Partyarcok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

m1c1mack0
De kurvara iritalo szajba***szott kocsogok :S

Picizöldfül
látom megérkeztek a bónuszos partyképek...am ott voltam és durva buli volt😛 leszámítva az igénytelen embereket...

BiG G
tényleg elég iq light tekintete van... síkhülye lehet szegénykém.

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

desigo
Felsõ kép üt rendesen😊
bannerba való...
a balos postás, egyik szeme a levélen, másik a postaládán keresi a nevet

m1c1mack0

[/img]

[/img]

kibaszott fülledt volt a nagyterem, igazi poke-tanya volt
blank&jones nagyot zenélt, a 2 elements is kellemes muzsikát alkotott

Depridol
az szép! véleményed a Bónuszról: kb. hasonló?

Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. [‡‡‡‡‡‡__]

Depridol
dokkoló? múlt hét vasárnap (aug.19) Slam Jr., Kühl, Lank volt a felhozatal😛😉 elég annyi hogy progressive ták-ták-ták xD

Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. [‡‡‡‡‡‡__]

franc0
meg a fogait 😄

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

Hmm, egy csendes kis sarokba beférnék én is? Vállalok akár masszirozást is, ha a sok napozásban elfeküdted a hátad

hmm feje kicsi furi de dugna'm
Trisztin

„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören

Botond
Nem lennék nõs, és lenne lehetõségem mindkettõt megdugnám úgy, hogy haja leég. -.- Azért mert nincs lehetõségem, se igényem attól még elismerem, hogy ami kívánatos az kívánatos. :-)
nézd meg a két csaj tekintetét - persze lehet elfogult vagyok...

http://gaborszantai.co.uk/

Botond
Azért nem várhatjuk el a lányoktól, hogy 100%-ban zárdába vonuljanak, és örök szûzességben éljék le az életük. Így aztán kénytelenek a párválasztásban elmélyülni, és hát tapasztalati számok azt mutatják, hogy elsõ sorban a külsõ értékekkel tudnak kontaktust létesíteni, a személyiség csak ezen a fokozaton túllépve érvényesíthetõ elõny. Szóval tetszeni akarnak, és párt akarnak. Ezt én nem hívnám azért kirakat-ribanckodásnak. Persze az általad így jellemzett jelenség is létezõ dolog, de azért a konkrét lány szerintem még viszonylag szolidan adja elõ magát, volt már itt a topikban millió lány akit jobban el lehetett volna ítélni a szent inkvizíció nevében.
sorry, hogy nem tetszenek a kirakat-ribancok, de majd én is beállok a sorba nyálatcsorgatni...

Botond
Ó, az a fene nagy képmutatás.
ilyen randa lett volna a macskám, akkor én ütöm agyon...

ates84
macskafeje-e van

Sugam
nekem eléggé begyere .

SNAKE01
értelmes nézés<#gonosz1>

Garf
nem is szép -.-

http://www.flickr.com/photos/bubue/

daxan
Cica! Van gazdád?

Daxan &#8222;nekem a veszély lételemem, gyári default.&#8221;

elég kemény pusztítást vittek véghez <#wilting><#bdead>

mûelit? nyiltan panelprolik gyûjõje lett, odajár a hordalék...
mert egy mûelit szar lett 😞

dokkolóba meg most azokat szórják akiket nem engednek be a bícsre :S aljafos drogtanya

eh eh, fákkoff, az még késõbb lesz csak.

elsõ: edzés közben görcsöl be a térdem..szar, ha õsszel versenyezni menni kell.
Boconadi
#35034 <#nemtudom>
Negyedik: nincs szükség tamponra <#vigyor4>

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

régebben, akár mlg tavaly is én is jót buliztam.

Oké öregszem, a második jele az hogy rosszabbak a másnapok, a harmadik akkor meg az, hogy már semmi sem jó.
desigo
Dokkolón én jókat buliztam régebben.
Nem tudom most mi megy ott...

A többi helyszín nekem gyenge ersztés
Z
Jó, akkor nem meleg, de borsót már csak láncra fûzve tud enni...<#idiota>

Jó is, hogy mondod, mindjárt megyek is futni a hajógyárira...megnézem, hogy a szigetesek mennyire amortizálták szét a kis drágámat. <#zavart2>

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Yan
két kislány?
három van 😊

&#165; xfire: kistekila

autoszimulator
mer má mindenki meleg, nem csak szkófíd

.: mobilize.hu :.

ló*faszt 😄DD

Bitosan öregszem, de a tegnapi hajógyáriban már semmi örömöt nem leltem...
Trisztin
azért látszik is 😊 amikor megláttam a kiscsajt szoknyába,meg valami kékben 😊 reménykedtem,hogy harisnya 😊 vagy legalább egy capri nadrág 😊 de nem, az valami feszes melegítõ nadrág ... úgyhogy teljesen helytálló a leírás 😉 <#violent><#boxer><#violent><#boxer><#falbav>

&#8222;Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. &#8222; - Kierkegaard, Sören

autoszimulator
gyerek azzal a haj+fej kombóval nagyon oszt ott középen 😄DDDDDDDDDDD

.: mobilize.hu :.

desigo
"a debreceni tanyasi lányok amatõr próbálkozása"

😊))))))))
Trisztin
ááááááááááááááááá <#wow1><#wow1><#wow1><#violent><#violent><#violent><#falbav><#falbav>

&#8222;Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. &#8222; - Kierkegaard, Sören

Dynamic
Szerencsétlen hülye.Mehet az emo topikba is...

Azt már csak halkan jegyzem meg, hogy a két kislány a GIS nevû világbüntetés tagja.

Boconadi
Ki ez a csaj? Már sok képen láttam és nagyon tetszik nékem <#gonosz1><#eljen><#vigyor5>