Partyarcok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
na de a SÖR, komolyabb itallerakatban tudok ám válogatni a sok különlegesség között😊
ennyire hétköznapi példám, mint a ruhavásárlás, tényleg nincs...
zenét/könyvet/filmet neten rendelek (ja, nem mindenki letölt, van aki vásárol), de a mûszaki dolgokat vagy bútorokat is szinte 99%-ra kiválasztom itthonról...
elõny marad a nõknél😊
http://gaborszantai.co.uk/

what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/
és ekkor ez jut eszembe:
kép szövege: hogy mondtad drágám?
<#hehe>#hehe>
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/
.: mobilize.hu :.
Ha elviszed a párod, hogy mondjuk veszel neki egy ruhát. Csak egyet, mert mondjuk annyi pénz van nálatok, vagy annyit szántok a dologra. A boltban mondjuk látsz 5-6 ruhát is, ami szerinted nagyon jól állna a párodon, de ott tipródsz, és nem tudod eldönteni, melyik legyen. A párod 10 mp-en belül kiválasztja, ami a legjobban tetszik neki, és elkéri az eladótól felpróbálásra.
Igen, itt kicsit továbbgördül a történet, mert ott van az is, hogy nagyon biztosak akarunk lenni, meg ugye szeretünk ruhákat próbálgatni, és a másik 5-öt is fel fogja próbálni a párod, ez is nõi fícsör. 😛 De a végén azt fogjátok megvenni, amit elsõként próbált fel, és az tetszik neked is legjobban (látván a többit is a ruhapróba alatt). 😊
[/cserf][/fülünyúl]
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
a harmadik meg szeret kukkolni, de mivel lebukott, ezert mindent "letagad"
amugy nem is tudtam, hogy zala-megye ennyire kozel van brazilliahoz...
- Lefotoznál? - Nem..
Mellesleg még mindig jobb, mint a sok balfaxbunkó beugatás, amiket produkáltok. Azok aztán tényleg felesleges hozzászólások.
[/cserf][/fülünyúl]
[/cserf][/fülünyúl]
Jó kis balatoni nyár lesz a idei is 😄
Szépfijúg

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Mielõtt megkérdezitek, a buli nem Braziliában volt 😄
itt azért egy fokkal jobb, a cicije mindenképp 😊

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

- Lefotoznál? - Nem..
halszem powa
- Lefotoznál? - Nem..
es hamar baratokkkozt...

- Lefotoznál? - Nem..
*mármint ez után.
ez hogy jött ide? amúgy te következetességbõl egyes, már csipogtál hogy felejtsük el egymást. nem is értem miért írsz nekem.
nem is akarom.
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...