmondtam amit akartam,vergõdjél csak tovább,és tartsd ezt a színvonalat -.-

Mindegy, lényeg hogy tegnap is hatalmas oltásai voltak.<#taps><#taps><#taps>