Partyarcok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De biztos annak is én voltam az oka, igaz a topik közelében sem voltam. Bár láthatlanba mindennap blogozok.
a részletekbe ne vessz el.

- Lefotoznál? - Nem..
Amúgy fikázzon téged, aki akar...
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

- Lefotoznál? - Nem..
ownd...
na de nem offolok, KÉPET !!!! ( jobbos kicsaj megrémült ? )

Bár nem ez volt a hsz-em lényege, azért szûrjük le 😛 BK fanok meg kövezhetnek najóvan 😛
De lehet álarc mögül fikázni, észt osztani (kérdés hogy van mit? 😄). Meg lehet ismerkedni. A netben mindenki a lehetõségeket látja: ki arra hogy új ismertségekre tegyen szert, ki arra hogy beszólogasson és vagizzon, ha már az élet nem kínált neki ilyen lehetõségeket.
Nah, ennyi errõl, ha meg valaki nem akar flémet akkor ne nyilvánosan szóljon be nekem, hanem privátba. Mert utána kifarolni nem gyengén szánalmas.
És a sorozataim nem homik, minõségiek, nem barátökköztjóbanrosszbanszeressmost de tökmindegy.
Csók.

- Lefotoznál? - Nem..
Jellembajnok.
- Lefotoznál? - Nem..
Meg kell csak nézni a képeit, látszik a fején az élet fájdalma. Az irigység, utálat árad a komából...
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
ez a net (sajnos) ugyanezt valoszinu nem jatszana meg ha irl egy asztalnal ülnenk akik ide jarnak 😊
GanXstaZolee#2709
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
- Lefotoznál? - Nem..
szinten ebbol a kepsorozatbol egy vicces kep

- Lefotoznál? - Nem..
mintha az lenne az életcélom hogy a cipõfûzõmet kötögessem meg az unokáimat lássam.. nc
-the invisible-
(mondjuk ki iszik sõrbõl KV-adagot, az más kérdés...😄)
unokát pedig van aki már 30 éves kora elõtt is lát, igaz õk a kisebbség😊))
http://gaborszantai.co.uk/
Nem kéne már abbahagyni az éjszakázást? 😄
GanXstaZolee#2709
2 #29916 pff ezen csak röhögni tudok cigi+sör=hosszú egészséges élet, 50évesen tuti h nem fgoja a cipõfûzõjét bekötni az is tuti+még az unokáját se biztos hogy látja ---->hajrá
grat civilizáció vívmányai<#hehe>#hehe>
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Reagáltam, hiszen engem szólítottál meg. Egy nyilvános fórumon ez így szokik menni, szokj hozzá.
Én nem személyeskedtem, ellentétben veled. Úgy látszik a hozzászólásom betalált, és felvetted az inget, nos, ez a te dolgod, magaddal számolj el.
Máskor kérlek tartsd magadba. Elõre is köszi.<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>